Živí mrtví (The Walking Dead)
92/100 - 1 121×

Živí mrtví(The Walking Dead)

Epidemie změnila drtivou většinu lidstva ve věčně hladové zombie. Malé skupiny přeživších se snaží najít mezi ruinami nový život, nebo si alespoň udržet ten nynější. Do tohoto světa se z kómy probouzí nicnetušící bývalý zástupce šerifa Rick Grimes. Jak dlouho asi může přežít?

USA | 2010 | Ukončeno
vysílání
11 sezón | AMC | 43 minut
VOD
Netflix | Disney Plus | Max
žánr
Akční, Hororový, Katastrofický
hrají
Norman Reedus (Daryl Dixon), Melissa McBride (Carol Peletier), Andrew Lincoln (Rick Grimes), Lauren Cohan (Maggie Greene), Christian Serratos (Rosita Espinosa), Danai Gurira (Michonne Hawthorne), Cailey Fleming (Judith Grimes), Josh McDermitt (Eugene Porter), Chandler Riggs (Carl Grimes), Seth Gilliam (Gabriel Stokes), Ross Marquand (Aaron), Steven Yeun (Glenn Rhee), Jeffrey Dean Morgan (Negan Smith), Alanna Masterson (Tara Chambler), Cooper Andrews (Jerry)

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!

Tonda655

Ta Merry jak tam smaží to maso na konci dílu:)To nebude hovězí:).

24.3.2014 | 14:17:14
Nika43

co myslíte koho to ty chodci žrali v ukázkách na další díl? mě to přišlo jako sasha. jinak sem se taky dost zasekla nad tím že terminus byl jen tak odemčený a nikde žádný hlídky

24.3.2014 | 14:50:53
Liss93

Pohodová hudba, čisto, kytičky a milá paní, která s úsměvem nabízí jídlo … Až tam za pár hodin dorazí Rick a Daryl, tak bude mít Mary navařené nové jídlo, řekla bych :D

24.3.2014 | 15:02:07
Tonda655

https://www.youtube.com/watch?… nová ukazka na další díl.

#2666 Nika43
24.3.2014 | 15:58:57
Cybercaf

Tak díl se mi líbil. Fakt když je tam víc dějových linií, je to o dost lepší. Zdá se tedy (i podle ukázek), že nějak zapomněli na Carol s Tyreesem (a Judith). Že je Terminus podezřelý bylo vidět hned od začátku…a co je to za lidi, už asi taky víme…hlavně kvůli tomu „spoileru“ co zde někteří už předtím napsali, což mně docela mrzí, protože to mohlo bejt vážně hodně pěkný překvapení na konec. Nicméně těším se na příští pondělí, bude to asi pořádná jízda. Jinak ta obět v ukázce vypadá jako „some stranger“, koukněte na Sneak Peek k 4×16, řekl bych , že to stím bude mít něco společného.

#2668 Nika43
24.3.2014 | 16:21:47
Nika43

#2664 Tonda655: na konci to vypadá docela blbe pro carla nebo se mi to zda že ho nekdo drží jako by mu chtěl zlomit vaz?

#2681 Majestic
24.3.2014 | 17:06:17
Dituska89

myslíte že ta parta kolem Daryla bude i v páté sérii???doufám že ne…

24.3.2014 | 17:14:13
Nika43

#2665 Cybercaf:a jinak mě to jako cizinec právě nepřijde podle vlasů a oblečení mi to fakt hodně připomíná sashu zkus si to pauznout a prohlidnout

#2670 Cybercaf
24.3.2014 | 17:15:08
Melny

No jsem zvědavej co se bude v Terminusu dít. Asi to nebude idylka podle těch upoutávek na další díl :)

24.3.2014 | 17:21:11
Cybercaf

#2668 Nika43: Pauznul jsem si to a vypadá to jako „běloch“, proto mi to moc jako Sasha nepříde,ale ta ukázka je opravdu „low quality“. Samozřejmě všechno schválně…abysme si měli nad čím lámat hlavu.

#2672 Nika43
24.3.2014 | 17:31:31
hulmihoukoleen

Terminus mi hodně hodně připomněl druhou epizodu první série hry od telltales :). Díl se mi velmi líbil sice sem očekával větší nářez, ale jsem spokojen. Terminus je hodně podezřelí místo všude hromada cedulí a za branami pouze jedna tetička :D , tak tam bych se osobně dlouho nezdržel. A podle toho zabezpečení Terminu to docela vypadá, že problémy se zombíkama mají pouze hlavní hrdinové (nebo jsou pitomý a neumí se zabezpečit :D ) tohle mohli autoři trochu promyslet.

#2674 Dragon94
24.3.2014 | 17:48:08
Nika43

#2670 Cybercaf: tak možná už sem barvoslepá :-D ale fakt mi to tak prišlo. navic mi prislo že i řev je ženskej

#2675 Cybercaf
24.3.2014 | 17:58:02
Dragon94

#2671 hulmihoukoleen: Moje teorie

Myslím, že to tam dopadne stejně… že si pomocí cedulí láká potravu přímo do doupěte ;)..

#2676 Cybercaf
24.3.2014 | 18:04:59
Cybercaf

#2672 Nika43: Hele, lepší nad tím moc nedumat, stejně to nakonec bude všechno jinak. Tyhle promo ukázky mají za úkol diváka totálně zmást, u WD už se to stalo nesčetněkrát.

Co se týče Terminusu. Všichni jsme asi tak nějak odhalili, že to bude past na naše hrdiny. Obrana místa samotného je velmi dobrá, ploty, dvě brány atd. Srovnatelné s vězením. Dle mého to místo střeží ovšem, když vidí,že se někdo blíží tak všichni zalezou a nechají tam pouze tu hodnou „tetu“. Když naše oběti vlezou dovnitř a nevidí žádné ozbrojené stráže, nebo jiný náznak násilí přestanou být ostražití a přestanou dávat pozor. Naletí na špek a v ten moment budou přepadeni ze zálohy. Ze střechy atd. Ta druhá ukázka co sem někdo dal i nasvědčuje tomu, že to tak asi bude…no uvidíme.

#2679 Nika43
24.3.2014 | 18:07:19
Cybercaf

#2674 Dragon94: Pokud je to čistě tvoje teorie, a nebosahuje to nějáké poznatky z komiksu (pochybuji že tu někdo zná dopředu dějovou linku seriálu), tak to za spoiler označovat nemusíš. Teorie si přečtu rád. Teď nevím jestli si to mám zobrazit :D

#2682 Dragon94
24.3.2014 | 18:10:37
fisho

viem ze to nieje moc na tuto epizodu ale neviem kde sa to opytat…a sice kedy budu dabovane casti 4tej serie cca? ja si pozriem aj v origo zneni ale kamarat je natolko lenivy ze chce dabing :)

24.3.2014 | 18:12:33
janky82

Ale to vobec neni podozrive v postapokalyp­tickom svete vsade otvorene brany, kvetinky a usmievava tetuska perie pradlo a samozrejme vsetci tam v behli akoby to bolo normalne :). Skvela a dost plna cast, kde sa vela udialo a zda sa, ze buduca bude este lepsia. Rickova skupina ak sa da dokopy bude dost silna aj bez Ricka a Daryla zvlast, ked pribudol serzo a megamozog.

24.3.2014 | 18:14:56
Nika43

#2675 Cybercaf: jo jo to je pravda v minulém díle sem si všimla ze oni ty ukázky i dost upravuji pouští záběry zpětne nebo z jiné strany proste si s tím fakt hrajou ale to se mi líbí

24.3.2014 | 18:14:56
Cermb0

Díl byl takové ticho před bouří ale mě se líbil. Velmi jsem si oblíbil Abrahama, Rositu i Eugena a to i přesto že to je takový blbeček. Sice mele někdy nesmysly ale díky němu je Glenn s Tarou naživu a setkali se s Maggie a spol..Těšil jsem se po měsíci na Ricka ukázali nám ho jen na moment ale scéna kdy si Carl hrál s Michonne byla super, taková jakože všechno začíná být skvělý a opět pozitivní ale bohužel víme že to nemůže vydržet. Trochu mám strach z té skupiny se kterou je Daryl.. zabijou úplně v klidu jednoho z nich ( ale byl to idiot) ale za Loua, kterého uškrtil Rick se chtějí pomstít, a to ikdyby měli jít na konec světa ? Dobře tím pádem se velmi obávám co bude s Rickovo skupinkou a s Darylem.. Nejsem nějaký ultra Daryl fan ale jeho smrt by mě velmi mrzela… Hrozně se obávám toho co se příště stane a v souvislosti s tím mě velmi mrzí že už končí čtvrtá řada.. Doufám že další řada bude mít alespoň trošku více dílů. Od Terminusu se dalo očekávat, že zlaté místo to nebude, zvlášť když žádná obrana ( na první pohled) a uvnitř paní, která zrovinka dělá oběd.. Jelikož v komiksu touto dobou byli kanibalové, bylo jasné, že se zde nějakým způsobem objeví. Ukázka vypadá skvěle a od příštího dílu očekávám fakt hodně. :) Tento díl pro mě rozhodně nudný nebyl.

24.3.2014 | 18:15:16

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Walking Dead

Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Další seriály

Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama