Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Obecná diskuze
Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Janina Gavankar
29.11.1980 | 29.11.2024 -
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
přihazuju jedno Delena videjko, kdo si chce užít nostalgie
https://www.youtube.com/watch?…!
#6959 TNoty: Jo, taky už jsem koukala. Je to herečka z Twilight ságy Nikki Reed. Je to dobrá kamarádka Niny, takže se i s Ianem znají dlouho. ;)
#6964 TNotyI love <3 the vampire diaries
#6962 dvojnice89: jojo,koukala jsem,že je to Rosali z Twilight :) a ještě se oženil Klaus :) ten si vzal tu herečku co hrála matku Bonnie :) moc mi k sobě teda nesedí,ale budíš no :)
#6965 sisi2000 #6966 anndy#6964 TNoty: Taky mi k sobě moc neseděli, ale pak jsem viděla fotku ve svatebním a strašně jim to slušelo ;) Hlavně měla překrásné šaty <3 :)
taky jsem hleděla, že si vybral právě „mámu Bonnie“, nehodí se k němu, navíc vypadá o dost starší (taky je starší)…no hlavně, že se mají rádi:-) #6964 TNoty:
#6960 anndy: Takže je to pravda?Já viděla jen pár fotek,který nic zvláštního nenaznačovaly, takže jsem nad tím ani nepřemýšlela :D
#6968 anndypsalo se o tom dokonce i na českých stránkách, takže buď je to dobře udělaná lež nebo fakt pravda. No já jsem taky neviděla třeba líbající se fotku, ale jen z běhání, což můžou dělat i kamarádi…#6967 kath023:
Kdo koukáte na TO, viděli jste už trailer na 2.řadu? Docela hustý. Doufám, že brzy přijde i nějaká upoutávka na TVD! Už se nemůžu dočkat. Zatím si krátím čas sledováním od 1. série a musím říct, že to vůbec není na škodu pustit si to všechno zase od začátku. Zjišťuju kolik věcí jsem přehlídla a některý věci mi už dávají větší smysl, ale taky se objeví i spoustu nesrovnalostí. ;)
ja pozeram to a trailer som uz tiez videla, vyzera to ze hayley sa konecne rozbehne a objavi sa aj Rebekah s Hope. A nevie nikdo kde by bol nejaky oficialny trailer k TVD ?videla som uz vselico ale nic poriadne
tak jsem se z nudy začala dívat na 5. řadu – hned mě trkl zase ten sejf, vysvětlilo se vůbec co znamenají jména na něm? nebo kde vzala Kathrin to svoje „Pierce“? S kathrin to prý ukončili, takže pochybuju, že budou flashbacky, aby nám o ní něco řekli
#6972 Stelly#6971 anndy: Katherine Pierce tj. Katerina Petrova v 2.řadě myslím,že si to jméno pak po nějakém čase změnila aby znělo modernějc.....nejspíš každopádně v 2.řadě bylo řečeno,že se původně jmenovala jinak tak jsem si to tak odvodila… :) jinak s tím sejfem jaký jména můžeš sem dyžtak dát prosím obrázek ;)
#6973 anndyjasně, že vím, že je Petrova, ale mě zajímalo proč se přejmenovala právě na "Pierce"a tohle jméno bylo na tom sejfu a ještě myslím Franklin. obrázek se mi fakt hledat nechce, to si spíš projeď první díl páté řady#6972 Stelly:
#6974 kath023#6973 anndy: Taky jsem nad tím sejfem přemýšlela :D
prosím vás mám takú otázku :D neviem prečo ale v piatej sérii som si strašne oblúbil katarínu a proste sa mi nepáči , že chcípla alebo ja neviem čo sa to s ňou stalo tak sa vás chcem opýtať či niekto nevie čo sa jej to vlstne stali či umrela alebo sa možno eŠte vráti fakt ma to dosť prudí , že tam už nebude (možno)
#6976 kath023#6975 Arayn: Hele jsme na tom úplně stejně :D Já ji měla ráda i před tím ale jako člověka jsem si ji strašně oblíbila a oni ji nechají umřít :/ Všichni říkají že se nemá vrátit (i když jsem někde viděla že se vrátí ale to byl spíš jenom obrázek od nějakýho fanouška),tak já fakt nevím.Pořád pevně věřím že ji uvidíme aspoň v nějakým pitomým flashbacku.A vlastně jsem pořádně nepochopila,co se s ní stalo-jestli skončila někde „v pekle“ nebo ji to odfouklo stejně jako Damona s Bonnie.Přijde m nefér,že když Jeremy nebo Bonnie vždycky (zatím) obživli tak aby Katherine už by zůstala mrtvá :D
Ester spravila s Alarica povodneho ktoreho nemože zabit ani biely dub iba smrt Eleny ale teraz ked sa vlastne vrátil ako to bude ? :D nič ho nezabije iba to keď nadobro zomre Elena ? :)
#6978 Stelly #6979 anndy#6977 OriginalHunter: dobrej postřeh… :D taky by mě to zajmalo.. :)
myslím, že nad tím tvůrci nepřemýšleli, protože Elena je vlastně mrtvá a pochybuju, že se kouzlo váže i na upírský život. kdyby jsme do toho moc šťourali, tak by Rick měl být spíš člověk, ale taky možná jen zmizlo jeho alter ego i s nesmrtelností…Ale podle toho co jsem četla má být Rick minimálně upír a Elena mu má pomáhat jak jím být.#6977 OriginalHunter:
#6980 OriginalHunter#6979 anndy: čo viem ja tak by mal byť povodný ked chceli zachránit šerifku tak Damon nemohol zdvihnút to čo ju držalo a Alaric to zdvihol „maličkom“ takže to dost naznačuje :)
#6984 kath023