Upíří deníky (The Vampire Diaries)
89/100 - 654×

Upíří deníky(The Vampire Diaries)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
VOD
Max | Amazon Prime Video
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Diskuze: Obecná diskuze

Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!

Stelly

já to pochopila tak že ze sebe zřejmě chtěj asi udělat upíry…nebo co…a že tamten trik vyzkoušej na ostatní upíry který je tam nenechaj žít…

#6696 Goodies
27.4.2014 | 21:40:26
Ivčí

Já jsem to prostě pochopila jen tak, že poutníci mají za cíl dostat ze všech to upírství, takže chcou do všech narvat krev dvojníků, ale nikde nebylo řečeno, že musijou pak ti „vyléčení“ upíři zemřít, on tu Sloan zabil asi aby měl klid, protože pro něj představovala asi jakous takous hrozbu, no ale nikde není řečeno, že je to uvede do stavu před přeměnou, to by byli všichni mrtví… Nebo to někde bylo..?

#6683 Stelly
28.4.2014 | 0:04:23
Stelly

#6682 Ivčí: on řekl ale ty s náma nebudeš(nebo něco v tom smyslu).....ona pak zemřela.....a on tam pak říkal něco o tom že krev dvojníků zlomí magii upírů…ale když není magie upírů…tak se to vrátí do stavu kdy byli předtím…takže člověk/mrtvý člověk jelikož skoro všichni upíři vznikli tím že museli umřít jako lidé.....jak už tady někdo psal…a pak tam ještě něco řekl a Tyler ho doplnil že bude jen mrtvá(nebo tak nějak).....a Marcos tam pak začal říkat něco…a zaznělo tam že pokud jim ještě někdo zabrání v tom normálně žít tak se jim takhle pomstí…nebo co to už si moc nepamatuju… :/ ;)

#6684 Annie27
28.4.2014 | 6:54:30
Annie27

#6683 Stelly: Jj tak jsem to pochopila i já, že sama umřela, protože se dostala do stavu předtím ;)

28.4.2014 | 11:19:05
TNoty

Dostala jsem se k dílu až dneska…no,ani nevím jestli se mě líbil…bylo to takový neslaný nemastný :( tahle zápletka mě moc nebere a to,že když upír vypije krev dvojníků a vyléčí se s upírství mi připadá dost uhozený teda… :D …sem zvědavá co s toho vyleze a co bude vyvádět Enzo…jinak jak tu někdo zmínil,že Stefík Damonovi neřekl pravdu,docela ho chápu…byl to jedinej přítel Damona a nechce mu ublížit…asi i proto aby na něj Damon nebyl naštvanej(i když by měl radši mlčet kvůli Lexi) ale i tak to myslí dobře…

#6686 Annie27
28.4.2014 | 12:06:34
Annie27

#6685 TNoty: Určitě to myslel jen dobře. Už tak musí být šílený, co mu poté Damon říkal :) … Kdyby mu to řekl, co se stalo, tak se Damon utrhne ze řetězu, myslím, že už odskákal dost věcí a tohle by nebyl dobrý krok, i když je to furt takové rozpoluplné, protože všichni víme, že se to Damon dřív nebo později zjistí…

#6687 TNoty
28.4.2014 | 13:26:49
TNoty

#6686 Annie27: tak to je jasný,že to zjistí :) kord jestli se bude ukazovat jako duch…

28.4.2014 | 14:15:56
TNoty

každopádně koukám,že ta druhá strana se připletla i do TO…je sice hezký,že se snaží držet krok s obouma seriálama,ale mohli by se víc věnovat těm zápletkám…aby to mělo smysl…

#6689 Annie27
28.4.2014 | 20:14:54
Annie27

#6688 TNoty: Teď tak úplně nevím na co narážíš. Myslíš, jak Kie … sakra Kieran? jak se to píše? sorry :) … viděl toho svýho synovce?

#6690 TNoty #6691 Stelly
28.4.2014 | 20:48:51
TNoty

#6689 Annie27: nene v promu na další díl tam bude něco s duchama… :)

#6691 Stelly #6692 Annie27
28.4.2014 | 21:53:53
Stelly

#6690 TNoty:
#6689 Annie27: jo tam bude Mikael který bude nejdřív Klausovi a potom Hayley způsobovat noční můry.....a Hayley bude na pokraji smrti či života nevím jak se to píše......kaž­dopádně bude to zajmavý… :D

#6692 Annie27
29.4.2014 | 7:33:14
Annie27

#6690 TNoty:
#6691 Stelly: Aháá :) To bude tím, že jsem se úplně zapomněla podívat na to promo :) … U tamtoho jsem si totiž myslela, že měl jen halucinace, proto jsem si zase říkala, že jsem to blbě pochopila :D

#6693 Stelly
29.4.2014 | 10:08:52
Stelly

#6692 Annie27: tak to se stává… :) :D

29.4.2014 | 17:25:49
Dadlaaa

Kurňa…fakt mě to naštvalo…k dílu jsem se dostala až dnes…jako zabít Enza a ještě mu vypnout emoce? vždyť byl boží a teď bude provádět nějákou hloupou pomstu vůči Damonovi a ostatním?a to všechno z druhý strany, která se hroutí a Bonnie zase umře?? no proboha…a pitomí poutníci co potřebujou krev dvojníků, aby zlomili kouzlo čarodějnic a zabili všechny upíry, aby se mohli konečně usídlit?a to se pak jako ii přejmenujou?třeba na osídlíky nebo jak to bude vypadat? chjo nejradši bych někomu ze scénaristů nafackovala…:(

29.4.2014 | 20:33:31
Goodies

#6679 blacken: Přesně tak… Nevím, proč to tu někdo zbytečně zamotává a vymýšlí blbosti. Když jasně řekli v tom dílu, že ta krev dvojníků (a asi nějaké jejich zaříkávání, či co) vrátí upíry do stavu před upírstvím a to je mrtvý člověk…

29.4.2014 | 22:11:48
Goodies

#6681 Stelly: Na co by ze sebe dělali poutníci upíry, když v tom dílu ukázali, že krev dvojníků vyléčí upíry z upírství a tím pádem zemřou???

#6697 Stelly
29.4.2014 | 22:14:30
Stelly

#6696 Goodies: já nevím to s tím upírstvím sem moc nepochopila…jako by ten Marcos řekl že budou potřebovat mnohem víc krve a koukl na Tylera…takže asi takhle…to pak můžeš chápat dvojím způsobem… ;)

#6701 Goodies
30.4.2014 | 6:23:20
anndy

tak jsem se na to podívala znovu, jestli to nějak pochopím, no a ani ne :-D chápu to podobně jako většina – krev dvojníků ruší magii, ale jak chtějí „odčarovat“ město. proč prostě upíry nezabijí? ale asi proto chtějí zrušit druhou stranu, je to taky magie a vlastně všudypřítomná. takže trapáci asi hledají místo bez magie, kde by mohli žít, hm dojemné. Fakt mě nebaví.

Zarazil mě Stefík, že nechtěl Enza zachránit, kecy o vyplé lidskosti si mohl odpustit, sám to tak měl, i Elena a někdo je zachránil. Ale že Enzo věděl, že bude mít příležitost na pomstu je fakt zajímavý. A té Liv nevěřím ani nos mezi očima. určitě se druhá strana nějak zachránit dá, je to jenom kouzlo,

#6699 Dadlaaa #6700 Stelly
30.4.2014 | 8:52:48
Dadlaaa

#6698 anndy: já sem to pochopila tak,že poutníci jsou tak nějak prokletí čaroději,aby se nemohli usadit a oni aby zrušili tu kletbu budou měnit upiry v lidi,kteří budou mrtví,protože kouzlo upirstvi vytvořili carodejove.je v tom parádní bordel :-D no a s tím enzem je to divný,nechapu že to s tou pomstou věděl.a ještě by mě zajímalo co bude s el a stefem,ty asi zabít nepůjde když sou to dvojici.

30.4.2014 | 12:08:00
Stelly

#6698 anndy: a každý kouzlo má slabinu.....nějakou skulinu…jinak mi to přijde jako kravina to by pak museli zničit veškerou magii co vznikla původem od čarodějek…takže vlastně skoro všechno :D

30.4.2014 | 14:48:14

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama