Živí mrtví (The Walking Dead)
92/100 - 1 120×

Živí mrtví(The Walking Dead)

Epidemie změnila drtivou většinu lidstva ve věčně hladové zombie. Malé skupiny přeživších se snaží najít mezi ruinami nový život, nebo si alespoň udržet ten nynější. Do tohoto světa se z kómy probouzí nicnetušící bývalý zástupce šerifa Rick Grimes. Jak dlouho asi může přežít?

USA | 2010 | Ukončeno
vysílání
11 sezón | AMC | 43 minut
VOD
Netflix | Disney Plus | Max
žánr
Akční, Hororový, Katastrofický
hrají
Norman Reedus (Daryl Dixon), Melissa McBride (Carol Peletier), Andrew Lincoln (Rick Grimes), Lauren Cohan (Maggie Greene), Christian Serratos (Rosita Espinosa), Danai Gurira (Michonne Hawthorne), Cailey Fleming (Judith Grimes), Josh McDermitt (Eugene Porter), Chandler Riggs (Carl Grimes), Seth Gilliam (Gabriel Stokes), Ross Marquand (Aaron), Steven Yeun (Glenn Rhee), Jeffrey Dean Morgan (Negan Smith), Alanna Masterson (Tara Chambler), Cooper Andrews (Jerry)

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!

KarlCZ

hodně dobrý díl, moc se těším na finále :), já si myslím, že v posledním díle umře Daryl a že Marry má v Terminusu víc lidí a ti stojí za únosem Beth…Beth je určitě někde svázaná a Marry a spol. se ji chystají sežrat…:)

26.3.2014 | 9:49:54
JackIsBest

Já to vidim na Glenna i Maggie, bohužel. Nikdo z nich mi nevadí, ale fakt tomu dost věcí nasvědčuje, ale muže to být všelijak. A podle mě Carol s Tyreesem v posledním díle ani nebudou a budou až v 5. sérii ;)

26.3.2014 | 10:01:16
LadyJ

Taky mám pocit, že umře Maggie. Když jsem se dívala, jak pálí tu fotku, tak jsem měla takový ten nepříjemný pocit v žaludku a říkala jsem si „ty ale provokuješ osud“.

26.3.2014 | 10:19:47
Cybercaf

Taky se přidám a podpořím názor že to bude jeden z dvojce Glenn a Maggie, pochybuju o tom, že by zařvali oba. To by měli příliš snadné odejít spolu na věčnost. Ani jednoho z té dvojce moc nemusím. Maggie je pro mne nevýrazná postava bez jakéhokoli charisma. Glenn se mi líbil ze začátku, když to byl ještě správnej „outsider“, kterej se pořádně projevil až po „apokalypse“…ale jak už tu někdo psal, po tom co potkal Maggie „zfotrovatěl“. Takže ani jeden z nich mi nebude chybět…i když bych o trochu raději aby umřela Maggie :) Jak zde někdo psal o tom, že se bojíme mluvit o Darylovi jako o naší oblíbené postavě. Těžko říct, mám rád Daryla stejně jako kterékoli jiné charaktery a zrovna Rick, Daryl a Michone jsou pro mě na stejný příčce oblíbenosti. Každej má své pro i proti, jsou to prostě tahouni serálu ale i kdyby je všechny tři zabili (což se asi nestane). Nepřestanu na seriál koukat, jen proto že jsou to moji favoriti. Takže sečteno podtrženo…doufám že další kdo umře bude Carl :D

26.3.2014 | 10:37:20
docinka

Za mě – pokud bych chtěla být s někým ve skupině, tak aby tam byl i Daryl, vždycky v té nejnapínavější chvíli, když šlo někomu o krk, mu ho zachránil… Drsňák na pohled, uvnitř citlivka… potřebuji ho v seriálu mít, být tam jenom slušňáci, tak umřu nudou… na finále se neskutečně těším, věřím že to bude nářez, který nás dostane… a kanibalové…nevím, bude tím pádem větší akce…trošku změna…nepůjdou po nich jen mrtváci…

#2806 JackIsBest
26.3.2014 | 10:53:48
JackIsBest

#2805 docinka: Odjakživa ve WD byli spíš živí lidé hrozbou, než walkeři :D

Jinak když už by to měl být někdo z dvojice Maggie – Glenn, tak spíš Glenn, mám je rád oba, ale co si budem povídat, do Magg jsem zamilovanej, a chci na ní koukat ještě aspon jednu sérii :D Nejlepší by bylo, kdyby neumřel nikdo, ale s tím asi nikdo nepočítá :D :)

26.3.2014 | 12:10:08
Harimata

Tak jsem to se zpožděním konečně viděla. Fakticky mě zaráží, jak si jen tak napochodovali do terminusu-kdyby to bylo opravdu místo záchrany ostatních, byl by kolem docela ruch(někdo by musel jít ven lovit, čistit okolí od chodců a pod.), já bych tam rozhodně jen tak nenakráčela, hezky se utábořila s výhledem na terminus a den dva si aspoň počkala, co se bude dít. Tím, že to působilo tak opuštěně to bylo ještě podezřelejší, než kdyby tam byla nějaká hlídka. Navíc kdyby byl terminus opravdu tím, čím se prezentuje, tak by prostě musel mít nějakou negativní zkušenost s přeživšími, prostě by se objevil někdo, kdo by je ohrožoval, takže ta jejich otevřená náruč je prostě podezřelá jak prase.

Pokud jsou to vážně kanibalové, tak jsem zvědavá, jak tam v praxi fungují, ono opravdu není snadné být velká skupina kanibalů-vzniklo by tam strašně moc problémů, protože jednou by se dříve či později stalo, že by k nim napochodoval třeba někdo známý, nebo sympatický vznikl by tam dost tlak na to-zda zabít a sníst a nebo nechat žít, A když by k sobě někoho přijali, tak by to byl pro toho člověka docela šok… takže já to tipuju na malou skupinu-tak 10 lidí.

Dost pochybuju, že je tam Beth. Nezdá se mi, že by si dali energii a ještě cíleně hledali a unášeli lidi v okolí. Pokud by byla beth v terminusu, tak jedině tak, že by ji tam prodal její únosce. To teoreticky možné je, že mají nějaké spolupracující lidi v okolí.

Darylovi noví kámoši určitě nepatří k terminusu, ti si jdou podle svého.

Maggie s tou fotkou vyloženě provokuje a mám dost obavy o její další osud. A překvapilo mě, že ji Glenn tak rychle dohnal-odvezli ho 3 hodiny autem! Pak taky mě vážně překvapuje, že z toho vědce nikdo netahá tu velkou pravdu. Prostě si řeknou „wow, on to ví, to je super“ a konec? :D

Další věc-všude kolem terminusu je těch cedulí fakt hodně a na velké vzdálenosti. Chtěla bych vidět tu výpravu, co chodila a psala je.

Jinak všimli jste si, jak je to okolí celkem chodců prosté?

26.3.2014 | 13:29:34
Harimata

Teď mě ještě napadlo-třeba byl ten temrinus vážně dřív nějaké místo pro ostatní přeživší, ale zvrhlo se to tam-bylo tam moc lidí, málo jídla, vznikla vzpoura a bum! pár těch otrlejších ostatní třeba zdrogovalo, pozavíralo je a postupně papalo. cedule a signál se ukázal jako praktická věc k zařízení dovedení si občasných nových obětí. všimněte si, že všechna okna jsou nějak zavřená, není tam jen sklo, v tom dovře kde je ta mary je taky všechno zavřené.. velký mrazák není třeba, maso jde sušit, udit, nasolovat, je spousta způsobů jak nakládat s masem aby déle vydrželo.

26.3.2014 | 13:37:59
mrco1991

Kanibali tam podľa mňa nebudú, bude to niečo zaujímavejšie asi, však uvidíme ako mto nakoniec bude

#2810 Harimata
26.3.2014 | 13:43:45
Harimata

#2809 mrco1991: Je to možné, ale to bych se divila-příliš je tam v té poslední scéně důraz na to jídlo-je tam nějaká obří neidentifikovatelná flákota masa(že by stehno?) a hned všem nabízí talíř? Myslím, že si všichni nedobrovolně ochutnají člověčinu.

26.3.2014 | 13:55:26
chachar

Tady promo pro Nový Zéland,dávám to raději jako spoiler i když je to oficiální promo,protože je tam vidět,že Terminus opravdu není rajská zahrada.

[spoiler]http://w­ww.youtube.com/wat­ch?v=m8XOdjRtyq4[/spo­iler]

#2812 Cybercaf
26.3.2014 | 14:58:42
Cybercaf

#2811 chachar: už se to tu objevilo tuším hned v pondělí :)

26.3.2014 | 15:07:55
JackIsBest

Jinak k tý beth, taky si myslím že není v Terminusu :)

26.3.2014 | 15:26:49
hulmihoukoleen

#2790 JackIsBest: jsou určitě na stopě Rickovi jak šli po kolejích tak tam byl obal od té tyčinky co vyhrál Carl nad Michone – to jací jsou stopaři když si obalu nevšimli je věc druhá :D

26.3.2014 | 15:40:05
RedWhite

no opovažte se mi zabít sexy Maggie!!!!!!!!!!! Oželim možná emo Daryla nebo Glena.....a uvítám smrt Carla Carol..a toho nabušenýho černocha a i to mimino! :-D Jinak jestli v termixu budou fakt kanibalové tak když někoho jedí tak ho přece musí udržovat naživu ne? Třeba mu jen fiknout nohu…pač když umře tak bude zombik a toho bych teda nejedl :-D…nehledě na to že „všichni jsou nakažení“ a nevysvětlovali někdy proč to nepusobí na zvířata? Ty mají taky mozek ne?

#2816 Cermb0 #2817 Ponine94
26.3.2014 | 16:17:25
Cermb0

#2815 RedWhite: Zvířata mají úplně jinou strukturu mozku, takže není divu, že to nefunguje ale na druhou stranu si myslím, že na takové opice by to fungovat mohlo..

26.3.2014 | 16:34:47
Ponine94

#2815 RedWhite: To mě taky napadlo, ale je to jednoduchý… probodnou mu hlavu a je to vyřešený, ne? A nakažený už jsou tak jako tak, tak jim to může být jedno…

26.3.2014 | 17:05:15
pupik206

Já vím možná je to blbost,ale co když nikdo neumře.Já bych to teda chtěl.nechci o nikoho přijít,stačili ty děti,to byl docela masakr…

26.3.2014 | 17:15:15
Cermb0

Určitě někdo umře a nejspíš ne jen jedna hlavní postava.. Maggie to má podle mě na 99 % jisté..

26.3.2014 | 17:29:07
Cpt. Nemo

Jen poznatek k poslední epizodě, když jde Glenn tunelem a přelizá sutiny ve kterých jsou zombie, tak na druhé straně jsou další zombie a to celkem nechápu co tam dělaj, pokud to jsou ty zombie co napadli skupinu s Maggie, tak by bud měli být zavalené s ostatníma nebo na druhé straně či poslední možnost pronásledovat dál Maggie. Nemohli tam jindy přijít, protože jak jsme viděli, protože když Maggie vyšla z tunelu, tak už na ni čekal Abraham..

#2826 Harimata
26.3.2014 | 17:56:06

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Walking Dead

Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Další seriály

Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama