Upíří deníky (The Vampire Diaries)
89/100 - 654×

Upíří deníky(The Vampire Diaries)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
VOD
Max | Amazon Prime Video
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Diskuze: Obecná diskuze

Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!

kath023

Mě přišel ten díl trochu nudnej ze začátku,ale myslím že na rozjezd dobrý.Liv jsem taky neměla ráda,ale už mi tak nevadí,spíš Tayler by mohl někam vypadnout a už se nevracet :D Jeremy se chová zase jako idiot,jo sice ztratil Bonnie ale stejně.Matt se asi nezmění,Caroline v podstatě taky ne,je super že je zpátky Rick,jenom doufám že nevymaže Eleně vzpomínky na Damona.Doufám,že se Stefan brzo probere,tohle jeho posunul jsem se dál se mi teda nelíbí :D A ještě mě tak napadlo,kde je vlastně Enzo?

#7022 sisi2000
4.10.2014 | 10:27:44
sisi2000

#7021 kath023: Plecka říkala, že bude Enzo až v druhém díle ;-)

#7024 kath023
4.10.2014 | 15:37:33
Kali

super díl!!o tolik lepší než první díl 5.série…a to jsem Delena ;-) jen doufám,že se Rickovi nepodaří Eleně vymazat Damona…nebylo by to fér ani pro jednoho z nich,až se Damon vrátí…pochopil někdo Stefana s tou holkou?Jak jí tam řekl,že je upír,to mu nevěřila nebo to o něm ví?Tak nějak jsem doufala,že to bude nějaká čarodějka nebo tak…

#7024 kath023
4.10.2014 | 15:58:24
kath023

#7022 sisi2000: Ajo,dík :) Já ho teda nemusím,ale vím že má být jednou z hlavních postav nebo tak něco :D
#7023 Kali: No,asi mu nevěřila..Upří­mě,není se čemu divit :D

4.10.2014 | 19:23:07
anndy

Podle všeho jí Rick nevymaže Damona, ale jen lásku k němu. A pak by stačilo říct jen „vzpomeň si“, něco jako Klaus a Stefan. ale takhle jednoduchý to beztak nebude.

#7026 TNoty
6.10.2014 | 8:15:02
TNoty

#7025 anndy: to víš,že to tak jednoduchý nebude :D najednou jí vrátit vzpomínky nepůjdou :D klasika…

#7027 Kali
6.10.2014 | 9:36:18
Kali

#7026 TNoty: to byla první věc,kterou jsem si na konci 1.dílu říkala :-D „jasně,takže celá série bude o tom,jak se snaží vrátit Damona a zbytek budou vracet vzpomínky Eleny na Damona“ :-D ale snad nebudou tak průhledný…to už je moc klišé…

#7028 OriginalHunter #7029 OriginalHunter
6.10.2014 | 15:58:44
OriginalHunter

#7027 Kali: to isto nebude kedže Damon a Bon sa majú vrátit v 5 epizóde .. kvoli jednej časti si robíte obraz o celej sérii …

6.10.2014 | 16:18:00
OriginalHunter

#7027 Kali: to isto nebude kedže Damon a Bon sa majú vrátit v 5 epizóde .. kvoli jednej časti si robíte obraz o celej sérii …

#7030 sisi2000 #7031 Kali
6.10.2014 | 16:18:12
sisi2000

#7029 OriginalHunter: Už v 6. epizodě :-/

6.10.2014 | 17:30:53
Kali

#7029 OriginalHunter: ale naopak,mě se ten díl fakt líbil!Celej,už jsem tady psala,že třeba mě osobně se líbil víc než 5×01,jen mě štvou s tou Elenou…

8.10.2014 | 12:55:11
osvalsim

Sice jsou titulky venku, ale raději ještě svůj nazor na dnešní díl zamaskuju :)

Jsem z dnešního dílu lehce rozpačitá..Vůbec se mi nelíbí, že Eleně vymazali Damona..protože už vidím, jak se pak vrátí, ona si ho nebude pamatovat a zase se o ní bude snažit on, proč to nemůže být jednou naopak? :) Hlavně si jako pamatuju díl, jak Rebeka říkala Stefanovi, že mu může vzít vzpomínky a lasku k Eleně, že mu vezmě jaho bolest a když s tím souhlasil, tak Elena byla uražená.. a ted to udělala taky? no nevim no..mohl to rick udělat jinak a ne takhle.. a Stefan? jako chápu, že chce začít znova,ale..mohl to dát nějak vědět a ne je nachávat ve falešný naději.. takže v tomhle díle se mi po dlouhé době libila Caroline, fakt mě potěšila!!! No a Enzo taky zaválel :) Damon a Bonnie se krásně doplnují a sem zvědavá kdo tam s nima je :)

#7036 Kali
10.10.2014 | 20:33:13
Anne397

Mam dotaz (snad se mi to podaří dát jako spoiler, abych to nekazila těm, co dnešní díl ještě neviděli) ! Kde bral Damon krev celou tu dobu co je s Bonnie, když tam nejsou žádný lidi a on je pořád upír?

#7034 Anne397
10.10.2014 | 22:32:56
Anne397

#7033 Anne397: Tak se mi to nepovedlo :(

#7035 anndy
10.10.2014 | 22:33:38
anndy

třeba měli v tu dobu doma zásobu, nebo si skočil do nemocnice, když funguje obchod – a je v něm plno věcí, tak proč ne krevní banka (obchod viz webclip k 6×03 – odkaz ve spoilerech :-)#7034 Anne397:

11.10.2014 | 8:41:47
Kali

hezkej díl,i když smutnej…škoda,že si Elena nechala Damona vymazat…nevím,ale podle mě jí ty vzpomínky pak už nikdo nevrátí…jsem teda zvědavá,jak tohle udělaj :-/ Stefan se chová jako vůl a jedinej Enzo mu to řekl pěkně od plic!!To se mi teda dost líbilo,hlavně to co říkal,bylo podle mě přesný,pokud vím Damon se na něj nikdy nevykašlal…a hlavně,kdyby tam byl a nějak pomáhal,Elena by si třeba ani neměla potřebu ty vzpomínky vymazívat…ale je pravda,že mi přijde trošku nesmysl,být pořád na univerzitě,na jejím místě bych seděla s Enzou v autě a pomáhala mu..
#7032 osvalsim: musíš si uvědomit,že tenkrát Stefan chtěl vymazat vzpomínky jen proto,že byl ublíženej,Eleně Damon umřel a to se podle mě nedá moc srovnávat…

11.10.2014 | 10:09:51
Dadlaaa

Tenhle díl super, hlavně teda Damon s Bon :D jsem zvědavá, kdo je tam s nimi :D no i když Elena nechala smazat vzpomínky na Damona, tak jsem byla ráda, že to neudělali tak, že by ho prostě Rick vymazal, líbilo se mi, že jsme měli příležitost vidět některé scény znovu :) jediný co mě trochu mrzí, je, že si Elena pamatuje to, že ho nenáviděla za smrt Jera…přitom mezitím než se do něj zamilovala uplynulo spoustu času . Jinak Enzo byl boží, hlavně, jak se naštval, když viděl ubrečenou Car :D ta zas výborně řekla Stefovi, že je hajzl :D tak jsem teď zvědavá, jak se zachová, když mu Enzo zabil tu holku :D jinak Fell mě něják nenadchnul…no je prostě z rodiny zakladatelů :/ těším se na další díl :) :D

#7038 anndy
11.10.2014 | 22:48:23
anndy

je zajímavý, že zakladatelský rodiny se tak množí, se je pořád dost členů i po různých masakrech :-D na to, že jsem Delena, tak pořád nějak doufám, že to Stef myslel jinak a že to prostě nevzdal. #7037 Dadlaaa:

#7040 TNoty
12.10.2014 | 9:02:07
TNoty

jsem tak přemýšlela a myslím si,že bude problém vrátit Eleně vzpomínky na Damona,podle mě když jí Rick ty vzpomínky upravil tak to nebude jen tak :(

#7060 RoseMary
12.10.2014 | 22:06:45
TNoty

#7038 anndy: to jo no :) Stefík jich přes půlku povraždil a najednou se pořád vynořují nový :D

#7045 kath023
12.10.2014 | 22:07:39

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama