Nejlepší seriály Netflix v žánru Animovaný seriál za rok 2021

Nevíte, jaký seriál si pustit, či co jsou nejlépe hodnocené noviky? Připravili jsme pro vás žebříček nejlépe hodnocených seriálů v žánru Animovaný seriál na VOD službě Netflix za rok 2021.





  • 1.
    94,2 %

    Arcane

    Seriál Arcane je zasazen do herního světa League of Legends, který si zamilovala spousta hráčů. Odehrává se konkrétně v utopickém Piltoveru, kde se…

  • 2.
    63,0 %

    Maya and the Three

    Mezoamerická válečná princezna se vydává hledat tři legendární bojovníky, kteří by ji pomohli zachránit svět Bohů a lidstva.

  • 3.
    60,3 %

    Inside Job

    Na ministerstvu konspirací se tvrdí, že každá konspirační teorie je pravdivá a jedna žena se vše snaží udržet pod pokličkou.

  • 4.
    54,7 %

    Resident Evil: Infinite Darkness

    V roce 2006 došlo v Bílém domě k hackerskému útoku. Leon Kennedy je najat, aby incident vyšetřil, avšak zaútočí na něj zombie. Následně se setkává s Claire,…

  • 5.
    48,2 %

    Q-Force

    Gay superšpión a jeho nesourodá LGBTQ jednotka se snaží nadřízeným ukázat, že je podceňovali neprávem. Dneska Západní Hollywood a zítra třeba celý svět!

  • 6.
    42,0 %

    Chicago Party Aunt

    Teta Diane je zbožňovanou potížistkou, která má talent vyhnout se dospělosti. Zároveň má slabost pro svého synovce.


Pozice seriálu v žebříčku odpovídá kombinaci procentuálního hodnocení a množství uživatelů, kteří seriál ohodnotili. Proto se v některých případech může procentuální hodnocení v žebříčku lišit od toho skutečného. Všechny seriály najdete na této stránce.

Filtr seriálů