Upíří deníky (The Vampire Diaries)
89/100 - 654×

Upíří deníky(The Vampire Diaries)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
VOD
Max | Amazon Prime Video
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Diskuze: Obecná diskuze

Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!

Goodies

#6760 blacken: To máš pravdu, už jsem si taky říkala, jakou má ta Elena vlastně roli… Dřív i vymýšlela sama různé akce a brala věci do vlastních rukou a teď je tam sama jak do počtu… Je to ale škoda. Mi celkově teď většina postav připadá do počtu a to asi není dobře…

#6762 anndy
8.5.2014 | 19:45:35
anndy

přesně tak, většina postav tam jen tak postává a nic…a když je někdo zajímavý, tak ho zabijou viz Enzo, no ještě, že je druhá strana :-D#6761 Goodies:

8.5.2014 | 20:20:42
blacken

Přesně. Hlavně i věci kolem – dřív řešila Jeremyho, mluvila s Jennou… měla kamarády – nějaká interakce mezi ní a okolím, chodila na různé plesy a večírky. Teď je na VŠ, to ale v podstatě nepoznáme. S nikým se nebaví – jen s Damonem – už několik dílů o tom samém, nebo se Stefanem – a to tam taky v podstatě jen sedí a kouká. Nina je fakt nádherná, ale jenom na ozdobu je jí škoda. Bonnie je tam úplně marná, jen záběr na to, jak řve, když někdo prochází skrz kotvu. Nikdy na nic nepřijde, ani nečaruje – je prostě k ničemu. Dřív se taky něco dělo v rámci její rodiny – teď taky o ničem. Jeremy chodí jako dvojče Bonnie – a jen kouká – taky postava o ničem. Tyler kdyby tam nebyl, tak to nikdo nepoznáme. Pořádné nové postavy chybí – poutníci jenom někde stojí a předříkávají. Takže to táhne Damon se Stefanem – kteří jsou sice fajn, ale dvě smysluplné postavy z celého seriálu, to je přece jen trochu málo. Navíc tak dostává víc prostoru Caroline (která je výraznější než Elena) a to mi moc radost nedělá… Když tam byl Enzo, tak to bylo fajn, ale teď už to není ono, když ho nikdo nevidí. Asi neznám žádný jiný seriál, kde by s takovou chutí odstraňovali nejlepší postavy – Alaric, Klaus, Elijah… už mi chybí i Jenna a Anna

#6764 Stelly
8.5.2014 | 20:25:29
Stelly

#6763 blacken: a co Katherine…? to byla taky super postava… ;) jinak souhlas tou VŠ dřív byla snad polovina jejich akci ve škole ale teď byl tam jen jeden ples.....a pak asi 2× záběry z hodiny.....a teď už sou tam jenom záběry z kolejí…co se týká Bonnie…nejsem si istá ale vzhledem k druhý straně bych řekla že Bonnie asi zemře.....i když mě teď napadlo že možná když by zabili Markose tak by se to zase mohlo srovnat.....(jen nápad)…Jeremy upřímně sem ráda že už teď nic nedělá už mě trochu štvalo jak si vždycky když byla El v ohrožení začal hrát na hrdinu......je fakt že Tylera taky nemusím a ani by mi nevadilo kdyby umřel ale.......strašně moc se mi zalíbilo trio Jeremy,Tyler a Matt :D nejlepší bylo u týhle epizody jak připoutali Tylera a Bonnie že půjde.....a oni všichni tři na ní takovej pohled :D to bylo zabitý..... :D ale zase je fakt že to spíš táhne Matt… :D jinak strašně se mi líbí že při takovýhle vědech dostává prostor Matt… :D myslím že se chová o dost líp… :) a Caroline ježíííš já sem tak ráda že má tak moc prostoru :) konečně nevypadá jako slepice(aspoň podle mýho)…tak jako dřív občas vypadala při těch jejích miniscénách… :) takže teď sem za to ráda…a Enzo já si myslela že se z něho stane skvělá nová hlavní postava… :/ a oni to skončili takhle.....ta Jenna mi taky chybí když byla do toho konečně zapojená tak jí zabili…ach jo… :/

#6765 blacken
8.5.2014 | 20:50:38
blacken

#6764 Stelly: Katrin asi taky… i když v téhle sérii mě dost nebavila. Ale asi pořád lepší, než to, co tam zbylo. Matta moc nemusím, ale v poslední době oproti zbytku Bon-Jer-Tyler září… Na Caroline se neshodneme, předtím to byla pipka, ale snesitelná, teď pro mě potvrdila to, že je slepice a ještě k tomu je nesnesitelná. Každá minuta, kdy mluví je pro mě utrpením, které je míň a míň vyvažované ostatníma postavama :-D

#6766 sisi2000 #6769 Goodies
8.5.2014 | 21:26:26
sisi2000

#6765 blacken: Jo, na Caroline máme stejný názor, ale mě hlavně štve ty její blbý poznámky na Elenin milostný život, však jsem si tu nedávno už musela postěžovat polovinou stránky :D

#6767 blacken
8.5.2014 | 22:00:59
blacken

#6766 sisi2000: Přiznám se, že doufám, že bude jedna z postav, které se do další série nedostanou…

8.5.2014 | 22:09:26
blacken

Tak tenhle díl se mi líbil víc, ale fakt nepobírám… Elena se Stefanem utečou poutníkům a pak se promenádují u silnice? To jako fakt? A Caroline byla úplně nemožná – už jak jela do Bonnie, která se očividně snažila přemýšlet… nebo pak se Stefanem, po vyrvání srdce má asi fakt smysl volat o pomoc.

Je mi jasné, že se Stefan vrátí, asi je to nakonec z možných smrtí ta nejlepší, ale už mě to pravidelné umírání trošku štve.

10.5.2014 | 9:03:48
Goodies

#6765 blacken: Vidím to úplně stejně. Já už ten její upištěný, nepříjemný hlas nemůžu ani slyšet! A vidět ji už taky ne, buď protáčí oči jak pipka nebo se tváří znechuceně jako stará panna. Mám na ni absolutní alergii :/

10.5.2014 | 10:13:09
Goodies

Teď k dílu. Stefanova smrt… Hm, doják jak blázen. Úplně se bojím, že se nevrátí… Bože, kvůli všem těm lidem, co umřeli a stejně se vrátili, ve mě prostě jeho smrt nevyvolává vůbec žádnou reakci, kterou nejspíš vyvolat měla. A celkem mě to i sere :/

#6779 TNoty
10.5.2014 | 10:18:41
kráska

Tohle Plecka přehnala ..zabít hlavní postavu :O Kdyby chtěla jen delenu už to mohla ukončit touhle řadou ale né ona zabije Stefana a ještě má být 6 .řada jestli v 6 nebude stefan tak se sledovanost dost změní i já přestanu koukat …Byl to tak super serial a ted ???:!! :O

#6784 Goodies
10.5.2014 | 11:14:49
sisi2000

Tak díl jsem zkoukla a musím říct, že se mi fakt líbil :) Úplně to vypadá jako finále, ale spíš jako celého seriálu, chápete jak vždycky bývá ta závěrečná bitva, hromada lidí umře a zbylí hrdinové odejdou do západu slunce ;) Takže kdyby nepotvrdili šestou sérii, myslela bych si, že je pátá poslední… Smrt Stefana mě vůbec nepřekvapila a beztak ho přivedou zpět, musí!!! :D Stefana jsem nikdy neměla ráda (hlavně kvůli tomu, že jsem delena a byl strašně nudný), ale teď od páté série je nejlepší postava, není scény, kde by se mi nelíbil, takže se musí vrátit :( Caroline u rozhovoru s Bonnie otravná jako vždy, to nebudu radši komentovat, hodně se mi líbili ty scény Stefa a El, chvílemi jsem si myslela, že budu Stelena :D A konečně se Elena probrala a dala Damonovi zelenou :D Ta scéna byla úžasná, lepší scénář jim dát nemohli :) Na poslední díl se strašně těším, ale jak už několik lidí řeklo, u TO mně brada spadla o hodně níž, ten 21. díl prostě neměl chybu ;) Nevím, co budu tento týden dělat :D

10.5.2014 | 11:31:41
Dadlaaa

Já jsem dokoukala 5×21 zrovna teď, docela mě to překvapilo a bývalo by mi nevadilo, kdyby to takhle skončilo, chvíli jsem si říkala, že kdyby to poutníci s tim kouzlem opravdu dokázali, tak by zbyla jen čistá magie…no a svět bez všeho co čarodějové stvořili :) vlastně, že takovej konec by mi snad po tom všem nevadil…jenže samozřejmě jsem věděla, že tim by skončili TVD i TO, což by si nemohli dovolit…takže jsem zvědavá na další díl…Stef se musí vrátit, Damon a El určitě najdou nějákej způsob, jak to udělat, protože pak by 6. série byla o ničem. Hlavně až se bude vracet Stef at se vrátí i Enzo, ten tomu dodává šťávu :D jinak díl…Damon byl super, přesně jak řekla El, mám ráda tuhle jeho náladu :) Car mi nevadí…samozřejmě bylo zbytečné křičet o pomoc, když je po smrti, ale třeba si to jen nechtěla připustit :)

10.5.2014 | 12:01:12
anndy

docela by se mi líbilo kdyby vrátili Enza i Ricka – dva Damonovi kámoši, podobní a přitom tak jiní :-) Štve mě, že to zas vypadá na podobný závěr jako minulou sérii – ala chudák stef, pojďme ho zachránit. Chci aby se vrátil, jen to věčný oživování je fakt nuda. Tuhle sérii se jeho postava dost vyšvyhla, pro mě hlavně proto, že tak často nekritizoval Damona jak je moc špatný, ale choval se jako brácha, začal být vtipný a ne jen ufňukánek. Dost se bojím, co vymyslí na ten poslední díl – rozhodně nevysvětlí tolik věcí co rozehráli. a jako vždy můžeme očekávat „otevřený“ konec :-(

10.5.2014 | 14:54:41
Kali

tak za mě nejlepší díl z celý série…konečně jsem pochopila poutníky :-D,konečně to vypadá na usmíření Deleny,konečně se něco dělo!!!To že Stefan umřel je celkem logický vyústění,jinak by musela umřít Elena aby nezmizela magie,tzn zmizeli by všichni,takže za mě ať radši umře Stefan (sorry Steleny…),nemám nic proti němu,celkem se mi teď poslední dobou líbil,ale prostě mi on vadí z hlavní trojky nejvíc…a nakonec,stejně se vrátí,myslím že už v dalším díle nebo někdy max na začátku 6.série,to je celkem jasný,takže o nic moc nejde…Doufám,že vrátí i Enza,Bonnie nebo Tyler jsou moje tipy na opravdovou ( :-D )smrt a ti mi taky chybět nebudou…fakt se konečně těším na další díl!(škoda že poslední…)

10.5.2014 | 18:48:11
Stelly

NENENE…Stefan?to jako vážně…proč…díl byl sice suprovej byla by to skvělá představa aby byli na útěku.....ale tohle nemám slov…ale jestli ten výbuch nezachrání druhou stranu a vůbec magii jako takovou…tak sem v koncích!jenom mě tak napadá že pokud by ten výbuch zachránil druhou stranu a jak už sem několikrát četla že se má vrátit Kath,tak možná že ona jako jediná bude moct zachránit Stefana… každopádně doufám že to tak nenechaj…zabíjí v podstatě ty nejlepší postavy......a nebo je nechaj odejít…nechci bejt protivná nebo něco přivolávat…ale teď by to už Plecka mohla zavrcholit tím že by zabila i Damona s El… :/ na mě je toho už vážně trochu moc… :/

10.5.2014 | 20:44:36
Ivčí

Rikam si, ze kdyz Bonnie prisla na zpusob, jak je dostat zpatky a rikala, ze k tomu potrebuje poutnika, kterej zna kouzlo, tak si rikam, jestli treba neprekecaji nejak Juliena, ze mu privedou tu Mariu zpatky, kdyz jim rekne to kouzlo, protoze by ho mel znat kazdej poutnik a on je jedinej, kterej s nema jeste tak trochu pece… i kdyz teda zabil Stefana.. :-/ teda jestli k tomu nepotrebuje krev obou dvnojniku… to by pak byl docela problem.. A ten Jeremy, jak nabiral Damona bych rekla, ze byl mozna taky poutnik, protoze to byla dost divna scena… proste takovy „get in“ a nic vic… a ani se nedivil, ze ho vidi na ceste, nevim mno.. I to, jak Damonovi Marcos rikal, ze to muze byt kdokoli, koho potkava denne..

#6778 Stelly
11.5.2014 | 21:35:13
Stelly

#6777 Ivčí: no ale už tam bylo že Jeremyho poutník ovládnout poutník.....myslím že kvůli tomu že je to bývalý lovec......a navíc jak bylo to kouzlo tak se všichni (krom těch co měli jiný tělo natrvalo,což byl asi jen Julien) vrátili do svého těla…jinak máš s Julienem pravdu..... :)

#6781 Ivčí
11.5.2014 | 21:48:46
TNoty

#6770 Goodies: viď,taky mě smrt Stefíka moc nezasáhla a to ho mam ráda… :( docela mě to mrzí,že to nebylo víc takový smutný…carolin jak se vyděsila…no byla trapná :( možná kdyby u toho byl někdo jiný než Car bylo by to víc emotivní… Jinak k dílu…ten se mě líbil,ale nepochopila jsem,že když ta ženská umřela s E a S v autě jak potom mohla být na tom náměstí a říkat to kouzlo??? když byla na druhý straně…to je mi nějaký divný…Můj názor je,že Stefíka přivedou zpátky :) jinak díl dobrej…

#6781 Ivčí
11.5.2014 | 22:10:10
sisi2000

Nebo to kouzlo Damon z někoho dostane svým způsobem :D A já trochu odbočím, ale jsem strašně ráda, že Jeremy už trochu odpustil Damonovi, prostě tu jejich dvojku zbožňuju, víc než Damona s Alaricem nebo dokonce se Stefanem :)

#6781 Ivčí
11.5.2014 | 22:16:39

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama