Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Obecná diskuze
Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025 -
Lauren Cohan
7.1.1982 | 7.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
Tak já teda nevím, díl nebyl až tak špatný,,,ale ta věc s poutníkama je už dost trapná sama o sobě, začíná to bejt jako Hostitel nebo Plecka čerpá z nějákýho hororu od Kinga…MF bude celé posedlé a to včetně Tylera…fakt fór..no jinak si myslím, že Delena to už v příštím díle řešit nebude, Damon to řekl dost jasně a to co po něm El chtěla bylo vcelku nereálný…vždyť není Stef. No jsem zvědavám, jak tohle dopadne…jestli to bude zase neočekávanej závěr jako vždy, je vcelku možný, že poutníci budou i v příští sérii…
#6640 TNoty: Taky jsem si to myslela, že něco takového řekne, stejně tak jsem čekala, že z toho jak jí Kat píchla injekce a Damon byl též kanibalem bude něco víc, ale místo toho tam byla minutová scéna, kde to vyřešili… Z téhle série taky nejsem zrovna na větvi, těch zápletek je tam snad 150 a žádná nemá pořádný děj, poutníci by nemuseli být tak o ničem, kdyby to tam nebylo tak zbytečně natahovaný nebo to bylo alespoň o dost napínavější, ale oni už fakt plácají jen pátý přes devátý…
#6645 TNoty#6640 TNoty: Taky jsem si to myslela, že něco takového řekne, stejně tak jsem čekala, že z toho jak jí Kat píchla injekce a Damon byl též kanibalem bude něco víc, ale místo toho tam byla minutová scéna, kde to vyřešili… Z téhle série taky nejsem zrovna na větvi, těch zápletek je tam snad 150 a žádná nemá pořádný děj, poutníci by nemuseli být tak o ničem, kdyby to tam nebylo tak zbytečně natahovaný nebo to bylo alespoň o dost napínavější, ale oni už fakt plácají jen pátý přes devátý…
Sorry :)
#6642 Annie27: že jo…kdyby radši pořádně rozvinuli jednu zápletky než milion dalších a každou vyřešili během dalšího dílu…:/ jako fakt tomu dávají na prdel :( a ta Liv…to je postava,ta mě už vůbec nebaví…aspoň ten Enzo něčím přispěje…zajímalo by mě kdy se sním Car vyspí :D určitě to do konce série stihne :)
#6646 Kali #6649 Annie27 #6651 Leuš25jooo,to máš pravdu,já tu Elenu nechápu,taky jsem čekala,že bude Damonovi nějak víc odporovat a bude s ním chtít bejt bez ohledu na to,že jak oba tvrdí jsou pro sebe špatní :-/ páč jako to se mi nezdá,je přece normální když někoho miluješ,že ho chráníš a možná i že se kvůli němu trošku změníš,ale Elena byla s ním spíš lepší než horší,podle mě…jsem jen ráda,že se z toho všeho zmatku zase neřeší Stelena,to by bylo už na hlavu :-/ jo a s těma zápletkama…já už to radši nějak neřeším…a myslela jsem,jak jste tady už dřív psali,že je blbost,aby to sknčilo 4. sérií,miluju ten seriál a předpokládala jsem,že si nějakou úroveň udrží,ale řeknu vám,že to tou 4. mělo asi fakt skončit…aspoň bysme z toho nebyly nakonec tak znechucení :-/#6645 TNoty:
#6650 TNotydíl nebyl zas tak špatný, měl pár pěkných momentů. Celí slavní poutníci mě fakt lezou krkem, a hlavně proto, že to vůbec nechápu – už od silase – vždycky něco vymyslí, pak to vysvětlí, aby to vysvětlili xkrát jinak, takže nakonec žádný vesmír, ale jen kouzlíčko, aby nemuseli hledat dva lidi :-D taky nechápu to jejich „cestování“ – když jsou v jiným tělo, co dělá to původní? u gregora mu musela nadia říct aby „vyšel“ a ne že byl u moci furt – nějak tak to bylo i s elenou a kat, no ale najednou to neplatí :-D ani nemluvím o paměti oběti – tak šerifka poskytla o tylerovi pár info, ale že je jeho máti po smrti už cesťák nevěděl? Drsňák Kol se málem rozbrečí, Stefan fňukal furt, Damon taky sklíčenej.....jediný světlý bod je Enzo. Ty vize mi ani nevadili – aspoň si steleny taky něco užily – ale to jejich vysvětlení???? bože, julie to psala snad s tři promile v oku ne? prostě je to celý strašný guláš – a jak už se tu víckrát psalo, měli by dokončit aspoň nějakou dějovou linku (smysluplně) a ne vytvářet pořád další ptákoviny
#6649 Annie27 #6650 TNotyJá sem se seriálem spokojená… :33 jediný co mi tak možná trochu leze krkem je to jak se pořád řeší Delena.....jasný občas to pár chybiček má…ale to k tomu patří,ne?Zase na druhou stranu kdyby to bylo až moc dokonalý…tak by vás to taky moc nebavilo…dle mýho názoru bych byla nejradši kdyby seriál měl aspoň 10 sérií…sice nevím o čem by byly,ale i tak…tenhle seriál prostě miluju.....a navíc to ani moc nezáleží na nás…ale na amerických fanoušcích…takže dokud budou věrní ti.....tak mám vyhráno! :) ;)
#6649 Annie27 #6650 TNoty#6645 TNoty: Já to taky tipuju ještě do konce série, je Enzo je pořádná nová postava za poslední dobu a fakt mě baví :)
#6647 anndy: Nemůžu než souhlasit, ty dějový linky to je fakt na hlavu :) Chvíli Silas, to čekáš co z toho vyleze, jeden díl a je to vyřešený dosti neuspokojivým způsobem, všechno se tam vyřeší v podstatě snadno, bez žádných větších komplikací. To je opravdu v každým novým díle se vyřeší stará zápletka a přijde něco nového :D A scénky se Stefem a El se mi fakt líbili a jak už jsem psala, hlavně ke konci ta jejich rozmluva :)
#6648 Stelly: Já se na tento seriál taky ráda podívám a myslím, že se na něj budu koukat, dokud ho nepřestanou dávat, i když už není na takové úrovni a je to trochu madlajz :) … Delena už mě taky štve, máš recht, že kdyby to bylo dokonalý, tak by to taky nebylo nic extra, ale tohle už je asi taky přespříliš a dost mě to štve :)
#6653 Stelly#6648 Stelly: no,já bych teda radši aby ty záptetky měli hlavu a patu…což poslední dobou je docela problém…jako taky budu koukat do konce i když ta úroveň o trochu klesla,ale to je vždycky když je víc sérií…
#6646 Kali: taky mě rozčiluje Elena…měla by si konečně ujasnit co chce…Elena byla určitě lepší když byla s Damonem…teď ka je zase za pipku která už neví co by…
#6647 anndy: mě to povídej,taky v tom mám fakt guláš…nějak se v tom vůbec nevyznám :/ mě prostě nebaví to jejich řešení zápletek…už jen jak zabili Silase…to už jsme tu řešili..největší zlo a najednou ho propíchnou z ničeho nic v lese a konec :D každopádně jsem zvědavá co s toho vyleze. Teďka jsem si pustila 4 sérii abych se nějam zorientovala protože v tý taky dost plavu…viděla jsem jí jen jednou…a Stelena scény mě taky nevadili…jen mě mrzí,že Damonovi fakt dávají zabrat :( chudák…
#6653 Stelly#6645 TNoty: přesně to taky čekám, kdy se Car vyspí s Enzem :-D a Elena.. to je hotovo.. stejně Damona miluje, tak nechápu, proč dělá caviky. no a když jí Damon nechce už nikdy vidět a slyšet, tak su zvědavá jak to Plecka napraví.. přece se dvě hlavní postavy nebudou sobě vyhýbat? leda, že by tam dala zápletku, tak aby jeden zachránil druhýho.. nebo to skončí Delenou, jinak to snad ani nejde
#6653 Stelly #6662 anndyDoufám že Elena zas co nejdřív skončí s Damonem, Elena+Stefan to už je starý příběh. Díly ale začínají chudnout, už to není tolik plné očekávání a napětí, snad s tím už brzo něco udělají.
#6654 sisi2000#6649 Annie27: chápu :)
#6650 TNoty: přesně :)
#6651 Leuš25: hmmm přesně ale to s tím Damonem to taky nebude úplně tak doslova :D zvlášť když asi v příštím díle se maj někde schovávat..... ;)
#6652 simka010: Je to plné očekávání, kdy už Elena konečně sklapne a bude zase s Damonem ;)
Já se snad budu muset začít dívat znovu na staré série… Protože jsem měla dojem, že na začátku přišlo nějaké zlo a s tím bylo nutné se vyrovnat a jedna věc se řešila celou sérii. V této sérii už fakt nevím, o co go… nejdřív největší zlo Silas coby Stefan – odhalený během chvilky… velká akce Stefan v bedně… opět zázračně vyřešeno… velká věc naštvaná Silasova ex… taky v podstatě během pár dílů pasé. To samé velké hledání Silasovy lásky – taky pár dílů a šmitec. Do půlky seriálu vyřešená všechna možná zla, ale nic nevysvětleno, nic nesedí… Velké řešení pokusné laborky pro upíry, znovunalezení Enza… hotovo (díky bohu za Enza – i když je to jen taková napodobenina Klause…), Mattova posedlost, taky odhaleno okamžitě… Katrinina smrt a falešná smrt… vyřešeno…slibná linka s virem pro Elenu a Damona – vyřešená tak rychle, že jsem vůbec nepobrala, co to mělo být… Mrtvý Stefanův dvojník – taky bych čekala, že to bude mít větší potenciál… ne… hořící poutníci a nová posedlost Tylera… Rozchod Deleny zase a znovu… a to jsem určitě část zápletek zapomněla – ale začíná to být opravdu o ničem… už jen to „přeměnění těl“ nějaké postavy… už se to stalo Tylerovi s Klausem, Tylerovi znovu, Alaricovi, Mattovi, Eleně… v podstatě Stefanovi… kolikrát ještě? Snad jen už nikdo dlouho neumřel… a nebyl oživen…:-D
#6660 TNoty #6664 Annie27 #6728 simka010#6638 kráska: Stelena tak akorát BYLA, ale už dávno není a zřejmě ani nebude;) Nějak si přeslechla to, jak Stefan řekl, že buď může být s někým kamarádka nebo být do něj zamilovaná? A oni jsou už jenom kamarádi, nic víc;)
No jinak k dílu… Já už opravdu nevím… Ten děj mimo Delenu jsem už nějak přestala vnímat od okamžiku, kdy jsem nepochopila celou tu věc okolo Silase a ještě se do toho začali motat poutníci. No a teď ještě rozešli Delenu. Elena zas nesmyslně dělá fóry… Tak si šla za svým a byla konečně rozhodnutá a nakonec nebude ani s jedním? Jestli je to schválně natahovačka pro diváky, aby opět „nevěděli jak to dopadne“, tak by si to už opravdu mohli odpustit, protože to nakonec přestane bavit i takového fanouška Deleny jako jsem já :/ Ostatní děj nevím, jestli mám vůbec komentovat… Už několikrát jsem psala, že mi to začíná dost silně připomínat Buffy a to byla teprve matlanina, ještě se špatnými efekty!
Jednu pozitivní věc jsem na tomto dílu ale shledala. Stefana a Elenu nedává dohromady vesmír, ale hlupé kouzlo, které poutníkům mělo usnadnit jejich hledání. Alespoň, že tím padla Stelena :)
Jo, ta zápletka s nakaženým Damonem a potom Elenou byla opravdu slibná, ale vyřešeli to asi nejhůř ze všech zápletek :(
#6655 blacken: uplne s tebou souhlasim…psala jsem to tu taky,ze ty zapletky jsou vyreseny raz dva…připadá mi to fakt preplacany! Driv byla jedna zapletka celou serii a tedka uz je to asi dvacata… :/