Upíří deníky (The Vampire Diaries)
89/100 - 654×

Upíří deníky(The Vampire Diaries)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
VOD
Max | Amazon Prime Video
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Diskuze: Obecná diskuze

Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!

Milenka

#5192 PapuKa:, #5196 TNoty:, #5197 anndy: Ano, je to tak, na Edně už bohužel titulky k Upírům dělat nebudeme. Za sebe bych jen chtěla říct, že mě těší, že jste si naše titulky oblíbili a že jsme vám během předchozí řady mohli přinést příjemný zážitek z dílu a doufám, že se třeba uvidíme někdy jindy, u jiného projektu, nebo možná někde jinde. A holky, díky za tyhle komentáře :)

4.10.2013 | 17:50:46
Nemesis23

Jooooo no, je to škoda, titulkářský tým edna byl super… ale koukám, že tým CWZone si taky máknul a titulky sou na světě, takže všichni juk na první díl :-) Mimochodem oceňuju, že jste sem Edňáci dali na titulky odkaz… i když já jsem si vzala předsevzetí, že budu trénovat angličtinu a budu tuhle sezónu sledovat pravidelně s anglickýma titulkama…tak hodně štěstí v dalších projektech.

4.10.2013 | 18:34:38
anndy

první díl, na rozjezd dobrý. jak jsme se tu bavili o těch dvou mrtvolách, no stihli to už za jeden díl :-D ale třeba Megan oživí, asi bude nějak důležitá. Starostu silas zabil asi jen kvůli Bonnie. z Matta bude nějaký ovlivněný maniak. dost mě zajímá jak je to s těma dvojníkama a kde bude mít silas slabost. Stefana je mi líto, ale nevím proč musí být zas našeptávač Damon. a kat? ta asi přežije i atomový výbuch

#5206 I like Stefan
5.10.2013 | 8:10:27
anndy

tyler na ni kašle, tak má náhradu :-) ale nevěřím mu ani nos mezi očima, a ty oči má navíc dost divný#5203 kráska:

#5206 I like Stefan
5.10.2013 | 8:11:33
I like Stefan

#5205 anndy: Jo mne se taky nelíbí :D
#5204 anndy: No a Kat má oblíbenkyně, když tam stála a rozhodovala se jestli pomůže Jerovi, nebo ne, tak jsem si říkal, uteč holka uteč a bylo mi jasný, že uteče to je moje Kat :D

No a jinak první díl se mi líbyl, čekání jsem přežil :D, Silas se mi líbil a Kat. no a nebyl bych to já, kdybych neřekl že se mi líbil Stefan :D. Zápletka na Vysoké mne zajímá ale zatím nevím co od toho čekat. Stejně tak Matt a Nadia, kterou si budu plést s Tess, tedy spoilery, které jsem přečetl a nevím jaké k jaké :D, ale tato asi nebude ta Stefanova bejvalka že, nebo ano? Ale fakt jsem si nemyslel že Silas bude chtít zabít Kat. myslel jsem že jí bude potřebovat živou toto nějak nezapadá do mé rovnice :D. Takže se strašně těším a příští díl bude nejspíš o osvobození Stefana (díky bohu). http://www.youtube.com/watch?…

#5203 kráska: z těchto promo fotek k 5×04 má nejraději tyto : http://www.the-vampire-diaries.org/…013/10/1.jpg http://www.the-vampire-diaries.org/…013/10/2.jpg http://www.the-vampire-diaries.org/…013/10/3.jpg http://www.the-vampire-diaries.org/…013/10/4.jpg

#5212 kráska
5.10.2013 | 9:47:07
vilma

musím říct, že je to rozhodně lepší start do nového roku, nežli loni a dokonce i se zápletkami, super :-)

5.10.2013 | 13:26:57
kráska

Tak po dlouhé době se vrátili .Nové věci, nové zajimavosti a starý zlý Silas.Je dobře že ho hned Jeremy odhalil a ne že by to trvalo dlouho.Je dosti zajimavé jak to bude se Stefanem doufam že co nejdřív ho najdou nebo že se záchrání sám.Trochu mně překvapil Matt byl více divočejší. Opravdu mně zajimá kdo že zabil novou spolubydlící . A Tyler mně zklamal tím víc je důkazem to že by Caroline mněle být s Klausem i když to není zas tak jednouduché. Už se těším na další díl:)

A viděl někdo The Originals ?to Klaus Elijaha zabil nebo ho chce jenom uložit do rakve?…

5.10.2013 | 14:21:10
kráska

Tak po dlouhé době se vrátili .Nové věci, nové zajimavosti a starý zlý Silas.Je dobře že ho hned Jeremy odhalil a ne že by to trvalo dlouho.Je dosti zajimavé jak to bude se Stefanem doufam že co nejdřív ho najdou nebo že se záchrání sám.Trochu mně překvapil Matt byl více divočejší. Opravdu mně zajimá kdo že zabil novou spolubydlící . A Tyler mně zklamal tím víc je důkazem to že by Caroline mněle být s Klausem i když to není zas tak jednouduché. Už se těším na další díl:)

A viděl někdo The Originals ?to Klaus Elijaha zabil nebo ho chce jenom uložit do rakve?…

#5223 osvalsim
5.10.2013 | 14:21:21
kráska

Omlouvám se 2×

5.10.2013 | 14:21:54
kráska

Omlouvám se 2×

5.10.2013 | 14:21:56
kráska

#5206 I like Stefan: Tak to doufam na opravdové ho Stefana se samozřejmě těším:D

5.10.2013 | 14:25:44
Goodies

Stefanomilové budou sice zase pindat, ale já to prostě musím napsat… Zatím mě Paul s tou dvojrolí teda neoslovil. Pořád v něm vidím Stefana. Můj největší problém s ním (vidět ho jako jinou postavu) je v mimice. Já tam prostě nevidím rozdíl když se zatváří jako Stefan nebo když to má být Silas. Možná když si nebude hrát na Stefana a bude opravdu zlý Silas, že to bude jiné… Ale nevím no. U mě je prostě top Nina v té dvojroli, ta mimika, ty gesta… Sorry, musela jsem to napsat.

#5225 ksandinka #5226 osvalsim #5237 TNoty
5.10.2013 | 21:40:09
I like Stefan

Ale no tak v poho, zlepšil jsem si náladu čtením některých komentů na The-vampire-diaries.org, kde ho chválili, právě za mimiku :D no mne se líbí a na tom záleží :D no ne snad ? :D

5.10.2013 | 23:10:13
Goodies

Chtěla bych vidět dvě scény, kde se tváří jinak, kde se hýbe jinak, prostě jiná gesta… Ale nevidím rozdíl mezi Stefanem a Silasem. Opakuji zatím… Třeba ještě překvapí. Zatím mi ale připomíná Chucka Norrise, který se tváří stejně když se směje a stejně když se mračí :D

#5219 I like Stefan #5220 blacken
5.10.2013 | 23:23:43
kráska

Každý máme jiný názor a vkus my Steleny ještě o Damonovi nic neřekly a najednou Deleny s takovou kritikou …

5.10.2013 | 23:30:11
I like Stefan

#5217 Goodies: No řeknu to takhle, podle mne rozhodně není Paul jako Chuck to tedy ne a pokud nevidíš žádný rozdíl mezi Stefanem a Silasem, tak se nejspíš díváš na jiný seriál, problém je vtom, že on Paul už ani překvapit nemůže, protože už bylo rozhodnuto dávno předem že :D a když skoro všichni říkají, že to hraje skvěle, tak asi nebude problém v Paulovi, ale v někom jiném......... Hold jak se říká: „Kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde!“

6.10.2013 | 0:06:56
blacken

#5217 Goodies: Ono to asi bude tím, že žádnou mimiku nemá. Prostě jeden univerzální výraz – občas se pohnou rty při úsměvu, ale to je tak vše. Ale zase musím říct, že jsem nečekala nic moc zajímavýho a jako Silas mě celkem baví – ale asi ne hereckým výkonem, jako spíš celkově postava – cajdá si tam jako by se nechumelilo a to je příjemná změna. A zápletka na koleji se mi moc líbí – teda doufám, že to nebude nějak strašně překombinovaný (to s Eleny otcem trochu zavání), ale zatím jsem fakt zvědavá… Kat je taky dobrá, fakt obdivuju Ninu, jak zvládá dvě postavy… Damon se bohužel neměl moc šanci projevit, ale snad bude víc příležitostí. Ale pár věcí mě moc nebavilo – propojení Eleny a Stefana se mi zdá dost divný – pletu se, nebo nic takovýho ve VD nebylo? Trochu mi to zavání vytahováním starých vztahů. Caroline se mi taky zdála dost navíc, jak nemá protipól v Klausovi, tak mi vadí víc než dřív.

A mimo mísu – zdá se mi to, nebo Nina tak nějak zestárla? Jasný, nikdo nemládneme, ale nevím, jestli je to tím, že jsem nedávno viděla znovu první řadu a tam byla taková „čerstvá“ :-D

#5225 ksandinka
6.10.2013 | 2:12:19

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama