Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!
Konec The Walking Dead
Další seriály
Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Chelle Ramos
24.11.1991 | 24.11.2024 -
IronE Singleton
30.11.1975 | 30.11.2024 -
Nadia Hilker
1.12.1988 | 1.12.2024 -
Margot Bingham
6.12.1987 | 6.12.2024 -
C. Thomas Howell
7.12.1966 | 7.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#3019 Tharia: To já si zachovám svůj pozitivní přístup k věci,když je venku tak pěkně. :-)
#3022 Tharia#3021 chachar: ale jo , šak já se na ten seriál nemračim, ale nedokážu zakrýt zklamání no :)
Jako nebylo to totálně „wooou mazec závěr“ ale i tak, dobré. Setkání Ricka a Joa bomba, pěkně mu to dal sežrat a jak pak rozkuchal toho dalšího, Rick už nebude chtít řešit věci jen slovy…Terminus jako sídlo kanibalů je jistojistě potvrzeno a jsem moc zvědav, jak to s nima dopadne, bo jak říkal Rick, zahrávají si se špatnýma lidma a určo něco vymysleli, než tam vešli…a vagonové setkání ale odjezd na Sibiř, dobré :)
Podle mě tam Rick nemohl nalákat stádů chodců…a už vůbec ne to obří, co se tam objevilo kdysi na darylově výpravě pro léky. Zaprvé to bylo uplně jinde a hlavně on nevěděl jestli jsou vevnitř přátelští nebo nepřátelští. Jinak by tam pravděpodobně vůbec nelezl. Jak by pak vysvětloval, že přilákal stádo chodců (just for case?) :D Běh skrz na skrz Terminusem/Terminem (debilní název pro český jazyk) byl jak cesta skrz strašidelný dům: Kontejnery s lidma, „ulička války“, nějáká poslední svatyně nějákých chudáků, kteří už sou asi pod drnem, klece s ostatky. No fakt zajímavý. Tím, jestli jsou to kanibalové si ale pořád nejsem jistý. Hlavně jich tam podle té scény musí být opravdu mnoho…obrovská skupina lidi, a jak zde někdo říkal, na tohle by přece tak velká skupina lidí nikdy nepřistoupila…maximálně pár jedinců, no nevím…Já si nejsem jistej jestli má Rick nějákej vedlejší plán. Řekl bych, že spíš ne, prostě si jen schoval zbraně za plotem, aby jim všechny nevzali a to je vše. V jejich záchraně asi bude muset sehrát roli Tyreese s Carol ale na druhou stranu si říkám..padnou do pasti stejně jako oni…navíc mají dítko, takže opravdu slabá skupina.
#3027 kezir89Sakryš! Člověk zadoufá, že se těch tří zbaví a zase nic :D No což, snad příště. Jinak co udělal rick Tyresovi?
#3026 kezir89#3025 Moor8: Rozbil mu hubu v tom vězení, jak po něm vyjel skrze zabití těch jeho dvou kumpánů (co je zabila Carol)…vlastně si namlátili oba stejně slušně :)
#3031 Moor8#3024 Cybercaf: Já myslím, že jsou … jinak by je postříleli při tom jak jim tam všude utíkali … to že jim zavírali cestu a stříleli pod nohy jakoby je směrovali na nějaké místo, vypadlo, že je spíše loví…musí mít to maso čerstvé :)
No pokud někomu nestačí ostatky lidí aby si dál myslel že to nejsou kanibalové, co ještě víc by měli ukázat ? navíc ty jmena jak byli na tý zemi s těma svíčkama, připadalo mi to jako že by to mohli bejt něco jako hroby těch co snědli, že tam napíšou jejich jmeno a zapálí za ně svíčku
#3031 Moor8Netvrdím, že to tak nevypadá, rozhodně to tak vypadá. Jen si nejsem pořád na sto procent jistej a nechci dělat předčasný závěry :D Ješte před pár hodinama si tu někdo byl jistej tím, že Rick bude klečet na kolenou na kolejích a bude totálně zlomenej. :) Uplně stejně to můžou bejt Lizzie's fans a každej si tam může držet svýho zombíka jako Guvernér…Jen se snažím uvažovat, nic víc :)
#3030 Tharia#3029 Cybercaf: tu fotku z natáčení (asi zřejmě vypadalo to tak) sem taky viděla a opravdu tam Rick klečel na kolejich a brečel ? řval, nebo něco takovýho…na 99% si myslim že to bude pokračování dnešního finále a že to bude bud hne dv první epizodě a nebo maximálně v první polovině páté serie.
#3026 kezir89: To spíš, jak je po jejich prvním příchodu vyhodil, ale ani to mi nepřijde nijak extra, aby po takové době měl výčitky.
#3028 Tharia: o kanibalech už není pochyb, ale že by jim takto dělali hroby? Ta místnost bude něco jiného.
#3033 kezir89A co myslíte že by ta místnost mohla být ?
#3031 Moor8: Možná obojí, kdo ví co myslel…třeba to ještě řeknou :) A to místo, třeba nejdříve pojídali své vlastní – nemocné, slabé a tak…klasika přírody, silnější sní slabšího, aby přežili a časem začali lidi do Terminusu lákat a uchovávat si je :)
No tak napadá mě teď jen to co si řekla, a to že sou to hroby „sežranejch“ logicky jsou napsané na zemi, protože po nich nezbylo nic k zakopání :D Někde na fejsbukovejch stránkách WD jsem si přečetl názor, že když běželi kolem kontejnerů a začali tam řvát nějácí ti lidé, Daryl se na moment otočil, jakoby ten hlas poznal (že by Beth)…je to jen další konspirační teorie, které sám nevěřím :)…ale znělo to jako jedna žena a muž.
Tak kdyby někdo přišel s jinou teorií co jsou ty jmena na zemi, hej ráda poslechnu, to je tak asi to jediný co mě fakt zajímá, co ta místnost je
Jen čistě teoreticky by mě zajímalo kde jsou Carol, Ty a Judith, když by se vycházelo z toho, že ten kouř co viděli, tak byl od Daryla a Beth, tak by měli být o hodně blíž k Terminusu než Daryl, kterej tam už došel.
Jinak si myslím, že Rick v plánu nic nemá, bylo to jen věta, která nás měla nabudit na 5tou sérii a taky se ta věta dá pochopit, tak že se cítí silnější, když se setkal s ostatníma z vězení. Souhlasím s tím, že v S05E01 bude zabití nějaké velké postavy, já si tipuju Daryla a jednoho z dvojice Glenn/Maggie.
Mě tedy poslední díl natáhnul jak kšandy a moc se těším na další sérii. Terminus je hnízdo kanibalů, takže pro mě konec napínavej … kdy je začnou požírat? Ta místnost vypadá jako obětní. Na podlaze jsou napsaná jména těch co už sežrali. Tipuju, že dělají nějaký obřad kolem toho. Dobrá banda magorů. Doufám, že Beth odvezl někdo jiný a né oni. :-) Tyrese a Carol by mohli sehrát nějakou roli v záchraně ostatních, i když s miminem v podpaží???… Za mě zkrátka super.
Jako poslední díl na sérii se mi to taky moc nehodí, to tak zhruba předposlední.. ale jinak díl peckovej :-) Skoro-znásilnění Carla, zombie mod Ricka :D klec s ostatky, je jasný, že to je lidský.. Pak setkání všech ve vagonu.. A co může být ta místnost? Může tu být třeba nějaká místnost na přijímací rituál do Terminusu..
Podle mě je taky blbost, aby se Rick pojistil tím, že tam nahnal hordu :D To je přeci blbost, nevěděli, jestli jsou přátelští nebo ne.. Tím spíš si myslím, že to tam blbě okoukali, myslím, že Terminus moc dobře ví, jestli někdo přichází nebo ne.. Vždyť by přece museli vidět ty ostřelovače na střechách a víc lidí všude kolem.. Myslím si, že budou utíkat v noci s nějakým plánem, Rick je policajt, takže si něco dobře naplánuje :) Nebo to tam vyvraždí nějakou stealth akcí :D Každopádně měli pravdu, že to čekání na další sérii bude hrozný.. Tak dlouho zase čekat na další díly TWD..
#3039 Cybercaf#3038 Moucha13: „Rick je policajt“, hotovej Mastermind no :D vidím podle našich švestek…To spíš teda čekám, že se projeví Abraham, jakožto seržant co působil v armádě by měl mít trochu bojovejch zkušeností…ale podle toho, že je s ostatníma zavřenej ve vagónu, to asi kdoví jakej génius taky nebude.
Jediný co mě ještě napadlo je, že Rick a spol zajali toho týpka co stráží okolo Terminusu jak se o něm zminoval Gareth, ale nevim co by s tím dělali jelikož nikoho dalšího nemají kdo by ho hlídal a pokud ho přivázali někde ke stromu, tak ho buďto může sežrat náhodný kolemjdoucí zombie nebo ho jednoduše najdou ostatní z terminusu..