Upíří deníky (The Vampire Diaries)
89/100 - 654×

Upíří deníky(The Vampire Diaries)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
VOD
Max | Amazon Prime Video
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Diskuze: Obecná diskuze

Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!

Ivčí

#6778 Stelly: To je fakt no, Jeremy byl furt Jeremy.. :)

#6779 TNoty: Nepleteš si tu Mariu náhodou s tou Pam, co zabila toho svýho rádoby manžela nůžkama..? :-/ :)

#6780 sisi2000: Jj, souhlas, taky se mi líbí víc ta dvojka Jeremy + Damon :)

11.5.2014 | 22:39:10
Annie27

#6759 Stelly: Já jsem to rozhodně nemyslela ve zlým, bylo to spíš takový rejpnutí, to je každého názor :) … Ale je fakt, že určité chvíle dokážou určitou postavu udělat oblíbenější :)

12.5.2014 | 0:16:31
Goodies

Ježíš, nevím, co každý plaší. Stejně vám Stefana pošlou zpátky, vždyť to bylo trapné a ne smutné. Ještě to Carolinino volání o pomoc tu frašku dovršilo. A ještě kdo to tu pleskal, že by měla umřít i Elena a Damon? A to jako proč? Aby v šesté sérii hrála jenom hudba, nebo co? Proboha… Mazec by spíš byl, kdyby se v šesté sérii vrátila z druhé strany většina hrdinů :D To, že určitě vrátí i Stefana, to opravdu šok nebude, ale kdyby se i s ním vrátil i Alaric, Jenna, Enzo… :)

#6791 Stelly
12.5.2014 | 10:10:22
Goodies

#6771 kráska: Šestá řada už bude určitě poslední, takže i kdyby Stefana nevrátili, tak myslím, že už to Plecce může být jedno, že ty a pár dalších přestanete kvůli Stefana koukat :D Ze zvědavosti stejně každý dokouká poslední řadu tak či tak…

#6786 Annie27
12.5.2014 | 10:14:31
anndy

konečně jsem to viděla i s titulkama a jsem spíš zmatená. Jak jste tu psali, je divný, že magie se neruší u Matta a Jerra – prsteny, oživování, ale vlastně i lovec je dílem čarodějky, a taky je fakt, že se choval nějak divně, i Elena se chovala divně – možná umře a Jerrovi řekne jen, jestli je v poho? žádný jejich věčný objímání? Taky mi přišlo divný, proč Damon neškrtl sirkou, když se začli poutníci probouzet.

konec by mohl být ala Buffy – z MF by se stala černá díra a spolkla by všechny poutníky i s tím šířícím se kouzlem :-D

#6787 Stelly #6795 Ivčí
12.5.2014 | 10:24:00
Annie27

#6784 Goodies: Proč si myslíš, že bude určitě poslední?? … Ale jinak souhlasím v tom, že Steffanova smrt mě absolutně nijak nezasáhla. Ne že bych ho neměla ráda, ale jelikož všichni víme, jak je to s umíráním a oživováním v TVD, tak s člověkem moc nehne smrt zrovna hlavní postavy… Jinak podle proma mi přišlo, jak kdyby měli umřít i El s Damonem, 6. série nám začne na druhé straně a Bonnie to začne dávat mezitím dokupy :D

#6787 Stelly #6789 Goodies
12.5.2014 | 12:56:24
Stelly

#6786 Annie27: taky myslím s tou El a Damonem… :D navíc jak to vybuchne tak je to oheň a upíři hoří a můžou umřít..... :)
#6785 anndy: jo ta Buffy mě taky napadla :D

12.5.2014 | 14:39:04
kllenka

Stefana smrt se mě ani nedotkla, jelikož stejně bude zpátky…žádné ježiši se fakt nekonalo. Jelikož se seriál týká hlavní trojice, unesu i to když zemřou El s Damonem…jelikož a protože …potom bude celá trojka spolu v záhrobí …a nebo ohraná písnička…El s Damonem se vydají pro Stefíka…toho stále někdo hledá…takže nic nového pod sluncem. Mrzí mě že už mě nezasáhne ani smrt, protože …on se vrátí. U Stefana je to samozřejmost ale u ostatních postav…nu co dodat. Jinak k dílu…El s Damonem mě baví.POutníci neuvěřitelná nuda …Car se nám zamilovala…žádné překvápko..a se Stefou budou dvojka. NO uvidíme jak začne 6 serie…možná v tom záhrobí…hlavně že tam bude vystupovat ta naše trojka..uvidíme…

12.5.2014 | 15:45:02
Goodies

#6786 Annie27: No já nevím, mluví se o tom už od pětky. A jelikož tahle série byla pořádná matlanice… Je to můj osobní názor. I trojúhelník je už vyřešený…

#6790 Vampires are sexy #6791 Stelly #6792 Annie27
12.5.2014 | 16:30:41
Stelly

#6790 Vampires are sexy: tak to by bylo super… :D
#6789 Goodies: jinak tak možná podle vás… :D američtí fanoušci sou pořád věrní… ;) a můj názor na trojúhelník je takovej že nebude vyřešenej dokud El+Damon neodjedou při západu slunce(páni vážně ze mě začíná bejt Delena) :D a Stefík to samý ale třeba s někým jiným...... :D :)

jinak já nevím ale mě se jeho smrt dotkla dokonce sem i brečela.....máte pravdu že tam skoro pořád někdo umírá......ale já nevím možná to bylo tím že Stef je hlavní postava…ale fakt sem byla smutná to třeba jak umřela Bonnie tak to se mnou nic nedělalo......to až když měla ten pohřeb tak to až mě dojmulo.....jinak… :)
#6783 Goodies: jinak s tou El a Damonem sem to byla já a myslela sem to tak že i jak sem byla naštvaná kvůli tomu Stefanovi......tak že by bylo už fakt na hlavu postavený kdyby zemřeli i Damon s El…ne tak že umřou…i když to tak v tom promu trochu vypadá jak už sem tady psala ;) nemyslela sem to nějak zle :) ;)

#6792 Annie27 #6799 Goodies
12.5.2014 | 18:10:14
Annie27

#6789 Goodies: Jo takhle, já myslela, jestli jsi to někde nečetla :) No podle mě dokud to bude mít úspěch, tak to budou držet při životě. Vzhledem k této sérii není laťka moc vysoko co se týče tý další, takže jestli vymyslí něco slušnýho, tak kdo ví, třeba nás to zase pořádně chytne :) …

#6791 Stelly: Já bych ze smrti Stefana byla asi taky v šoku, ale spíš jsem nad tím mávla rukou, že ho stejně vrátí (hehe, to bych se divila, kdyby ne :D ) … Ale jo, upíři hoří a ten výbuch vypadal jak … no nevim, možná stačili vyskočit z auta :D Ale byla by to zajímavá změna, kdyby byli na té druhé straně a co víc, mohli bychom i nějakou dobu vídat již mrtvé postavy, to by byla paráda a podle mě skvělý oživení seriálu :)

#6793 Kali
12.5.2014 | 18:30:48
Kali

tak souhlasím s tím,že oživení by to bylo…ale neříkala Plecka,že umřou tři a vrátí se jen dva?třeba ten díl skončí tím výbuchem a my budeme čekat,jak to vlastně dopadlo :-D viděla bych to spíš,že asi z toho auta nějak vyskočí nebo tak…jinak nevím proč by se oba zabíjeli dobrovolně,navíc když sami vědí,jak je to s tím vracením mrtvých,že zase taková makačka to není… :-D#6792 Annie27:

#6794 sisi2000 #6797 Annie27
12.5.2014 | 18:42:56
sisi2000

#6793 Kali: Ale Plecka nic o vracení neříkala, jenom že budou tři definitivní smrti ;)

#6800 Kali
12.5.2014 | 19:43:12
Ivčí

#6785 anndy: Nevím, jestli už tady někdo nereagoval, ale – to kouzlo jakoby ničí magii a uvádí lidi či stvoření do stavu bez magie, no a bez tohoto nadpřirozena jsou upíři mrtví, kotva neexistuje apod., zatímco Jeremy prostě jen bude normální člověk a uzvedne jenom jednu basu piva… :)

#6798 anndy
12.5.2014 | 20:28:26
Holubova.K

Ne asi s tim Jeremym je to ulítlý…hlavně že je lovec upíru nadpřirozená bytost tvl a trajdá si tam jakoby se nechumelilo…ale otázka je jestli ho stvořily čarodějky a jestli ne,tak to pak jooo že tam trajdá :)

12.5.2014 | 22:23:47
Annie27

#6793 Kali: Upřímně já sama nevím, co Plecka říkala, vím to jenom tady z diskuze, ale opravdu se snad mluvilo jen o tom, že umřou definitivně tři postavy. Takže jich může umřít víc, ale jen tři tam na druhé straně zůstanou :D … Třeba se prostě chtěli jen obětovat pro vyšší dobro :D Ne fakt nevím jak to bude, spíš vyskočí, v traileru Ti většino udají jen ten zlomek, aby jsi řekla „whooa“ ale nakonec je to jinak, nicméně jsem na to dost zvědavá, jak jsem řekla, oni tři na druhé straně + ji mrtvé postavy, hmmm :)

12.5.2014 | 22:30:41
anndy

máš pravdu, a vlastně prsteny jsou proti nadpřirozené smrti, takže bez nadpřirozena není ani smrt. ale stejně Jerra přivedla magie zpět po smrti od silase/kat a to prsten nefungoval, takže je v tom guláš. už vidím, jak bude řešení nějak moc jednoduchý…prostě bum a všichni budou živí – nebo prostě mohli zrušit oponu jak chtěl silas a bylo by :-D#6795 Ivčí:

13.5.2014 | 8:50:59
Goodies

#6791 Stelly: Nemám šajnu na co reaguješ – jinak tak možná podle vás… Dále je mi jedno, jestli jsou američtí fanoušci věrní nebo ne. Jasně jsem napsala, že je to můj osobní názor a byla bych prostě ráda, kdyby se to smysluplně ukončilo a nezvrhlo se to v totální slátaninu o 20ti sériích. Na to mám deníky moc ráda. A dokud Eleně nezačne totálně hrabat, že by chtěla Stefana, tak je pro mě trojúhelník vyřešený. Zatím nevidím důvod to brát jinak.

#6802 anndy #6804 Stelly
13.5.2014 | 10:18:14
Kali

#6794 sisi2000: já jsem na FB zase viděla,že řekla něco o tom,že umřou celkem 3 postavy,jedna že má bejt hlavní a že se z těch třech vrátí jen 2 lidi…no tak teď nevím…počítala jsem,že umře ještě třeba Tyler a vrátí nám Enzu a Stefana…

#6806 sisi2000
13.5.2014 | 11:35:34

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama