Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Obecná diskuze
Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Janina Gavankar
29.11.1980 | 29.11.2024 -
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
Caroline je skvělá. Mám na ni ráda to, že pro přátele dělá spoustu věcí a obětovala by se pro ně.
#7142 anndy#7141 Packa: no to teda nevím, nějak si neumím nic vybavit, kdy zrovna Car něco dělala pro kamarády, tohle mi sedí spíš na Bonnie a ne jednou se fakt obětovala. Navíc nikoho neodsuzovala, spíš naopak hledala to dobrý. Vsadím se, že stačí, aby stef fňukl a Car mu zas poleze až do…Navíc od něj chytla ty protáhlý ksichty
#7143 Packa#7142 anndy: Jasně na obětování je tady Bonnie, ale Caroline podle mě dělá všechno pro to, aby udržela partu pohromadě.
trochu z jiného soudku – článek o Nině, která se prý konečně v TVD odhalila, autoři asi zapomněli, že jako Kath byla už ve spodním prádle :-D http://www.super.cz/…ikinach.html
a další odbočka – viděli jste někdo film The Anomal, s Ianem, chce to být fakt jeho fanouškem, protože ten film je nic moc
#7145 Packa #7146 kath023#7144 anndy: Jeden z idiotských článků o hovně. Nemá smysl řešit.
#7144 anndy: Ten článek mě dostal :D Ne nikde na internetu doteď nebyla žádná fotka Niny v plavkách :D Navíc hororový seriál co měl navázat na Twilight..co? :D A ktomu filmu-strašně nerada to píšu,ale byla to blbost a ani Ian to nezachránil.Doufám že Let's be cops s Ninou bude lepší.
#7147 Kali#7146 kath023: Lets be cops není špatný,ale Nina tam zrovna nehraje moc dobrou postavu :-( čekala jsem od ní víc,navíc je tam zhruba dohromady 5 minut…Anomaly je blbost?No už jsem to četla…stejně se podívám :-D ale je pravda,že jsem bohužel moc dobrých filmů ve kterých hraje Ian neviděla…to má Nina větší štěstí na role bych řekla…
#7148 kath023#7147 Kali: Možná se ti to bude líbit,ale mě to fakt nebavilo.Navíc jsem to viděla s příšerným českým dabingem,kde hlavní postavu mluvil herec který v TVD dabuje Damona (takže Iana :D),ale Iana mluvil úplně někdo jinej a ten hlas mě k němu vůbec neseděl a akorát mě to pletlo :D Vím že tam má menší roli,no..a ona hraje ještě v jiným filmu?
Nezdá se vám, že Nina nějak přibrala? (Tím jako vůbec nechci říct, že by její tělo nestálo za vraždu nebo tak :-D)
S Ninou jsem viděla víc filmů, ale většinou tam hraje takovou blbku no. Těžko říct, jestli se někdy vymaní z rolí naivních středoškolaček…
#7151 Terrorka19 #7152 Terrorka19 #7180 Leuš25Je to úžasnej seriál !! dokázal jsem u seriálu sedět 3 dny je to vážně boží seriál,, chci se jen zeptat 5 řada ještě néni v Čestině,po případě kdy bude děkuju předem za odpověd.
#7153 kath023#7149 blacken: Taky se mi zdá, že přibrala :) už jsem to někde psala, že se nám kulatí, ale i tak je to krásnej kus baby, nevim jestli by její tělo stálo za vraždu, ale konečně je ženská :-) jediný, co bych změnila, tak ty vlasy, v prvních sériích ty rovný byly lepší.
#7153 kath023#7149 blacken: Taky se mi zdá, že přibrala :) už jsem to někde psala, že se nám kulatí, ale i tak je to krásnej kus baby, nevim jestli by její tělo stálo za vraždu, ale konečně je ženská :-) jediný, co bych změnila, tak ty vlasy, v prvních sériích ty rovný byly lepší.
#7150 Mina Lovec: 5.série ještě v češtině není,bude až to někdo nadabuje,ale nevím kdy :)
#7154 Terrorka19 #7155 Terrorka19#7151 Terrorka19: Mě se víc líbí když je má vlnitý než úplně rovný :) Ale celkově je podle mě Nina hrozně krásná,chtěla bych vypadat aspoň z půlky jako ona :D
#7153 kath023: Tak je pravda, že mně až tak krásná nepřijde, resp abych to ujasnila, samozřejmě je moc hezká, ale pro mě je taková trochu nezajímavá, jakože kdybych tenhle seriál nesledovala tak dlouho a viděla ji třeba jen v nějakým filmu, tak si ji nezapamatuju :) nicméně to lze říct o celém osazenstvu TVD, všichni krásný, ale takový jakoby nijaký, unylý, alespoň pro mě :) a opak je pro mě třeba ten Klaus, krasavec ne, ale rozhodně v něm hoří nějakej oheň :) no to jsem se rozjela zas koukám :D
#7153 kath023: Jo ale rozhodně prst hore pro Bon Bon za vlasy, ten sestřih jí fakt sedí a úplně jí to změnilo :)
#7156 kath023#7155 Terrorka19: To určitě,takhle jí ty vlasy hrozně sluší :)
Dobrý večer, prosím vás, nevíte název písně a interpreta z konce pátého dílu šesté série, kdy se Damon objímá se Stefanem? :)
Dobrý večer, prosím vás, nevíte název písně a interpreta z konce pátého dílu šesté série, kdy se Damon objímá se Stefanem? :)