Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Obecná diskuze
Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Janina Gavankar
29.11.1980 | 29.11.2024 -
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
Mě by se naopak strašně libilo kdyby konecne si Stefan uvedomil,že taky něco cítí ke Car.:) a čekáám kdy už konečne si Elena vzpomene a bude s Daimonem!!!! Liam to přece nejdeeeeeee!!!
Mě by se naopak strašně libilo kdyby konecne si Stefan uvedomil,že taky něco cítí ke Car.:) a čekáám kdy už konečne si Elena vzpomene a bude s Daimonem!!!! Liam to přece nejdeeeeeee!!!
Nechápu, proč nepovolají Nika, ten by snad slečně Eleně se vzpomínkama nějak pomohl a aspoň by byla jeden díl sranda. Potenciál nového záporáka je stále žalostně nevyužit. Proč proboha nenechají aspoň pár dílu Elenu s Damonem žít normální život, aniž by se v téměž v každém díle rozcházeli, zapomínali na sebe, nevěřili si, či vykladali jeden druhému, kdo je pro koho moc dobrý a hodný. A nový Elenin nápadník? To je proboha co!!! Vždyť vypadá jako uprchlík z Pomády!
#7286 Ninipo#7285 zuzinzinzin: Nevím jestli koukáš na Originals, ale Klaus má trošku jiné starosti než řešit něčí vztah :D Ale říkám si, že když Elena vydržela dojet až ke Grillu, tak by za tu hranici přece jen mohla ještě na chvíli jít :D
Jinak možná jsem jediná, ale já Elenu docela chápu, že si nechala vymazat vzpomínky. Přece jen, myslela, že je Damon mrtvý a prostě ta bolest z úmrtí je hrozná. Akorát jako bylo blbý, že všichni si to pamatovali, jen ona ne. Ale co nechápu, že si nenechala hned vrátit vzpomínky zpátky, když četla ten vzkaz pro sebe. Skoro jsem neměla chuť se na nový díl koukat, protože mě prostě ty milostné scény neberou, já chci záporáka a pořádnou akci.
#7287 anndy #7288 Terrorka19 #7289 Terrorka19#7286 Ninipo: ono se dá nějak pochopit, proč si nechala vymazat vzpomínky, ale proč si sakra nechala jen to špatný – měla ho vymazat úplně, když už
#7286 Ninipo: souhlas se vším :)
#7286 Ninipo: souhlas se vším :)
stefův kopanec do medvídka, Damonovi hlášky…hlavně ta „protože poprosím“ :-D zase jsem se dověděli něco novýho – upíra lze pozvat do domu i přes mobil – to jako fakt???? na konci letmý náznak deleny. jen chudák Bonnie, nevypadá to pro ni moc růžově. pokud se z toho nedostane a Kai ano, tak aspoň se Damon bude mít komu mstít. Ale další nechápačka – Luke a Liv uvidí svou sestru, která jim mimochodem zachránila život, asi po 19 letech a ............nic? žádný objetí?? nebo proč má Jo ascendent u sebe, prý aby věděla, že se nedostane ke Kaiovi – kam asi půjde jako první, až se dostane ven????
#7292 DadlaaaTeď jsem dokoukala nejnovější díl :) za mě super, nečekala jsem, že Liv s Lukem budou sourozenci Jo, celá ta zápletka s covenem Gemini mě bavila :) Jinak trojka Damon, Stef a Rick super :D a fakt mě pobavila scéna s medvědem jak to dává Stefovi :D :D Kai samozřejmě hajzl, Bon mu neměla věřit :) A El to ukončila s Liamem, takže jen tak dál :D takže jsem zvědavá a vcelku se i těším co bude dál :D
#7290 anndy: a nemá ten ascendent proto aby si byla jistá, že se Kai nedostane pryč ze svého vězení pomocí někoho z „jejich“ strany?
#7301 anndyJá hlavně nechápu, jak je možné, že ji Liv a Luke neviděli tak dlouho? A taky to se splynutím se mi zdá jako hovadina. To by asi dvojčata řešila už dávno dávno… Tohle je takové překombinované.
Chyběl mi Enzo. Bavil mě Damon s Alaricem a i Elena…
#7294 Packa#7293 blacken: Tak 22 slaví až teď. Ale je to divné – během jednoho večera se „náhodou“ setkají se svou dlouho ztracenou sestrou, blíží se jejich 22. narozeniny a náhodou je to taky ten den, kdy se Stefan,Damon a Rik setkají s jejich otcem a zjistí, že Jo patří k Gemini covenu? Trochu dost náhod na jeden díl. Obvykle mi to nevadí a chápu, že aby se děj posunoval, tak občas to musí takhle popohnat, ale tenhle díl byl fakt extra. :D
#7313 blackenNo já jsem zjistila, že nad tím moc nepřemýšlím :) ono mě to docela přešlo minulou sérii :( do téhle sérii jsem šla bez nějakého velkého očekávání, takže možná proto mě to tak baví :D
nicméně jsem přemýšlela, proč vlastně to chtěl ten Join táta Jo zabít..vždyť až se Kai vrátí stal by se rovnou vůdcem, když by byla Jo mrtvá ne? Udělal to tedy za předpokladu, že Jo má pořád svoji moc u sebe a když jí zabije tak nedojde k tomu spojení atd.?
#7296 Packa#7295 Dadlaaa: No já jsem to pochopila tak, že bez spojení nemůže být vůdce. Takže pokud by Jo byla mrtvá, tak i po návratu by Kai měl smůlu a vůdce by se stejně vybíral mezi Liv a Lukem.
Taky mě tak napadlo, když Kai říkal počet dnů – být zavřená 18 let o samotě by udělalo magora z kohokoliv. :D (Jasně, mám pomalé vedení, ale napadlo mě to až teď. :D )
#7297 Dadlaaa#7296 Packa: jo tak, já jsem to právě moc nepobrala, myslela jsem, že to spojení je jakože spojení magií obou a pak že vyhraje ten silnější…což u těch dvou je tak jako nemožný, když on maximálně převezme její magii a pak je asi jasný že jí porazí, když on žádnou magii nemá, no tím pádem by jí to asi zabilo, ale takhle, když ona jí nemá a teď jí má Kai?… u Liv a Lukea je to vcelku něco jinýho, ty čarujou oba, takže tam k tomu spojení magií došlo…ale jestli je to tak jak říkáš, pak je to pochopitelný, třeba se víc dozvíme po pauze :D
nena ten ascendent (alebo ako sa to pise) kai ved ho pouzil damon aby sa vratil tak jak ho moze mat aj jo ??
Já jsem nějak nepobrala,jak může mít Jo u sebe ascendent (aspoň myslím že to říkala),když ten přece zůstal pořád v roce 1994,ne?
#7300 Leuš25#7299 kath023: jo ale v tom roce nechala v pařezu ten nůž – kterej tam našli jak Kai, tak Stefo a Rick, takže to existuje v obou časech – tada tak jsem to pochopila, nebo v tom mají zas mezeru a já taky :-D
#7301 anndy #7308 kath023