Živí mrtví (The Walking Dead)
92/100 - 1 120×

Živí mrtví(The Walking Dead)

Epidemie změnila drtivou většinu lidstva ve věčně hladové zombie. Malé skupiny přeživších se snaží najít mezi ruinami nový život, nebo si alespoň udržet ten nynější. Do tohoto světa se z kómy probouzí nicnetušící bývalý zástupce šerifa Rick Grimes. Jak dlouho asi může přežít?

USA | 2010 | Ukončeno
vysílání
11 sezón | AMC | 43 minut
VOD
Netflix | Disney Plus | Max
žánr
Akční, Hororový, Katastrofický
hrají
Norman Reedus (Daryl Dixon), Melissa McBride (Carol Peletier), Andrew Lincoln (Rick Grimes), Lauren Cohan (Maggie Greene), Christian Serratos (Rosita Espinosa), Danai Gurira (Michonne Hawthorne), Cailey Fleming (Judith Grimes), Josh McDermitt (Eugene Porter), Chandler Riggs (Carl Grimes), Seth Gilliam (Gabriel Stokes), Ross Marquand (Aaron), Steven Yeun (Glenn Rhee), Jeffrey Dean Morgan (Negan Smith), Alanna Masterson (Tara Chambler), Cooper Andrews (Jerry)

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!

Ponine94

Zatím poslední epizoda se mi líbila, i když se vyjadřuji trochu pozdě, viděla jsem to v úterý. :) No, nebyl čas. :D Nebo spíš… si vždycky vzpomenu ráno, když bych měla jít už do školy, tak to sem nemůžu psát a musím jít a odpoledne už na to nevzpomenu a zas nic nenapíšu… tak jsme dnes ve škole na PC tak píšu teď. :) Bylo mi líto Micy, měla jsem jí docela ráda. Ale bylo ohromné štěstí, že to byla Mica a ne třeba Judith. Já věděla, že Lizzie není normální, ale že by zabila vlastní sestru… To byla docela síla už. To bych si nepředstavila a jen jsem koukala s otevřenými ústy. Takže jsem ráda, že ji Carol zabila. Aspoň budou všichni v bezpečí, co se týče strany Lizz.
#2577 JackIsBest: Máš pravdu, mě také Shane už docela chybí. Mohl tam toho ještě dost udělal. A povětšinou mám v seriálech zmetky nejradši. :) I když takového Benjamina Linuse z LOST jsem moc v lásce neměla, to je pravda. :) James „Sawyer“ Ford mi sedl víc… byl to zas zmetek v jiném slova smyslu. Zatímco Ben a James byli zmetci z rozumných důvodů (a Sawyer ani tolik pak už ne), Shaneovi dle mého názoru prostě „jenom“ šlehlo. Ale byl fajn. :) Ale Daryla jsem si stejně oblíbila… A nebyla bych ráda, kdyby umřel. Ale to, cos psal, Ivane, :) to je pravda. Povětšinou postavy, co si oblíbíme, umírají. V LOST ti nejoblíbenější pro mě umřeli… Shannon, Charlie, Sayid… no, vlastně umřeli na konci úplně všichni, takže co. :D A v Bídnících, které mám také ráda, jak už jsem psala, tam také. Eponine, Inspektor, Valjean… :) A to to byla kniha a jakákoli možnost ovlivnění fanoušky neexistovala…

#2582 JackIsBest
21.3.2014 | 11:30:19
JackIsBest

#2581 Ponine94: Verčo už jsem si říkal, kdy se tu zase ukážeš :) jsem rád že sdílíme podobný názor :) Jinak já jsem si Bena nakonec i oblíbil, po díle kdy se zpověděl Ilaně :) Koukni na ukázky na další WD díl, co myslíš :) začínám mít trošku strach o Daryla, ale nebudu předbíhat :)

#2584 Ponine94
21.3.2014 | 13:50:45
Harimata

Jo, Shane byl fajn, jen mu pak na konci hráblo, že já bych z něj už měla strach. Takový pragmatik, ale zase, ženská ho zabila :-) kdyby se Rick nevrátil, tak mu určitě nehrábne.

#2584 Ponine94
21.3.2014 | 16:08:17
Ponine94

#2582 JackIsBest: Teď jsem na to koukala. (No jo, jsem tady zas až teď, byla jsem celý den pryč…) :) Máš pravdu, také se o něj trochu bojím… Jen doufám, že to Daryl prostě zvládne… Ale kdo ví. Každopádně bych ho s největší pravděpodobností obrečela (jsem holt něžná osůbka, a když jsem obrečela i Boona, Carlyla, tak u Daryla Dixona budu brečet na 100%, snad tím v tvých očích neklesnu, já to neovlivním :D)… Což o to, aspoň na pár minut jsem tu byla každý den a koukala, co se nového řeší a četla jsem si tvé názory, ale jak už jsem psala, nikdy nebyl moc čas se do konverzace zapojit. Teď je víkend, tak zase dobrý. :)
#2583 Harimata: Ono je těžký říkat „kdyby“. :D Protože mám pocit, že mu hráblo celkově z tý situace kolem.. jasně, to, že ho najednou Lori odmítala, tomu nepřidalo, ale on byl prostě trochu divnej. :D Ale je fakt, že jsem ho měla hodně ráda… než začal s těma kravinama.

#2587 JackIsBest
21.3.2014 | 19:36:02
spkk

No nechci nic tvrdit ale1) kdyz se podivate na trailer a porovnate jej s „spoilerem“ tak toho tam nejak moc nesedi pochybuju ze by tam nedali zaber na Beth kdyz da se rict cela epizoda je o tom ze ji zachrani… 2)myslim ze ten „spoiler“ je jen nekoho teoriie jak rozcilit fanousky Daryla :D 3) Pochybuju ze by se zbavily postavy ktera je u fanousku jedna z nejoblibenejsich :D ale je to jen muj nazor

21.3.2014 | 22:28:04
Cybercaf

Mě asi brzo omejou…z toho čtení některých příspěvků tady. Asi už budu číst jen příspěvky od prověřených lidí jako Jack,Harimata apod., protože co tady někteří „vyblejou“, třeba i omylem je hrůza…viz. nademnou.

#2587 JackIsBest #2589 Ponine94 #2597 spkk
21.3.2014 | 23:26:16
JackIsBest

#2586 Cybercaf: K tomu se nemá vyjadřovat, kamaráde. Taky budu číst jen prověřené osoby ;)

#2584 Ponine94: S tím si vubec nelam hlavu, jsem kluk, a u Lost jsem uronil slzu několikrát, pamatuju si tenkrát, u Boona i Charlieho jsem prostě brečel, nejen při smrtích, ale i když třeba Jack oživoval oběšeného Charlieho, neskutečná scéna, propojená s hudbou Giacchina, prostě neuvěřitelnej nával emocí, neskutečný výkon Matthewa, to samý na holém konci. A v mých očích naopak, stoupneš, protože jen správný fanoušek (ne jen citlivý člověk) prostě u Lost slzu uronit musel. :)

#2588 JackIsBest #2589 Ponine94 #2599 lukas254
21.3.2014 | 23:48:53
JackIsBest

#2587 JackIsBest: Dodatek k poslední větě – nejen u Lost, týče se to i dalších věcí, ano, například Rick, Daryl ve WD :) :)

21.3.2014 | 23:50:28
Ponine94

#2587 JackIsBest: To je fakt, když oživovali Charlieho, to jsem bulila jak želva, asi tomu napomohlo to, že jim tekly slzy taky a prostě všechno kolem, to, že Charlie byl vždycky takový zlatíčko, co mi prostě přirostlo k srdci. No to je jedno, tady se to nebude řešit, to bychom museli být na diskuzi o LOST. :) nebo si prostě psát někde jinde, abychom neutíkali od tématu. :) A k WD… vím, že už se to tady určitě řešilo, ale úplně mě dostávala Rickova reakce, když umřela Lori ve vězení, to bylo něco úžasnýho. A to jsem si taky otřela slzu. To už jsem tedy měla na kahánku, když Lori říkala Carlovi, ať se prostě postará o sourozence a tak všechno, víš co.. no a pak Rick. To bylo taky hodně emotivní podle mě.. :)
#2586 Cybercaf: Já už nějaký týden čtu jenom prověřený. :D Nebo prověřený prověřených.. :)

#2590 JackIsBest #2591 ZvacA
22.3.2014 | 9:39:24
JackIsBest

#2589 Ponine94: To je fakt no, bylo. Všude se to druhej den psalo, jak to Andrew Lincoln božsky zahrál. :)

#2591 ZvacA
22.3.2014 | 9:57:04
ZvacA

#2589 Ponine94: ; #2590 JackIsBest: Božsky zahráno a emotivní? Myslíte ten reakčně uměle skřiveně vyprodukovanej ksicht, co balancoval na pomezí výbuchu smíchu a něčeho jako šoku? No, to snad ne, přátelé…

#2593 Ponine94 #2594 JackIsBest
22.3.2014 | 10:49:18
pupik206

Zdravím,četl jsem starší příspěvky a kde se zmiňuje co je lepší nebo neni než walking dead a to GoT.Mohu se zeptat co je to?Děkuji

#2595 Harimata
22.3.2014 | 11:26:00
Ponine94

#2591 ZvacA: Každý má svůj názor, samozřejmě… mě to přišlo hodně dobrý… :)

#2600 ZvacA
22.3.2014 | 12:01:07
JackIsBest

#2591 ZvacA: Já si prostě myslim že to bylo dobrý, nedavno jsem ten díl viděl znova a prostě jsem mu to věřil. Ale jak už psala Verča, každý to prostě vidí jinak :)

#2600 ZvacA
22.3.2014 | 12:09:28
Harimata

#2592 pupik206: Předpokládám, že je to Hra o trůny ;)

#2598 lukas254
22.3.2014 | 12:34:59
Rick21

#2516 JackIsBest: Jestli myslíš že masakr finále 3.série tak s tebou teda nesouhlasím :D

#2602 JackIsBest
22.3.2014 | 12:55:50
spkk

Tohle je diskuzni forum kazdy si tu muze napsat nazor ohledne TWD jaky chce me taky tvoje prispevky nezajimaji a pisu zde ze jsou „dementni“ ne nepisu tak pokud mas s prispevkama problem tak se k nim priste vubec nevyjadruj dekuji#2586 Cybercaf:

#2601 funik #2602 JackIsBest
22.3.2014 | 12:57:03
lukas254

#2595 Harimata: jj Je to hra o trůny vynikající seriál ;)

22.3.2014 | 13:01:53
lukas254

#2587 JackIsBest: Já jsem zase byl nejvíc smutnej při tom když umíral Jack ten konec byl na nic… :)

#2604 Ponine94
22.3.2014 | 13:03:41
ZvacA

#2593 Ponine94: ; #2594 JackIsBest: No, což o to, ať každej dle svýho gusta, chápu, že někdo může být uzlíček citů od hlavy aý k patě, ovšem, aby člověk střízlivě rozeznal jistou brakovost a jednu z nejsrandovnějších scén, která se ve stejnou chvíli dokázala samou dramatičností málem slušně zparodovat, to je na místě. Dokážu u WD seriálu ocenit slušný momenty, ale tenhle je stupidní až až. A nepotřebuju do toho tahat subjektivní kličky, že by „v reálu“ někdo nemohl tak zajednat.

http://youtu.be/-cfrNmiRjc8 Vždyť je to očividně úsměvný a umělý, než abych se samou emocí musel rozpouštět. Lincolnova interpretace ve stylu – skřivím-hubu-a-vydoluju-pár-soplů-s-vozembouchem – do geniality a údernosti předpokládanýho cry-momentu přece jen něco schazi.

22.3.2014 | 13:11:36

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Walking Dead

Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Další seriály

Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama