Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!
Konec The Walking Dead
Další seriály
Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
IronE Singleton
30.11.1975 | 30.11.2024 -
Nadia Hilker
1.12.1988 | 1.12.2024 -
Margot Bingham
6.12.1987 | 6.12.2024 -
C. Thomas Howell
7.12.1966 | 7.12.2024 -
Michael Traynor
12.12.1975 | 12.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#2666 Nika43: …ne…šlo jen o těsné obejmutí…:-)
#2676 Cybercaf: Klidně zobraz … :D Já jsem to radši dal do spoileru, protože mě to napadlo souvislosti s hrou , ale nic spoileroidního tam není.
#2684 mrco1991Jen aby na tom grilu nebyla chudinka Beth.
#2682 Dragon94: Nejako sa mi na tych kanibalov nechce veriť, celá skupina hlavných hrdinov dokázala nejako vyžiť aj bez požierania ľudí, nevydím zmysel kŕmiť sa ľudským mäsom. čo keď to budú nejaký vedci čo tam skúmajú ten vírus na živých ľudoch?
#2685 Cermb0#2684 mrco1991: Svět je zvrhlý, navíc v posledních dnech to všechno bylo tak sladké, všichni přežili, setkávají se.. To přece není pohádka aby to dobře skončilo.. další díl bude brutální, řekl bych, že budou mnohem větší ztráty než byly ve věznici..
#2686 mrco1991#2685 Cermb0: Nehovorím že to dobre skončí, tiež si myslím že to skončí zle ale proste neuveril by som keby sa tam ukrývalo nejake veľké množstvo kanibalov. Aby sa stretla väčšia časť ľudí schopných požierať ľudské mäso je asi nereálne. Chápem že ľudia sú zvrhlý ale toto by mi tam nepasovalo. Navyše každý človek je infikovaný vírusom a keby ho zjedli nenakazili by sa? či len odložia hlavu nabok a zjedia telo?
#2687 Cermb0 #2691 hulmihoukoleen#2686 mrco1991: Nevím prostě mnohem více dramatické by bylo, kdyby to byli kanibalové a né ti, co se snaží vyřešit virus.. A hlavu asi nikdo jíst nebude, to je jen samá kost :D Hrozná představa, že tohle žerou..
Může sem, nebo mě někdo poslat odkaz na komiks a část patřící k tomuto ději ? Kde se v komiksu vyskytují ti kanibalové apod ? Předem děkuji za odkaz sem, nebo můžete na můj fb Petr Vitvi Vitvar :)
Když už to tedy není žádným tajemstvím…teď by nás spíš všechny v poslední epizodě překvapilo kdyby to teda ti „kanibalové“ nakonec nebyli. I když to maso na tom grilu vypadalo opravdu zvláštně…Co se týče Beth asi v tom budou mít prsty taky tihle lidi, jinak by to podle mě bylo jen víc a víc zamotaný. No zpátky k tomu kanibalismu…taky moc nechápu proč by to někdo dělal. Zase taková nouze o potraviny snad není. Viděl jsem že „přílohy“ tam pěstujou mraky. Vím že člověk potřebuje mít v jídelníčku maso ale po lesích se pořád pohybuje dost zvířat plus Rick a spol. ve vězení také chovali ty prasata. Nedávno bylo od Vsauce video s názvem „Jak chutná člověk?“ a říkali tam, že chutnáme po telecím, tak nevím :D
#2692 hulmihoukoleen #2700 Dragon94 #2709 MajesticŘekl bych, že skupince zachutnalo lidské maso a jsou líní lovit. Místo toho raději v okolí vyvěsili cedule a každý zoufalec a optimista se tam rozhodně zajde podívat. V komiksu Terminus nebyl ale kanibalové tam byli.. Pokud by někdo chtěl, mohu to napsat do sekce Spoilery a Teorie.. :)
#2686 mrco1991: ve hře to bylo vysvětleno tak že oběť nesměla zemřít před odebráním masa, aby v těle nepropukla nákaza a neznehodnotilo maso. S důvodem pojídat lidské maso, je to jak už výše píše Cermb0 je jednodušší místo lovu (nehledě na to že stopování a celkově lov zvěře neni snadná záležitost) nechat oběd dojít za tebou
#2693 mrco1991#2689 Cybercaf: další fanda Vsauce :) jinak zde máte odkaz: http://www.videacesky.cz/…hutna-clovek – myslim že se to teď hodí k tématu :D
#2691 hulmihoukoleen: kto tu hovoril o lovení, môžeš niečo chovať, pestovať, vyhľadávať atď. keby sme uvažovali podľa teba tak, že sa nám nechce loviť a namiesto toho sa budeme navzájom pojedať tak neviem ako by ľudstvo skončilo, už ľudia v praveku vedeli že pojedať sa navzájom asi nepôjde, prežili a mali menej možností než človek v súčasnosti. Pokial by bol niekto kanibal tak je to podla mna dusevna porucha, cize sa vraciame zase k tomu ze na velku skupinu sa kanibalizmus nehodi
#2701 hulmihoukoleenTak po ukázkách sem si myslela že díl bude krapet svižnější, ale na to že je to poslední do finále, tak byl teda dost tichej, což asi znamená že příště se máme na co těšit. Jinak bojim se o beth, na začátku 4 řady sem si jí konečně taky jaksi oblíbila a ted mam pocit aby beth nebyla na tom grillu. Líbila se mi scena jak darylovi berou králíka, bože tvářil se jak já když mi mamka v peti letech brala z ruky lízátko a vracela ho do regálu :D :D … no uvidíme co se bude dít ve finále, ale nemam vuuubec dobrej pocit
Mě teda nejvíc zajímá, kdo zemře. Bylo by mi líto každé postavy. Nechci ztratit nikoho. Ale asi všichni nepřežijí. Už by to byla hodně velká skupina, když teď přibili lidi kolem Abrhama.
Tak Rick nezemře určitě (si myslim teda) , pak si myslim že michonne nezařve, Ty, carol (bohužel, pro mě je tam nevim už trochu zbytečná, nemusela by tam bejt) , a ti nový Ab a spol… ale ostatní, no nevim u ostatních to vidim tak 50:50.
Vadil by mi: Rick (ten neumře, protože už měl na mále ve vězení a teď mu dají pokoj nachvilku), vadil by mi Bob a vadil by mi Daryl (nejsem jeho fanda ale chyběl by mi) a Michone. Nevadil by mi: Carl :D ale umřít může fakt kdokoli…
Tak dnešní díl opět zabodoval. S blížícím se finále je to pořád lepší a lepší. Jen jsem zvědav, koho příště ztratíme – nenapadá mě nikdo, koho by tvůrci mohli jen tak vyškrtnout, ale oni už někoho najdou :D. Doufám, že Beth přežila, sice sem jí moc neměl rád (a možná pořád nemám), ale už tam tak nějak zapadla a asi bych jí chtěl vídat nadále… No nechám se překvapit, co nám tvůrci upekli ;-)
Akorát si musím šťournout: kdybych stál v tunelu na hromadě balvanů a podemnou by byla skupina chodců, kteří by na mě nedošáhli, rozhodně bych prvně zkusil na ně nějakej ten šutrák hodit a ne jim chodit před čumákem. Ale to už by pak nebylo tak zajímavé, že? ;-)
Tak darylovi by taky mohli dát pokoj, po tom co mu sebrali skupinu i Beth tak by ho mohli ušetřit… a jako neřikám že bych se třeba nepřestala koukat na WD pokud by zařvali michonne nebo daryl, ale asi bych si pátou řadu nepustila hned při premieře, asi bych se nějakou dobu koukala na něco jinýho. A carl nevim, mě se líbí jak s michonne blbnou :D Crazy cheese :D
#2689 Cybercaf: Tak ono … představ si, že by jídlo k tobě chodilo přímo do domečku … Ano lidi chodí do útočiště … a tam si je spapaj … je to nevyčerpatelný .. a lepší než lovit jeleny někde v okolí.
#2702 Cybercaf