Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!
Konec The Walking Dead
Další seriály
Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Chelle Ramos
24.11.1991 | 24.11.2024 -
IronE Singleton
30.11.1975 | 30.11.2024 -
Nadia Hilker
1.12.1988 | 1.12.2024 -
Margot Bingham
6.12.1987 | 6.12.2024 -
C. Thomas Howell
7.12.1966 | 7.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
Já myslím, že teď už nemá cenu o tom špekulovat. Teď už nám nezbejvá nic než čekat…a upřímně závidim Američanům, že se na to budou moct dívat v TV…teda snad až na ty reklamy. Naše teorie byly sepsány. Jsem zvědavý, jestli se nakonec někdo se svou teorií trefí. Od zítra můžeme psát naše pocity a dojmy až do podzimu…
Sice v terminuse to bude asi krute, ale prezili utok party po zuby ozbrojenych chlapov s tankom a vsetky rozmary guvernera, takze ich vyhliadky vidim v celku dobre. Straty budu, ale male, mozno jedna z hlavynch postav alebo dve z vedlajsich. Som zvedavy, kolkym rick vykruti krky v dalsej casti.
Nepřijde mi pravděpodobné, že by zemřela Michonne… Ona byla vždy taková… silná, od první chvíle. Sice se poslední dobou normalizuje, ale pořád byla tkaová, že si vždy poradila. Ona určitě neumře. Alespoň ne zatím. Já bych řekla, že umře Carl. Nějak jsem na to začala myslet po tom jednom spoileru, že Rick přijde o někoho, koho má opravdu moc rád… vím, že ten spoiler se nevyplnil (byl to ten na předchozí díl) ale tohle může platit. A nejvíc ze všech má určitě rád svého syna.
Já si naopak myslí, že Carl bude ještě nějakou dobu žít ale někdo kdo byl na filmovém „place“ prásknul, že viděl jak Rick klečí a řve na kolejích.. Prý. Tak uvidíme. Navíc se povídá, že zemře někdo kdo žije v komiksu což je z takových těch hlavní postav Carl, Rick, Michonne a Maggie..
#2987 GeekNe má te někdo odkaz, kde bych si mohla stáhnout všechny komiksy?
#2986 Cermb0#2985 veve27: http://www.thewalkingdead.eu/…komix-sekce/
#2984 Cermb0: To s tím Rickem je pravda, taky jsem o tom četl. Donutí ho prý k tomu naprosto nečekaná a brutální smrt někoho z hlavních postav. Nezbývá než si počkat.
tak jdu na to.....Maggie držim ti palce :-D
No čo vravíte na poslednú časť? Ja som spokojný, bolo to napínavé, akčné…ten koniec bol dobrý, som zvedavý na nové časti
To si ze mě děláte pr*** ne?! největší WTF finále co bylo......jako díl to byl výbornej napínavej, ale rozhodně to nebylo žádné finále. DOufám že mají někde schovaneý 17tý díl!!! Jediný kdo tam umřel byla nějáká neznámá postava co si to navíc zasložila za svojí super demenci..pač stát jak dřevo před zombíkama, ohánět se klacíkem a řvát pomoc pomoc…nemam slov:-D asi nejhloupější smrt co jsem kdy viděl
Dnešní díl Nestalo se skoro nic
no finále o kterém se bude mluvit dlouho ? Ok, asi proto že to bylo úplně o hovně.
Achjo, taky teda doufam že maj eště někde druhou část finále…protože tohle byl tak možná uvodní díl serie kterej by nám napověděl o čem celá serie bude, ale ROZHODNĚ NE FINÁLE. Jako první díl serie nebo díl někde třeba uprostřed či předposlední díl, bych ho hodnotila jako velmi dobrý, ale jako finále to hodnotim jako propadák, všechny finálový díly byli zatim výborný, ale totok, nic jineho než achjo, se na to říct nedá. Čekala sem rozhodně víc, po těch velkolepých slovech.
bohužel si ale myslim že timhletim totálním ukolíbáním, že všichni přežili, v říjnu uvidíme smrt mnoha hlavních postav a to zejmena těch oblíbených.
Už jsem myslela, že Glenn a spol. už jsou nabízeni jako jídlo na uvítanou :D A hezky nám zařvala Joeova skupina, to, co Rick udělal jsem fakt nečekala. Jen by mě zajímalo, jak probíhá náborový kurz do řad Terminusu. Pohostí tě a pak se tě jen tak mimochodem zeptají, jaký máš na kanibalismus? :D Nebo myslíte, že ti místní tam jsou už dlouho, a že nově příchozí berou jen jako zdroj jídla?
#2996 Liss93#2995 Liss93: *jaký máš názor na kanibalismus
Jsem v půlce dílu… masakr! Fakt jsem hodně rád, že aspoň Rick trochu uvažuje a neřítí s to Terminu jako bláhová holčička.
Rickův půlminutový Berserk mód byl asi na tomhle díle to nejlepší, zbytek bída s nouzí a celkem mi vadí nelogické chování vedlejších postav :( A tohle určo finálový díl nebyl. A je jasné, že si Rick udělal nějakou pojistku než šli dovnitř. Walkeři?
Rick co bude klečet na kolenou, bude přihlížet smrti hlavní postavy, nekonečné seznamy hlavních charakterů co zařvou…a tak dále a tak dále :D všechny ty teorie a doměnky mi ve finále opravdu vyčarovaly úsměv na tváři. Teď nechci aby to znělo samolibě nabo nadutě, ale měl jsem pravdu ve dvou věcech: Zaprvé v mrtvém „strangerovi“ a za druhé v tom, že Rick chytí totální Rage :) Joe a jeho parta se ukázala jako pěkná banda zmrdů a to bez servítek. Opravdu jsem fandil Rickově partě aby je zabila co nejbrutálnějším způsobem. Všem je asi jasný, že do podobné patové situace se Rick dostal už opravdu nejednou, a dnes už by to pravděpodobně projel. Naštěstí (jako vždy) dobro zvítězilo nad zlem a dobře to dopadlo. To stím, že Rick někomu prokousne hrdlo sem snad taky už někdo psal, snad ve spojení s komiksem a bylo to fajn (tuhle epizodu si jistě pustím znovu).
Docela mě naštval ten flashback do věznice. Čekal jsem, že z toho teda alespoň vyleze něco kloudnýho, ale bohužel. Šlo tam jen o farmaření…Terminus byl dle mého taky dobrej a do poslední chvíle jsem nevěděl co z toho vyleze, i když to, že běží do pasti a střílejí po nich naschvál vedle mi bylo jasné hned. Přišlo mi, že Rick teda moc dlouho Terminus nepozoroval. Na to kolik jich tam ve finále bylo…a že byli opravdu dost dobře organizovaní a měli i vysílačky, si ze začátku moc pozor nedávali.
Lehké shrnutí. Epizoda mi nepřišla zase tak špatná ale je pravda, že díl by se hodil spíš na půlku…mezi zimní pauzu, než na konec sezóny. Bude to fakt dlouhá doba a Kirkman měl asi pravdu v tom, že o tom budem ještě dlouho mluvit, protože jsme z toho makový a některé tu už koukám to dost nakrklo :) by the way: ten „stranger“ na začátku mě také dost pobavil :D Tohle bych čekal možná v prvním díle první sezony ale ne po bezmála dvou letech :D
tímto zahajuji diskuzi na téma: Terminus…
omg:
ostuda… v tého sérii předvedli tedy úplný houby…