Upíří deníky (The Vampire Diaries)
89/100 - 654×

Upíří deníky(The Vampire Diaries)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
VOD
Max | Amazon Prime Video
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Diskuze: Obecná diskuze

Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!

TNoty

Dobrej díl :) i když je mi líto Bonnie… :( Shledání Stefíka a Damona bylo dojemné :) snad se zase začne chovat Stefan normálně…v tomhle díle mě fakt sral…Ivy hodil Carolin na krk a chtěl se zdejchnout,ten je hustej teda…Jestli bude mít nějakou spojitost ten Liam s Kaiem mě vůbec nenapadlo,ale není to špatná myšlenka… Každopádně jsem zvědavá jak se bude chovat Elena když se Damon vrátil zpátky,ten s toho asi radost mít nebude :/

1.11.2014 | 13:32:40
Packa

#7119 majklenny: Ester ho přeměnila na upíra kouzlem, jako ostatní Původní → Alaric je původní.

1.11.2014 | 14:22:50
tom99

Ještě mě napadla během dne další věc. Nejen to, že Kai s Liamem budou příbuzní (nejspíš sourozenci a Liam by mohl být jediný přeživší z Kaiovo masakru z roku 1994), ale že jejich matka by mohla být Jo. Nejde ovlivnit, určitě nějakým způsobem bude výjimečná. Dle mého názoru to může být čarodějka, možná jedna z nejvyšších z covenu Geminy, která je matkou Kaie a poslala ho do toho vězení, kde byl Damon s Bonnie…

#7124 Packa #7127 TNoty #7132 kath023
webmaster
1.11.2014 | 19:19:55
Packa

#7123 tom99: To už by mi přišlo moc náhod najednou…

1.11.2014 | 19:23:45
blacken

Tak Stefan jen potvrdil, že je to zbabělec a bezpáteřní krysa. Jako ok, utéct místo záchrany bratra, pěkný. Pak střelit holku, která ho měla ráda a jen kvůli němu, se z ní stala upírka holce, která ho očividně miluje (a to Caroline fakt nemusím) a zdejchnout se, to je i na něj síla. Pak jít naříkat na Damonův „hrob“. No fakt super bratr a kamarád.

Snad poprvé mi bylo Bonnie líto. Snad ji dostanou zpět. Elena mě taky moc nebaví, ale zase aspoň pořád nenaříká…

#7129 Kali
1.11.2014 | 20:07:14
1.11.2014 | 22:33:17
TNoty

#7123 tom99: dobrá teorie :)

1.11.2014 | 22:33:58
Packa

#7126 TNoty: Ano, ano, ano! :D Nejvíc mě asi baví Stefanův výraz. :D

1.11.2014 | 22:42:29
Kali

#7125 blacken: přesně přesně!Stefan už to fakt přehání…rozhodně v tomhle díle byl dost na pěst!Až mi bylo líto i Ivy… Díl super,fakt škoda že se vrátil jen Damon :-/ ale nevím,myslím si že se Bonnie nakonec vrátí i s Kaiem,že jí on nějak donutí…a hlavně,Damon se o to aby se Bonnie vrátila postará a tentokrát myslím že nejen kvůli Eleně.No ještěže už je zpátky :-) Snad Elču nějak srovná,protože ta se chová čím dál víc jako kráva!Prej-můj typ je hrdina…co k tomu dodat,hlavně že ona chodí na medinu a nakonec lidi zachraňuje jen krví :-D (Fakt mě hrozně štve…možná ještě víc než Stefan,jestli to jde…) a díkybohu za Alaricka,kterej to dal Stefíkovi pěkně sežrat ;-)

2.11.2014 | 8:49:53
Goodies

Proboha, dělejte něco s tou Elenou, to je katastrofa! Jako beru, že si na Damona nepamatuje, tak jí může být putna, ale aby se chovala takhle… je neskutečně na pěst! To její retardované flirtování mě tak vytáčí. Nikdy se tak nechovala, tak nevím, proč by měla teď, když ji jenom vzali lásku k Damonovi. To se hned nemusí chovat jako štětka:/ Jinak jsem ráda za Ricka, ten mě tam fakt baví:) Stefana nebudu moc komentovat, náhodou mi ho nakonec bylo líto, protože se ukázalo, že jemu zřejmě Damon chybí nejvíce a neumí se s tím poprat… To máte jak s Elenou, když ztratila Jerra, mohla mít vedle sebe Damona a kamarády, ale nic ji nenahradilo bratra a zničilo ji to… Já Caroline nemám ani trošku ráda, takže mi bylo jedno, jak se k ní Stefan chová, aspoň jí konečně někdo trošku zavřel hubu:D Ta si tež myslí, že dostane každého chlapa, kterého si usmyslí… Střídá to tam jak ponožky. A jenom doufám, že Bonnie se nějak vrátí zpět, já nechápu, že tady na ni všichni nadávají, že ji nemají rádi. Mi nikdy nijak nevadila, naopak. Byla vždycky taková svá. A teď mě s Damonem vyloženě bavila. A ty krátké vlasy jí strašně sluší:) Nemůžu se dočkat dalšího dílu!!!

#7131 Packa
2.11.2014 | 11:40:06
Packa

#7130 Goodies: Souhlasím s Elenou, je příšerná. Taky nechápu, že jí stačí vzít vzpomínky na Damona a chová se jak pipina. Doufám, že Damon s tím teď něco udělá.

Stefan – jo, sice mu Damon chybí a pořádně nevěděl, co má dělat se životem, ale to neomlouvá to, jak se choval. Klesl u mě, hodně. Chápu, že potřeboval vypadnout z MF, ale s nikým se nerozloučit, žádná zpráva, a navíc se chovat jako hajzl?

Bonnie – já si teda nevšimla, že by na ni někdo nadával. Já mám třeba Bonnie hrozně ráda a přeju si, aby se vrátila. A protože to je TVD, tak se vrátí. Určitě.

#7135 Goodies
2.11.2014 | 11:44:33
kath023

#7126 TNoty: Je to dost výstižný :D
#7123 tom99: Ale on zabil i svoji matku,ne?Myslím,že říkal že jedinej kdo přežil byla jeho sestra,ale že jí vyrval slezinu (bez které člověk může žít nebo tak nějak) :D Nějaká souvislost tam ale bude,to si myslím taky.Třeba bude Jo ta sestra bez sleziny a lidi bez sleziny nejde ovlivnit :D

#7133 Packa
2.11.2014 | 13:49:02
Packa

#7132 kath023: Prý „lidi bez sleziny nejde ovlivnit“! :D Pobavilo, fakt: :D

#7140 kath023
2.11.2014 | 15:43:22
2.11.2014 | 17:46:50
Goodies

#7131 Packa: Ne přímo nadávají, ale hodně jsem tady v diskuzi narazila na to, že Bonnie by vlastně nikomu nechyběla, že je zbytečná atd… Já jsem ji měla vždycky ráda, sice bylo období, kdy tam neměla vůbec prostor, ale ždycky jsem ji měla mnohem radši, než tu pipku Caroline. A teď s Damonem byli tak zábavná dvojka :)

#7136 Packa
2.11.2014 | 18:40:40
Packa

#7135 Goodies: S Damonem byli skvělí! Asi si je nedokážu představit jako pár, jsem dost proti tomu, ale jinak Bonnie miluju. :)

#7137 Goodies #7140 kath023
2.11.2014 | 19:18:53
Goodies

#7136 Packa: Ježíš, jako pár, chraň Bůh :D To si neumím ani představit! Miluju ten jejich divný přátelský vztah, kdy se navzájem chrání, i když vypadají, že se nesnáší :)

#7138 Packa #7140 kath023
2.11.2014 | 19:54:33
Packa

#7137 Goodies: Přesně! Tohle přátelské pošťuchování je super a mělo by to u toho zůstat. Nechápu ty názory, že by měli být spolu. Absolutně ne! Sama mám takové (pánské) kamarády, se kterými se pošťuchuju, ale romantický vztah to absolutně není.

2.11.2014 | 19:56:26
blacken

Tak já Bonnie ráda nemám, ale s Damonem byla dost v pohodě, to zase jo. Teď bych jí dala šanci. Vadila mi s Jerem – kterej bude asi dost vyvádět, až zjistí, že Damon se vrátil a ona ne. Caroline by zasloužila přímou jízdenku na druhou stranu, ale zrovna ke Stefanovi se chovala hezky a on ji takhle zneužívá.

Stef – no dejme tomu, že je takovej hajzl proto, že mu D. chybí a neumí se s tím vyrovnat. Ale on se neumí vyrovnat nikdy s ničím. Asi by mu neuškodilo být víc chlap a ne ublížená bábovka. Navíc kdyby se nevymlouval, tak mohl někdo jinej začít něco dělat ohledně záchrany. A taky ho neomlouvá to, co udělal Enzovi a Ivy.

2.11.2014 | 20:16:46
kath023

#7133 Packa: To byl jenom takovej nápad :D
#7136 Packa: , #7137 Goodies: Přesně tak,pár absolutně ne,ale dohromady byli vtipný,a to jak se chránili bylo taky hezký.

Spíš mě přijde že všichni nadávají na Car a ne Bonnie :D Já mám Caroline radši,a fakt mě naštval Stefan když jí tam nechal Ivy a chtěl se zase vypařit.

2.11.2014 | 20:34:27

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama