Živí mrtví (The Walking Dead)
92/100 - 1 120×

Živí mrtví(The Walking Dead)

Epidemie změnila drtivou většinu lidstva ve věčně hladové zombie. Malé skupiny přeživších se snaží najít mezi ruinami nový život, nebo si alespoň udržet ten nynější. Do tohoto světa se z kómy probouzí nicnetušící bývalý zástupce šerifa Rick Grimes. Jak dlouho asi může přežít?

USA | 2010 | Ukončeno
vysílání
11 sezón | AMC | 43 minut
VOD
Netflix | Disney Plus | Max
žánr
Akční, Hororový, Katastrofický
hrají
Norman Reedus (Daryl Dixon), Melissa McBride (Carol Peletier), Andrew Lincoln (Rick Grimes), Lauren Cohan (Maggie Greene), Christian Serratos (Rosita Espinosa), Danai Gurira (Michonne Hawthorne), Cailey Fleming (Judith Grimes), Josh McDermitt (Eugene Porter), Chandler Riggs (Carl Grimes), Seth Gilliam (Gabriel Stokes), Ross Marquand (Aaron), Steven Yeun (Glenn Rhee), Jeffrey Dean Morgan (Negan Smith), Alanna Masterson (Tara Chambler), Cooper Andrews (Jerry)

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!

Harimata

#2938 Cermb0: V tom případě to vypadá, že Carl bude v nějakém těžkém ohrožení a Rick se promění na „Hulka“ :-D jakože prostě půjde hlava nehlava přes mrtvoly třeba i přátel.

#2931 DolceGabbana: „a ta mary.. podle mě je to matka lizzie a micy protože mary má stejný účes jako lizzie a všude byly kytky..“ Cože? :-/ Spíš to vypadá, že ten účes mají rády kadeřníci a vlásenkáři TWD-já moje ségra ani máma nemáme stejnou barvu, natožpak účes :-D ale třeba jsem tě špatně pochopila, přece jen je večer a já mám za sebou náročnej den.

#2949 kiso1561
29.3.2014 | 20:44:41
Harimata

#2939 Cybercaf: Já bych na to nespoléhala… pokud závisí jejich finance a natáčení dalších řad na sledovanosti, tak nám řeknou, že to bude bomba i kdyby to mělo úroveň Ordinace v růžové záhradě. Ale taky doufám, že zas tak nežvaněj :-D

29.3.2014 | 20:47:01
JackIsBest

Říkat mužou cokoli, přesvědčí nás až samotné shlédnutí :) Takových keců už kdy bylo, že tohle bude takový a makový :D Rick vypadal v ukázce docela na dně, podle mě zajmou Carla, ta Joa parta, a jelikož Joe věří v ty svoje pravidla, bude se muset rozhodnout mezi Darylem nebo Carlem a jeden z nich bude muset zemřít, nebo se jim bude muset on sám vzdát, nebo Daryla a Carla zabijí, takhle nějak to vidim. Carol s Tyreesem přežijou. Beth neuvidíme dle mého, možná o ní uslyšíme.

29.3.2014 | 21:02:51
Liss93

Já doufám, že finále bude opravdu stát za to a do podzimu se budu třepat doma v koutku, okusovat si nehty a oplakávat mrtvé … A nebo budu žít normální život jako obvykle :D

29.3.2014 | 21:06:03
Cermb0

Já to vidím tak, že prostě Rick narazí na skupinu, ve které je Daryl a oni budou chtít ublížit Carlovi a tak je Rick zmasakruje.. A bude z toho dost mimo.. protože u toho zřejmě zemře Daryl :( Ale to je jen moje ( doufám, že špatná) předpověď..

29.3.2014 | 21:06:23
Cybercaf

Dobrých 10 hodin budou celý spojený státy a možná i mnoho dalších lidí na téhle zemi vědět jak to dopadlo, než se na to podívám i já :D Připomíná mi to ten díl HIMYM, ve kterym se nemohli dívat na fotbal/baseball v živém přenosu a chtěli se dozvědět výsledek až večer u videa ale celej den museli chodit po městě mezi lidma co už věděli jak to dopadlo :D nesledoval jsem ten seriál..just sayin'

#2947 JackIsBest
29.3.2014 | 21:20:27
JackIsBest

#2946 Cybercaf: Já taky koukám až pondělí hezky po tmě večer, celý den sem nechodim kvůli tomu :D :D

#2948 Cybercaf
29.3.2014 | 21:27:02
Cybercaf

#2947 JackIsBest: Do večera bych to nevydržel :D já už budu mít snad kolem poledne odkoukáno. Jak to můžou vydržet lidi co na tom seriálu pracujou a točí ho…„já bych to práskla velebnosti“ i když se pravděpodobně k mlčení vážou někde ve smlouvě, ta představa, že už to někdo ví :D

29.3.2014 | 21:33:06
kiso1561

#2941 Harimata: v komikse mal takú Hulk scénu :D komiks spoiler.. podobná skupina akú má Joe chceli znásilniť Carla a Rick vtedy chytil rage jedného zabil tak že mu zahryzol do krku, jeden bol zastrelený a tretieho doslova rozpáral nožom :D

29.3.2014 | 21:48:20
Lumicko

Inak Terminus je podla mna urcite mesto kanibalov.. Si si mohol vsimnut jak si tam vypekala to velke mesko.. urcite ludske

29.3.2014 | 23:22:35
Rick21

A je to tady lidičky! :D :D zítra nám to začíná já se nehorázně teším :D dneska si pustím S4E15 a zítra finále po škole přijdu a jde se stahovat :D a né že až sem přijdu tak to tu bude zaspoilerovaný! :D typu on je mrtvý rick se zbláznil :D co je s Mich. atd :D :D prostě je to finále tak si ty touhy nechte pro sebe :D :D :D děkuju :D

#2952 LadyJ #2954 JackIsBest
30.3.2014 | 10:09:40
LadyJ

#2951 Rick21: Já to řeším tak, že jakmile vyjde nový díl, tak se nedívám na žádná fóra a diskuze dokud ho neuvidím. :)

30.3.2014 | 10:15:29
RedWhite

tak kdo má posledních 16 hodin života? :-D

30.3.2014 | 11:04:07
JackIsBest

#2951 Rick21: Co to je za logiku přijít sem než se podívám na finále a chtít aby sem nikdo nic nepsal? :D Spíš ty sem nelez, než se na to podíváš ne? :D

30.3.2014 | 11:04:42
Cermb0

Ano už zítra konečně ! Bohužel ten pocit po skončení dílu bude asi na nic.. Zítra bude nebezpečný obecně nejen chodit na diskuze, to je samozřejmost, že sem nepolezu :D, ale i obecně celý internet a FB bude velmi nebezpečný, tak snad mi ten den do večera uteče :D

30.3.2014 | 11:16:31
Lokša

Napíšu to prostě a jednoduše: Podle mě zemře Tara a Maggie na 99%. Teď jde o to, jestli měli scénáristi dost kou*e, aby nechali zemřít i Daryla. Série podle mě neskončí žádným pohodovým útěkem z Terminusu, budeme mít konec otevřený, což bude nejhorší :/ Můj tip ale je, že zítřejší díl zkrátka skončí smrtí Maggie, uvidíme. Jelikož je Daryl potvrzený i pro 5.sérii, tak je možné že zemře hned v 1.epizodě 5.série jako pořádný HOLY SHIT moment, kdo ví:)

#2957 Cermb0
30.3.2014 | 12:39:21
Cermb0

#2956 Lokša: A kde přesně je prosím napsáno, že je Daryl potvrzený na 5. řadu ? Všichni to říkají ale neviděl jsem žádné potvrzení..

#2959 JackIsBest #2968 sarii25
30.3.2014 | 12:49:20
heminstein

Kdybych měl tipovat, kdo zemře, mé pořadí by bylo následující: 1. Michonne 2. Maggie 3. Carl 4. Beth 5. Glenn Se smrtí jiné hlavní postavy nepočítám. Ale možná zemře ještě někdo vedlejší – Bob, Sasha, Tara. Uvidíme už zítra. :-)

#2960 Hodooor #2963 Harimata
30.3.2014 | 12:51:07
JackIsBest

#2957 Cermb0: Myslim že takový informace určitě neutíkaj :) bullshit

30.3.2014 | 13:10:13
Hodooor

#2958 heminstein: Michonne určitě ne, Glenn asi taky ne, ale o Maggie a Beth se dost bojím, a Carlovi se asi něco stane – buď umře, něco mu useknou, nebo ho unesou, nebo se ztratí si myslim.

30.3.2014 | 13:45:22

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Walking Dead

Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Další seriály

Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama