Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Obecná diskuze
Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025 -
Lauren Cohan
7.1.1982 | 7.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
co ty lidi nevymyslí :) https://www.facebook.com/photo.php?…
#5162 I like Stefan#5161 TNoty: No jo :D
Paul hrál taky v Everwoodu, dřív jsem na to čučela, ale vůbec jsem si nevybavila, že tam hrál. Pro změnu hrál závisláka :-)
přidávám odkaz na recenzi k TVD: http://soundtracky-recenze.blogspot.cz/…rialova.html
#5166 Goodiesahojky prosim nemohli bys te sem davat nejake new fotky at je na co se divat ??? diky
#5164 kklepkaa: Překvapilo mě hodnocení třetí série, která byla podle mě teda nejlepší…
#5169 anndy#5155 Goodies: nevím jestli ti někdo už neodpověděl, byla jsem teď dost mimo komunikaci, protože jsem neměla čas. Ale pokud tě to ještě zajímá, tak tam psali: že se naše srdce rozbila, když se Nian v květnu rozešli, a že to nevypadá na smíření. O to více překvapující bylo, když Ian nazval Ninu „ohromující“, oblíbil si Instagram a tam přidal Niny fotku z obálky Cosmopolitanu se slovy „dnes ráno v obchodě a koho nevidím? tyto věci jsou už téměř pryč, takže pokud nemáš bídu, tento časopis mizí z police, dostaň jeden. Jedním slovem úžasný, gratuluju Nino“ Nina mu poděkovala na Twitteru „děkuju smouldy“ (smoulder-doutnající). Dále jsou tam řeči o tom, že to byl asi první rozkošný okamžik od rozchodu a že se ví, že Nina chce strávit nějáký čas sama a najít znovu sama sebe. A jako poslední věc píšou, že je aspoň spolu vidíme v TVD, že to může být trochu trapné, že jejich postavy jsou do sebe šíleně zamilovaní, ale to je herectví. Omlouvám se, že to není doslova, a je to zkrácené, jen jsem ti chtěla přiblížit co se tam psalo, abys věděla. Nejsem žádný angličtinář :D
#5168 Goodies#5167 Dadlaaa: Mockrát děkuji :* Nikdo na ten článek nereagoval, tak jsem moc ráda, že vím, co se tam psalo. Škoda, doufala jsem, že se třeba dali zase dohromady… Je to stejně ironie, že teď, když se konečně dali po tolika letech v seriálu dohromady, se v reálu rozejdou :/
#5172 Dadlaaasouhlasím, taky mám nejradši 3. řadu (proč asi:-D #5166 Goodies:
#5170 TNoty#5169 anndy: asi hlasovali samí Steleny :D
#5171 ksandinka#5170 TNoty: To je dost zkreslující názor. Mě se velmi líbila třetí série a to jsem fans Stelena nebo spíše jsem byla… Podle mě nejhorší série byla čtvrtá,
#5173 anndy #5174 TNoty#5168 Goodies: nemáš vůbec zač, četla jsem si diskuzi co jsem propásla a našla jsem tvůj odkaz, tak jsem si ho přečetla :D a proč se nepodělit :D no jo ironie to vcelku je :) asi taková jako v posledním díle Twilightu, ale zase přesně jak tam psali, nemusíme být kvůli tomu smutní, když jsou teď v TVD spolu a naděje umírá poslední, jsem jako tvůrci těch článků, pořád si říkám, že až budou točit, třeba se k sobě vrátí :D
tak to se shodnem, čtverka stála za starou belu, a nezachránila to ani Delena na konci, sice tam bylo pár krásných scének, ale jako celek to byla hrůza. možná kdyby odstranili lék a silase udělali by líp. jenže o čem by pak byla další série#5171 ksandinka:
#5174 TNoty#5171 ksandinka: to byl jen vtip :) #5173 anndy: mě se 4 série líbila asi do 10dílu…a potom to šlo s kopce :( mě se líbili všechny série 1,2 i 3…líbila se mi hodně druhá. Tam byl dobrej Damon..jak se začal sbližovat s Elenou :)
koukali jste na fotky k prvnímu dílu The originals? https://www.facebook.com/photo.php?… vypadají taky dobře…pořád přemýšlím jestli budu koukat nebo ne…
#5176 Dadlaaa#5175 TNoty: tak to já se podívám minimálně na první díl :-D Budou tam flasbacky rodiny Mikalsonových a ty mě zajímají :-D
Tak si takhle přepínám programy a co nám to zas nedávaj na Nova cinema?
#5178 TNoty#5177 Dadlaaa: ale zase od první série…trapáci…nevím proč nemůžou začít rovnou 3 sérií…
#5179 Dadlaaa#5178 TNoty: no já se bavila u ty první epizody :-D vždycky mě pobaví,jak vypadali. Jen doufám ,že tu třetí pak začnou konečně dávat :-) ačkoli, když nad tím tak přemýšlím ten dabing mi ji úplně znechutí :-\
#5180 anndy #5181 TNotyv prvních dílech je Damon ještě takový kolouch :-) ale když už víme, jak se budou postavy vyvíjet, tak mi všichni připadají jako pitomci. Jer, Tyler, Car, Matt, Vicky jsem neměla nikdy ráda, o trojúhelníku nemluvě – Damon je blééé a Stefan je svatý :-D #5179 Dadlaaa: