Upíří deníky (The Vampire Diaries)
89/100 - 654×

Upíří deníky(The Vampire Diaries)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
VOD
Max | Amazon Prime Video
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Diskuze: Obecná diskuze

Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!

anndy

v knížkách prý bude jako duch (žádnou jsem nečetla, tak nevím – no vlastně kousek prvního dílu, ale je to taková blbost, když člověk zná tvd)#6820 Stelly:

#6824 Dadlaaa
16.5.2014 | 20:07:15
Dadlaaa

Teď jsem dokoukala poslední díl páté série, líbil se mi asi nejvíc z celé série, hlavně kvůli všem co tam byli…Rick se vrátil – boží :) v minulém díle mě Stefova smrt něják netrápila,:)..možná kvůli tomuhle finále byla taková rychlá :)…já musím přiznat, že sem prostě řvala a řvala :)…nečekala jsem, že se dostane přes Bon tolik lidí, škoda Lexi, obětovala se, ale došla klidu. A ten Silas tam, chvilku sem se lekla, že ho budem znova trpět v 6. sérii :), no a Tyi je teď asi jen vlkodlak zase ne? ty čarodějný dvojčata mě opět naštvali, jí ten bratr mohl pomoct a ne jí odpojit. Nejlepší byla ta dojemná scéna na závěr Bon a Damon… ještě teď bych to vořvala…ach jo a konečně Delena a takhle to dopadlo a teď až do října pauza :(, jsem opravdu zvědavá co Plecka vymyslí pro další sérii, bez Damona by to nešlo, takže by mě zajímalo, jak to udělá… grrrr, nepojede někdo na Comic Con? :D

#6825 Goodies
16.5.2014 | 20:17:10
Goodies

#6820 Stelly: Ne snad, je nejoblíbenější postava ;) Každopádně, jestli je opravdu mrtvý, tak je mi celá šestá série ukradená, a skončilo to pro mě touhle. Tolik sérií mu přeju, aby byl šťastný s Elenou, takže nejsem zvědavá na to, aby tam trdlikoval třeba jako duch :/

#6827 Stelly
16.5.2014 | 20:19:30
Dadlaaa

#6821 anndy: knížky nejsou až taková blbost, když máš ráda fantasy :) ale nelze je srovnávat s TVD tam se to od začátku rozchází a kromě jmen to nemá se seriálem společného nic, jen doufám že si to Plecka nikdy nepřečte…temná dimenze a liškodlaci…nevim nevim :D

#6827 Stelly
16.5.2014 | 20:25:23
Goodies

#6822 Dadlaaa: Za Ricka jsem taky ráda, ale pokud bude Damon opravdu pryč, tak mi to ani on nezachrání… Jinak máš pravdu, Damon a Bon, to bylo skvělé :) Jak se společně chytli za ruce…

Před dvěma rokama jsem byla v San Diegu 14 dní po Comic Conu, tak si umíš představit, jak jsem byla frustrovaná, že mi to uteklo :/

#6826 Dadlaaa #6827 Stelly
16.5.2014 | 20:25:50
Dadlaaa

#6825 Goodies: ty brďo fakt, tak to závidim, já jsem v USA ještě nebyla :D čekám až přijede Ian sem jak slíbil na FB, když odepsal jedný češce :D opravdu si nemyslim, že by ho Plecka nechala mrtvýho nebo že by Ian skončil…kdyby to tak bylo, neslíbili by 6. sérii, a tohle by byl závěr, neříkám, že by mi všechny postavy nestačili, ale bez Iana by to nebylo ono, ty jeho poznámky?navíc když je zpátky Enzo a Rick…myslím, že by to fanoušci nedali…podle mě Ricka vrátili na jejich popud…pochybuju, že to byl záměr od konce 3.série…vždyť i my jsme to tu probírali tolikrát… Takže Damon se musí vrátit a díky tomuhle závěru budem číst články a spoilery a debatovat o tom do 3.10. :D

#6827 Stelly #6829 Goodies
16.5.2014 | 20:39:06
Stelly

#6823 Goodies: okiii :)
#6824 Dadlaaa: taky myslím a až tenhle seriál skončí…chci si přečíst celou ságu..... :)
#6825 Goodies: Damon a Bon taky souhlasím......já vím že seš Delena a já už taky trochu…ale už od začátku chci vidět pár asi Donnie (Damon+Bonnie nevím jak by se to říkalo…) :D protože tahle dvojka no páni...... :) prostě aspoň krátkej románek třeba jak sou mrtví tak by se mohli tak trochu sblížit… :) jinak ty si byla v Americe?Wow!Můžu osobní otázku…?Kolik Ti je…?neodpovídej jestli nechceš..... ;) ale jinak Ti závidím!Podívat se do Ameriky je můj sen… :)
#6826 Dadlaaa: on psal na fb tohle hmmmm tak to já taky doufám…! :) jinak s tebou souhlasím.. :) ;)

#6832 Goodies #6837 Dadlaaa
16.5.2014 | 21:25:25
osvalsim

#6806 sisi2000: Tak jako definitivní smrt bych brala babičku Bonnie a Lexi…a tu třetí nevim no.. třeba Markos :-D

16.5.2014 | 21:34:18
Goodies

#6826 Dadlaaa: No jo, jenže 14dní po Comic Conu, byla jsem z toho na infarkt :D

Víš co, já fakt nevím, co si o tom mám myslet. Jako logicky si říkám, že je Damon nejoblíbenější postava, k tomu hlavní. Ale tentokrát z toho mám takový zvláštní pocit, přišlo mi to takové jiné. To loučení… Co Eleně říkal, že umřel milovaný… A že by Bonnie znovu vraceli? Znovu ji? Protože kdyby zachránili Damona, tak ji by tam určitě nenechali. A navíc druhá strana se rozpadla, tak kde by pro ně šli? Fakt nevím…

#6831 Annie27 #6837 Dadlaaa
16.5.2014 | 21:40:41
TNoty

tak tenhle díl se mi moc líbil…brečela jsem jak želva :( Damona je mi vážně líto…a chudák Elena…pořád nevěděla co by a te´dka to má :/ …docela by mě zajímalo co bude v další sérii protože pro mě bez Damona to nemá moc cenu :( koukala jsem na to převážně kvůli němu a Eleně…ale on samozřejmě jedinej přejít nestihnul! Rick,že se vrátil je sice super,ale bez Damona to stejně nebude ona…nebude mít toho svýho parťáka…Stefíka mi taky bylo líto :/ každopádně opuchlí oči mam statečně :D …když jsem viděla Silase v tu chvíli jsem si říkala bože hlavně to néé :D u Bonnie bylo jasný,že umře…a čekala jsem,že zůstane mrtvý i Tyler…ale nééé samozřejmě to musel jako vždycky odsrat Damon!! jako všechno! to mě fakt štve :( tak abych to schrnula…umřel největší tahou seriálu podle mého… :(:( a težko se bude moct vrátit v další sérii když druhá strana je pryč…fakt na pytel toto :(

16.5.2014 | 21:41:04
Annie27

#6829 Goodies: No můžeme být klidní, že se v 6. sérii objeví, ale jestli jako duch, tak ať si mě Plecka nepřeje! :) Doufám, že ho mezi živé vrátí co nejdřív.

Heh jo Ric bez Damona to nebude to pravé ořechové, ale kdo tipuje, že Damona zaskočí na chvíli Enzo? :D

#6833 Goodies
16.5.2014 | 21:55:02
Goodies

#6827 Stelly: No, víš co, já jsem hlavně Damonka :D Už od začátku jsem si přála vidět Damona štastného, celý život měl v podstatě smůlu a nikdo za ním nestál tak jako za Stefanem třeba Lexi a jenom pro to, že se neuměl ovládat a trhal lidem hlavy, to mě vždycky strašně štvalo! Ale to je jedno… No a samozřejmě protože Damon nadevše miluje Elenu, tak jsem jedině pro Delenu :) A Damon a Bonnie se mi hrozně líbí jako přátelé… Na románek bych to moc neviděla, ale takové ty scény, jak ji tenkrát Damon objal, jak ji ve čtyřce našel na tom ostrově… Teď jak se chytli za ruce… To nemá chybu :)

Nevadí mi to – bude mi 26 :) Ameriku miluju, úplně jiná mentalita, než tady… Všechno tam miluju :D

#6847 Stelly
16.5.2014 | 21:57:58
Goodies

#6831 Annie27: No já se právě bojím toho, že ne jenom na chvíli… Místo jednoho Damona třeba schválně vrátili Alarica a Enza…

#6834 Annie27 #6835 sisi2000
16.5.2014 | 22:03:02
Annie27

#6833 Goodies: To mě ani nenapadlo, ale snad nemáš pravdu :D … Uvidíme, co na nás chystají, ale jestli budou dlouho natahovat to, že Damon bude na druhé straně a nic, tak to s nimi nedopadne dobře a šestou sérií končíme :) … ale tak uvidíme, Steff se taky objevil fofr rychle v téhle sérii :D

16.5.2014 | 22:24:48
sisi2000

#6833 Goodies: Sice mám Alarica a Enza moc ráda, ale Damona nikdo nahradit nemůže :( Obzvlášť vzhledem k Deleně ;)

#6836 Goodies
16.5.2014 | 22:55:45
Goodies

#6835 sisi2000: Co když takhle Plecka vyřešila i Delenu? Elena ho sice miluje, vybrala si jeho, ale rozdělila je jeho smrt… A Damon umřel šťastný a milovaný :(

16.5.2014 | 22:58:42
Dadlaaa

#6827 Stelly: už je to dýl, ale tady https://www.facebook.com/…971023415529

#6829 Goodies: no jasný, kdybys tam byla na Comic tak bych ti záviděla ještě mnohem víc :D mohlas je vidět na živo, ale i tak závidim a chápu tvé rozhořčení :D Jinak no my samozřejmě nevíme, kam šli když se rozpadla druhá strana…ale zas na druhou stranu např. Kat šla rovnou do pekla…no a tihle dva můžou bejt někde v očistci či co :D musíme počkat na kvalitnější spoiler, protože já četla ten co je v diskuzi ve spoilerech zmíněn a on je celý ten článek spekulativní…Ale myslim, že si to nemůžou vážně dovolit, Stelen je hodně, fanynek Paula taky, Niny a ostatní taky, ale třeba jen na FB je Ian několikanásobně převyšuje…navíc by to teda teď končilo Delenou a pak by El v příští sérii někoho dohodili, když to vypadá Steroline?

#6838 Dadlaaa #6847 Stelly
16.5.2014 | 22:58:58
Dadlaaa

#6837 Dadlaaa: Prostě ne… Damon se něják vrátí :D

16.5.2014 | 23:03:52
blacken

Musím říct, že na to, jak byla celá série o ničem, se mi finále líbilo. Jen se mohlo vrátit i víc lidí, ale hlavně, že je zpět Alaric a Enzo. Damona nějak zpět dostanou, nevěřím, že by si troufli se ho zbavit. Rozhodně celkem zajímavý konec – včetně té změny zpět na lidi.

#6840 Annie27
17.5.2014 | 3:11:44
Annie27

#6839 blacken: Já teda nevím, ale není jen Tyler člověk?

#6841 Dadlaaa #6842 Dadlaaa
17.5.2014 | 6:41:10

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama