Upíří deníky (The Vampire Diaries)
89/100 - 654×

Upíří deníky(The Vampire Diaries)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
VOD
Max | Amazon Prime Video
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Diskuze: Obecná diskuze

Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!

Billy the Kid

#7197 Packa: takže mi chcež řict kdyby přišla davina s the originals vzala s sebou klause ten by přišel o upirstvi a pak by ho mohl v poklidu mikael zabit , pak by mohla přijit ještě rebekah a konečně by se stala člověkem když o to v myslim 4 nebo 5 řadě TWD usilovala :) :) ;) ;) ;) ;)

#7214 Packa
8.11.2014 | 20:34:29
dada :D

asi sa teraz spýtam hovadinu ale nemala byt Jo čarodejnica a ked prešla do MF tiez sa jej malo nieco stat nie ?

8.11.2014 | 21:06:40
dada :D

asi sa teraz spýtam hovadinu ale nemala byt Jo čarodejnica a ked prešla do MF tiez sa jej malo nieco stat nie ?

#7212 anndy
8.11.2014 | 21:06:54
RoseMary

#7078 Leuš25: ja taky nevm co je kai zac ale obycejny clovek to neni lide neprejdou po smrti na druhou stranu a uz vubec nedokazou z ostatnich vysavat magii.

8.11.2014 | 21:10:13
RoseMary

#7078 Leuš25: ja taky nevm co je kai zac ale obycejny clovek to neni lide neprejdou po smrti na druhou stranu a uz vubec nedokazou z ostatnich vysavat magii.

#7206 Packa
8.11.2014 | 21:10:27
Packa

#7205 RoseMary: Od příspěvku Leuš už to ale bylo dávno vysvětlené! Já mám z tvých komentářů fakt pocit, že z každého dílu vnímáš jenom max 5 minut, většina tvých komentářů je naprosto mimo! Bože, holka…

Kai je čaroděj. Nebo teda patřil ke covenu (Gemini coven), ale nemá vlastní schopnosti, pouze umí takhle vysát magii z ostatních čarodějů a tu pak použít. A zabil ostatní své sourozence z covenu. Proto ho jeho coven poslal tam, kde skončil.

#7224 Leuš25
8.11.2014 | 21:16:53
Leuš25

#7200 Ivčí: pěkná scénka

8.11.2014 | 21:48:46
blacken

#7178 Goodies: Právě, já měla Elenu ráda – byla pohodová holka – teď se vůbec nechová jako Elena. Přece jí nezměnili povahu, ale jen smazali vzpomínky, tak by se měla přinejmenším chovat tak, jako do chvíle, než si uvědomila, že Damona miluje. Což nebylo hned po tom, co si myslela, že je monstrum.

9.11.2014 | 4:18:03
blacken

Jen mě tak napadá, proč z toho dělaj takovou trágu? Klaus by jí vzpomínky vrátit mohl… Rebeca taky ne? Já chápu, že by tam nebylo to přesládlé znovudobývání, ale zase by to nebylo tak nablblé… A postřeh s Jo je dobrej – ale možná jen nemá v MF schopnosti ne? Každopádně sice tam říká, že by vykrvácel, ale bylo to pár metrů – kdyby ho rychle odtáhla, tak než by stihl umřít, byl by z něj zase původní upír…

#7210 Billy the Kid #7213 sisi2000
9.11.2014 | 4:21:34
Billy the Kid

#7209 blacken: jak si psal(a) tak ten kdo ji vymaže vzpominky v tomto připadě alaric tak ten jen muže vzpominky vratit zpět

9.11.2014 | 7:46:19
kath023

#7199 Leuš25: No vidíš,na to jsem úplně zapoměla,díky :)

9.11.2014 | 10:02:32
anndy

#7203 dada :D: tak teoreticky by neměla mít v MF žádnou moc, což stejně k ničemu nepotřebovala, protože Ricka zachránila „lidsky“ jako doktorka.

9.11.2014 | 10:15:54
sisi2000

#7209 blacken: Však říkala, že by s ním nepohla, tak by ho logicky nemohla jiným způsobem zachránit ;-)

#7219 blacken
9.11.2014 | 12:11:23
Packa

#7201 Billy the Kid: Jasně, jenomže v okamžiku, kdy by přišli o upírství, by umřeli. Ne zrovna happyend, že? :D

Jak řešíte Jo. Jestli je opravdu čarodějnice, tak jenom přišla o schopnosti, ne? Prostě se z ní stal obyčejný člověk a nemohla čarovat. Proto Ricka mohla zachránit jenom jako doktorka. Ale žádné katastrofické scénáře bych nečekala.

#7228 Billy the Kid
9.11.2014 | 12:21:42
Dadlaaa

Tak já jsem 6. díl dokoukala teprve teď, ale hustý :D bylo jasný, že to prostě nebude snadné :D tak se těším na další díly :D

9.11.2014 | 13:41:58
anndy

tak jsem přemýšlela, když je stelena, delena. tak třeba jsou i fanoušci „Leleny“ – zní to stejně divně, jak vypadá ten „pár“ – Liam a Elena :-D

#7217 Kali
9.11.2014 | 15:17:21
Kali

#7216 anndy: :-D :-D Lelena :-D teď jsi mě dostala :-D holky,mě ta Elena tak štve…já vím,že je vás tady dost,co nejsou z Damona tak „vodvařený“,ale mě ho bylo tak líto :-/ doufám,a i podle proma to tak vypadá,že se jí ty vzpomínky nakonec nějak vrátěj…podle mě tohle nebude hlavní linie 6.série,myslím to,že se Damon bude snažit dostat k Eleně,takže to snad už v příštím díle nějak zakončí,hm?Ach jo a teď zase tak dlouho čekat na další díl :-(

9.11.2014 | 17:39:00
Ninipo

Chudák Damon, ale teoreticky by stačilo, kdyby Elena tu svou pěknou hlavinku prostrčila hranicí Mystic Falls. Celkově mám radši akci a jedno sbližování mezi Elenou a Damonem už tu bylo, znovu to nechci :D Ať se tam radši vyloupne Kai a něco se děje. Jinak taky si myslím, že Jo bude ta jeho sestra bez sleziny.

#7223 Kali
9.11.2014 | 17:58:05
blacken

#7213 sisi2000: No tak když tam Stefan mohl doběhnout na tak dlouho, aby se dostal do dodávky, tak by se tam jistě mohli dojít znovu a rychle ho vytáhnout. Kdyby ho táhli ve třech, tak by to stihli. Prostě z tohohle jen křičí „nevěděli jsme, jak to navlíknout, aby Alaric nemohl vrátit Eleně paměť“ :-D

#7220 AdamMickelson
9.11.2014 | 19:31:21
AdamMickelson

#7219 blacken: Ale bylo to udělaný dobře.. Kdyby s Alarikem někdo jen trochu pohnul tak mohlo být po něm vzhledem k tý natržený aortě ;)

9.11.2014 | 21:14:58

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama