Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Obecná diskuze
Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025 -
Lauren Cohan
7.1.1982 | 7.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
Plecka hlavně říkala,že Matty blue blue bude mít nějakou velkou lásku v týhle sérii a zatím nic…takže tý ženský už nevěřím ani nos mezi očima :-/ #6740 sisi2000: Poutníci,kteří neputují :-D mno asi jo :-D ale oni ,mají celkově ve dvojnících a těch Poutníkách i původních dost mezery…tvrdí zrovna co se jim hodí…teď koukám na první řadu (nostalgie ;-) ) a musím říct,že mi tam už teď nesedí nejvíc věcí :-D třeba to,že dvojníci byli úplně prvně příbuzní,což tam pak trošku nezapadalo,vzhledem k tomu,že Kath byla přeměněná,Nadia neměla děti (nebo se o tom nezmínila) a celkově celou její rodinu zabili…pak jak tvrdili,že Elenina krev,vzhledem k tomu,že je dvojnice,může přeměnit vlky na hybridy a jako důvod toho uvedli,že je potomek té,jejíž krev přeměnila původní…takže jak ona mohla mít potomky,když byla mrtvá? :-D #6738 Annie27:
#6742 Stelly #6744 Annie27#6741 Kali: jenže Tatia měla dítě aspoň to říkal Klaus…ale jinak máš pravdu :D .....jinak jako měnší láska by se dala trochu počítat Nadia… ;) jinak fakt nevím… :)
#6744 Annie27#6740 sisi2000: souhlasím se vším… :) ale nejvíc mě dostalo to jestli tě můžu citovat „…za chvíli tam bude stádo Elen…“ :D to je fakt dobrý… :D jinak já nevím proč ale mě se El poslední dobou strašně znechutila...... :/ oproti tomu sem si zase dost oblíbila Damona… o.O :) jak i koukám na cinemě…tak si říkám bože ta je blbá,atd… nejvíc ráda sem El měla asi když měla vypnutý emoce…a pak těsně potom co si vybrala Damona,ale jakmile se zbavili Silase tak už to z ní zase šlo z kopce..... :/ aspoň podle mýho názoru :)
#6745 sisi2000#6741 Kali: Jo je to tak trošku zamotaný a věřím, že když si to člověk pustí od první série, tak tam těch chyb nebo nevysvětlených věcí najde dost a souhlasím se
#6742 Stelly: taky mě tak napadá, že to byla Nadia, i když velká láska z toho asi taky zase nebyla :D … Jo, já bych Eleně dala facku, aby se konečně probrala :D Ale v tomhle souhlasím, taky jsem jí měla ráda v téhle době. Nejdřív byla ufňukaná, teď zase neví co chce, respektive ví, ale dělá důležitou :D …
#6743 Stelly: Díky :D Jo, taky se na to na cinemě občas podívám a Elena v první a druhé sérii? No potěš pán bůh :D Tak si říkám jaký udělala pokrok ;) Ale to s tím Damonem už přehání, kdyby měla aspoň rozumný důvod :/
Jo, já jsem si teď uvědomila kolik zbývá epizod, tak to asi fakt byla Nadia… :/ No co už, třeba v šesté ;)
#6752 StellyTa velká láska má být až v další sérii, říkala, že něco pro něho plánuje, ale teď ještě ne.. Myslím, že teďka už by to tam nezamotávali na těch pár dílů.. Jinak má z Eleny, resp. z Niny, pocit, že teď spíš hraje za Kath než za Elenu, asi to říkám taky zmateně, ale ty její výrazy mi přijdou teď spíš Katherininy než Eleniny..
#6752 Stelly:-D Aby to nevyřešili podobně jako True blood – velká Mattova láska = Elena
#6711 Stelly: Proč by to Eleně mělo nějak zvlášť vadit, kdyby byla Caroline se Stefanem? V tomhle díle jí jasně řekla, jak jí to vůbec napadlo, když si myslela, že má ona zase něco se Stefanem? A rozhodně mi nepříjde, že by chtěla oba. Myslím, že to jak se zatvářila po tom, co ji Damon na konci políbil, mluvilo za vše. Z celé řady jsem ani v jednom díle nenabyla dojmu, že by snad měla opět o Stefana zájem. Ale závidím ti, že ti k úplně spokojenosti stačí taková matlanice jako to, co se tam od čtyřky děje :D
#6749 Annie27 #6752 Stelly#6748 Goodies: Taky jsem neviděla jediný náznak toho, že by měla o Steffa zájem, líbí se mi jak je to teď mezi nimi, takové hezké :) Uvidíme co si na nás nachystá další díl :)
neříkejme hop, jak známe Plecku, tak klidně může být z Eleny člověk, nebo jí vymaže paměť a pak může být klidně i se Stefem, nebo třeba s Matttem :-D
Já nechci žádný velký finále, já chci odpovědi – což má smůlu, že…:-D
#6751 Annie27 #6752 Stelly #6755 Kali#6750 anndy: To já zase nechci říkat, že spolu být nemůžou ( i když by to potom všem bylo dost divný), jen že jsem tuhle sérii žádný náznak neviděla a že mají hezký vztah :) Ale jo máš pravdu, člověk nikdy neví, co si Plecka vymyslí :D Na konci seriálu se probudí, že to všechno byl jen sen a bude vedle ní ten Stefan třeba ležet :D … jo, co se týče odpovědí, to máme smůlu asi všichni :D
#6745 sisi2000: nemáš zač :)
#6755 Kali#6748 Goodies: no tak mě to tak přišlo… :) jinak já sem třeba taky se spoustou věcí třeba nespokojená…a spoustu věcí mi vadí.....některý postavy sem třeba přestala mít ráda (např.poutníci,Elena,Liv).....ale já sem tomuhle seriálu oddaná..... :) sice je pravda že kdybych měla napsat co mi vadí/vadilo tak by to taky vyšlo na celou stránku.....ale překousnu to protože jak už sem říkala tenhle serál miluju :D
#6746 Ivčí: jinak s tebou souhlasím.....ale Kath sem měla ráda k ní to šlo protože taková byla a chovala se tak pořád.....ale u El…? nevím prostě sem jí nějak přestala mít ráda… :/ ;)
#6750 anndy: Matt…?jen to ne :D k Mattovi se hodí jen takový ty „zlý“ upírky co sou ve skutečnosti hodný… (Rebekah,Nadia)..... :) a ve Stefana taky nedoufám on je teď suprovej… :) ale máš pravdu…nikdy nevíme… :)
Matt a Elena?? Bože, to nám přece Plecka nemůže udělat! Ale zajímalo by mě, jak by to nazvali, Melena, Ematt? :D Obě varianty zní hrozně :D
#6754 Stelly #6755 Kali#6753 sisi2000: že jo… :D
:-D :-D Melena :-D tjn,El s Mattem to už by bylo celkem silný kafe…#6753 sisi2000:
#6752 Stelly: já tenhle seriál taky miluju a semtam nějakou nesouvislost beru,ale v týhle poslední sérii mi přijde,jakoby úplně zapomněli na to,co natočili v těch předchozích…přece nemůže bejt těžký se takovejch základních chyb vyvarovat :-/ ale taky jim to prominu ;-) možná jsem jen už maniak :-D
#6750 anndy: jj,mě se taky teď El a Stefan jako kamarádi teda líbí daleko víc,i když asi nejsem úplně objektivní,páč jsem na stopro Delena :-) ale k tomu,že El neví co chce…no já si myslím,že ona to ví moc dobře a že by Damona chtěla,ale on se chová jako blázen…vždyť jí furt odstrkuje a pořád připomíná to,proč spolu být nemají…že není dost dobrej a to asi po čase přestane bavit každýho :-/ já doufám,že chce třeba Elena aby to došlo hlavně Damonovi,páč podle mýho je teď na řadě on,aby se k tomu všemu nějak postavil…a ani měnit by se nemusel,vzhledem k tomu že El už několikrát řekla,že s ním chce být a že ví jakej je a nechce ho měnit,prostě ho miluje takovýho jakej je…
#6756 Stelly#6755 Kali: tak to sme dva maniakové… :D já nevím hele ještě pár takovejch scén s El a Damonem jako byla na konci dílu......a nejenom že začnu zbožňovat Damona(což je mimochodem na dobrý cestě) :D ale asi se ze mě snad i stane Delena......asi už vážně začínám bejt nenormální… :D :)
#6758 Annie27Nina and Obama :D http://cs608825.vk.me/…kLzuyYBg.jpg
#6758 Annie27#6756 Stelly: Hele, já jsem spíš fanoušek Deleny, tohle Tvoje nenormální mě skoro uráží :D … Asi tím, že Damon prošel nějakou změnou, Ti je teď možná bližší, já to mám takhle se Stefanem, teď ho mám taky daleko radši :)
#6757 kráska: Asi fanda TVD :D
#6759 Stelly#6758 Annie27: jo sory nic proti Delenám.....akorát já Damona dřív fakt nesnášela…byla to jediná postava která mi tam fakt vadila.....a Delenu sem nemusela skoro vůbec…takže proto říkám že si přijdu nenormální…protože bych to do sebe nikdy neřekla…jinak máš asi pravdu :) je to asi tou změnou… :)
#6782 Annie27Já mám Elenu celkem ráda, ale zdá se mi, že skoro nedostává prostor – na to, že je to hlavní postava, tak jako by tam skoro nebyla. Prostě je tam jen od toho, aby ji někde někdo zkoušel zabít a museli ji zachraňovat, ale nemá v podstatě vlastní děj. Je buď s Damonem a řeší vztah, nebo se Stefanem a řeší Damona.
#6761 Goodies