Živí mrtví (The Walking Dead)
92/100 - 1 120×

Živí mrtví(The Walking Dead)

Epidemie změnila drtivou většinu lidstva ve věčně hladové zombie. Malé skupiny přeživších se snaží najít mezi ruinami nový život, nebo si alespoň udržet ten nynější. Do tohoto světa se z kómy probouzí nicnetušící bývalý zástupce šerifa Rick Grimes. Jak dlouho asi může přežít?

USA | 2010 | Ukončeno
vysílání
11 sezón | AMC | 43 minut
VOD
Netflix | Disney Plus | Max
žánr
Akční, Hororový, Katastrofický
hrají
Norman Reedus (Daryl Dixon), Melissa McBride (Carol Peletier), Andrew Lincoln (Rick Grimes), Lauren Cohan (Maggie Greene), Christian Serratos (Rosita Espinosa), Danai Gurira (Michonne Hawthorne), Cailey Fleming (Judith Grimes), Josh McDermitt (Eugene Porter), Chandler Riggs (Carl Grimes), Seth Gilliam (Gabriel Stokes), Ross Marquand (Aaron), Steven Yeun (Glenn Rhee), Jeffrey Dean Morgan (Negan Smith), Alanna Masterson (Tara Chambler), Cooper Andrews (Jerry)

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!

heminstein

Podle mě si Rick bude muset vybrat, jestli zabít Carla nebo Daryla. :-)

25.3.2014 | 22:40:18
JackIsBest

#2780 Cermb0: Nebo s nima prostě mají vlastní zkušenosti, a v Terminusu nás čeká něco víc :D Ale mohl Rick vylézt z podpostele a „čus chlapi, nebijte se o tu postel, zamlouvám si jí“ :D :D

25.3.2014 | 22:40:21
Lumicko

Brace yourself for Cliffhanger!

#2787 JackIsBest
25.3.2014 | 22:44:46
Moor8

Že padly vojenské základny se ani nedivím. V prvních okamžicích nevěděli, s čím mají co dočinění. Málo který velitel dá rozkaz střílet do civilistů a zraněné vojáky odváželi na ošetřovna na základnách, kde se pak proměnili a už měli nepřítele v týlu.

25.3.2014 | 22:57:32
Moor8

Navíc, jak funguje vojenské myšlení? Schromáždit civilisty, aby se lépe bránili a stačí tam jeden kousnutý, či starší člověk, kterého klepne.

25.3.2014 | 22:59:21
Moor8

Navíc, jak funguje vojenské myšlení? Schromáždit civilisty, aby se lépe bránili a stačí tam jeden kousnutý, či starší člověk, kterého klepne.

25.3.2014 | 22:59:24
JackIsBest

#2783 Lumicko: Stoprocentně :)

25.3.2014 | 23:05:18
mors

#2780 Cermb0: Joe nechal Daryla nažive preto, že k nemu prechovával určitý rešpekt. Predsa povedal, že „muž s kušou, to rešpektujem“. Neviem, či by krčiaci sa Rick pod posteľou zanechal rovnako hlboký dojem.

Ak ide o toho zabitého člena Joe-ovej skupiny, nielen že klamal, ale snažil sa očierniť Daryla, ich nového člena, čo zjavne Joe pokladal za väčší poklesok ako obyčajné klamstvo…z pocho­piteľných dôvodov.

„Nakoniec sveta“ idú za Rickovou skupinou možno preto, že nepoznajú presné okolnosti smrti ich druha a lomcujú preto nimi vášne. Navyše ľudia ako Joe a spol. majú obvykle dvojitú morálku.

26.3.2014 | 0:06:00
JackIsBest

Ještě takovej možná blbej dotaz, jak Joe říkal, že je sledovali (Ricka) až k těm kolejím, to myslel tyhle koleje, po kterých právě jdou, takže je v podstatě sledujou dál a vědí že jdou za nima? Nebo jdou do T?

#2790 JackIsBest
26.3.2014 | 0:20:02
JackIsBest

#2789 JackIsBest: Nějak jsem si právě nemohl srovnat, jestli mířejí přímo do T, nebo jsou furt na stopě rickovi :D

#2791 mors #2814 hulmihoukoleen
26.3.2014 | 0:23:17
mors

#2790 JackIsBest: sú stále na stope Rickovi a domysleli si, že ide do Terminusu

26.3.2014 | 0:37:43
LubosPubos

Ta bába na konci v Terminusu, skupinu jasne cekala. Rozdelanej ohen, pripraveny nalozeny maso. Vypadalo jako kuřeci nebo neco vetsiho. Kytky, ovoce-zelenina, umyté nádobí. Jasna prevaha zenskych. Okolo Terminusu mají skryté hlídky co lustrují příchozí a vysílačkou hlásí a hlásí… Pár schovaných střelců hlídají bábu-sama tam určite nebude. Terminus bude spíš přestupní stanici, eliminujou násilníky a nemocné a zbytek pošlou jinam kde dostanou sérum proti „nemoci chodců“. Okolí sledují ze satelitu, takže vědí o každěm už 30 km od Terminusu. Guvernérem sestřelený vrtulník s vojáky patřll Terminusu, nenašli trosky tak radši už nelítaj.

#2793 Tharia
26.3.2014 | 1:45:46
Tharia

#2792 LubosPubos: a tohle víš odkud ? že vrtulník patřil terminusu a že to s jistotou nebudou kanibalové ? ..... jinak Daryl mi trochu připomíná Beara Grillse, taky zabije všechno co se hejbá a sežere :D

26.3.2014 | 8:03:34
alykfate23

Joeova grupa nemá spojení s Terminusem, pouze narážel na to, že jsou parta vostřejších borců, který drží joe, plně ozbrojený a dost násilný a že předpokládá, že v Terminusu budou slušnější lidé, kteří mají i jiná pravidla, než „zabráno“ :) Podle mě budou v terminusu kanibalové, přivítání jak v koncentráku, odložte si, umejte se a odpočiňte si, jakmile odložejí zbraně, tak se asi něco strhne. Rozhodně tam bude uvězněna Beth, která možná už bude připravena k baště… Že nás čeká velká kilovačka je jasný, otázka je , kdo přežije… Padne možná jeden ze dvojice Sasha a Tyrees (myslím, že to bude Tyrees, který se obětuje místo Carol), možná Bob, celá grupa Joea včetně šéfa, a Tara či Rosita se zrzounem… Těším se hodně, Rickův rage mode bude asi zajímavý, Daryl přežije, někdo musí Beth zachraňovat…:D

26.3.2014 | 8:19:02
Brunkyyy

Iba poznatok…dva tyzdne som nebol doma a mal som stiahnutu aj epizodu 14 aj 15, omylom som si pustil prvu 15tu celu som ju dopozeral a az ked diel skoncil som si vsimol ze som jednu preskocil…ja viem ze momentalne je to tak robene ale neviem ci by sa toto malo u serialov stavat :D od toho je to ,,serial,,

26.3.2014 | 8:51:25
chachar

Podle mě v dalším díle umře Maggie všechno tomu nasvědčuje,což by mě mile překvapilo,protože ji a Glenna vůbec nemusím a v nejlepším případě by je mohli odstranit oba.

26.3.2014 | 9:17:21
Tharia

Kdyby je odstranili oba, ztratilo by to ten efekt :) … Prej někdo musí beth zachranovat :D Dyt řekla že se o sebe umí postarat sama ne ? Jen jí asi tatka neřek že nemá nastupovat do auta s cizíma lidma. Jestli se zase někdo obětuje za carol tak mě už šlehne. Když zustala na tý farmě už sem si řikala konečně ta ženská zařve. Ne on tam musel zustat i Daryl. Pak ve vezení (ok T-Doga kousli už chvilku předtim, což nechápu dyt na něj carol koukala a nechala aby ho kousli.) A nakonec se za ní T-Dog obětoval. A jestli se za ní obětuje další, ježiši proč ?

26.3.2014 | 9:25:48
Rick21

Zase jsme u toho asi je to všude ten kdo nemá rád nějakou postavu tak prostě musí v dalším díle zemřít, já ten pár třeba miluju a jen kvůli tomu že se ti nelíběj tak musej zemřít? to je jako kdyby scénárista co udělal všechny ty scény řekl podle svýho svědomí že Carl je spratek,puberták a nelíbí se mi tak už ho tam nechci kazí seriál.

#2799 chachar
26.3.2014 | 9:26:06
chachar

#2798 Rick21: V klidu kolego já píšu pouze svůj názor a ano byl bych rád kdyby pro ně byl další díl konečným.Nicméně Glenn počítám zemře v 5.sérii ale u Maggie počítám,že její konec nastane v dalším díle.Ty náznaky tam prostě jsou celou druhou polovinu se žene za Glennem až se nakonec šťastně setkají,Glenn spálí její jedinou fotkou tedy i jedinou památkou kterou na ni má + hlavně ty rozhovory s Kirkmanem jasně naznačují,že zemře někdo z hlavních postav a Maggie je prostě můj tip.Rick je alfa a omega WD ten určitě neumře,stejně jako Carl a Daryl.U Michonne taky doufám,že přežije strach mám o Tyresse a u Beth ta už je buď mrtvá nebo ji tam Terminus partička má někdo nachystanou k obědu.

26.3.2014 | 9:32:53
Tharia

Mě třeba vadí že by se měl pro Carol furt někdo obětovat. Mě ta postava prostě krapet irituje, nemam ráda postavy který žijou jenom proto že se ostatní nechali zabít

#2821 ZvacA
26.3.2014 | 9:34:10

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Walking Dead

Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Další seriály

Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama