Živí mrtví (The Walking Dead)
92/100 - 1 120×

Živí mrtví(The Walking Dead)

Epidemie změnila drtivou většinu lidstva ve věčně hladové zombie. Malé skupiny přeživších se snaží najít mezi ruinami nový život, nebo si alespoň udržet ten nynější. Do tohoto světa se z kómy probouzí nicnetušící bývalý zástupce šerifa Rick Grimes. Jak dlouho asi může přežít?

USA | 2010 | Ukončeno
vysílání
11 sezón | AMC | 43 minut
VOD
Netflix | Disney Plus | Max
žánr
Akční, Hororový, Katastrofický
hrají
Norman Reedus (Daryl Dixon), Melissa McBride (Carol Peletier), Andrew Lincoln (Rick Grimes), Lauren Cohan (Maggie Greene), Christian Serratos (Rosita Espinosa), Danai Gurira (Michonne Hawthorne), Cailey Fleming (Judith Grimes), Josh McDermitt (Eugene Porter), Chandler Riggs (Carl Grimes), Seth Gilliam (Gabriel Stokes), Ross Marquand (Aaron), Steven Yeun (Glenn Rhee), Jeffrey Dean Morgan (Negan Smith), Alanna Masterson (Tara Chambler), Cooper Andrews (Jerry)

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!

Ponine94

#2620 JackIsBest: Tak to byla u mě taková výhoda, že LOST jsem viděla pár let po tom, co to běželo prvně u nás v TV. :D Sice mi to doporučovala babča, ale koukala na tohle i na SURVIVOR a dohromady to tak nějak nedávalo smysl, takže jsem to označila pojmem „kravina“… a až pak před třemi lety mi to kámoška doporučila jako bombu. :D Tak jsem se do toho pustila a zamilovala jsem se do toho… a pak přišlo TWD pro mě, no. :D O čem je PB? Neznám… :) A ani jsem se nezeptala, kolik ti vlastně je, pokud to není moc osobní… :) Určo budeš teda starší než já, to je mi jasný :)

#2622 JackIsBest
22.3.2014 | 22:50:55
JackIsBest

#2621 Ponine94: Prison Break – utěk z vězení, nikdy jsi o něm neslyšela? :) Název mluví za vše, asi pochopíš oč jde :D Kolik mi je? Mužeš zkusit hádat :D :) A já to měl s těma seriálama fajnový – Prison break skončil v květnu 2009, Lost v květnu 2010, a na podzim 2010 mi začal WD, a když měl WD pauzu tak začal GoT! Prostě naprosto krásně to všechno vyšlo, že člověk má furt na co koukat. Ted jak skončí WD, zase začne další série Game of Thrones :D

#2623 Hodooor #2624 Ponine94
22.3.2014 | 23:44:35
Hodooor

#2622 JackIsBest: hmmm ještě si vynechal 24 (Jack Bauer) -já si chtět jenom nějak zaplnit pauzu a nakonec jsem koukal na celých 9 sezón nebo kolik :) …ale zase vůbec se mi nelíbil Wire viděl jsem jen první díl a vůbec se mi na to nechce dál koukat to se mi ještě u ničeho nestalo :D a to jsem slyšel že je to prý dobrý :-/

23.3.2014 | 1:16:30
Ponine94

#2622 JackIsBest: Možná jsem o tom někdy zaslechla, ale to je tak vše. :D Ale když se o tom zmiňuješ zrovna ty, asi to bude zajímavý, zkusím si to sehnat. :) Ohledně toho věku – netuším. Každý je rád, když si někdo tipne míň, to jo, ale co kdybych si tipla víc? :D Já to zkusím jinak… je to kolem dvacítky? Nebo míň nebo víc? :D

#2626 JackIsBest
23.3.2014 | 7:07:06
heminstein

Glenna nechat, prosím. Jestliže měl v této sérii zemřít, pak to mělo být už tehdy, když se nakazil chřipkou.

23.3.2014 | 7:57:48
JackIsBest

#2624 Ponine94: Je to míň, jsme stejně staří :D

#2629 Ponine94
23.3.2014 | 9:37:57
Cermb0

Prison Break je absolutní srdcovka, ty pocity, které jsem měl u sledování se nedají popsat. Walking Dead zbožňuji ale PB je nepřekonán, protože ten příběh, napětí, postavy, prostě dokonalost. LOST jsem měl taky rád a ten styl byl super. Konec byl rozhodně epický a celkvě celý seriál mě velmi bavil :). A mimochodem je tu s vámi super pokec. :)

#2628 JackIsBest
23.3.2014 | 10:17:56
JackIsBest

#2627 Cermb0: PB a LOST top to je jasnačka :) Lost, PB, dál WD a GoT :) Jsem rád že je tu víc takových co mají rádi PB :)

#2631 Cermb0
23.3.2014 | 10:29:05
Ponine94

#2626 JackIsBest: Tak to pak jo. :) Tipla bych tě na 23 nějakým záhadným způsobem. Ale sek o 4 roky není tak strašný. :) Mimochodem jsem si pustila první díl PB – a též se mi to nějak líbí. :)

23.3.2014 | 10:50:49
Rick21

U mě je prostě nejlepší VD,WD :)

23.3.2014 | 12:06:19
Cermb0

#2628 JackIsBest: Jo já už jsem taky rozkoukal GoT a je to super, navíc je skvělý, že jakmile skončí WD začne nová řada GoT. :) Ale WD mě baví několikrát víc..

23.3.2014 | 12:07:52
randall

clovek si po par dnoch pride precitat diskusiu a tu sa rozobera LOST, GoT, spoilery, urazky atd. to vam teda gratulujem ludia :D dokonca tu prebieha nejaka podivna zoznamka medzi Ponine a JackIsBest…

#2633 Cermb0 #2641 JackIsBest #2645 Ponine94
23.3.2014 | 12:31:04
Cermb0

#2632 randall: To protože bych řekl, že potenciál rozebírání 4×14 už je využit a jelikož se nemůžeme dočkat dalšího dílu WD tak tu rozebíráme věci okolo. :) Pokud máš něco k WD povídej rád si o tom pokecám, naposledy jsem se vyjádřil k tématu oblíbené postavy.

23.3.2014 | 12:37:57
LukeNight

WD považuju za jeden z nejlepších apokalyptických seriálů. Díl 4×14 byl opravdu pecka. Skvělé herecké výkony, skvělý scénář, atmosféra by se dala krájet. Klobouk dolů.

23.3.2014 | 12:59:00
sarii25

Koukám, že tu zmiňujete Prison Break- pro mě nejlepší seriál ever :-D Když mě to popadne, tak si dám víkend nohy na stůl a pouštím si všechny díly. Já tenhle seriál naprosto miluju, zbožňuju…proste je nejlepší! Ale Lost jsem neviděla nikdy,vlastně asi jen půlku dílu , ale nezaujalo mě to. Na Walking dead jsem začala koukat protože tam měla hrát S.W. Callies , no a pak už jsem začala číst komiks a bylo to :-D

23.3.2014 | 13:16:44
Rick21

#2636 Harimata: Myslíš že tohle patří k TWD? já si teda myslim že ne nám to tu hrozit nemůže.

#2638 Harimata
23.3.2014 | 13:43:21
Harimata

#2637 Rick21: Tak k twd to určitě nepatří, protože to není zombie virus, ale určitě se to sem dostat může, vzhledem k tomu že dlouho nevěděli o co jde… ebola je mrcha, 90% úmrtnost-člověk vykrvácí snad všemi tělními otvory, navíc vždycky hrozí mutace, že se jednoho dne dokáže přenášet vzduchem, už se to jednou stalo u opic, naštěstí se to povedlo zastavit.

23.3.2014 | 13:52:49
Cybercaf

#2636 Harimata: Nad tou africkou vesnicí už určitě bombardér shodil malou atomovou bombu a nás ostatní zachrání Dustin Hoffman :D

23.3.2014 | 14:02:53
Moucha13

Čtu diskuzi pravidelně a sice jsem poprvé seriál viděl asi před 2 měsíci, tak jsem během 14 dní shlédl všechny díly a vlastně aktuální jsem byl až u 4×07.. Ale seriál mě moc baví, sice souhlas že během druhé-třetí série to docela ztratilo tempo díky farmě a věznici, ale i tak musíme brát, že je to seriál a pořád nejde potkávat a zabíjet hordy zombíků na potkání, na to máme Brad Pitta .. :D Osobně mi v seriálu chybí spíš víc takovej ten grill do hledání, co to způsobilo a snažit se to vyléčit, snažit se najít řešení týhle epidemie.. komiks sice nečtu, ale vím, že vlastně seriál ani komiks ještě není dokončený, ale budu doufat, že se to nebude zbytečně natahovat kvůli penězům..

Poslední díly se mi nicméně taky líbili, Daryla a Beth jsem si oblíbil, ale jsem takovej nadšenec, že se mi i líbila i Lizzie :D Ta holka až vyroste bude kus .. :D Spíš mi jsou protivný takový ty nelogický věci, že se lidi mezi sebou snaží zabíjet a nesnaží se spojit, to si myslím, že by v reálném světě fungovalo, že i když je svět v největších sračkách, tak by se spojit dokázali, hledali by nějaký řešení.. Nebo v jednu chvíli dokážou zabíjet jednoho za druhým a pak na ně jdou dva a radši utečou..

Do budoucna doufám, že se seriál nějakým způsobem pohne víc do větších měst, nebo že nám zase odhalí kus historie epidemie. Ad flashbacky, flashbacky rád nemám, díky tomu jsem LOST přestal sledovat, protože kolikrát mi přišlo, že v jedný epizodě byl delší flashback než epizoda.. Když flashback, tak opravdu jen nějaký krátký, něco jako sen Micholle nebo když ukazovali cestu Shana s Rickovou starou do Atlanty.. :) něco na efekt :)

#2650 k_ub0
23.3.2014 | 15:13:32

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Walking Dead

Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Další seriály

Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama