Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Obecná diskuze
Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Janina Gavankar
29.11.1980 | 29.11.2024 -
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#7320 VUDU1: To ti asi nikdo neřekne..nejspíš bude i 7.,ale potvrzený to ještě není,a jestli by po 7.řadě byla další,to se teď vůbec neví :)
uhm… tak to dík a možno bude i 9-ta :-D
#7323 kath023#7322 VUDU1: No,to snad radši ne :D Já mám ten seriál moc ráda,ale byla bych vděčná za nějakej smysluplnej konec a ne natahování donekonečna :D
#7324 anndy#7323 kath023: můžem doufat, navíc mají zadní vrátka v podobě TO kam můžou kdyžtak hodit oblíbený postavy :-D
#7325 kath023#7324 anndy: Jojo,že by konečně Klaroline? :D
takže k 6×09 jsem neuvěřitelně zklamaná a nasr****. Díl bez Caroline, Enzo jak jsem ho měla ráda, tak z něj dělají úplnýho kreténa, Ricovi jakoby snad záleželo jen na Jo a Bonnie.. Proč, když už byl Kai venku, na ni nemohli počkat? Stejně by tím už nic neovlivnili, ale nééé Kai je venku, tak musíme přerušit kouzlo..
#7327 mima33#7326 Leuš25: to, že je Kai vonku ma potešilo :D a ja som ani nečakala, že odtiaľ Bonnie dostanú. Vždy sa niečo pokazí a bolo by príliš prekvapujúce a neotrepané, keby to tak nebolo. Inak Rick mi lezie riadne na nervy. Asi sa niekde počas pobytu na druhej strane tresol do hlavy a kvalitne mu z toho preplo, lebo toto nie je ten Alarick, ktorého som zbožňovala :/
#7331 Leuš25Tak můžu říct,že jak jsem byla natěšená tak tenhle díl nic moc :/ bylo mi líto Bonnie…ano,proč už na ní nemohli tu chvíli počkat? Začíná to být pořád dokola…když už je Kai venku tak to bylo jedno kdyby chviličku počkali… Zajímalo by mě,jak on ví kde kdo bydlí a nějak rychle se orientuje…Tenhle díl mě fakt neoslnil…jsem pěkně nasraná na Ricka…najednou na všechny kašle a existuje pro něho jen ta Jo? Bonnie se tam pro každýho pomalu rozkrajela… a co udělali s Enza? Tuhle postavu fakt pokazili… :(
#7334 PackaTo jo, to byla debilita, že nepočkali, když je Kai venku. Jinak se zdá, že chlapec přebírá show, já ho prostě žeru :) A jsem ráda, že Damon poodhaluje, jak má Bonnie rád :P
#7364 Leuš25Tak Kai jako vždy nezklamal, ten kluk se mi líbí čím dál tím víc :D Ale jinak díl mě teda nijak neoslnil :/ Z Enza opravdu udělali toho největšího kreténa, Damon samozřejmě zase za toho špatnýho (i když s tím asi nejspíš počítal), ale to co řekl o Bonnie bylo fakt pěkný a že to nedělá kvůli Eleně, ale kvůli ní :) A co ten Rick proboha?! :/ pomalu ale jistě se z něj stává moje nejmíň oblíbená postava a to jsem byla tak ráda, že se vrátil… ach jo. A z Matta se nám stává ochránce lidu? Toho teda taky poslední dobou nemusím a to už vůbec nemluvím o Jeremym… celý mi to přijde nějak na hlavu. :(
#7332 Terrorka19#7327 mima33: asi tak, máš úplnú pravdu.. toto nie je Alaric ako predtým..
#7330 Kíka13: Tak ta linka s Mattem a Jeremym se mi líbí, já prostě chápu, že jsou na to všechno už nasraný :) podle mě je dobře, že Matt se konečně trochu vzmužil. Líbí se mi tak víc, i když ráda ho mám celou dobu,
#7338 Kíka13kromě toho jak mě nasr. Rick…tak fakt nesnáším Tylera – Liv zná asi 5 vteřin, ale klidně obětuje Bonnie – navíc vůbec nebylo jasný, jestli by byla v ohrožení zrovna od Kaie (spojení s lukem nebo jejich magorský otec jsou pořád ve hře). a ta dějová linka s novou salvatorkou – co to jako mělo být???
#7337 kath023#7328 TNoty: Kai to všechno podle mě ví přes Bonnie a Damona. Přece jenom je asi dost dlouho (tajně) poslouchal, když se bavili – Whitmore, Elena.. Během čtyř měsíců asi probrali všechno. :D
tak jsem se na to podívala znovu – ta Jo je fakt tupá jak sekera, věděla, že je tam Bonnie, zná to kouzlo a stejně jí nedošlo, že se Kai dostane ven i když má ascendent v šuplíku, protože existuje i v 94. Proč hrdina Tyler Kaie např. nesvázal a nebo nezavolal o pomoc, ne, jen ho nechal ležet a ať si klidně zmizí
#7336 Packa #7343 Terrorka19#7335 anndy: Prvně jsem chtěla napsat, že Jo třeba nevěděla, že ascendent existuje i v 1994, ale pak mě napadlo, že Damon asi řekl, jak se dostal ven. Ale tak byla to pro ni pojistka.
#7333 anndy: Joo,to jsem taky nepochopila :D Možná chtěli ukázat,jak je Stefan úžasnej,že se o ní postaral? :D Z Enza udělali kreténa,proč by mu sakra mělo záležet na nějaké pravdě,co to bylo za blbost?
#7340 anndy#7332 Terrorka19: Já Matta nikdy moc nemusela, takže asi tak :D Jeremyho ano, dřív, ale teď mi tam přijde tak nějak navíc… i když se evidentně zase nějak zapojí jako lovec.
Jo tu linku s tou Sarah/Monique jsem taky nějak nepochopila… úplně zbytečný, mnohem zajímavější by bylo, kdyby to opravdu byla Sarah. Z toho by se něco teoreticky dalo vyždímat :D
Tak já si myslím, že ta linka okolo Sarah byla jen naťuknutá, protože se k ní vrátí později. Tohle byla jen příprava půdy pro její příběh. Určitě jí tam ještě uvidíme.
#7364 Leuš25#7337 kath023: nemyslím, že by z Enza dělali blbce, on chtěl jen ukázat, že stef není ten hodný a svatý, za kterýho se považuje. Enzo jde přes mrtvoly, když něco chce.....pořádný badguy :-D
#7353 kath023