Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!
Konec The Walking Dead
Další seriály
Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
IronE Singleton
30.11.1975 | 30.11.2024 -
Nadia Hilker
1.12.1988 | 1.12.2024 -
Margot Bingham
6.12.1987 | 6.12.2024 -
C. Thomas Howell
7.12.1966 | 7.12.2024 -
Michael Traynor
12.12.1975 | 12.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#2597 spkk: Ja som tvoj príspevok celý nečítal lebo som po prvej vete videl, že sa zas niekto rozhodol rozoberať spoilery v téme ku AKTUÁLNEJ epizode, a to proste je demencia . A ešte teraz reaguj urazene na to že ti to niekto vytkne. Trocha sebareflexie by sa ti hodilo.
#2596 Rick21: Myslel jsem to tak, jako proti ostatním epizodám, to pro mě masakr byl :D celá série se vždycky tak jakože táhne, a ve finále se stane milion věcí :D
#2597 spkk: Až sem nějakej názor napíšeš, tak tohle říkej, zatim si žádnej názor nenapsal, napsal si akorát stupidní spoiler, na který nikdo v tomhle topicu nemá náladu. Si uvědom co píšeš, jestli tu chceš spoilerovat tak označuj příspěvky jak máš, já bejt admin tak už se na tohle foro nedostaneš.
#2604 Ponine94 #2609 spkkJak už jsem jednou zmínil, vůbec by mi nevadilo kdyby zemřel Glenn, absolutně jsem ho přestal mít rád během třetí sezóny.. Působí na mě jako zbytečný a bezcharakterní postava… Po nejnovějších dílech jsem si obnovil pouto s Darylem a byl bych velmi nerad kdyby zemřel.. Na druhou by to byl zvrat jako kráva. Ostatní postavy jako Maggie, Sasha, Bob, Tyreese.. Když zemřou bude to škoda ale co se dá dělat.
#2605 Ponine94#2599 lukas254: U smrti Jacka Shepharda se mi strašně líbilo, že vlastně umřel na stejném místě na ostrově, kde se tam poprvé objevil… a že tam i Vincent přišel… to bylo moc pěkné. :) Ale jinak úplně nejraději z celých Ztracených jsem měla Claire..
#2602 JackIsBest: Nerozčiluj se. ;) Lidi, kteří se zatím prokázali jen spoilery a kritizováním jiných, ti ti za to nestojí, Ivi.
#2603 Cermb0: Mě také Glenn nikdy nijak nepřirostl k srdci… Není to špatná postava, ale nějak není nic, čím by na mě zapůsobil. Neříkám, že já bejt v apokalypse, byla bych nějaká strášně užitečná nebo charakterní, jo, ale Glenn mě osobně nudil tak nějak skoro od počátku…
#2606 mrco1991 #2607 JackIsBest#2605 Ponine94: Glennovi len nedali dostatok priestoru, mohli by rozobrať aj jeho minulosť, čo robil keď to všetko začalo jeho rodinu ako žil atď, myšlienok je veľa, namiesto toho ťahania sa posledných epizód mohli rozobrať viac životy postáv pred apokalypsou. Zo začiatku mi bol Glenn nahodou velmi sympaticka postava.
#2610 Cybercaf #2613 Ponine94#2605 Ponine94: V pohodě :) Jinak musím souhlasit, Glenn ještě neudělal nic, čim by nám všem přirostl k srdci a začli jsme o něj mít strach. Mě ze začátku byl třeba ukradenej Daryl, ale od konce třetí série je to pro mě srdcovka wd a přišel jsem mu na chut, dobře rozebraná minulost, prostě hodně prosadili jeho charakter, a to na člověka už zapůsobí dost :)
Ty sólo díly s Beth to hodně okořenily :)
#2613 Ponine94no jo ale admin nejsi#2602 JackIsBest:
#2610 Cybercaf#2606 mrco1991: Já jsem naopak rád, že tam těch flashbacků moc nebylo, a když už, tak opravdu jen z počátku „apokalypsy“. Protože díly, už jsou takhle hlavně o charakterech a dost se tam mluví i bez toho abychom se dívali do minulosti. Poslední flashback byl už ani nevím kdy (když nepočítám sen Michone, což flashback v pravym slova smyslu nebyl.) A pochybuji, že by s nimi v páté řadě začali. Můj názor na flashbacky všeobecně není příliš kladný. Nikdy jsem nebyl extra fanouškem Lost, sledoval jsem ho pouze v televizi, když měl premiéru, první možná druhou řadu a vím, že mě flashbacky v něm poměrně dost štvali, i když mi tehdá teklo ještě mléko po bradě tak nevím :-) asi byli důležité pro vykreslení postav ale můj názor je takový, že jen kradou čas v epizodách „akčnějších“ seriálů, což si myslím Lost i WD jsou.
#2609 spkk: Nekritizuju ničí názory. Jsou dobré názory a špatné názory ale vadí mi, když si někdo neuvědomí, že když už je tu spoiler co tady někdo neopatrně napíše… většina lidí si toho včas všimla a tudíž ho nečetla. Pak jsem ale příjde někdo takový a neomaleně ho zopakuje ve svém příspěvku. Opravdu pozor na to! Všechno co nějak souvisí se spoilery řádně označte… vaše teorie (jako myslím si, předpokládám, podle mě to bude, mohlo by…) jsou samozřejmě v pořádku.
#2613 Ponine94Poslední díly jsou pěkná sračka.
Glenn prošel přirozenou změnou ale pro nás diváky si myslím, že zrovna u něj to přínosné není.. Já ho také na začátku měl rád, když pomohl v Atlantě Rickovi a říká mu „Hele blbečku, jo ty v tom tanku“ a s tím sporťákem to prostě bylo zabitý :D I v druhé řadě dobrý jak Maggie říkal „Je to jako hrát Portal !“ Tak jsem se zasmál. Ale od třetí sezóny zbytečný charakter. A souhlasím, že ty díly Daryla s Beth byly super, změnily totiž moje vnímání Daryla. Mimochodem Robert Kirkman prozradil, že málem nechal v seriálu zemřít Ricka a hlavní postavou by byl Shane…
#2606 mrco1991: Asi je to pravda, kdyby se na něj víc zaměřili a ukázali trochu víc z jeho života i před apokalypsou, možná by byl víc fajn, než je. Protože jak se zmínil Ivan o tom, že třeba takový Daryl, který hooodně lidem přirostl k srdci, má dobře rozebranou minulost, tak to je pravda… a kdyby to takhle měli všichni, tak mám pocit, že bychom měli mnohem víc postav mnohem raději a víc bychom o nich věděli a tím by to bylo víc fajne… :)
#2608 JackIsBest: To jo, díly s ním a s Beth byly fajn, ukázaly nám tak nějak… asi i víc, než bychom čekali… Nebo aspoň, než bych já čekala.
#2610 Cybercaf: Mě naopak štve, že je flashbacků tak málo… právě třeba v LOST jsem je zbožňovala, ano, sloužily dle mého právě k poznání postav.. A to hodně pomohlo v tom, abychom ty postavy vůbec mohli mít rádi. Já bych si třeba bez flashbacků nikdy nezamilovala takového Sawyera, nebo bych si ho zamilovala až mnohem později, když už by byl třeba s Juli… ale díky těm flashbackům jsem ho tak nějak pochopila, jeho chování, názory a tak… a měla jsem ho ráda skoro od začátku. :) Nebo Sayida… ale toho jsem měla ráda i bez flashbacků. A Charlieho taky. :D
Přesně tak, v Lost díky flashbackům, jsme o všech věděli skoro všechno, proto taky se pak dal obrečet opravdu každej tam, bylo tam hrozně postav, a na všech mi prostě záleželo, kdežto ve WD ne.
#2615 Ponine94#2614 JackIsBest: My se tu ve většině věcí shodujeme, to je báječný. :D
Souhlasím já nemám absolutně žádný pouto s Glennem, Sashou, Tarou, poslední dobou ani Maggie.. Začíná se mi líbit Bob,Tyreese a hodně se mi začala po nejnovějších dílech líbit Beth. Michonne, Daryl a Rick jsou nejlepší.
#2617 Ponine94#2616 Cermb0: Jo, to je fakt, Tyreese začíná být poslední dobou taky docela fajn. :)
#2618 JackIsBest#2617 Ponine94: To teda je ;) Řekl bych že Tyreese bude taky jedna z postav co bude až do konce seriálu, ale nepředbíhejme, nevíme co nás čeká v následujících dvou :D
#2619 Ponine94#2618 JackIsBest: Zvlášť po té hoře růzonorodých spoilerů vůbec nevíme, co? :D
#2620 JackIsBest#2619 Ponine94: Asi tak, a už nechci to slovo spoiler ani vidět, už jsem si tak zkazil Lost, i Prison Break :-) ! :D
#2621 Ponine94