Upíří deníky (The Vampire Diaries)
89/100 - 654×

Upíří deníky(The Vampire Diaries)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
VOD
Max | Amazon Prime Video
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Diskuze: Obecná diskuze

Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!

blacken

#7078 Leuš25: Tak jednak může být nadpřirozený… a taky on je asi mimo kategorie – že by Lucifer? :-D

#7084 Kali
18.10.2014 | 19:32:05
Leuš25

#7080 kath023: nevím, ale on říkal, že se zabíjením upírů nemá žádnou zkušenost.. což mě přivádí k myšlence, že kdyby byl upír, tak by aspoň věděl co a jak. možná je vlkodlak, nebo upír zabitý hne po proměně

19.10.2014 | 0:15:51
Dadlaaa

#7080 kath023: myslím, že ho Damon jen omráčil, aby z něj pak mohli dostat odpovědi :)

Jinak si nemyslím, že je Kai upír, to by pro něj manipulace se sporýšem byla asi hodně bolestivá :) a navíc by asi nemusel Damona oslabovat…nicméně mě je třeba divný, že to s tím sporýšem věděl, takže jsem sama zvědavá co je zač.

19.10.2014 | 10:26:22
Kali

#7081 blacken: taky by to mohl být poutník…no nevím,rozhodně mi přišel spíš jako člověk,ale ten by tam vzhledem k tomu,že druhá strana je jen pro nadpřirozený,mohl být snad jedině díky nějakýmu kouzlu,stejně tak jako se tam dostával Rick,když měl prsten…

Btw,sleduju deníky od první série znovu :-D,teď jsem na konci 3.série a můžu říct,že za mě asi fakt nejlepší…ale těším se na celou čtvrtou,která bude možná pro mě úplně best :-) a jinak,i když jsem rozhodně Delena :-D,mám Stefana tak nějak radši…úplně jsem zapomněla,jakej byl dřív…

#7085 blacken #7086 kath023
19.10.2014 | 10:59:02
blacken

#7084 Kali: No my tu automaticky předpokládáme, že se tam nějak musel dostat – ale co když je to součást toho… Ale stejně se to brzo dozvíme, snad to bude dávat smysl…

#7086 kath023 #7089 anndy
19.10.2014 | 11:13:01
kath023

#7084 Kali: Taky jsem se dívala znova,chtěla jsem do začátku 6.série stihnout všechny předchozí,nakonec jsem stihla jenom čtyři,všechny byly super.Vím že spousta lidí nadává už na 4.,ale mě teda hodně bavila.Bavil mě i začátek 5.,jak tam byla Quetsia a Amara a hlavně Katherine,ale po tom co umřela už mě jenom poutníci moc nebavili.
#7085 blacken: Doufám že to bude něco,co fakt nikdo nečekal..

#7087 Kali
19.10.2014 | 20:03:30
Kali

#7086 kath023: jj,taky jsem to tak chtěla stihnout :-D dneska jsem si pouštěla první a druhý díl ze 4.série a zase jsem si poplakala při scéně Damona na hřbitově a ducha Alaricka :-/ snad se brzo sejdou i v 6. sérii…

#7088 kath023 #7089 anndy
19.10.2014 | 20:33:58
kath023

#7087 Kali: Jo,to bylo smutný :/

20.10.2014 | 15:24:49
anndy

#7085 blacken: „snad to bude dávat smysl“ – můžeme jen doufat :-D

#7087 Kali: taky bych chtěla vidět ty dva pohromadě

21.10.2014 | 10:40:06
blacken

Tak za mě hodně dobrý. Hezky se to provazuje a zase se těším na další díl…

24.10.2014 | 20:46:35
Kali

super epizoda!Ani jsem už nedoufala,že mě TVD dokáže takhle příjemně překvapit :-) Dokonce i Stefa mám po týhle epizodě o něco radši :-) a ten konec?Jsem zvědavá jak se s tímhle Stefan popasuje :-)

25.10.2014 | 9:21:11
MirMor

Teraz mi tak napadlo, že ked je MF začarované a všetkým sa vracajú spomienky z ovplyvnenia, tak minimálne polovica obyvateľstva musí vedieť, že existujú upíri :D a mama Caroline si musela spomenúť na to, ako sa stretla s Damonom na tom Zachovom večierku alebo ako ju Car ovplyvnila ked prvýkrát zistila že je upírka…

#7093 Packa
25.10.2014 | 11:21:26
Packa

#7092 MirMor: To s obyvateli MF mi nedošlo, ale něco na tom bude. :D Nedomyšlené.

25.10.2014 | 12:40:33
blacken

No nějak se mi nechce věřit, že by na večírku u Zacha byla z MF jen máma Caroline… takže by je snad měli všichni poznat ne? Celkově to má dost děr – hlavně když se snaží vymýšlet nové a nové zápletky a propojovat to s minulostí, tak dřív nebo později by se tam našly boty i v časové posloupnosti… Ale to jsem ochotná jim odpustit, když to bude teď aspoň trochu dávat smysl :-D

25.10.2014 | 13:24:41
kath023

Za mě zatím asi nejlepší díl z téhle série,doufám že si to dál udrží aspoň takovou úroveň :) Stefan si to u mě vyžehlil :D Super,už se zase těším na další díl.

25.10.2014 | 13:36:05
Dadlaaa

Vážně to byl skvělej díl :D bylo tam super úplně všechno. Snad nejlepší byl Stef, jak to natřel Eleně :D no a že to bude Kaiovo osobní peklo jsem nečekala, i když pro něj to asi moc peklo není :). S tím MF je to asi pravda, museli by si to pamatovat všichni, protože ovlivnili spoustu lidí. No a další potomek Salvátorů? Takže těším se co bude dál :D

#7097 Leuš25
25.10.2014 | 15:19:06
Leuš25

proč by se neměl cítit jako v pekle? Jeho coven ho tam kouzlem poslal, dal mu k tomu i ten ascendent nebo co a nechali ho tam. vědět jak se dostat pryč, ale nemoct nic dělat, když sám nemá žádný schopnosti.. to je peklo#7096 Dadlaaa: hmm a Stef si to teď vyžehlil snad u každýho, fakt se mi líbilo, jak to dal Eleně (y) akorát sem moc nepobrala, že si nechává rozbít hubu

#7102 kath023
25.10.2014 | 17:31:44
Goodies

To je teda ale mazec nedomyšlené, to s tím ovlivněním, jak se to všem vrací. Je pravda, že v první řadě by se všechno muselo vrátit mámě od Caroline, Jeremymu a Mattovi, takže by už dávno zjistili, co se děje! Jaktože, oni si nevzpomněli na ovlivnění???

25.10.2014 | 19:18:39
Goodies

Jinak po tomhle díle úplně jasně vidím, jak to bude dál, jelikož to Eleně vyklopili takhle brzo… Takže i když se Damon vrátí, Elena bude rozhodnutá začít nový život. Damona nevidí jinak než jako monstrum a jelikož si nepamatuje nic dobrého, nemá důvod chtít ty vzpomínky vracet zpátky…

#7100 Packa
25.10.2014 | 19:29:06
Packa

#7099 Goodies: Možná naopak. Teď to nechce vrátit, protože Damon je (pro ni) mrtvý, takže nemá důvod chtít je zpátky. Ale možná že až se Damon vrátí, tak to bude chtít vrátit?

#7108 Leuš25
25.10.2014 | 21:24:40

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama