Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!
Konec The Walking Dead
Další seriály
Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
IronE Singleton
30.11.1975 | 30.11.2024 -
Nadia Hilker
1.12.1988 | 1.12.2024 -
Margot Bingham
6.12.1987 | 6.12.2024 -
C. Thomas Howell
7.12.1966 | 7.12.2024 -
Michael Traynor
12.12.1975 | 12.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#2938 Cermb0: V tom případě to vypadá, že Carl bude v nějakém těžkém ohrožení a Rick se promění na „Hulka“ :-D jakože prostě půjde hlava nehlava přes mrtvoly třeba i přátel.
#2931 DolceGabbana: „a ta mary.. podle mě je to matka lizzie a micy protože mary má stejný účes jako lizzie a všude byly kytky..“ Cože? :-/ Spíš to vypadá, že ten účes mají rády kadeřníci a vlásenkáři TWD-já moje ségra ani máma nemáme stejnou barvu, natožpak účes :-D ale třeba jsem tě špatně pochopila, přece jen je večer a já mám za sebou náročnej den.
#2949 kiso1561#2939 Cybercaf: Já bych na to nespoléhala… pokud závisí jejich finance a natáčení dalších řad na sledovanosti, tak nám řeknou, že to bude bomba i kdyby to mělo úroveň Ordinace v růžové záhradě. Ale taky doufám, že zas tak nežvaněj :-D
Říkat mužou cokoli, přesvědčí nás až samotné shlédnutí :) Takových keců už kdy bylo, že tohle bude takový a makový :D Rick vypadal v ukázce docela na dně, podle mě zajmou Carla, ta Joa parta, a jelikož Joe věří v ty svoje pravidla, bude se muset rozhodnout mezi Darylem nebo Carlem a jeden z nich bude muset zemřít, nebo se jim bude muset on sám vzdát, nebo Daryla a Carla zabijí, takhle nějak to vidim. Carol s Tyreesem přežijou. Beth neuvidíme dle mého, možná o ní uslyšíme.
Já doufám, že finále bude opravdu stát za to a do podzimu se budu třepat doma v koutku, okusovat si nehty a oplakávat mrtvé … A nebo budu žít normální život jako obvykle :D
Já to vidím tak, že prostě Rick narazí na skupinu, ve které je Daryl a oni budou chtít ublížit Carlovi a tak je Rick zmasakruje.. A bude z toho dost mimo.. protože u toho zřejmě zemře Daryl :( Ale to je jen moje ( doufám, že špatná) předpověď..
Dobrých 10 hodin budou celý spojený státy a možná i mnoho dalších lidí na téhle zemi vědět jak to dopadlo, než se na to podívám i já :D Připomíná mi to ten díl HIMYM, ve kterym se nemohli dívat na fotbal/baseball v živém přenosu a chtěli se dozvědět výsledek až večer u videa ale celej den museli chodit po městě mezi lidma co už věděli jak to dopadlo :D nesledoval jsem ten seriál..just sayin'
#2947 JackIsBest#2946 Cybercaf: Já taky koukám až pondělí hezky po tmě večer, celý den sem nechodim kvůli tomu :D :D
#2948 Cybercaf#2947 JackIsBest: Do večera bych to nevydržel :D já už budu mít snad kolem poledne odkoukáno. Jak to můžou vydržet lidi co na tom seriálu pracujou a točí ho…„já bych to práskla velebnosti“ i když se pravděpodobně k mlčení vážou někde ve smlouvě, ta představa, že už to někdo ví :D
#2941 Harimata: v komikse mal takú Hulk scénu :D komiks spoiler.. podobná skupina akú má Joe chceli znásilniť Carla a Rick vtedy chytil rage jedného zabil tak že mu zahryzol do krku, jeden bol zastrelený a tretieho doslova rozpáral nožom :D
Inak Terminus je podla mna urcite mesto kanibalov.. Si si mohol vsimnut jak si tam vypekala to velke mesko.. urcite ludske
A je to tady lidičky! :D :D zítra nám to začíná já se nehorázně teším :D dneska si pustím S4E15 a zítra finále po škole přijdu a jde se stahovat :D a né že až sem přijdu tak to tu bude zaspoilerovaný! :D typu on je mrtvý rick se zbláznil :D co je s Mich. atd :D :D prostě je to finále tak si ty touhy nechte pro sebe :D :D :D děkuju :D
#2952 LadyJ #2954 JackIsBest#2951 Rick21: Já to řeším tak, že jakmile vyjde nový díl, tak se nedívám na žádná fóra a diskuze dokud ho neuvidím. :)
tak kdo má posledních 16 hodin života? :-D
#2951 Rick21: Co to je za logiku přijít sem než se podívám na finále a chtít aby sem nikdo nic nepsal? :D Spíš ty sem nelez, než se na to podíváš ne? :D
Ano už zítra konečně ! Bohužel ten pocit po skončení dílu bude asi na nic.. Zítra bude nebezpečný obecně nejen chodit na diskuze, to je samozřejmost, že sem nepolezu :D, ale i obecně celý internet a FB bude velmi nebezpečný, tak snad mi ten den do večera uteče :D
Napíšu to prostě a jednoduše: Podle mě zemře Tara a Maggie na 99%. Teď jde o to, jestli měli scénáristi dost kou*e, aby nechali zemřít i Daryla. Série podle mě neskončí žádným pohodovým útěkem z Terminusu, budeme mít konec otevřený, což bude nejhorší :/ Můj tip ale je, že zítřejší díl zkrátka skončí smrtí Maggie, uvidíme. Jelikož je Daryl potvrzený i pro 5.sérii, tak je možné že zemře hned v 1.epizodě 5.série jako pořádný HOLY SHIT moment, kdo ví:)
#2957 Cermb0#2956 Lokša: A kde přesně je prosím napsáno, že je Daryl potvrzený na 5. řadu ? Všichni to říkají ale neviděl jsem žádné potvrzení..
#2959 JackIsBest #2968 sarii25Kdybych měl tipovat, kdo zemře, mé pořadí by bylo následující: 1. Michonne 2. Maggie 3. Carl 4. Beth 5. Glenn Se smrtí jiné hlavní postavy nepočítám. Ale možná zemře ještě někdo vedlejší – Bob, Sasha, Tara. Uvidíme už zítra. :-)
#2960 Hodooor #2963 Harimata#2957 Cermb0: Myslim že takový informace určitě neutíkaj :) bullshit
#2958 heminstein: Michonne určitě ne, Glenn asi taky ne, ale o Maggie a Beth se dost bojím, a Carlovi se asi něco stane – buď umře, něco mu useknou, nebo ho unesou, nebo se ztratí si myslim.