Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Obecná diskuze
Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Janina Gavankar
29.11.1980 | 29.11.2024 -
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
Zakladatelske rodiny…Je zajimavy ze je porad jeste dost clenu po tom vsem co se tam v minulosti stalo.
Zakladatelske rodiny…Je zajimavy ze je porad jeste dost clenu po tom vsem co se tam v minulosti stalo.
trošku v tom plavu…kdo je vlastně ta Jo? nějak by se sní měl bavit Alarick? Nějaká nová doktorka?
#7066 kath023 #7067 Stelly#7057 blacken: no jistý si nebudem dokud to neřeknou, ale když řekla Bonnie, že není jediná, kdo se umí obětovat, tak snad by tím nemyslela peklo
#7064 TNoty: Ona se tam zatím jenom mihla v prvním dílu,bavila se právě s Rickem :)
#7067 Stelly#7066 kath023: a je ve fakultní nemocnici kde Elena má praxi ;)
#7064 TNoty:
Tak jsem teď dokoukala novou epizodku :-) musím říct,že mě tahle série zatím baví :-D jen ta Liv by tam být nemusela, na posunování sudu je tam zbytečná :-D jinak u Damona a Bon to bylo hustý, ten kolotoč a tak :-) takový temný :-D od Bon bylo hezky,jak se zastala Damona:-)no a teď uvidíme co se vyklube z Kaie. Enzo mě baví a na Stefovi se mi líbi,že to zas není ten Stef pro všechny, že je konečně trochu nas… A pobavil mě tou scénou v dílně :-D takže se těším co bude dál :-D
#7069 TNoty #7071 Leuš25#7068 Dadlaaa: mě se zase líbilo jak řekl Kai,že přeci nezabije třetinu populace :D
#7075 Packa #7076 kath023 #7077 DadlaaaTeda ten Stefan je ale krysa… Ale tahle série mě celkem baví, snad to nepokazí…
#7068 Dadlaaa: ta scénka v dílně bylo asi jediný, co bylo dobrý se Stefanem. jinak jak píše blacken – je to krysa.. Kai by měl být těžkej záporák, tak su zvědavá, ale kde se tam doprdele vzal?.. Aspoň, že Bon nastartovala svoje čáry :-D a Elena.. tu teď taky nemůžu ani vidět..
dost silný obrázek elena – damon – rick
https://www.facebook.com/…27982258781/?…
Teda a nenapadlo už někoho, že teorie babča chtěla zachránit Bonnie a ta se chytla Damona a tak jsou tam spolu, byla možná naopak? Damon měl jít do pekla a chytla se ho Bonnie a tak je v pekle s ním? Protože to vypadá hodně podezřele…
A nelíbila se mi ani scéna se Stefanem a chlápkem z dílny, nevidím moc to, že by byl Stefan v právu nebo tak, takže ani tahle frajeřina mě moc neoslnila… Doufám, že mu to Enzo spočítá…
#7074 Stelly #7078 Leuš25#7073 blacken: a nebo se promíchalo peklo s pomocí od babči :D to taky není špatná teorie :)
#7069 TNoty: Jo! Geniální hláška. :D
#7069 TNoty: To se mi taky líbilo :D
Stefan už mi fakt leze na nervy,co to tam sakra předvádí.Enza sem sice neměla ráda ale už jsem si ho docela oblíbila,tak doufám že se mu nic nestane.K Damonovi a Boniie-nevíme přece,jestli je tam poslala babča,ne?Já bych na tu její pomoc moc nespolíhala,uvidíme jak to vlastně bylo.A ta scéna s kolotočem byla docela děsivá :D
Já se na Stefa zlobit nemůžu, neomlouvám ho za to, že se chová jako debil, ale na druhou stranu on se nikdy nemstil to vždycky dělal Damon, tak je jeho msta lepší než to jak by to kousnul jindy…jakože by se trpitelsky zatvářil a z duše by Enza nenáviděl, ale neudělal by to co udělal. Ta scéna s autem se mi líbila právě proto, že se choval jako hajzl :) Já samozřejmě doufám, že se z toho Enzo dostane, Plecka by dost posrala, kdyby ho znova zabila a hlavně smrt v tomhle seriálu už je dost ohraná :D k tomu Damonovu peklu…nejsem si jistá, já si peklo představuju jinak, prožívat 4 měsíce jeden den dokola se vším sortimentem, dost na prd, ale za peklo bych to moc nepovažovala, takže se spíš přikláním k verzi Bon :) ale jak to Plecka myslela uvidime :D
#7069 TNoty: ta byla super :D
to je dobrá teorie, ale nevysvětluje, kde se tam vzal ten Kai.. ten se s nikým za ruku nedržel.. podle všeho upír není, není ani čaroděj.. tak kdo to sakra je? a proč tam s nimi je? druhá strana byla přece pro nadpřirozený.. #7073 blacken:
#7079 Packa #7080 kath023 #7081 blacken #7204 RoseMary #7205 RoseMary#7078 Leuš25: Přesně, taky mi tam ten neznámý vůbec nesedí. Proč zrovna on? Kdo vlastně je?
#7078 Leuš25: Já si právě myslela že upír je,Damon ho zabil a on se pak probral ne?Teď si teda nejsem jistá :D
#7082 Leuš25 #7083 Dadlaaa