Živí mrtví (The Walking Dead)
92/100 - 1 120×

Živí mrtví(The Walking Dead)

Epidemie změnila drtivou většinu lidstva ve věčně hladové zombie. Malé skupiny přeživších se snaží najít mezi ruinami nový život, nebo si alespoň udržet ten nynější. Do tohoto světa se z kómy probouzí nicnetušící bývalý zástupce šerifa Rick Grimes. Jak dlouho asi může přežít?

USA | 2010 | Ukončeno
vysílání
11 sezón | AMC | 43 minut
VOD
Netflix | Disney Plus | Max
žánr
Akční, Hororový, Katastrofický
hrají
Norman Reedus (Daryl Dixon), Melissa McBride (Carol Peletier), Andrew Lincoln (Rick Grimes), Lauren Cohan (Maggie Greene), Christian Serratos (Rosita Espinosa), Danai Gurira (Michonne Hawthorne), Cailey Fleming (Judith Grimes), Josh McDermitt (Eugene Porter), Chandler Riggs (Carl Grimes), Seth Gilliam (Gabriel Stokes), Ross Marquand (Aaron), Steven Yeun (Glenn Rhee), Jeffrey Dean Morgan (Negan Smith), Alanna Masterson (Tara Chambler), Cooper Andrews (Jerry)

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!

hulmihoukoleen

#2900 hulmihoukoleen: pro neangličtináře ať z toho něco maj http://www.videacesky.cz/…nikovi-mrtvi :)

28.3.2014 | 15:41:03
hulmihoukoleen

#2900 hulmihoukoleen: pro neangličtináře ať z toho něco maj http://www.videacesky.cz/…nikovi-mrtvi :)

28.3.2014 | 15:41:06
Jacob92

Su už titulky ? pretože tu mi žiadne neukazuje a BS player mi tiež nič nenajde

#2904 JackIsBest
28.3.2014 | 16:01:56
JackIsBest

#2903 Jacob92: titulky.com

28.3.2014 | 16:52:09
JackIsBest

#2899 Cybercaf: Ale musíš uznat že je to parádní :D Já bych tomu věřil :D

28.3.2014 | 16:52:40
Cpt. Nemo

Za název „Perníkový táta“ bych urval tomu co to tak přeložil koule. Video je povedený a určitě se tu najdou lidi s takovým IQ, že by tomu i věřili, tak NE! Nevěřte tomu! Jinak nezapomínejte, že točit seriál není jako točit film, už jenom třeba rozpočet je menší. A podle mě je by byla zima velmi náročná už kvůli financím, určitě by se museli složitějí maskovat zombie atd. A už vůbec nechápu proč se nadává na prozkoumávání různých postav, vždyt o tom je seriál. Když chce jen akci, tak si pust třeba Zombieland. Mě na seriálu baví právě to zkoumání postavy a různé proměny. Otázka druhá je jak se toho tvůrci zhostili/zhostí..

#2909 ZvacA #2910 JackIsBest
28.3.2014 | 18:00:08
Geek

Breaking Bad rozhodně můžu všem doporučit, spolu s Invasion a Lost nejlepší seriály za poslední dobu. Nevím, jestli to tady už někdo nesdílel, ale Kirkman, se nechal zpovídat fanoušky na Redditu a tady je krátký první díl těch nejzajímavějších odpovědí. http://www.serialovy-svet.cz/…alking-dead/

28.3.2014 | 18:37:00
Harimata

Breaking Bad taky můžu vřele doporučit, je to můj top seriál.Připomíná mi některá RPG co jsme hráli :-D Líbí se mi, že je takový reálný a není cukrkandolvý, jako většina jiných seriálů. Jen teda, nemáte někdo odkaz na posledních 8. dílů série? Neviděla jsem to a nemůžu to sehnat.

K TWD kdybych si měla tipnout, kdo umře, tak asi Meggie, vítě proč.

28.3.2014 | 18:42:38
ZvacA

#2906 Cpt. Nemo: Poslední věta to zachránila. A to je právě ono. Někteří z vás by se měli zbavit dětinské představy, že když tu někteří dotyční zadržkují na stav seriálu a co se v něm odehrává za fekálie, nemusí to automaticky značit chuť typu akce, akce akce. Spíše je na mysli to, že to co seriál s charaktery a prezentací děje momentálně předvádí je již laciná filmařina, která by oproti svému startu (1. série) měla co zlepšovat bez ohled. Ano, zas a znova ono omílání chujovosti, že Walking dead není svým konceptem žádný World war Z v knižním podání, kdy se střetávají tisíce nemrtvých a tísíce zoufalých lidí v nejednom střetu ve velkosvětovým a politickým pozadí, ale je to pořád věc zabývající se zombie-tématikou. V každým podobným, nebo alespoň apokalypsou se zabývajícím se projektu se žvaní o něčem a žvaní se vůbec, respektive může být větší důraz kladen na psychologii postav, ale v každým z nich to nepůsobí tak na oko slabě a zbytečně. U tohoto seriálu to přešlo do stavu, kdy to spíše sere, protože ne a ne se zbavit dojmu, jak je to celý špatně a o ničem a mimo formální režijní obrazy to celé působí dojmem nevýraznosti. Někomu stačí asi málo, ale nepovažuju za vrchol to, že někdo v půlce seriálu udělá najednou cvak a je z něj psychouš nebo naopak je z něj teta, co by se najednou rozdala, a mít to za mistrovskou hereckou bombu. Dělat postavy a tvořit jejich charakter ano, ale s mozkem a ne tak debilně. A tady to je očividně debilní bez ohledu na osobní averzi. Naivním citařům a princeznám to možná přijde dobrý a nejlepšejší na světě, ale odmítám uznat fakt, že seriál kvalitativně spadnul na hubu a úspěšně ztratil ze svého potenciálu a tématiky předvýst něco víc, než jen být slabou kopírkou jinak zajímavýho komiksu. A nezabývat se jeho univerzem, nebylo by mi úplně jasný, čím by mě měl jako k té televizi právě teď přikovat jako obyčejnýho racionálního diváka.

28.3.2014 | 18:49:20
JackIsBest

#2906 Cpt. Nemo: Zažil jsem teda daleko horší názvy než je Perníkový táta, ba naopak se to tady docela hodí. Co se ti na tom tolik nelíbí?

28.3.2014 | 19:48:03
Cermb0

Danai Gurira ( Michonne) prozradila, že četla všechny verze spoilerů co se týče 4×16 a žádný z nich není správný. Okomentovala to : "Nikdo nebude čekat tento konec – takže to bude opravdu vzrušující věc, dívat se jak na to lidé reagují!“

#2912 mrco1991 #2913 Cybercaf
28.3.2014 | 20:06:55
mrco1991

#2911 Cermb0: Mne to skor pripadá ako keby chceli nalákať čo najviac ľudí, a preto o tom rozprávajú aké to bude nehorázne dobré, prekvapujúce a skvelé.

28.3.2014 | 20:12:48
Cybercaf

#2911 Cermb0: Tak v tom případě jsem zvědavej, jestli se to stěma kanibalama potvrdí nebo ne…raději bych teda kdyby ne, ale jde o spoiler spojenej s komiksem, tak uvidíme…jsem na to vážně zvědavej.

#2914 Cybercaf
28.3.2014 | 20:15:44
Cybercaf

#2913 Cybercaf: Jinak jestli četla všechny verze spoilerů, tak to musela číst i tuhle diskuzi na Edně…paráda, jsem pocteň :D

#2916 JackIsBest
28.3.2014 | 20:19:18
JBT

S minimálně jedním musím souhlasit se Zvacou a to, že tvůrci podle mě moc neplánují dopředu. Proto si myslím, že Beth se v závěrečným díle objeví. Třeba jako křupavý masíčko :-D

28.3.2014 | 20:32:52
28.3.2014 | 20:46:45
Hodooor

hej nepište tak rychle nestačím to číst :D podle mně Ohrožené postavy: BETH-mám ji rád (ale to skoro všechny:) ale holt mezi ty nejhlavnější a nenahraditelné postavy nepatří.Už se ale o ni bojím míň protože jsem viděl ten poster že v tom díle bude-ale ještě ji zabít můžou. MAGGIE-mám ji rád ještě víc, je hezká a umí dobře zabíjet zombíky byla by jí škoda :( Ale jak spálili její fotku a všichni říkají že umře tak mám velký strach :( vypadá to s ní špatně :( CARL-neměl jsem ho rád ale teď už ANO už není takový spratek jako býval a je skoro rozumnější než Rick, ale bojím se kvůli herci že už trochu vyrůstá z role, a děti potřebují dohnat školu (Lizzie a Mica už dohánějí)…v komiksu sice je pořád, ale tam je jen kreslený že jo, a prý má umřít někdo kdo v komiksu je takže Maggie nebo on. TARA-tu mám taky rád je hezká a hodná pomáhala Glenovi a ve věznici na ně nestřílela, a je lesba tak doufám že je tam nějak kvůli Mischone a neumřou ještě ;) GLEN-toho mám zase rád míň než dřív, poslední dobou je jak v transu a chová se jak magor-třeba jak začal mlátit Abrahama..ale nebyla to jeho fotka co spálili tak má větší šance :P RICK-taky se zhoršil když začal mít ty vidiny s Lori, to jsem úplně nesnášel …ale už se trochu zlepšuje DARYL-do třetice-taky se zhoršil kvůli ženské :D, Beth mám sice rád ale jestli bude z Daryla dělat papuču tak ji i oželím ať ji klidně něco kousne :) Celá ta banda s kterou teď je jsou budoucí mrtvoly (jediný kdo tam něco hrál byl ten křivák ale ten už je mrtvý) -kromě JOE-tipuju že Joe zachrání Daryla nebo Daryl Joa, nebo přežijou oba. Divil bych se kdyby Daryl umřel je to nejoblíbenější postava asi, leda že by ho Joe nahradil, ale spíš zůstanou oba nebo Joe umře.

#2918 JackIsBest
28.3.2014 | 21:45:50
JackIsBest

#2917 Hodooor: Já nevím, co se vám všem na tom že se Rick zbláznil nelíbí, nebo nelíbilo. Ty díly potom byly dobrý, zejména ten telefon, byla to prostě jedna z nejpřirozenějších věcí ve wd vůbec. Kdo to nepochopil a v tu dobu ho nesnášel, tak nevím :D

#2933 LadyJ
28.3.2014 | 21:52:16
Hodooor

ostatní-SASHA, BOB, TYRESE, CAROL netipuju, Sashu a Tyrese mám rád víc, Boba míň -je alkoholik a není na něj spoleh, a Carol taky míň ani nevim proč …ti jsou ohrožení všichni

28.3.2014 | 21:52:24
Hodooor

jo ještě EVŽEN-to je sice ultramagor, jak jim rozstřílel ten náklaďák :D ale je s ním sranda a má nápady. Že by měl ale najít lék a zachránit svět je blbost, buď umře nebo z toho sejde, podle autorů o tom seriál není. ROSITA-taky je hezká, teď nevím jestli je taky lesba? už v tom mám zmatek :D kdo vlastně je a kdo není a kdo s kým? :D

#2921 Cybercaf
28.3.2014 | 22:09:48

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Walking Dead

Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Další seriály

Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama