Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Obecná diskuze
Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Janina Gavankar
29.11.1980 | 29.11.2024 -
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
zase trochu mimo místu – kdo chce vidět Iana v jiné roli – zítra 21:55 na Barrandově – Probuzení (docela pěkný film)
#7342 TNoty#7341 anndy: to mam pocit,že jsem viděla…to je jak mu umře ta manželka nebo přítelkyně? a on se seznámí s tou holkou na tom pohřbu?
#7344 anndy#7335 anndy: Hodně nelogický jednání postav, ale já už si zvykla :D jediný, co chci, ať mi dostanou zpátky Bon Bon, ať tam Kai pořádně zatopí a je trochu dobrodrůžo. A ať ji sakra dostane ven Damon a kopne Elenu do zadnice :D
#7342 TNoty: jo
tak pročítám vaše komentáře k poslednímu dílu a nevím…ale mě se ten díl líbil…jasně,Rick to trošku přehnal,ale zase na druhou stranu se mu nedivím,Damon ho podvedl (i když to od něj čekat asi mohl,co?),Elena zase za slepici když se zlobí na Damona,že Ricka ovlivnil,aby ho zase milovala (fakt jsem u tý scény nadávala-ty jedna k.ávo! :-D),jak si ta holka myslí,že se všechno točí jen kolem ní je neskutečný…chci zpátky Elenu před ovlivněním!!!ale jinak jsem se bavila,tajně ukrytá příbuzná Salvatorovců tam určo nebyla naposledy,Enzo to trošku přehnal,ale tu holku jsem stejně neměla ráda,takže…a ta scéna,když Enzo mluví s Mattem :-D (Teď říka,že jsi blbec a Stefan s ní souhlasí :-D :-D ) a hlavně to,jak mu říka,že Stefan zase není takovej dobráček (konečně to někdo řekl nahlas!!!),a závěrečná scéna s Bonnie…já brečela,bylo mi jí fakt líto…i Damona :-/ takže kdybych měla díl hodnotit,za mě 9 z 10…
Dokoukala jsem díl teprve před chvílí, jak už jsem říkala, moc od toho tuhle sérii nečekám, takže mě to vcelku baví. Tahle epizoda, ale měla vážně pár věcí co mě štvaly :( takže přesně jak píšete Rick…já jsem z toho jeho vztahu s Jo celá rozpačitá, já jako chápu, že všechny jeho bejvalky nebo většina umřely, ale jako vykašlat se na Bon nebo radši hledat jinej způsob, vždyť by tam bez Bon vůbec nebyl :/ a hlavně jim tohle asi mělo všechno dojít, jak s ascendentem tak s tím nožem, do kterýho vložila moc, vzhledem k tomu, že Bon poslala medvěda. No pak by se vůbec nestalo to co se stalo. To že je Liv vytáhla dřív vcelku chápu, jakože by tam pak zůstali všichni, ale aspoň by tam Bon nebyla sama a ostatní by pak asi měli důvod dostat je zpátky všechny, navíc by zjistili, že sou úplně debilní, když to s tím ascendentem nevěděli. No a z Enza dělají takovýho Damona z 1. série :/ což je zbytečný, pač Enzo je originál :D Bon mi bylo hrozně líto :( ascendent budou muset získat od Kaie, tak to snad zvládnou do konce série :P
#7348 PackaTak podle mě měl Enzo pravdu. Bude v tom nějakej háček, protože Stefan by to jinak řešil jinak. Zase Enzo není blb, takže mu to došlo a chce zjistit pravdu. Je sice trochu radikální. Ale věřím, že nakonec se ukáže, že Stefan nebyl tak svatej. Alaric mě taky celkem štve, kvůli holce, kterou zná chvíli a ještě je podezřelá obětuje Bonnie. Snad měl být naštvanej na Jo, že je akorát zdržuje. A taky nechápu, proč nemohli počkat na Bonnie, Kai už byl stejně jasnej. A Elena byla na pěst. Na jednu stranu chce Bonnie zpět, na druhou jančí, když se k tomu dojde ne tak skvělou cestou, jak si vysnila…
#7346 Dadlaaa: S tím ascendentem – Kai ho má u sebe? Jak je to možné? Když z tama vysvobodila Bonnie Damona, tak ascendent přece zůstal v 1994. A teď najednou ne, má ho Kai s sebou? Trochu nelogičnost, ne?
Ohledně Rika souhlasím. Jasně, taky by mě naštvalo, kdyby mě můj (nejlepší) přítel ovlivnil, abych něco ukradla od svého přítele, ale i tak! Fakt je jiný a docela mi to vadí.
Enzo – miluju jeho přízvuk a jeho postavu DŘÍV, ale teď z něho dělají strašného záporáka, nechápu proč. On teda ani předtím nebyl neviňátko, ale co z něho udělali teď, je hrozné.
#7349 Dadlaaa #7350 Dadlaaa #7356 Kali#7348 Packa: no to mě vlastně nedoslo,že ten ascendent zůstal u bon,když poslala damona zpátky,jenže neměl by pak zůstat u liv,když tam posilala elenu a damona?a měli.ho vlastně vůbec s sebou?
#7351 Packa#7348 Packa: no to mě vlastně nedoslo,že ten ascendent zůstal u bon,když poslala damona zpátky,jenže neměl by pak zůstat u liv,když tam posilala elenu a damona?a měli.ho vlastně vůbec s sebou?
#7349 Dadlaaa: No to ho s sebou podle mě neměli, ale neuvědomuju si, že by to tam bylo řečeno nějak přímo.
#7352 Dadlaaa#7351 Packa: Máš pravdu neměli, pustila jsem si to znovu a když je Liv přenesla do 94 měli prázdný ruce a když je pak přivedla zpátky sbírala ho Elena před hranici. No takže ho Kaiser nemá nejspíš u sebe,ale Bon zas nemá moc…takže jsem zvědavá, jak se odtud dostane :-\
#7355 Packa#7340 anndy: Jako mě nejde ani tak o to co udělal,spíš o to jak to udělal,těžko se to vysvětluje,jde spíš jenom o můj osobní pocit z něho,že se chovat jako debil :D
Jinak,uniká mi jedna věc-kdo je Lucy? :D
#7358 anndyDneska má Ian narozeniny :)
#7352 Dadlaaa: Je mi jedno jak se Bonnie dostane ven, hlavně ať je to brzo! To samé s Delenou. Chtělo by to už posun k jinému ději – např. soustředit se na Kaie.
#7348 Packa: s tím ascendentem je to podle mě tak,že když se vrátil Damon,držela ho i Bonnie,takže tam zůstal s ní,ona ho vlastně jen kouzlem přesunula,ale když to udělal Kai,držel ho jen on,takže se přemístil s ním…vezmi si,když Bon přesunula toho medvídka,taky šel jen ten medvídek a přitom držel ten ascendent i Kaie… a stím Enzem,já hlavně nechápu-mluví pořád o tom,jak chtěl zpátky Damona,ale teď s ním vůbec není :-D a řeší hlavně nějakou Salvatorovic holku…jakože já jsem ráda,že tam jen,jen mi přijde zbytečnej…měli by mu vymyslet nějakej příběh…proč vlastně neodešel někam??
#7357 Packa #7359 anndy#7356 Kali: Bonnie ho nedržela. Hodila ho Damonovi, takže ho nakonec držel jenom on. A ascendent zůstal.
#7360 kath023#7353 kath023: v díle s maškarním, jak chtěli zabít Kath, která se propojila s Elenou, s tím jí pomáhala čarodějka Lucy – Bonniina sestřenice přes x kolen, nebo tak něco
#7360 kath023#7356 Kali: myslím, že tu příbuznou řešil kvůli stefovi, chce mu nějak znepříjemnit život, možná kvůli damonovi, možná kvůli car, a nebo ho jen štve, že je furt za toho hodnýho
#7358 anndy: Jo,na tu si vzpomínám,zajímavý po 3.sériích nebo po kolika se o ní jen tak zmínit :D
#7361 Packa #7363 anndy#7357 Packa: A není to třeba tím že Damon je upír,ale Kai čaroděj,takže když ho držel Damon, zůstal?Jinak nevím.