Upíří deníky (The Vampire Diaries)
89/100 - 654×

Upíří deníky(The Vampire Diaries)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
VOD
Max | Amazon Prime Video
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Diskuze: Obecná diskuze

Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!

Leuš25

Přesně Stefanova smrt nůďo, ale mě to nedojalo nejspíš proto, že to bylo špatně zahraný.. Prostě jak si tam opatrně lehnul na silnici a zas ten jeho vykulenej výraz.. to nejde přehlídnout. Nevím Stefana jsem si oblíbila až teď, ale za mě Paul Wesley není moc přesvědčivej herec.

13.5.2014 | 13:29:06
anndy

20 sérií … :-D to by naštěstí nešlo, leda by ze všech byli lidi, nestárnoucí upíři – no na Eleně je už dost vidět jak „dospěla“#6799 Goodies:

#6803 Firefly621
13.5.2014 | 13:36:30
Firefly621

#6802 anndy: No já nevím hele, tohle je typ seriálu co se bude točit dokud bude vydělávat, dost lidí na to teď už asi kouká hlavně kvůli hercům, protože děj nemá hlavu ani patu a pokud jde o ten trojuhelník mám pocit že sami scénáristi nemají tucha jak to nakonec ukončí, prostě se snaží jen vymýšlet pořád další zvraty aby udrželi diváky napnuté jenže už to dotáhli tak daleko, že smrt hlavní postavy tu skoro s nikým nehla, to je docela špatný znamení. :D

#6805 Goodies
13.5.2014 | 18:15:12
Stelly

#6799 Goodies: na tu matlaninu že my češi můžeme na to nadávat jak chceme a nic moc s tím neuděláme.....ale to neřeš.....s tím trojúhelníkem to nemusíme brát všichni stejně taky sem napsala že je to můj názor......a jinak jako já bych byla spokojená tak s 10ti sériemi :) :D :D

13.5.2014 | 20:07:55
Goodies

#6803 Firefly621: A to je právě velká škoda… vždycky jsem si představovala, že ví přesně jak to dopadne a že to bude vymakané, ale teď taky nevím… A jinak máš pravdu, něco je hodně špatně, když to s mnoha lidmi ani nehlo, že je Stefan mrtvý. Ono to věčný vracení postav ubírá takovým scénám na kouzlu… Příkladem je i smrt Kath. Plecka prohlásila, že tím, že odešla na temnou stranu, chtěli potvrdit to, že je opravdu pryč. A teď každý spekuluje, kdy se Kath vrátí, to je prostě na hlavu :D

13.5.2014 | 21:12:53
sisi2000

#6800 Kali: No, já fb moc nevěřím, tam jsou to spíš takové spekulace, ale Caroline Dries v jednom rozhovoru řekla, že máme počítat se třemi definitivními smrťmi ;)

#6807 anndy #6808 Kali #6828 osvalsim
13.5.2014 | 21:50:43
anndy

otázka je, jestli se bere Tyler jako mrtvý#6806 sisi2000:

#6809 Stelly
14.5.2014 | 8:04:32
Kali

#6806 sisi2000: tak já zase tý stránce,kde to psali,celkem věřím,protože zatím jim vyšlo skoro všechno…ale jako těžko říct,ona Plecka vždycky někde něco plácne a nakonec z toho nic není…takže je taky možný,že nás zase vodí za nos…nakonec se ještě vrátí Kath,která teda měla zmizet nadobro a bude… :-/

#6810 sisi2000
14.5.2014 | 8:15:46
Stelly

#6807 anndy: neměl by se brát ne…?Elena se tak taky nepočítala… o.O

14.5.2014 | 14:34:44
sisi2000

#6808 Kali: Počkat, Kath se vrátí? Jak to víš? V žádném rozhovoru jsem to nečetla… Podle mě je mrtvá definitivně ;)

#6811 Kali
14.5.2014 | 16:51:19
Kali

nn,nemyslím teda že se vrátí,jen jsem to na pár stránkách našla,že by se měla v 6. serii vrátit,ale nebylo to ověřený,takže…spíš jsem to myslela tak,že zrovna u ní tvrdili,že se nevrátí už nikdy a tak by to byl celkem poděl,kdyby jí zase oživili :-/ mě osobně nechybí,je pravda,že mi jí bylo líto,když umírala,ale jen napoprvé,ta druhá „definitivní“ smrt byla celkem zbytečná…jsou jiný lidi,který by měli přivést k životu,ale to už jsem tu psala…#6810 sisi2000:

14.5.2014 | 17:58:03
blacken

Ale to je přece nesmysl – kdyby teda bylo odůvodnění pro to, že Jerr a Matt ještě žijou to, že je zabila magie a tak by bez magie byli živí, tak by se mohli vrátit rovnou všichni ti, co je zabilo něco nadpřirozenýho. Tohle prostě už nedává vůbec smysl. Buď teda mizí magie, tak Jeremy a Matt mají být stejně v háji, jako všichni ostatní… a ne tohle. Už mě dost vydeptává, jak se pořád vrací postavy a jak nic nedává smysl. Nekoukat na to tak dlouho, tak bych se nenamáhala to dokoukat.

14.5.2014 | 22:10:09
anndy

teď trochu z jinýho soudku – Joseph (Klaus) má zítra narozky a na netu koluje, že se zasnoubil, gratulace té šťastné :-)

#6814 Annie27
15.5.2014 | 10:16:17
Annie27

#6813 anndy: Akorát jsem na to koukala ha cz stránkách TO :)

15.5.2014 | 13:17:01
anndy

dneska jsou titulky v rekordním čase – díky :-)

#6816 JeremyFall
16.5.2014 | 16:09:30
JeremyFall

#6815 anndy: Tak je to finálová epizoda a všichni se většinou na finále těší, takže se asi snažili udělat ty titulky rychle, aby nás zbytečně nenapínaly. :D

16.5.2014 | 16:48:35
Maroola

Trochu off-topic, ale nějaký tip na solidní seriál pro období pauzy? :)

#6818 Stelly
16.5.2014 | 18:39:46
Stelly

#6817 Maroola: já teď sleduju láska je láska plus třeba si najdi na netu co si v televizi zahlídla nebo ták… ;)

tenhle díl byl fakt perfektní....­....moc se mi líbil a jak sem tipovala Marcos taky musel zemřít.....je mi líto Lexi ale na druhou stranu našla klid.....co se týká Damona tak to sem tak nějak čekala že tam zůstane trčet.....jinak bych řekla že ho oživí ale že se z něj zřejmě stane člověk když (možná) našel klid tak že prostě dostane novou šanci.....ale myslím si že je oživí přece jenom jak Bonnie mluvila s babičkou tak její babička jí něco naznačila a Bonnie to nechápala....­..takže asi takhle......je super že teď pro změnu zase Stefan bude zachraňovat Damona…jinak sem zvědavá na to MF a na to jestli tam to kouzlo ještě je......taky mě tak napadá že jestli je druhá strana zničená tak asi ti z toho „pekla“ se objeví jen spekulace.......

protože dokud byla other side tak v podstatě to bylo takový že všichni najdou klid atd......a ti co se nedostali tak už nemůžou zasahovat…takže bych řekla že teď když někdo umře tak to bude asi dost jiní protože jak sme mohli vidět všichni nenajdou klid hned.....já vím tenhle poslední odstavec je trochu magořina ale zas úplně ne......

#6819 Goodies
16.5.2014 | 19:11:40
Goodies

#6818 Stelly: Řekla bych, že druhá strana už nebude, a ti co umřou už prostě opravdu nebudou… Prostě konec a žádné vracení zpátky. Budou pryč, jako všichni ti, co mizeli, když se druhá strana rozpadala. A ti co jsou v pekle jsou úplně někde jinde. Asi nějaká věčná muka, nebo tak něco.

#6820 Stelly
16.5.2014 | 19:24:34
Stelly

#6819 Goodies: no uvidíme… :) každopádně se těším na další sérii......a ten článek podle mě je to blbost když Ian má taky podepsanou smlouvu na další sérii…i když nikdy nevíme.....kaž­dopádně Damon je snad nejoblíbenější postava seriálu takže pochybuju že ho nechaj mrtvýho…ale kdyby ano tak to by fakt znamenalo že šestou to chtěj ukončit… :/

#6821 anndy #6823 Goodies
16.5.2014 | 20:02:43

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama