Upíří deníky (The Vampire Diaries)
89/100 - 654×

Upíří deníky(The Vampire Diaries)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
VOD
Max | Amazon Prime Video
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Diskuze: Obecná diskuze

Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!

myja

Dobrý večer, prosím vás, nevíte název písně a interpreta z konce pátého dílu šesté série, kdy se Damon objímá se Stefanem? :)

6.11.2014 | 18:58:47
myja

Dobrý večer, prosím vás, nevíte název písně a interpreta z konce pátého dílu šesté série, kdy se Damon objímá se Stefanem? :)

6.11.2014 | 18:59:00
myja

6.11.2014 | 18:59:01
myja

6.11.2014 | 18:59:13
myja

#7166 katus204
6.11.2014 | 18:59:28
katus204

#7165 myja: M83– Wait

#7167 myja
6.11.2014 | 19:18:21
myja

#7166 katus204: Díky moc:)

6.11.2014 | 19:31:35
parisse

Docela by mě zajímalo,kdo se vyklube z Jo.Je nápadně podobná April Young.Že by její matinka?

#7169 kath023
7.11.2014 | 10:36:55
kath023

#7168 parisse: Mě jí taky připomíná,ale myslím že oba rodiče April jsou mrtví.

#7170 parisse
7.11.2014 | 14:55:24
parisse

#7169 kath023: No taťka je jasnej,že jo.Ale maminu si nevybavuju

7.11.2014 | 18:21:23
TNoty

April máma tam nikdy nebyla,ale taky myslím,že je mrtvá,ale každopádně mě jí taky hrozně připomíná…jak vůbec skončila April? nějak si nemůžu vzpomenout kam se poděla… Jinak dnešní díl dobrej…když Jo zachraňovala Ricka bylo mi hnedka jasný,že se z něho stane zase člověk a nebude moct vrátit Eleně vzpomínky :( ach jo…chudák Damon…a ten konec byl hezkej…

7.11.2014 | 20:59:21
Goodies

To se jako posrali??? Takže zase se bude všechno točit kolem Elenky, která je teď zase obletována ze všech stran a Damon bude za zrůdu a pro změnu i za blbce? Proboha, a já Elenu vždycky bránila, ale moc mi to Plecka neusnadňuje :/ Chtělo by to trošku změnu, aby taky jednou zabojovala i Elena. A s tím Rickem… Asi to nechci ani komentovat. Jinak, jestli Bonnie opravdu nechali takhle umřít, a už se nikdy nevrátí, tak já jsem teda zklamaná :( Chápu, že je únavné, když se postavy pořád vrací, ale Bonnie mě teď dost bavila, a pokud odrovnají všechny takové postavy, tak ať jdou někam… Já mám prostě původní postavy ráda. Když se zbavili Kath a původních, tak to podle mě taky nic dobrého nepřineslo. Ach jo, mě z toho klepne…

#7174 anndy #7176 TNoty #7186 kath023
7.11.2014 | 21:56:30
blacken

Mně se to zdá dost překombinované, zase. Nechápu, pro jí Alaric nevrátil vzpomínky hned. Pak najedou zůstane ležet v MF – a rozhodně by ho za tu minutu nemohla odtáhnout ven? Matt se taky zase chová jako idiot. Elena si z ničeho nic vzpomene, že vzpomínky chce… Ta „napínavost“ je tam trochu umělá.

#7178 Goodies
8.11.2014 | 2:39:27
anndy

#7172 Goodies: Bon by se podle fotek měla ještě objevit

Damon tam chyběl, ty jeho hlášky, navíc s enzem a rickem jsou suproví, i stefan je zas najednou normální. Beztak to o Bonnie praskne a damon bude zase za zrůdu. a ta poslední scéna.....

8.11.2014 | 9:44:53
anndy

odkaz na závěrečnou písničku.....­.krásná a zase přesně sedí

http://www.youtube.com/watch?…

#7176 TNoty
8.11.2014 | 9:56:18
TNoty

#7175 anndy: jojo,ta je fakt dobrá :) Jinak s tím Rickem jsem taky myslela,že mě švihne…pochybuju,že by ho nestihla odtáhnout… :( ale podle mě má Jo něco za lubem…
#7172 Goodies: to máš pravdu,taky mě pěkně sere,že Damon bude jako blbeček běhat za Elenou…jako by se o ní nesnažil už dost :(

8.11.2014 | 10:10:25
xmalinka

ale Doktorka Jo mu povedala, ze ma poranenu aortu a nemoze s nim hybat.. preto ho neodtiahla..

8.11.2014 | 10:58:03
Goodies

#7173 blacken: To je pravda, je to už trošku umělé. I když Delenu miluju, tak čím víc to napínají a čím víc se to snaží dělat dojemnější, tím míň mě to baví :/ I když musím říct, že ta poslední scéna a Damonův pohled za těmi dveřmi… No měla jsem husí kůži :) Ale nelíbí se mi, že za ní bude běhat a co ona předvádí… Jak před ním zdrhla. To bylo jako co? Moc se mi nezdá, že by se takhle Elena chovala normálně. I že by hned nechtěla zpátky své vzpomínky, když už jí teda řekli, jak to bylo. Stará Elena by to chtěla zjistit.

#7208 blacken
8.11.2014 | 11:15:17
firefly3367

Nakonec to dopadne tak, že i Elenu dotahnou do MF, utopila se, takze ji stačí dostat vodu z plic… a zase bude happy človek :D

8.11.2014 | 12:15:11
Leuš25

#7149 blacken: taky mi přijde, že trochec přibrala :-)

8.11.2014 | 16:09:35

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama