Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Obecná diskuze
Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Janina Gavankar
29.11.1980 | 29.11.2024 -
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#6697 Stelly: A ten tvůj způsob je jako ten, že poutníci ze sebe budou chtít udělat upíry, protože Marcos řekl, že budou potřebovat víc krve, pak se všichni tou krví vyléčí a pochcípají, protože se vrátí zpátky jako mrtví lidé? To je jako ten důvod proč té krve potřebují více, nebo co tím jako myslíš?
#6702 Stelly#6701 Goodies: to že se to dá chápat budˇtak že budou potřebovat víc upíří krve…tak se to dá odvodit na ty upíry........a nebo se to dá pochopit že budou potřebovat víc dvojnický krve kvůli případným nepřátelům nebo co.....tohle poslední sem zrovna moc nepochopila.....ale jen říkám že Marcos řekl to s tou krví a že se to může chápat tak i tak.....
No já nevím, mně přišlo naprosto jasný, že chtějí víc krve dvojníků… mluvili o tom, že budou dál žít ve městě, ne že zaklepou všichni bačkorama… navíc přeměna na upíry by je té magie asi nezbavila. Tím nechci říct, že dění v seriálu dává smysl… :-D
no jasně,že mluvili o krvi dvojníků :) podle mého teda :)
Tak teď už jsem asi ve fázi, kdy mě nebaví ani Delena scény… díl zase spíš nic než moc… Nějak nechápu několik věcí – proč se Enzo nechá schválně zabít (když opomeneme to, že asi těžko mohl tušit, že se takhle hezky pomstí – to očividně netušil) – když pak chce oživit? Závěr mezi Damonem a Elenou taky moc nepobírám, ale budiž. Co už vůbec nepobírám „nahání nás poutníci, nechrání nás kouzlo“ a pak se tam Caroline dívá na hořící kůlnu, Elena ještě nemá sbaleno… prostě lážo plážo… :-D A popravdě dost doufám, že Bonnie a Jeremy umřou jednou pro vždy – oba jsou jak spadlí z jahody – tak sakra když vlezu do jeskyně, kde si poutníci schovávaj těla, tak se tam nebudu rozhlížet jako trubka a vykecávat ne?
#6706 Dadlaaa#6705 blacken: Dávám ti like :D úplně si to vystihla, já jsem měla podobný reakce na tenhle díl, chození po jeskyni a romantický kecy…tak jako sou blbí? no a pak nečině čumí jak Tylera ovládne Julian. No a to s tim Enzem to bylo taky vtipný, v podstatě si sám vyrve srdce, chce pomstu…chce aby Damon Stefa nenáviděl…no a pak chce zpátky a to chce jako proč? aby se Damonovi pomstil nebo aby jako byli kámoši? co teda Enzo vlastně chce?…nechápu…jako, že se vrátí je mi fuk je to dobrá postava…ale to už do háje neumí nic jiného než někoho zabít a pak ho znovu oživit? No a přesně jak píšeš „lážo plážo balení“ no vždyť žádnej stres jen nás najdou poutníci co chtěj zabít všechny upíry v MF a z El a Stefa vycucaj všechnu krev…no prostě pohoda :) Delena scéna byla dobrá…ale ten jejich vztah nechápu…tak jak to je? není pro ní dost dobrej…nebo se kvůli ní ovládá a mění se?…Jsem doopravdy zvědavá, jakej závěr si pro nás Plecka přichystá, protože tohle je fakt docela vtipný :)
#6709 blackenzdá se mi to nebo je to čím dál tím nudnější? já vím, že bych na to pak neměla koukat, ale stejnak! mám ráda Damona a to co Elena mu dělá je nehorázně nechutný!!twl, vždyť se kvůli ní nechová jako vrah! nechápu to! to i Katherine byla na něho hodnější! Achjooo… a škoda, že musel umřít Enzo:) hodil by se ke Caroline! copak nemůže být alespon jeden díl kde by bylo jen to dobré? vždycky to nějakým způsobem musejí pokazit!
Lidi, taky se někdo bojíte toho, že pátá série skončí nějak otevřeně a děj s Poutníky se natáhne ještě i do šesté série, jako tomu bylo u Silase a Tessy, kteří si přivlastnili celou čtvrtou a třetinu páté série? o.O
#6706 Dadlaaa: Já hlavně nevěřím, že tohle jde nějak smysluplně uzavřít. Prostě nejde – dejme tomu, že i u méně zamotaných seriálů se často závěr nějak došmoulí aby to jakože bylo. Ale tady? Prostě ve finále zlikvidujou poutníky (asi stylem jakési parodie na horory "jejda, když jim useknete hlavu, zabije je to! = zjištění roku). A co přijde potom? Nové největší zlo? Já se nedivím, že je tam nuda. Zábavná postava byl Damon… Katrin a Klaus. Klaus je fuč, Katrin už zábavná nebyla a je mrtvá… a Damon už není ani přeslazenej Damon z deleny, ani drsnej Damon ze začátku. Takže někde mezi a ne moc dobrý. Chyb jak máku – už to prakticky nikdo nedokáže vysvětlit, co je správně. Mastí každou další řadu bez ohledu na to, co se řešilo minule. Navíc rozvíjející se duo Caroline a Stefan – kde soudě podle řádění C., když si myslela, že to dává dohromady s Elenou, asi nejde o přátelství… Podle mě už chybí fakt jen to, aby umřela nějaká hlavní postava, kterou opět přivedou zpět (v Buffy to tak dělali příležitostně taky a tak proč se neinspirovat :-D). O tom, jak dopadne tahle série nemám iluze. Víc se bojím toho, že když už po 5 řadách dokoukám i 6., tak bude konec totálně o ničem… Jako dejme tomu, že jsem to ze začátku považovala za ne úplně oduševnělý seriál pro teenagery, ale to, kam se to dostává v poslední době, to je lobotomie :-D
no tak mě zase tenhle díl celkem bavil,ale asi už nemám moc vysoko nastavenou laťku po těch předchozích dílech :-D pořád nechápu poutníky a co jako chtějí dělat,když stejně umřou…napadlo mě teda jen to,že když se vlastně hroutí ta druhá strana,tak že až umřou budou se jako moct vrátit…ale nevím,to by tam teda nějak vysvětlit mohli,čekala jsem na to celej díl :-/ Enzo podle mě,jak měl vypnutý emoce,tak chtěl umřít aby se pomstil (Damon bude nenávidět Stefana a i sebe,že za to mohl on,nebo tak nějak) a když umřel,už asi jako emoce má zpátky,ne?tak se chce třeba vrátit kvůli tomu? :-D ale nevím,každopádně by mi nevadilo,kdyby se vrátil :-) a ta trhlá Caroline (konečně nemoralizující :-D) by konečně měla přiznat,že chce být se Stefanem,páč to už bylo do očí bijící…a nevím,jak to vidíte vy,ale mě přijde,že i on by s ní klidně byl…celkem by se k sobě hodili…Delena na konci potěšila :-)
tak já sem s dílem spokojená…začínaj mě pěkně štvát poutníci a sem zvědavá jak to s nima vymyslí…mezi Car a El to začíná pěkně vřít......zajmalo by mě co bude El dělat až si Car fakt se Stefanem začne… :D to se asi poperou.....jinak ta Elena mě pěkně začíná štvát jak si myslí že bude mít všechno…a to jak Damona tak Stefana.....bože :/ už by mohla pochopit že bude mít jen jednoho.....jinak Enzo ach jo… :D budu ráda když se vrátí ale bože…taky se nemusel nechat zabíjet…na jednu stranu to chápu.....ale i tak :) ale tak mě tak napadlo že když Damon chce oživit Enza,tak v tom případě můžou oživit/zachránit i ostatní ne…? o.O každopádně sem zvědavá co se s tou druhou stranou stane..... :) takže já sem nadmíru spokojená..... :)
#6712 Annie27 #6748 Goodies#6711 Stelly: Ha oživit ostatní, to je dobrý, ale podle mě je to ani nenapadlo, spíš jich ještě pár kuchnout, abychom se nenudili :D … Poutníci už jsou hrozně moc natahovaný, nebaví mě, chci je pryč, je to nuda :) S Enzem byla zábava, nezlobila bych se, kdyby se vrátil mezi živé. Každopádně jsem taky zvědavá, jak to s tou druhou stranou dopadne :)
#6725 Stellymě se díl celkem líbil…i když ty poutníci mi dávaji teda :D Damon byl rostomilej jak dal Eleně tu pusu,ale ona už by se mohla probrat! nevím o co jí pořád jde…s tím balením jste to vystihli… :) každopádně jak tohle dopadne :/
#6714 Annie27 #6725 Stelly#6713 TNoty: Necelý dva týdny a už se to dozvíme :D skončí to hezky napínavě (dejme tomu tou Damonovou smrtí) a pak si pár měsíců počkáme :D
Já už vím jak to skončí :D Jeden z těch co umře bude určitě Tyler, aby pak Car a Stef mohli být v klidu spolu :D
#6725 StellyJá tam teda žádný balení Stefana neviděla… v minulém díle ještě možná, ale tady podle mě Elena dává dost najevo, koho si vybrala a že o Stefana nemá zájem ani náhodou… Aspoň mi to tak přišlo…
No, mě přijde , že už ten seriál sleduju fakt jen tak ze setrvačnosti, abych prostě věděla, jak to dopadne, když už jsem tomu věnovala tolik času:-D Ale je fakt, že jak už mám snížené očekávání, tak mě ty nejnovější díly bavily nějak více, než jsem si myslela, že by mohly:-) Tahle řada má šíleně moc zápletek, které si hrajou na něco velkého, ale pak je ukončí tak rychle, že tím zabijou veškerý potenciál těch nápadů.
Poutníci už mi lezou na nervy. Určitě budou chtít krev dvojníků, v tom bych složitosti nehledala. Myslím si, že nebudou chtít primárně zbavit Mystic Falls všech kouzel, ale že si chtěli dokázat, že krev dvojníků zbavuje magie, což dokázali tím, že odčarovali to upírství. Teď budou chtít odčarovat z každého z nich tu kletbu, takže bych to tipla, že potřebujou litry krve, aby se každý z nich mohl napít a u toho budou odříkávat nějaké ty jejich rádoby „české“ věty. Zase si ale nevzpomínám, na co teď potřebovali vlézt do těch lidí z Mysic Falls v takovém velkém počtu. Chápu, že ve svých vlastníh tělech by se v Mystic Falls kvůli té kletbě zdržovat nemohli, ale na to aby našli Ëlenu se Stefanem přece není třeba ovládnout tolik lidí. I když asi čím více lidí, tím efektivnější hledání asi…
Tak to by mělo být kvůli tomu prokletí – pokud se jich někde zdržuje víc najednou, tak je stihne nějaký trest a asi kvůli síle kouzla se potřebují sejít ve větším počtu. Což ale taky nechápu – to jako když jsou mimo tělo, tak to neplatí? A může jich být plná jeskyně?
#6720 millay24ify#6719 blacken: Já myslím, že když nejsou ve svém těle, tak to není problém být na stejném místě. Ono v tom cizím těle to asi není nic moc. Pokud toho člověka neovládneš permanentně, tak se pořád k sobě vrací a nakonec „vyjdeš“ jako poutník jenom na heslo, takže nic moc … A ovládnout někoho permanentně zas vyžaduje najít si někoho, kdo nikoho nemá, aby to ostatní nepoznali a nebo ovládnout celé rodiny včetně dětí apod., aby nikdo na nic nepřišel. Takže to docela prokletí asi je.