Živí mrtví (The Walking Dead)
92/100 - 1 120×

Živí mrtví(The Walking Dead)

Epidemie změnila drtivou většinu lidstva ve věčně hladové zombie. Malé skupiny přeživších se snaží najít mezi ruinami nový život, nebo si alespoň udržet ten nynější. Do tohoto světa se z kómy probouzí nicnetušící bývalý zástupce šerifa Rick Grimes. Jak dlouho asi může přežít?

USA | 2010 | Ukončeno
vysílání
11 sezón | AMC | 43 minut
VOD
Netflix | Disney Plus | Max
žánr
Akční, Hororový, Katastrofický
hrají
Norman Reedus (Daryl Dixon), Melissa McBride (Carol Peletier), Andrew Lincoln (Rick Grimes), Lauren Cohan (Maggie Greene), Christian Serratos (Rosita Espinosa), Danai Gurira (Michonne Hawthorne), Cailey Fleming (Judith Grimes), Josh McDermitt (Eugene Porter), Chandler Riggs (Carl Grimes), Seth Gilliam (Gabriel Stokes), Ross Marquand (Aaron), Steven Yeun (Glenn Rhee), Jeffrey Dean Morgan (Negan Smith), Alanna Masterson (Tara Chambler), Cooper Andrews (Jerry)

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!

Cybercaf

Nemůžu uvěřit tomu, že je tu tolik „milovníků“ Maggie…ať už co se týče zamilovanosti do celého charakteru, nebo jen čistě do jejího vzhledu. Vždyť je to přece taková „mařka“ :D možná je to tím, že v seriálu se moc žen neobjevuje…mně nikdy neoslovila. To už i ta Beth je hezčí a příjemnější…ale možná to bude tím, že jsem blíž věkem k Beth než k Maggie. Samozřejmě…vzhledem se moc neřídím, jde o osobnost a o to víc nechápu v čem spočívá její „charisma“, nebo to čím se všem tak zalíbila. Ták…a teď můžete házet kameny! :D

#2843 Liss93 #2846 RedWhite #2848 heminstein #2863 sinjakupre #2864 sarii25
26.3.2014 | 22:00:49
Cermb0

S tím Eugenem souhlasím, postava to je podle mě sice skvělá ale všichni zírají, že ví jak to vzniklo a tím to hasne a nikdo už se dál neptá.. Zajímalo by mě, jestli to udělají stejně jako v komiksu bylo by zajímavé kdyby ne..

26.3.2014 | 22:29:10
Liss93

#2841 Cybercaf: Mně se Beth líbí proto, že se v ní mísí ještě dětská nevinnost s nuceným dospěním a pubertálními projevy (viz alkohol). A taky mi připomíná Lenku Střelenku z HP :D

#2845 Harimata
26.3.2014 | 22:40:44
Harimata

#2840 JackIsBest: no to víš, na mě to působí tak, že chytrák potkal hlupáka :-D Jediné, proč to tak přehánět, mě napadá jako důvod to, že tu informaci, kterou umí nějak využít jen on,že je opravdu důležitá…ale co to může být? Informace jak a proč to vzniklo už nikomu starý život nevrátí, zombies už asi taky nikdo nevyléčí… no, je to divné. Můžem to brát tak, že je ten jeho ochránce prostě magor a našel si svůj smysl života.

26.3.2014 | 22:43:27
Harimata

#2843 Liss93: taky mi ji připomíná…

Mně kupodivu žádná postava nijak zvlášť nepřirostla k srdci, jako jo, mám je celkem ráda a nejsou mi jedno, ale že bych si říkala tenhle a tahle nesmí umřít, nebo na to nebudu už koukat… to asi ne

26.3.2014 | 22:46:33
RedWhite

#2841 Cybercaf: Maggie je kočka typu Milla Jovich(resident evil) nebo jak se píše…a ta v zombie věcech prostě bejt musí!!! Jinak to že je to sestra té otravné Beth mi uplně uniklo.

26.3.2014 | 23:06:31
heminstein

Postava Maggie má sice své mouchy, ale ta herečka je mi sympatická a asi bude i inteligentní, prý vystudovala literaturu na vysoké škole. Není to vyložená krasavice, ale pěkná je. #2841 Cybercaf:

27.3.2014 | 15:40:37
Nika43

já mám teda maggie ráda možná proto že hrála v supernatural tam se mi její postava fakt líbila tady je taky v pohode ale kdyz umre nijak zvlášt truchlit nebudu i tak bych mozná radsi videla pod kytkama glenna na to že na začatku seriálu sem ho mela fakt rada byl správnej ale ted už ho nejak nemusim. po spálení tý fotky si bohuzel myslím že to maggie odskáče.

#2850 Cermb0
27.3.2014 | 16:09:14
Cermb0

#2849 Nika43: Přesně tak na jednu stranu se mi líbí, jak se Glenn změnil ale na začátku jsem si říkal, jak super postava to bude a teď je úplně o ničem… Ohledně Maggie to škoda bude ale také truchlit nebudu.

27.3.2014 | 16:23:41
Nika43

jeste me tak napadá všiml si jeste nekdo toho že deryl zmenil barvu vlasů? v prvních dilech má světle hnedé a ted skoro černé chápů že to má třeba vypadat že je ma mastné spinavé ale i tak ta zmena docela bije do oci kdyz si pustite první radu a čtvrtou.

#2852 JackIsBest
27.3.2014 | 16:33:03
JackIsBest

#2851 Nika43: nejvíce to bylo vidět když stáli s Beth na hřbitově, má je fakt uplně jiné :D

#2853 Nika43
27.3.2014 | 16:47:39
Nika43

#2852 JackIsBest: tak nejsem jediná :-D to taky docela kazí reálný dojem leda že by se jednou za čas barvil někde u potučku :-D

#2854 JackIsBest
27.3.2014 | 16:49:58
JackIsBest

#2853 Nika43: Mě to ani nějak moc nevadí, ale všimnul jsem si toho :D já tyhle detaily moc ani neřešim, ale znám pár detailofilů, kterým by to vadilo :D

#2855 Nika43
27.3.2014 | 17:11:01
Nika43

#2854 JackIsBest: tak já se v tom taky zase tak nerejpu i když mě obcas neco zarazí ale tak nikdo není dokonalej tak to asi nemuze byt bez chyb a prece jen hlavní je příbeh ten me pořád baví.ale prislo mi to komické když si človek snazi predstavit jak se tam nekde barvi vlasy :-D

#2856 JackIsBest
27.3.2014 | 17:14:03
JackIsBest

#2855 Nika43: Někde v lese narazil na kadeřnictví pravděpodobně :D :D

27.3.2014 | 17:55:36
kiso1561

vo väzení mali všetko možné tak prečo nie farbu na vlasy?

27.3.2014 | 18:42:30
Cybercaf

Už aby bylo pondělí…tohle čekání je hrozný. Nejvíc se bojím toho, že se do poslední epizody nevejde všechno podstatný. Už teď se s největší pravděpodobností nedočkáme Tyreese s Carola a Judith…O Beth taky silně pochybuju. Když porovnám tempo všech předchozích epizod nemůže se tam dle mého vejít ani 1/2 toho co by měla poslední epizoda sezóny obsahovat. Takže doufám, že to prostě hned od začátku nastřelej a pojedou se „bomby“ až do poslední minuty, žádný zbytečný scény, žádný tlachání o nesmyslech…na takový věci není čas…chci akci, chci jízdu od začátku až do konce :D a stejně si myslím, že to skončí namířenými hlavněmi proti sobě, někdo to koupí a spadne na zem, pak hned střih a do podzimu adios nebo podobně :)

#2860 Cermb0
27.3.2014 | 19:35:16
k_ub0

Bohužial tie nadržane 12 ročne pipinky uz nevedia čo maju robit od užasu tak riešia darylov učeš a farbu vlasov :D pane boze nech ho uz zabiju

#2861 JackIsBest #2925 Nika43
27.3.2014 | 19:36:08
Cermb0

#2858 Cybercaf: Souhlas, obávám se, že se tam toho moc nestane a posledních 10 minut začne akce a potom BUM a konec… Moje největší obava, co se týče finále..

#2861 JackIsBest
27.3.2014 | 19:49:12

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Walking Dead

Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Další seriály

Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama