Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Obecná diskuze
Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Janina Gavankar
29.11.1980 | 29.11.2024 -
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
Tak fajn,asi blbá otázka,ale-jak jste všichni přišli na to,že když se Elena dostane za hranice vrátí se jí vzpomínky?To se to ovlivnění bere taky jako magie?
#7222 Packa#7221 kath023: Asi jo, může to tak fungovat, teoreticky je ovlivnění magie, ale stejně je to podle mě kravina. Protože když vleze do MF, umře. A pokud MF zase opustí, bude na ni působit magie ⇒ podle mě se vrátí ovlivnění a zase si nebude nic pamatovat. Takže nee.
A tahat do TVD některého Původního jenom proto, aby Eleně vrátil vzpomínky (za předpokladu, že by to vůbec šlo)? Ne, to nechci. Zbytečné propojení děje beze smyslu.
#7225 Ninipo #7229 Billy the Kid#7218 Ninipo: víš,že to mě taky napadlo?přece to ovlivnění je nakonec jenom kouzlo,takže kdyby tam Elena vlezla a vytáhli by jí než by umřela,což teda asi chvilku trvá,podle toho jak tam byl dlouho Stefan,Damon a Enzo,tak by se mohlo to ovlivnění ztratit,hm? Jinak,to že je Alarick zase člověk mě taky štve…jako upír mě bavil a navíc jako původní měl celkem slušnou šanci,že neumře,ale takhle…
#7206 Packa: já mám pocit, že nevnímá ani komentáře :-)
#7222 Packa: Ovlivnění by se nemělo vrátit. Však ten Tripp tvrdil, že jak překročil hranice, vše se mu vrátilo a teď si vesele jezdí sem tam s upírama a vypadá, že si vše pamatuje moc dobře. Stejně jak ta holka, co jí poslala Caroline pro led. Taky se jí ovlivnění nevrátilo, jinak by ještě teď chodila pro led a zase zpátky. A bylo by to jen na chvilku, takže by nestihla hned umřít.
#7226 Packa#7225 Ninipo: A jo, to mi nedošlo, máš pravdu. Tak jo, asi by to takhle šlo. Ovlivnění je magie, takže teoreticky… Ale to je moc jednoduché, takže si budeme muset počkat na složitější řešení. :D
#7227 Leuš25#7226 Packa: nebo Tripp chytne Elenu a převeze ji přes hranice a pak jí zas budou zachraňovat :-) každopádně by mě dostali (a ne jen mě) kdyby jí ty vzpomínky nevrátili a ona by byla s tím Liamem..
#7234 Terrorka19 #7235 Terrorka19#7214 Packa: šak pravě co jsem psal že pro mikaela a davinu z the originals idealni kombinace na zabiti klause bez toho aby všichni upiři z jeho linie neumřeli
#7230 Packa#7222 Packa: nešlo ten kdo ji ovlivni, tak jen on to muže vzit zpět :)
#7230 Packa#7228 Billy the Kid: Tak to zrovna nevím. Klaus umře → všichni umřou. Pochybuju, že by to takhle šlo obejít.
#7229 Billy the Kid: No jo, ale to zruší magii celkově, takže teoreticky by to jít mohlo!
Ale to už fakt řešíme zbytečnosti, protože to se nikdy nestane, že. :D
A není trochu divný, že když Damon s Elenou jeli vyhodit MF do povětří, tak dojeli živí až ke Grillu a najednou byl nadlidskej výkon i pár m?
#7232 Kali #7236 kath023#7231 blacken: joo,nad tímhle jsem taky přemýšlela…očividně tam umírají jak se jim to hodí :-D ale zase to beru asi tak,že třeba záleží na tom,jak dlouho člověk umíral,přece jenom zlomenej vaz nebo průstřel hlavy-to je člověk mrtvej hned,ale topení chvilku trvá,stejně jako když Damona a Stefa střelili do břicha,nebyli na místě mrtví,podle mě rozhoduje tohle…
#7233 Kíka13#7232 Kali: jo to je asi pravda, ale když jeli do MF, tak si ani nijak nevybavuju, že by se tam Damon svíjel bolestí a fakt jeli hodně dlouho, ještě se stihli držet za ruce a házet na sebe zamilované pohledy :D a teď jen co tam vjeli, tak okamžitě krev a skoro se ani nedošourali zpátky… ale na to jsem si už zvykla, že si to tam mění jak se jim zrovna hodí…
#7227 Leuš25: To by bylo velký překvápko a vzhledem k naší předchozí diskuzi by tě asi nepřekvapilo, že já bych byla spokojená :D
#7227 Leuš25: Úplně největší mazec by byl, kdyby se jí ti vzpomínky vrátily a ona i přesto chtěla zkusit jinej život s Liamem, to by podle mě bylo pár sebevražd :D
#7236 kath023 #7237 Packa #7239 Kali #7242 Leuš25#7231 blacken: A já myslela že v té době tam to kouzlo ještě nebylo.. :D
#7238 Terrorka19#7235 Terrorka19: No,tak to by bylo pěkně na hovno,ale myslím že bych to rozdejchala :D Ale od určité osoby by byla hned zaspamovaná diskuse (nechci přímo jmenovat,myslím že vám to dojde :D )
#7235 Terrorka19: Vadilo by mi to, protože prostě… ne! :D Ale aspoň by to bylo její rozhodnutí, neovlivněné tím, že si Damona nepamatuje.
#7238 Terrorka19#7236 kath023: Jojo, ta by to nerozdejchala, podle mě by si vytvořila alternativní seriálovou realitu, ve který by to tak nebylo :D
#7237 Packa: Mně by se to líbilo, ne protože by se k sobě Damon a El nehodili, ale nelíbí se mi,jak to mění Damona, mám ráda víc toho hajzlíka :) s ní je jako štěně (oproti normálu, ne oproti ostatním :D ) ale chápu, že jim lidi fandí, Hlavně ať mi vrátěj Bon Bon :-)
#7241 kath023#7235 Terrorka19: to vůbec neříkej :-O :-D nevěděla bych asi co dál se svým životem :-D
#7240 Terrorka19#7239 Kali: :D vím, věci už by nikdy nebyly jako dřív :D