Upíří deníky (The Vampire Diaries)
89/100 - 654×

Upíří deníky(The Vampire Diaries)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
VOD
Max | Amazon Prime Video
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Diskuze: Obecná diskuze

Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!

sisi2000

Vždyť oni už ani neví, kdo toho otce Tylera hrál ;) :D

18.5.2014 | 14:37:47
Stelly

a v tý době ani ostatní nevěděli že vůbec nějaká druhá strana vůbec byla/je.....takže jak by nám ho asi mohli ukázat..... :D a pak v tý třetí sérii na něj už asi zapomněli ;) :D

18.5.2014 | 15:07:33
Kali

jako díl dobrej,ale…jestli to bílý světlo na konci mělo znamenat,že Bonnie a Damon jsou definitivně pryč,tak…já to nepřežiju,jestli se mi Damon nevrátí :-O pěkně mě to štve!!Měl tam radši zůstat Stefan…a ještě teď čekat na další sérii!!Doufám,že Elena něco vymyslí,aby ho dostali zpátky :-( Hrozně jsem na konci brečela :-(

#6884 Stelly
18.5.2014 | 15:42:52
Stelly

#6883 Kali: ve spoilerech je odkaz na článek ve kterým je tak trochu vysvětlený co by se mělo stát ;)

#6885 Kali
18.5.2014 | 16:01:23
Kali

projížděla jsem spoilery a nevím,kterej myslíš?Četla jsem ten rozhovor s Pleckou a pak ten anglickej článek?Plecka tam něco naznačila,ale…no každopádně mě to trošku uklidnilo…ale stejně z toho konce nemám pořád dobrej pocit :-/#6884 Stelly:

#6890 Stelly
18.5.2014 | 16:04:16
Ivčí

Nechce se někomu z edna týmu s dobrou angličtinou udělat článek? :) Sím :) http://tvline.com/…-dead-alive/ S mojí pouze seriálovou angličtinou mi to přijde trochu zmatené.. :D :)

18.5.2014 | 16:10:48
blacken

#6858 osvalsim: No právě, prostě ok, beru, jsou stále upíři. Ale křičí z toho – upravili jsme to tak, aby upíři zůstali…

Prostě to bylo celé takové utahané a dost nepřirozené…

#6906 osvalsim
18.5.2014 | 16:46:36
blacken

Teď mě jen napadlo – a už mi to nejde přidat k předchozímu příspěvku, tak sorry – taky se vám zdá, že postupně likvidovali postavy… pak si najednou řekli – sakra! klesá sledovanost, zlikvidovali jsme všechny dobré postavy… co budeme dělat? Uděláme díl, kdy se část postav vrátí? Aspoň mi to tak přijde s Alaricem… Prostě než vymýšlet napínavý děj, který nebude stát na smrti oblíbených postav, tak raději vymyslí kličku, jak je vrátit.

#6889 sisi2000
18.5.2014 | 16:51:07
sisi2000

#6888 blacken: Plecka na toto říkala, že chtěla zničit tu druhou stranu, tak si sedla s tím jejím týmem a shodli se, že poslat Alarica nadobro pryč, by byla škoda ;) Však v jednom rozhovoru to říkala, nevím jestli je to ten ve spoilerech, ale určitě je na též stránce :)

18.5.2014 | 17:11:53
Stelly

#6885 Kali: no ten rozhovor mám na mysli… ;)

18.5.2014 | 18:22:17
Goodies

Holky, s tím tátou od Tylera se to dá ale dobře vysvětlit… On nejspíš i skončil na druhé straně jako teď Tyler, protože před smrtí na tom byl stejně jako on. Ale klidně můžou říct, pokud by to chtěli nějak obhájit, že se tam neukázal, že třeba hned našel klid a šel dál… Vždyť ani Jennu neukázali na druhé straně, a to umřela jako upír. Nebudou zase úplně všechno vysvětlovat do detailu. Hodně věcí si hold musíme domyslet :) Nebo třeba někteří, co třeba byli na druhé straně se toulají někde dál :D Jestli chápete jak to myslím… Alaric a Vicki a ostatní se přece ani tak kolem Bonnie pořád neochomejtali, i když byla kotva a mohla je všechny vidět.

#6892 Kali #6919 millay24ify
18.5.2014 | 19:15:14
Kali

jj,taky bych to viděla tak nějak…a zrovna ten jeho otec byl pěknej prevít,takže ani Tyler ho nikdy nehledal,natož aby ho hledali ostatní…#6891 Goodies:

jinak teda bylo v tom díle celkem dost „chyb“,nebo aspoň ne moc dobře vysvětlených věcí…třeba ten Tyler…nejenže umřel během pár vteřin,ale ostatní si chodili po Mystic Falls celkem dlouho (v předchozím díle přece město už bylo zbavený magie,no ne?),nehledě na Delenu,která jela v autě rozhodně dýl,než co trvalo zabít Tylera…pak zase Tyler,kterej je teda zase člověk před zapnutím vlkodlaka?Jas­ně,změnil se v z hybrida na vlkodlaka a pak umřel (jako vlkodlak!),ale to přece není důvod k tomu aby byl zase člověk,no ne?Další věc je,jak ta Liv nemohla čarovat,to ten její brácha jí nemohl jako pomoct?Vždyť čarodějové to tak dělali,ne?Třeba Bonnie s babičkou spojili síly…jasně,byl na ně asi naštvanej,ale zase musel přece chápat,proč to udělali a minimálně teda mohl litovat toho,co chtěl původně El a Stefanovi udělat!Taky nevidím důvod,proč Damon byl tak smířenej se smrtí,vždycky se snaží ze všeho dostat a tady si řekne jako…hmmm,tak jsem umřel,ale milovala jsi mě,tak mi to nevadí…hrozně mě štve,že umřel :-(

#6893 Goodies #6895 sisi2000
18.5.2014 | 19:24:44
Goodies

#6892 Kali: No Tyler sice umřel jako vlkodlak, ale ten Markos to vysvětluje jasně, když ho strčí do té zóny bez magie. Ono ho to zbavilo veškeré magie. Takže vlastně prostě musel být jedině člověk, upíři jsou jen upíři, takže je to zbaví upírství a jsou lidi a jeho to muselo zbavit všeho, i vlkodlaka, aby byl zase člověk. Jinak to jak zemřel hned a Damon s Elenou si vesele jeli, to jsem taky nepobrala :D Ten bratr od Liv, toho bych nakopala! Taky mě to nasralo, že jí idiot nepomohl, sílu na to, přerušit to kouzlo ale měl zmetek :/ Damon, že byl smířený se smrtí… A co už mohl jiného dělat, že… Ani Bonnie už nevěděla co by a druhá strana se rozpadala. V tom rozhovoru, co je ve spoilerech Plecka říká, že druhá strana je nadobro pryč. Takže jemu i Bonnie bylo určitě jasné, že co nevidět příjde konec…

#6894 Dadlaaa #6907 Kali
18.5.2014 | 20:04:13
Dadlaaa

#6893 Goodies: jenže zase vlkodlak není magií čarodějek…upírství stvořila Ester na ochranu Mikalsonových právě proti vlkodlakům a to kouzlo, které bylo za tou hranicíje přece zbavovalo magie čarodějek…to je přesně to co na tom nechápu :)

#6896 sisi2000
18.5.2014 | 20:23:02
sisi2000

#6892 Kali: Toto jsem tu vysvětlovala už dvakrát! :D Tyler umřel jako člověk s vlkodlačím genem a jak k tomu citoval Marcos, ještě se zlomeným vazem ;)

#6907 Kali
18.5.2014 | 20:38:46
sisi2000

#6894 Dadlaaa: Myslím, že to kouzlo bere vše magické :) Beztak ty vlkodlaky taky stvořili nějaké čarodějky, jak by se mohli stvořit sami? Nějakým morem nebo mutací jak v každém druhém filmu/seriálu? :D

#6900 Dadlaaa
18.5.2014 | 20:44:49
TNoty

jak nad tím teďka zpětně přemýšlím,ten závěr byl nakonec docela pochopitelnej…bylo by blbí kdyby všichni přes Bonnie přešli a ona by umřela sama…nebylo by to tak dojemný konec…a že vybrala Damona věděla,že to fanoušky emocionálně nejvíc zasáhne…sice mi je líto,že to Damon odskákal,ale kdyby tam byl někdo jiný asi by to semnou nic neudělalo…i přes všechno se těším na další sérii…jsem zvědavá co se bude dít…první díl určitě budou vzpomínat na Damona tak to obrečím :)

#6898 Goodies #6903 sisi2000
18.5.2014 | 20:59:04
Goodies

#6897 TNoty: To víš, že spoléhala na to, že to se všemi zacloumá, potvora jedna masochystická :D Stačí se podívat na fb, kolik má Ian fanoušků… Nina kolem 4 mil., Paul kolem 3 mil. a Ian necelých 13 mil. ;)

#6899 TNoty #6920 millay24ify
18.5.2014 | 21:07:47
TNoty

#6898 Goodies: tak vždycky to byl největší tahoun ;) …jsem zvědavá jak to s ním vymyslí dál…někdo dával na fcb fotku z jeho stránky,že se loučil s fanouškama :( tak se bojím toho,že skončil :(

#6901 Goodies #6902 IanDavid
18.5.2014 | 21:27:26
Dadlaaa

#6896 sisi2000: no přece jen je to kletba…takže asi fakt čarodějky :D

18.5.2014 | 21:30:31

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama