Upíří deníky (The Vampire Diaries)
89/100 - 654×

Upíří deníky(The Vampire Diaries)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
VOD
Max | Amazon Prime Video
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Diskuze: Obecná diskuze

Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!

tom99

To, že příběh nyní stojí za starou bačkoru, to asi víme všichni, ale to, že podle mě v seriálu nefunguje už žádná romantika, která je typická na tento seriál, je už úplně špatně. Ať už jde o scény Stefan/Elena, nebo Damon/Elena, tak mi to všechno přijde moc prkenní, nepřirozený a nucený. Už mezi postavami není taková dynamika a přitažlivost jako na začátku. Nesnáším u obou párů rozmluvy o lásce, už to k nim ani nesedí a nikdo jim to nemůže už ani věřit. Stojí to za prd :/

#6670 kllenka
webmaster
21.4.2014 | 21:33:59
anndy

Damon sice řekl, že El už nechce vidět, slyšet, snad ani cítit :-D ale stačí, aby ji jen píchl komár a bude v první obranné linii#6651 Leuš25:

#6663 Goodies #6665 Annie27
22.4.2014 | 8:52:30
22.4.2014 | 13:57:44
Annie27

#6655 blacken: Krásně shrnuto. Nemůžu než jen souhlasit. Asi už nemají scénaristy, kteří by vymysleli kvalitní zápletku pro celý děj. Když Plecka mluvila o spin-offu TO, tak říkala, jak se to TVD nedotkne, ale šlo to dost dolů. Mám pocit, že ti scénaristé spíš na něčem jedou a podle toho ten seriál vypadá. Mi s prominutím přijde, že to vymýšlí někdo po ránu na hajzlu :)

22.4.2014 | 22:24:28
Annie27

#6662 anndy: Jo tak tenhle koment mě fakt pobavil a jen souhlasím! :D

22.4.2014 | 22:25:02
blacken

Přesně jako Buffy no… tam to podle mě taky dostalo slušně přes zadek, když odešel Angel do spin offu a od té doby to byla spíš bída… tam ale šli ještě dál, když nechali vstát z mrtvých samotnou Buffy :-D A tehdejší šaškárna s klíčem byla taky strašná… Asi je to prokletí seriálů o upírech… což mi připomíná, že brzo začne True Blood a tam to taky doprasili šíleně :-D Celou dobu řešení Erik/Bill a nakonec někdo úplně jinej a nadpřirozených zel asi tisícovka… jestli oni nemaj nějakou univerzální šablonu, podle které to někdo po ránu seká :-D

#6667 TNoty
23.4.2014 | 0:44:31
TNoty

#6666 blacken: hele trojuhelník je skoro ve všech seriálech :) …a na true blood už se hrozně těšííím :) to bude masakr :D

#6668 blacken
23.4.2014 | 6:28:09
blacken

#6667 TNoty: Trojúhelník by mi nevadil… ale to pokaždé stejné řešení a kupa zbytečných příšer kolem mě vždy nebaví no :-D

#6669 Goodies
23.4.2014 | 13:20:50
Goodies

#6668 blacken: To jo no :/

24.4.2014 | 20:14:37
kllenka

#6661 tom99: zcela s tímto komentářem souhlasím …není co dodat. Já jen sleduji dál…chci vidět závěr…i když to úplně zazdili. Stále doufám…njn…celá já :-(

25.4.2014 | 19:05:57
blacken

Co bylo zase tohle za díl? 1. zase se děj nikam moc neposunul… 2. opět dělají z Damona toho zlýho… 3. ZAVRAŽDILI JEDINOU SCHOPNOU POSTAVU, která nebyla otravná nebo zbytečná… Sice mě baví Damon víc jako bad boy, ale zase jakýkoliv úmrtí házet na něj mi přijde dost ujetý. Taky se mi nezdá moc logický to, že Enzo místo pořádný pomsty zvolí tuhle pseudopomstu (teda není všem dílům konec… ale stejně). Ani to, že mu to Stefan nechce říct mi nedává moc smysl… Damon zabil jeho kámošku, Stefan jeho kámoše. Matt, Jeremy, Bonnie – ti už jsou tuplem zbyteční – hlavně Bonnie je dost mimo. Jestli už teda chystají znovuvytažení trojúhelníku, tak by se to mělo dít asi nějak napínavěji, než že se Stefan učí s Elenou. Na to, že je série za polovinou díly dost o ničem… (navíc tohle se mi zdá o ničem pro obě skupiny fanoušků)

#6672 Kali
26.4.2014 | 4:47:56
Kali

jj,s tím Enzem teda musím souhlasit…hodně mě naštvalo,že ho zabili a přesto,že byl tak naštvanej,že mu zabili jeho největší lásku a chce se pomstít,tak jen vypne emoce a nic??? :-( no třeba ještě nějak obživne??jinak se mi ale díl líbil mnohem víc než ten minulej,celkem jsem pochopila i ty poutníky,jen jako nechápu,oni teda přišli na to,že když se promění v upíra a pak vypijou krev dvojníků,tak se zruší kletba,ale oni stejně umřou,takže…???#6671 blacken:

#6673 osvalsim
27.4.2014 | 11:23:05
osvalsim

#6672 Kali: Souhlasím.. ty poutníky sem pak taky nepochopila. Krev obou posledních dvojníků je vylečí z upírství, ale tím pádem umřou.. tak jako k čemu to je? :-D Jinak Bonnie už mě vytáčí s tím, jak furt jenom mlží ohledně sebe a Stefan to ted s Enzem taky nevymyslel úplně nejlíp.. Kdyby raději řekl Damonovi, jak to bylo ve skutečnosti.. Ale to nee.. budeme raději dělat, že Enzo odjel..jaj..

27.4.2014 | 11:59:29
Goodies

Proboha, co to zas bylo? :/ Tak jsem ten seriál měla ráda a oni mi to tak ničí… No zlatá čtyřka, na kterou jsme všichni nadávali. Kromě těch lovců a příběhu o Silasovi, který jsem stejně do teď moc nepobrala, to aspoň mělo hlavu a patu!

27.4.2014 | 13:27:56
Vampires are sexy

No já to s tím léčením upírství pochopila tak, že jim nejde o to, aby se vyléčili, kdyby náhodou nebo, aby léčili svět. Jde jim o nějaké lámaní kouzel a to se jim podařilo, jestli ten dotyčný zemře nebo ne to už je jim asi fuk :D.

27.4.2014 | 15:12:41
sisi2000

Já si myslím, že ten dotyčný, který tu krev vypije, nezemře, bude prostě člověk, však z té Sloan se pak taky stal jenom člověk, aspoň jsem to tak pochopila… ;)

#6677 Kali
27.4.2014 | 16:02:36
Kali

no jasně,jenže jako člověk umřela,nebo aspoň jí ten hlavní „zloduch“ zabil,takže pak prostě byla mrtvá…to se můžou rovnou zabít,ne??nebo jim jde o to,aby umřeli jako lidi??#6676 sisi2000:

#6678 osvalsim
27.4.2014 | 16:38:30
osvalsim

#6677 Kali: on ji podle mě nezabil.. ona umřela,protože ji ta krev vylečila z upírství, tedy z magie, a bez upírství se vrátila do stavu před tím a to byla mrtvá.. aspon takhle sem to pochopila, ale jako k čemu jim to je když stejně umřou, to nechápu.. nebo jen chtěli vidět jestli to opravdu funguje a tak z ní udělali upíra.. a ted si to prostě vezmou všichni bez toho aby se předtím nechali přeměnit a budou z nich normální smrtelníci?? je to zamotaný :-D

27.4.2014 | 18:50:37
blacken

Já to pochopila tak, že budou „léčit“ ostatní upíry ve městě… Tím je teda v podstatě zabijou, protože upírem se snad všichni stali po smrti – na ní to jen zkoušeli – jinak se podle mě spíš chystají „vyléčit“ město od upírů, čarodějnic → zlomit tím tu kletbu a pak si tam spokojeně žít… :-D

#6680 osvalsim #6695 Goodies
27.4.2014 | 20:37:22
osvalsim

#6679 blacken: aha, no je fakt, že to by byl větší problém.. to by pak přežil snad jen Matt a možná Jeremy :-D

27.4.2014 | 20:45:25

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama