Živí mrtví (The Walking Dead)
92/100 - 1 120×

Živí mrtví(The Walking Dead)

Epidemie změnila drtivou většinu lidstva ve věčně hladové zombie. Malé skupiny přeživších se snaží najít mezi ruinami nový život, nebo si alespoň udržet ten nynější. Do tohoto světa se z kómy probouzí nicnetušící bývalý zástupce šerifa Rick Grimes. Jak dlouho asi může přežít?

USA | 2010 | Ukončeno
vysílání
11 sezón | AMC | 43 minut
VOD
Netflix | Disney Plus | Max
žánr
Akční, Hororový, Katastrofický
hrají
Norman Reedus (Daryl Dixon), Melissa McBride (Carol Peletier), Andrew Lincoln (Rick Grimes), Lauren Cohan (Maggie Greene), Christian Serratos (Rosita Espinosa), Danai Gurira (Michonne Hawthorne), Cailey Fleming (Judith Grimes), Josh McDermitt (Eugene Porter), Chandler Riggs (Carl Grimes), Seth Gilliam (Gabriel Stokes), Ross Marquand (Aaron), Steven Yeun (Glenn Rhee), Jeffrey Dean Morgan (Negan Smith), Alanna Masterson (Tara Chambler), Cooper Andrews (Jerry)

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!

Cermb0

Každý si myslí úplně něco jiného a stejně budeme určitě všichni překvapení ! :) Ale snad to nebude tak, že se skoro nic nestane, to nejextrémnější na konci dílu a čekejte na podzim :D

30.3.2014 | 14:19:11
JackIsBest

Stane se něco určitě, bude to nějakej extra cliffhanger ale

30.3.2014 | 14:36:47
Harimata

#2958 heminstein: Teda a hraje v tom seriálu ještě nějaká další postava? :-D spíš by bylo lepší napsat, kdo podle tebe neumře :-D

30.3.2014 | 14:54:33
MatusBeres

Prežiju--------Abraham Ford,Eugene Porter,Bob Stookey,Tara Chambler,Michon­ne,Tyreese,Mag­gie Greene,Carl Grimes,Daryl Dixon, Rick Grimes Zomru----------Glenn Rhee,Sasha,Beth Greene,Carol Peletier Može ale nemusi ---------------Rosita Espinosa

Tu mate masaker 4 zomru

30.3.2014 | 14:55:14
MatusBeres

Prežiju--------Abraham Ford,Eugene Porter,Bob Stookey,Tara Chambler,Michon­ne,Tyreese,Mag­gie Greene,Carl Grimes,Daryl Dixon, Rick Grimes Zomru----------Glenn Rhee,Sasha,Beth Greene,Carol Peletier Može ale nemusi ---------------Rosita Espinosa

Tu mate masaker 4 zomru

#2966 Cybercaf
30.3.2014 | 14:55:21
Cybercaf

#2965 MatusBeres: Pobavilo mě tvoje sebevědomí. Žádný : „myslím si, podle mého…“ :D Prostě jo takhle to určitě bude a basta! Celá Amerika neví kdo umře, ale ty ano :D

#2969 MatusBeres
30.3.2014 | 15:00:51
Harimata

Jinak přemýšlela jsem nad možným vývojem a docela se bojím o Michonne, přece jen je sleduje parta zřejmě dost ne zrovna galantních chlapů, spíš než že by měl Rick zachraňovat Carla před znásilněním, tak spíš možná Michonne, proč znásilňovat kluka, když tam je pěkná ženská. Navíc se tomu vyhla u guvernéra, tak to možná doženou teď-no nevím, jestli to chci vidět. Přemýšlím, co by mohli udělat, až Ricka ta skupina dožene. On jim zabil kámoše, má s sebou kluka a babu… no, jsem zvědavá

#2970 Cybercaf #2977 Lumicko
30.3.2014 | 15:03:21
sarii25

#2957 Cermb0: to se taky pořád ptám, ale ještě mi na to nikdo a nikde neodpověděl :-D

30.3.2014 | 15:05:50
MatusBeres

#2966 Cybercaf: Bohuzial to su fakty ze by som ti oznacil tvoju oblubenu postavu

#2972 Cybercaf
30.3.2014 | 15:07:34
Cybercaf

#2967 Harimata: Jenže Carl ani Michonne nejsou kluk a baba z našeho světa. To jsou chladnokrevní zabijáci :) Nicméně o Michonne nechci přijít, to bych radši obětoval půlku hlavních postav do kupy s Carlem, Glennem a Maggie dohromady, než aby zabili jí. Já o tom znásilnění silně pochybuju. Tohle je Walking Dead, usekávat zombíkům a lidem hlavy to je v pořádku ale na slovo „fuck“ a sex v tomhle seriálu nenarazíš ;-)

30.3.2014 | 15:08:49
MatusBeres

Spoler Joe povie Carlovy I Fuck you

30.3.2014 | 15:11:13
Cybercaf

#2969 MatusBeres: Moje oblíbená postava je Michonne a Daryl, (Rick neumře). Všechny ostatní můžou klidně spálit a rozsekat na kousíčky a nehnu brvou :D A ty si zrovna označil že přežijou, takže proč bych se měl vztekat kvůli tomu seznamu? Mě jen pobavilo jak si to podal.

#2974 Geek
30.3.2014 | 15:12:19
MatusBeres

Ale nie mam kontakty v AMC a preto to viem

#2975 JackIsBest
30.3.2014 | 15:15:58
Geek

#2972 Cybercaf: Tak to máme podobný, akorát spolu s Michonne fandim ještě Rickovy s Abrahamem. Pořád se spekuluje, jestli umře Maggie nebo Glenn. Sice se na Maggie dobře kouká, ale na druhou stranu bych se v seriálu rád dočkal scény, kdy se Glenn hodně zblízka seznámí s Lucinkou :D A proto bych i Maggie obětoval. Ostatní jsou víceméně chodící žrádlo.

30.3.2014 | 15:41:20
JackIsBest

#2973 MatusBeres: Já nevim, jestli tak dobře trollíš, a nebo jsi urval kliku od blázince :D :D

#2976 Cybercaf
30.3.2014 | 16:06:15
Cybercaf

#2975 JackIsBest: To si povíme zejtra, jak moc dobré kontakty měl v AMC, tohle se ani nedá brát jako spoiler, protože je to tak absurdní :D Pokud to teda ale zítra dopadne tak jak říká…tak tedy smeknu :D

30.3.2014 | 16:15:10
Lumicko

#2967 Harimata: Je dost jasne podla Sneak Peeku #1 ze ich uz najdu… Ten typek co krici tak to je urcite niekto od nich a je to pasca…

30.3.2014 | 17:06:32
Kali

já to snad do zítra nepřežiju :-D přesně jak jste psali,zítra do odpoledne,než si pustím poslední díl,se nesmím ani přiblížit k netu :-D jestli nějakou blbou náhodou narazím na jeden spoiler,tak budu neskutečně naštvaná!!!A jestli mi zabijou Michonne nebo Daryla…tak to nepřežiju :-O

30.3.2014 | 18:50:22
Cermb0

Ať zemře kdokoliv budu koukat WD dál, otázkou ale je, jak moc budu zítra touhle dobou naštvaný… :D :/

30.3.2014 | 19:05:16
MatusBeres

Ten chlap co krici je podla mna niekto kto utieko z terminusu

30.3.2014 | 20:29:35

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Walking Dead

Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Další seriály

Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama