Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Obecná diskuze
Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025 -
Lauren Cohan
7.1.1982 | 7.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#5240 Goodies: Také to tak vidím. Kdybych nevěděla co je se Stefou (neshlédla poslední díl), měla bych po prvním díle chaos v hlavě. Také nevidím mimořádný rozdíl mezi postavami.No, vážně asi na tom má podíl, že zlý Stefa tu už jednou byl. Ale Nina bodovala i v tomto…no uvidíme v dalších dílech, jak se ukáže. Zatím mu to také moc nežeru.
chjo,chjo…tak asi jak sem svůj první příspěvek k dílu raději skryla jako spoiler, tak ho nikdo nečetl :-) tak jenom zkráceně zopakuji první dojem a to co mi nejvíc zůstalo v hlave: Silas/Stefan nic zajímavého a překvapivého – nečekala sem, že by byl tak dobrej jako Nina v dvojroli… a největší zásek: nechápu zápletku s Mattem a ptala jsem se, zda to náhodou nemá něco společnýho z Originálama? (který jdou mimo mě) Protože fakt nechci, aby mi zase míchali do deníků plky z originálů…a ten „čaroděj“ nebo co to bylo…no prostě mi to evokovalo jako by to mělo být z originálů,tak mě prosím někdo ujistěte, že to tak nebylo…
Jinak mi prostě přišlo velmi zajímavé, že se zřejmě rozjíždí TŘI zápletky?? Silas – vysoká – Matt??? nebo se nějak spojí? Nechci aby mi z toho dělali True Blood, který má vždycky víc zápletek, které se postupně rozuzlují a uzavírají…no a někdy dost debilně.
#5245 anndyViděli jste tohle video?
http://www.youtube.com/watch?…
Nina a Ian jsou teda definitivně od sebe…
nina je skvělá jako elena, vypnutá elena, zlá kat, lidská kat – je to prostě žena mnoha tváří, asi jí i dost pomáhá make up, vlasy, oblečení (ale tím nechci shazovat její herectví, je fakt dobrá). Paul to má těžší – stejný hadry, vlasy a bohužel i výraz známe z dob zlého stefa. určitě se to ještě rozjede. ale nechápu ty ódy na jeho miminu, fakt žádnou nemá, nebo spíš má, ale pořád stejnou.
já to četla, ikdyž to byl spoiler – nedalo mi to :-)#5242 Nemesis23:
Deníky sice až za 3 dny ale The Originals už zítra :)
http://vampire-diaries.4fan.cz/…ory/5-serie/
https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/…841601_n.jpg
http://static.hypable.com/…t-boogie.gif
http://images6.fanpop.com/…-900-506.jpg Sice je Klaus mimo serial ale tak to by to dopadnout mohlo ?:D
Tak i když je tady tolik Paulonenávíděčů a Stefanonenáviděčů :D Dovolím si sem dát odkaz rozhovoru s právě Paulem. A prosím mějte pochopení a napište přímo jemu, že nezvládá svou roli, ať se nechá přeobsadit ju :D On mu to zatím nikdo neřekl.
http://www.the-vampirediaries.cz/…ro-et-online
#5252 Goodies #5253 osvalsim #5254 Nemesis23#5251 I like Stefan: A proč by mu měl někdo něco psát? Kritiku tady nazvládáš ty. Každý tady píše názor na první díl, tak tu můžu napsat dojmy i já. Někteří tady píší kritiku na Damona a nepindám hned o Damononenáviděčích a podobné hov**. Zatím nemám k dispozici víc, než první díl, tak budu soudit podle něj.
#5255 I like Stefan#5251 I like Stefan: super článek.. už se těším až se Stefan vrátí!! Je fakt, že chvilku sem si taky říkala, že tam něco mezi Caroline a Stefanem je ;-)
#5251 I like Stefan: Já sem si teda žádných „nenáviděčů“ nevšimla…nikdo mu tady nenadával nebo nepsal,že ho nenávidí, pouze věcné postřehy…histerický reakce zase opět jen od tebe…
#5252 Goodies: Srovnáváš dvě odlišné věci, kritiku postavy, což ani není kritika, jako spíš citově zabarvený názor na charakter, vlastnosti a činy s kritikou toho, jak někdo hraje svou roli, jestli ji zvládá, jestli je hrozný...... . ano jistě jsem i já, i když už to bude dlouho, něco měl proti Damonovi, ale to teď můžu říct na 100%, nikdy jsem si nedovolil napsat že někdo, kdokoli, že by Ian nezvládá svou roli, že ji zkrátka hraje špatně........ . Tady jde o to, že je vždy lehčí kritizovat, než tvořit, a proto mi nepřijde fér, psát to sem, já si myslím, že pokud jsi schopna, tak skvělého rozsouzení, jak to tedy ten Paul zvládá, tak bys jistě věděla, kde se může zlepšit a co může udělat líp, proto tě tímto žádám, napiš Paulovi a pomoc mu, aby to hrál správně, já bych to udělal, ale neumím to dobře zhodnotit, ale ty…ty jsi úžasná možná, že bys byla lepším hercem než je Paul ( O čemž silně pochybuji ), takže kdyby mu to opravdu nešlo, tak bys ho jistě mohla zaskočit že? To by byla nádhera na rozdíl od toho strašného Paula, který vůbec neměl být hercem, protože to fakticky nezvládá.
#5256 Nemesis23 #5262 kráska#5255 I like Stefan: Ty píšeš,jako kdyby kritika mohla jít vždy jen od někoho, kdo danou věc umí líp…ale když jdu do restaurace a řeknu že mi nechutná,tak po mě taky nikdo nechce,abych šla a uvařila to líp…prostě jako zákazník můžu říct svůj názor…stejně tak člověk, který sleduje televizní seriál, může vyjádřit názor, že se mu nezdá že by jeden herec, který hraje dvojroli tu svou druhou roli hrál nějak extra jinak – no a nemusí to nutně znamenat,že by byl sám lepší herec,prostě popisuje svůj dojem ze seriálu na který se dívá. Stejně tak,aniž by někdo byl režisér/scénárista, tak může říct např.: tenhle film je pěkná blbost – i když žádný film sám nikdy nenatočil…ale co se tu stím vysvětluji,že?
#5264 Goodiesa vůbec,tady ty histerický výlevy sou fakt na pěst… když někdo napíše, že mu nežere roli silase,tak to neznamená,že si myslí,že Paul je děsnej herec a neměl by to dělat…tadyty tvoje vývody jsou neuvěřitelný… Paulovi jde Stefan… šel mu hrát nějakej ten blonďatý volejbalista už nevím v čem, kde ze sebe dělal dementa a byl fakt vtipnej…no a prostě někdo neuvěří „jinou“ osobu v jednom seriálu, napíše svůj názor a ty už to tu zas rozjíždíš…škoda slov.
No to víš jak se někdo nacpe do Paula/Stefana, tak jsem jak šílený, ale to není novinka, asi už to lepší nebude :D, jenom mne prostě naštvalo, že jediný herec, kdo se tu kritizuje je Paul, ale to je šumák mne se prostě líbil, já jsem ho rozeznal a že Stefana znám dost dobře :D, viděl jsem v něm Silase a konec koncům to mi bude stačit.
Jej, tady se to teda rozjelo :/ Já jsem jen chtěla napsat svůj názor na první díl. Mě se první díl líbil moc :) Osobně se mi víc líbilo MF, ale příběh z univerzity bude taky dobrý, spíš to posuzuju podle toho, že Damon, Silas, Jer a Kat se postarali o „akci“ v tomhle díle. Některé názory probíhající v téhle diskuzi sdílím, jiné ne, ale není důvod se kvůli tomu zlobit, je to diskuze, a kde jinde projevit svůj názor než v ní :)
Tak se to tu zase rozjelo :) Mám jeden dotaz, nevíte někdo, kdy budou The originals? Pravidelně v úterý? :) Jestli to sem někdo psal předtím, tak se omlouvám, ale nechce se mi prohlížet starší diskuze..:) Jinak díl super, přemýšlela jsem, jestli se budu dívat, a jsem ráda že jsem si díl stáhla…:) Strašně mě chytla zápletka v MF:) Ta vysoká ale moc ne, nevím proč, připadá mi to takové divné s tím Eleniným otcem, zase se budou šťourat v minulosti..ale je to teprve začátek :)
#5261 Dadlaaa