Upíří deníky (The Vampire Diaries)
89/100 - 654×

Upíří deníky(The Vampire Diaries)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
VOD
Max | Amazon Prime Video
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Diskuze: Obecná diskuze

Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!

blacken

Tak na mě Stefan nezapůsobil… Jen mě mrzí, že když byl na „druhé straně“ Stefan, tak se Damon taky nesebral a nejel si někam založit novej život, klidně s Elenou…

To, že Elena to vyřešila ještě blběji je jedna věc, ale asi by to tak neřešila, kdyby Stefan místo hledání cest, jak Damona zachránit, nehledal smysl bytí.

#7106 Kali
25.10.2014 | 22:55:49
kath023

#7097 Leuš25: Myslím,že takovejch je víc :D Já prvně myslela,že tomu chlapovi fakt něco udělal,že není zas tak vyrovnanej jak se tváří,prostě nějakej hlubší smysl,ale on si prostě jen tak nechá rozbít držku.Jako vážně? :D

#7103 Leuš25
26.10.2014 | 10:07:23
Leuš25

#7102 kath023: asi nějaká forma masochismu, trestá se za to, že on se vrátil a Damon ne

#7104 anndy
26.10.2014 | 10:14:03
anndy

#7103 Leuš25: taky si to myslím

jinak, jak tu píšete, že si to u vás Stef vyžehlil, tak u mě teda spíš ještě přihoršil, ukázalo se jaký je, vmetl to eleně do ksichtu, kdyby mu na ní záleželo, tak by ju přece nechal šťastnou. ano na druhou stranu asi spíš myslel na Damona a nechtěl aby na něho tak snadno zapomněla nebo co. Největší plus má u mě Bonnie, za to jak se chová k Damonovi a neodsoudila ho.

#7105 Leuš25
26.10.2014 | 10:42:39
Leuš25

#7104 anndy: Stef by jí to asi nevmetl do tváře, pokud by ho pořád nehanila, že je to zrůda a že si nezaslouží, aby byl kvůli němu truchlil a to je dost hnusný. Kdyby byla víc taktní asi by to neřekl. A ona stejně šťastná je, když si ho nepamatuje

#7107 anndy
26.10.2014 | 10:48:18
Kali

#7101 blacken: máš pravdu v tom,že Stefan s tím jeho „chci žít jinej život“ si to u mě dost podělal,neměla jsem ho nikdy zvlášť ráda,ale tohle chování jsem nepochopila…a jak říkáš,kdyby byl Damon tak sobeckej,jak o něm Stefík rád mluví,tak by spíš on s Elenou někam utekl a bylo by…mě jen potěšilo,že to Eleně řekl,byla jsem fakt ráda,páč mi speciálně ona hrozně lezla na nervy s tím jak je „v pohodě“ :-/

26.10.2014 | 17:57:28
anndy

#7105 Leuš25: myslím, že spokojenější byla před tím, přece jen ji musí hryzat, jak se z „mostra“ stal někdo, koho tak milovala

jinak ten závěr neměl chybu, dostala jsem záchvat smíchu

27.10.2014 | 13:10:01
Leuš25

#7100 Packa: já si to taky myslím, ale určo v tom bude nějakej zádrhel.. kdyby ho chtěla úplně vymazat, tak by ty věci spálila a nestarala by se o to. Ale Rickovi řekla ať to schová, kdyby si to ještě chtěla přečíst

29.10.2014 | 12:44:46
kofinka

Tak po dnešním díle mi spadala po dlouhé době brada. Už se těším na další díl.

31.10.2014 | 22:54:53
kofinka

Tak po dnešním díle mi spadala po dlouhé době brada. Už se těším na další díl.

31.10.2014 | 22:55:10
millay24ify

Mně se tenhle díl taky líbil:-)

31.10.2014 | 23:00:47
millay24ify

31.10.2014 | 23:00:59
millay24ify

31.10.2014 | 23:00:59
millay24ify

Omlouvám se za opakovaný příspěvek, nešlo mi to odeslat …

31.10.2014 | 23:02:15
anndy

když jsem se na to podívala znovu, tak nějak nechápu tu Tylerovu havárku, srazí kluka, sjede do příkopu a najednou pokosí půl pole, ale přitom je v příkopu a pod autem má toho kluka? Elena je s titulkama snad ještě horší. Stef se v tom fakt neskutečně plácal. Chudák Damon, tak se těšil domů a Elena ho nemiluje, Enzo je v průseru a navíc se objeví věčná připomínka jeho asi nejhoršího činu – Sarah, k tomu může mít výčitky svědomí kvůli Bonnie. No ještě, že má Ricka :-)

#7117 Packa
1.11.2014 | 8:31:33
tom99

Myslím si, že ten hnusný a otravný Liam bude mít něco společného s Kaiem. Že by jeho sourozenec? Připadají mi i docela podobní. Myslím si, že coven Gemini bude mít v této řadě velkou roli, možná nám ukáže záporáka této série :-)

#7117 Packa #7118 kath023
webmaster
1.11.2014 | 8:45:48
Packa

#7115 anndy: Jo, to mi taky přišlo divné. Ivy ho pokousala, pak vletěl Tylerovi do cesty a pak se přesunul o kolik metrů dál. Jestli ho Tyler celou dobu táhl zaháknutého o auto, tak to by musel být mrtvý už dávno.

Elena mi teď přijde jako hrozná „pipina“, taková ta namyšlená fiflena, co já úplně nesnáším. :D Doufám, že jí Alaric vrátí vzpomínky. Nejen kvůli Damonovi, ale i proto, aby se vrátila stará Elena. Ta sice nepatřila k mým nejoblíbenějším postavám, ale dala se v tom seriálu vydržet. Tahle nová Elena je fakt děsná.

#7116 tom99: Můj původní tip byl, že záporákem teď bude Kai, že se vrátí, ale teď nevím. Pořád to je možné, že, ale souhlasím s tebou, taky si myslím, že teď to bude hodně o Gemini. Doufám, že Damona třeba napadne za nimi jet a řešit návrat Bonnie.

1.11.2014 | 9:36:40
kath023

#7116 tom99: Přesně,nad tou podobností jsem taky přemýšlela :D

1.11.2014 | 11:56:09
majklenny

hellouuu prosím dokáže mi nekdo řííct jakto že alaric je skoro jako puvodní upír a muže ovlivnovat ostatní upíry???

#7122 Packa
1.11.2014 | 13:21:11
majklenny

hellouuu prosím dokáže mi nekdo řííct jakto že alaric je skoro jako puvodní upír a muže ovlivnovat ostatní upíry???

1.11.2014 | 13:21:22

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama