Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!
Konec The Walking Dead
Další seriály
Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Chelle Ramos
24.11.1991 | 24.11.2024 -
IronE Singleton
30.11.1975 | 30.11.2024 -
Nadia Hilker
1.12.1988 | 1.12.2024 -
Margot Bingham
6.12.1987 | 6.12.2024 -
C. Thomas Howell
7.12.1966 | 7.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#2920 Hodooor: Rosita je přítelkyně Abrahama…furt po ní kouká „Evžen“, protože je to prostě tragéd a jeho největší problém je, najít si holku, takže já myslím, že ten to určitě přežije…a bude to pak rozjíždět na každou další přeživší (ženskou) postavu :D
#2930 JackIsBestEugen je zvláštní a sám by si v tom světě určo neškrtl ale já si ho oblíbil :). Zřejmě na sebe chce upoutat pozornost když tvrdí, že ví jak to začalo. Teď jen jestli to je scénáristická stupidita nebo záměr, že již 2× se někdo divil jakto že to ví ale dál se to nerozvádělo…
#2924 HarimataKdyž to tady tak rozvádíte, super by bylo, kdyby ten vědec to nedal :-) Rozuměj, ti jeho nohsledi se můžou přetrhnout, aby se mu nic nestalo a nakonec ho sežerou kanibalové :-) nebo na něj spadne kovadlina :-D
#2922 Cermb0: Třeba maj amíci větší úctu ke státnímu tajemství :-D
#2859 k_ub0: nevím jak stará pipinka si ty ale já sem dospělá máma od dětí tak se sklidni a neurážej
#2868 Ponine94: http://imgur.com/TkW8Uie …a teď?
#2927 JackIsBest #2928 Ponine94#2926 Hodooor: Miluju :D
#2928 Ponine94#2926 Hodooor: Pořád nic. :D Možná má lepší prsa než já :D Ale můj typ to neni :D :D
#2929 Hodooor#2927 JackIsBest: To ty klidně můžeš :D
#2928 Ponine94: Jen nekecej to nevěřím určitě miáš taky hezký :D nebyla tu tvoje fotka nějak mi to pak zapadlo prosím dej ji místo Tohosprstemvnose prosííím
#2921 Cybercaf: Takovejhle „evžen“ tam ale chyběl :D tipuju že ve finále umře, ale nemusel by :D :D
Podlě mě bude terminus stejný jako hra TWD jestli víte.. v té hře byla ta farma St.John uvítali je .. a potom jednoho snědli .. pdole mě to tak bude i s terminusem.. a ta mary.. podle mě je to matka lizzie a micy protože mary má stejný účes jako lizzie a všude byly kytky..
#2941 HarimataAle vypada to tak ze v ep 16 sa toho moc neudeje
#2918 JackIsBest: Tady se také musím přidat. I já jsem Ricka v té době nesnášela. Chápala jsem jakým citovým traumatem prošel, ale podle mě to scénáristé v dílu s tím telefonem už trochu přeháněli. Teď už se dal konečně trochu dohromady a začínám ho mít zase ráda. Kdo mě velmi překvapil byl Carl. Prakticky celý seriál jsem ho nesnášela a přála si, aby už konečně toho spratka někdo sežral. Ale od toho dílu, kdy Rick leží v domě v bezvědomí a Carl říká, že to sám nezvládne a že ho potřebuje, mi začíná být jeho postava celkem sympatická.
#2934 JackIsBest#2933 LadyJ: V pořádku, každej to vidí jinak :) Kdyby Carl umřel netruchlil bych, ale taky mu docela přicházim na chuť.
S Carlem souhlasím, v určitých chvílích mi přijde jako idiot a někdy jako borec. :) Jinak Andrew Lincoln prozradil, že 4×16 změní Ricka navždy…
#2936 Cybercaf#2935 Cermb0: Tak to ho už muselo změnit nekolikrát: Lori, Judith (podle něj) :D Vidím to na carlovo smrt (která by mi ale vůbec nevadila). Docela se teď ale bojím o Michone…no uvidíme. Nicméně jestli to odskáče Carl bude mi líto Ricka…respektive toho čim si bude muset jeho postava projít.
jestli Carl umře rick to nedá.. a robert Kirkman prozradil že v 4×16 díle uvidíme Ricka jakého jsme nikdy neviděly.. tesim se hrozne
#2939 CybercafJeště přihazuji další rozhovor s Kirkmanem Autor TWD Robert Kirkman slibuje, že finále 4. série zanechá diváky bez dechu.
V posledních epizodách jsme viděli přeživší hledat předpokládané útočiště – známé jako Terminus, zatímco Rick (Andrew Lincoln) je nevědomky sledován Joeho nájezdníky.
Kirkman odhalil pro Entertainment Weekly, že diváci měhou očekávat Ricka čelícího Joeho partě.
„Rick je zde tlačen do jeho absolutního psychického limitu…“ řekl Kirkman. „A pokud si myslíte, že jste to už viděli dříve, tak se pletete. A teprve tento Rick Grimes, který se projeví ve finále, bude opravdu diváky šokovat.“
Kirkman se také zmínil, že diváci pravděpodobně zůstanou oněmělí událostmi, které se ve finále stanou.
„Druhá polovina čtvrté série odhalila podrobněji charakter všech postav, ale teprve teď uvidíme čeho všeho je Rick Grimes opravdu schopen, jak bude pokračovat, a jak se chystá dostat tyhle šmejdy. „
„A myslím, že některé velké otázky, na které se nás diváci ptají, budou zodpovězeny v této závěrečné epizodě.“
#2940 Cybercaf #2941 Harimata#2937 DolceGabbana: Já už to chci taky „SAKRA!“ vidět…takhle co si pamatuju, ještě o žádnym předchozím díle (i pokud se jednalo o finále sezony) snad nemluvili. Já jim věřím (chci věřit), přece by takhle nelákali lidi, jen tak pro nic za nic. Lidi by na to koukali stejně nehledě na výsledek… přece si tu televizi v USA jen kvůli finále, nepustí dvakrát tolik lidí. Už jen kvůli tomu, že je to seriál :D a ten je dobré sledovat od začátku…
#2942 Harimata#2938 Cermb0: Tak podle mého Rick chytí totální „RAGE“ a celou tu partu zmasakruje jako ještě nikoho :D Jinak fakt nevím co by mohl udělat aby nám to totálně „vyrazilo dech“…snad zabít někoho ze svejch…