Upíří deníky (The Vampire Diaries)
89/100 - 654×

Upíří deníky(The Vampire Diaries)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
VOD
Max | Amazon Prime Video
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Diskuze: Obecná diskuze

Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!

blacken

Tak tetování u lovce přece viděl jen Jeremy ne? Ostatní ho taky neviděli… vidí ho jen další lovci…

#5323 I like Stefan
12.10.2013 | 21:26:14
I like Stefan

#5319 Nemesis23: To jo no američané si nás představují jako jednu velkou štastnou východní postkomunistickou rodinku :D

#5325 blacken
12.10.2013 | 23:28:51
I like Stefan

#5321 blacken: No to jo, ale když se to tetování dokončí, tak je pak vidět a v nevím jakém díle, když Bonnie dělala to kouzlo, aby otevřela tu Silasovu spižírnu, mu to tetování začalo mizet a zmizelo, začalo mizet i tomu Vag… a i všem ostatním, takže ho už teď nemají, ale ani ho nepotřebují :D

12.10.2013 | 23:31:31
12.10.2013 | 23:32:49
blacken

#5322 I like Stefan: Ehm, kdyby jenom Američani :-D Ono stačí zajet si do Británie a co se tam člověk nedozví :-D

Aha, to jsem nepostřehla…

13.10.2013 | 0:12:32
Goodies

#5319 Nemesis23: Jak si čtu tvé názory na tuhle řadu, tak ani nemám co napsat, protože mi úplně mluvíš z duše ;) Žeru pátou řadu! Alespoň zatím :) A žeru Ninu!!! To jak hraje Elenu a Kath… A v téhle řadě hlavně Kath… Asi se stává mou nejoblíbenější postavou :D Její hláška zatím vede a konečně je zase vtipný i Damon. No, zatím mě to teda hodně baví a jsem nadšená :)

13.10.2013 | 15:54:56
Goodies

A ještě jedna věc, které jsem si všimla. Nevím, jestli je to jenom můj pocit… Už od prvního dílu mi Damon příjde hrozně smutný. Na to, jak psali, že je konečně šťastný atd… Nemůžu si pomoct, ale příjde mi, že se neumí přenést přes ten rozchod s Ninou a přenáší to i tam, má takové smutné oči :( Všiml si někdo toho odkazu na youtube, co jsem tu dávala? Nina se tam drží za ruce s nějakým chlapem.

#5328 I like Stefan #5334 FatalIvy #5339 Dadlaaa
13.10.2013 | 16:04:40
I like Stefan

#5327 Goodies:Možná trochu, ale zas tak si ho nevšímám, navíc mohlo to dopadnout i hůř mohli nám zničit celý seriál, takže zatím jim to jde :). Jo a ten odkaz jsem viděl, tak bylo jasné, že nebudou navěky sami, možná ještě mohla chvilku počkat, ale tak nevidím do toho, kdoví jak to bylo? jen oni.

#5329 Goodies
13.10.2013 | 17:13:10
Goodies

#5328 I like Stefan: No šířily se tu zvěsti, že jsou zase spolu, tak proto ten odkaz na Ninu s novým chlapem.

#5330 I like Stefan
13.10.2013 | 17:31:54
I like Stefan

#5329 Goodies: Já vím to je strašný zjistit co je pravda a co si vymysleli novináří jen aby se prodávali:D

13.10.2013 | 17:48:36
Goodies

Prostě musím… :D Dívám se znovu na druhý díl a čůrám z Damonovi hlášky… Elena mu vypráví o tom profesorovi a vykládají o tom, že by ho Damon mučil. Elena se ho ptá, co by udělal hrdina a pak řekne, Stefane? A Damon si myslí, že se ho ptá, co by udělal Stefan a prý, nevím, asi by z něj byl nešťastný a sám se tomu usměje :D Steleny a Stefanomilové sorry, ale to fakt sedlo :D :D :D

#5332 osvalsim
13.10.2013 | 18:02:47
osvalsim

#5331 Goodies: a joooo.. toho sem si ani nevšimla :-D dost dobrý :) jinak ano, všimla sem si, že má smutnější oči.. asi to není snadný hrát zamilovaný pár s bývalkou.. ale kdo ví co v tom je.. třeba se nám to jen zdá :)

#5333 Goodies
13.10.2013 | 18:20:05
Goodies

#5332 osvalsim: No já po prvním shlédnutí taky ne, ale teď jsem se u toho zastavila a málem jsem se počůrala :D Nevím no, vždycky z něj šla taková energie, měl takový šibalský pohled, nebo jak to říct a teď mi příjde takový smutný nebo unavený, nevím…

#5335 blacken #5338 Nemesis23
13.10.2013 | 18:31:08
FatalIvy

#5327 Goodies: Tiež sa mi zdá smutný…jeho pohľad…ale myslela som, že sa to len mne zdá…

13.10.2013 | 18:51:52
blacken

#5333 Goodies: Jo, jak jsem psala minule, že se neprojevil – tak je to možná i tím – ale třeba je to součást role…

#5336 Goodies
13.10.2013 | 19:19:06
Goodies

#5335 blacken: To asi jo, je to jen pocit… Prostě mi příjde skleslý, takový bez jiskry. Nevím no, uvidíme :)

13.10.2013 | 19:27:29
Goodies

Ale stejně se mi zdá čím dál hezčí :D

13.10.2013 | 19:29:20
Nemesis23

#5333 Goodies: smutný pohled: já to brala jako součást role :-) jakože mu došlo,že když si „hrál s Elenou na rodinku“ tak jeho brácha byl v nebezpečí a trpěl…ale je jasný,že i když sou herci herci,tak když spolu chodí i ve zkutečnosti nebo mezi nimi v reálu něco přeskočí,tak to na plátně vypadá vždycky věrohodnějš (nebo to bývá naopak, že jo,že maj hrát a pak to přeteče i do zkutečnosti…co bylo dřív,slepice nebo vejce?myslím podobná situace), nekterý věci prostě prosáknou i nechtíc…mě by asi taky nejiskřili oči štěstím, kdybych měla hrát šťastně zamilovanou se svým bývalým.

Každopádně jinak vypadá hodně dobře,má nějaké jinačí vlasy hoch…

#5339 Dadlaaa #5342 Goodies
13.10.2013 | 20:26:12
Dadlaaa

#5327 Goodies: já jsem osobně to video na youtube neviděla, ale přečetla jsem si ten článek co sem dávala myslim ksandinka, takže jsem pak četla na netu i jiné články, Nina nejspíš chodí s Derekem Houghem, což je nějákej dobrej tanečník v těch soutěžích „Dancing with the stars“, ohledně Iana souhlasím s #5338 Nemesis23:, třeba je to součást role, přece jen je teď Damon ten zodpovědnej ne? Je ve vztahu, slíbil svojí holce, že se postará o jejího bráchu…no a pak se všechno začalo sr…, nemyslím si, že tyhle všechny skutečnosti, které jsou v Damonově světě nové by mu zanechali jeho pověstnou jiskru v oku :D Takže buď vypadá v každé situaci, tak něják zachmuřeně a zamyšleně schválně, anebo v něm rozchod zanechal následky. I přesto bych té druhé variantě příliš nevěřila, oni jsou oba opravdu skvělí herci. A nevěřím, že by si soukromím nechali zasahovat do kariéry. :D ale je to jen můj názor :D :D :D

13.10.2013 | 21:03:01
Dadlaaa

A ještě něco pro fanynky Iana…tohle by se vám mohlo líbit :D :D :D http://www.popsugar.com/…deo-32044819

#5348 anndy
13.10.2013 | 21:04:40

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama