Upíří deníky (The Vampire Diaries)
89/100 - 654×

Upíří deníky(The Vampire Diaries)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
VOD
Max | Amazon Prime Video
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Diskuze: Obecná diskuze

Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!

kath023

#7259 anndy: Mě se hrozně líbil ten Elenin výraz,když se tak jako naštvala a překročila hranici :D A musím přiznat že opravdu začínám mít ráda Kaie,to jak se zeptal jestli budou kamarádi a měl u toho toho medvídka… :D

15.11.2014 | 15:28:32
TerkaEsh

Sakra, to mě štve, Bonnie ožije asi tisíckrát(neříkám, že to tak bude, ale myslím si to, protože jinak by nám tam necpali Kaiovu sestru), abychom se všichni mohli rozplynout nad setkáním s Jeremym(což je jediný důvod, proč bych skousla její návrat), vždy, když Elena řekne, že chce vzpomínky zpátky, tak se to podělá -_-. A projížděla jsem si diskusi, asi týden starou a pár věcí jste fakt trefili, jinak také bylo zmíněno, že třeba ta dívka s ledem byla ovlivněna, překročila hranice a když se vrátila za ně, nešla znova pro led, což znamená, že tvůrci jsou prostě blbci..:D Plus, představte si ten seriál bez děje Bonnie a Kaie. Trochu nuda, co? Jen VKV (velmi křehké vztahy). Ale jako správní fanoušci, pojďme doufat v Delenu a Stefana s Caroline a v návrat Bonnie a hlavně se nesnažme přemýšlet, to by tvůrci neunesli ;) :D

#7264 Packa
15.11.2014 | 19:03:46
TerkaEsh

Jo a i když si ještě trochu musím vylít srdce, pořád tleskát, že ten seriál se ještě trochu drží. Každopádně mě hrozně štve, že je Alaric zase člověk sakra(!). Byl to takovej ten správnej původní(asi jedinej, co nemá neustálé problémy s rodinou a důvěrou), takhle bych si původního představovala. Přišlo mi, že to měl v hlavě srovnaný, na rozdíl od osatních upírů a nezabralo mu to tisíce let. Měl v sobě jako postava obrovský potenciální a oni to zahodili jako nic. Udělali z něj slabého človíčka a do týdne umře. R.I.P. Original Alaric

15.11.2014 | 19:10:02
Packa

#7262 TerkaEsh: A Tripp po opuštění hranic taky všechno nezapomněl… Utěšujme se tím, že to třeba je myšlené tak, že ovlivnění upírů funguje jinak? :D

15.11.2014 | 19:25:51
Dadlaaa

Tenhle díl byl skvělej, musím uznat, že mě pokaždý něják překvapí :)
#7259 anndy: přesně Enzo byl boží, jak odhadnul jak to přesně je a vůbec všeobecně mě baví, jak je svůj :D s tim Trippem jim to natřel :D Rozhovor mezi El a Damonem, přitom tanci a k tomu hrála ta jejich písnička, ach jo úplně jsem viděla tu scénu :D pak byla El dobrá, jak strčila tu hlavu přes hranice :D ten výraz toho odhodlání – super :D doufám, že se jí ty vzpomínky nějak vrátí, jen si myslim, že to nebude do první pauzy :/ Liam nepatří mezi postavy co by mě nějak zaujaly, takže jako by tam nebyl :D jen další štoural :/ to Kai je takovej vtipnej takže ten mě docela baví. No a závěřečná scéna Damona s méďou :'(…teď bude muset s pravdou ven :D :D .D

15.11.2014 | 19:26:19
blacken

#7260 Leuš25: No však, to je ta fáze se znovudobýváním… a ti, co by je to snad nebavilo budou mít aspoň flashbacky… celkem by mě bavilo, kdyby si Damon našel někoho jiného a Elena se snažila… Ale tohle mě nebaví ani z jedné strany – flashbacky, co nám nic neřeknou jsou pro mě o ničem a srdceryvné scény jak ji Damon nechává jít mě taky znechucujou. Každopádně jinak je to ale fajn, tahle řada mě baví.

#7267 TerkaEsh
15.11.2014 | 20:06:29
TerkaEsh

#7266 blacken: Souhlas, tahle řada mě překvapivě taky baví, rozhodně víc, než předešlá. Jen jim pojďme najít pořádnýho záporáka, ať se to trochu hejbe :D

#7268 Packa
15.11.2014 | 20:17:51
Packa

#7267 TerkaEsh: Kai, vždyť to říkám! :D

16.11.2014 | 14:36:12
anndy

s tím Kaiem souhlasím, je to takový ten sympatický padouch, nechci moc přirovnávat, ale něco jako Klaus .-D sice povraždil celou rodinu, ale třeba měl pádný důvod. na té Jo je něco divnýho

16.11.2014 | 20:08:52
Kali

krásnej díl…jak jste psali,El u mě hned stoupla,Damon jí to na tom večírku taky pěkně natřel,jak jí řekl,že on by si vzpomínky na ní nenechal vymazat ani za nic!Enzo je teď asi nejzábavnější,hroz­ně jsem se těšila na Alaricka,když se vrátil,že bude zase kámoš s Damonem a tak,ale celkem mě zklamal :-/ tahá se s tou divnou čarodějkou,která se mi k němu moc ani nehodí a jinak na všechno tak nějak kašle…jestli ho vrátili jen aby byl zase člověk…no to ho nemuseli vracet vůbec :-/ snad se ještě nějak probere…jinak mě ještě napadlo,jak Elena říkala že si vzpomněla jen na ten déšť,když přešla hranici,však těch flaschbacků tam bylo ukázanejch mnohem víc,ne??Já si už myslela,že si vzpomněla :-/ btw,nesnáším Liama a vůbec se mi nelíbí,ale v jedný scéně,kdy ho Damon ovlivňuje,jak je záběr na oba z boku…nepřijdou vám jejich profily tak nějak podobný??Že by si El stejně vybírala podobný typy? ;-)

17.11.2014 | 7:43:17
kath023

#7270 anndy: :D :D

17.11.2014 | 11:02:01
kath023

Hele,proč se vlastně druhá strana zhroutila? :D (já se na ten seriál můžu dívat pořád dokola,a stejně půlku věcí zapomenu) Pamatuju si že ji chtěl zničit Silas,a pak už si to nějak nevybavuju :D

#7274 Packa
17.11.2014 | 13:47:15
Packa

#7273 kath023: Dobrá otázka. :D Já mám pocit, že to bylo něco s Markosem (Markem?), vůdcem poutníků, co přešel zpátky z druhé strany mezi živé. Ale je fakt, že si to taky nevybavuju úplně na 100%…

#7275 anndy #7277 Kali #7279 kath023
17.11.2014 | 13:56:32
anndy

#7274 Packa: poutníci můžu za všechno, hlavně za úpadek 5. řady :-D

#7276 Packa #7277 Kali #7279 kath023
17.11.2014 | 14:01:10
Packa

#7275 anndy: Trefa. :D :D

17.11.2014 | 14:02:06
Kali

#7274 Packa: druhá strana se začla hroutit kvůli poutníkům,když tenkrát přecházeli ve skupinách na druhou stranu přes kotvu Bonnie,nějak jí přece zahltili a ona se začla hroutit…
#7275 anndy: s tím musím souhlasit :-D

#7279 kath023
17.11.2014 | 14:24:46
TNoty

Jak tu někdo psal,že Jo (nebo jak se jmenuje ta doktorka) asi fakt bude mít něco společného s Kaiem… :) to byla dobrá trefa :) Jinak díl se mi líbil…ten konec jak byla E s D v tom dešti bylo pěkný :) taky se mi líbilo jak Damon řekl Eleně,že on by sí jí nikdy vymazat nenechal,ať by se stalo cokoliv…měl pravdu!

17.11.2014 | 14:54:48
kath023

#7274 Packa: , #7277 Kali: Děkuju :)
#7275 anndy: :D Já jsem se na 5.řadu nedávno dívala znova a bavila mě,a to přesně do 15.dílu,kdy jsem obrečela smrt Katherine,a pak to šlo do sraček a stálo to fakt za nic :D

17.11.2014 | 14:55:17
Nikiis

Mě by se naopak strašně libilo kdyby konecne si Stefan uvedomil,že taky něco cítí ke Car.:) a čekáám kdy už konečne si Elena vzpomene a bude s Daimonem!!!! Liam to přece nejdeeeeeee!!!

17.11.2014 | 22:50:04

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama