Upíří deníky (The Vampire Diaries)
89/100 - 654×

Upíří deníky(The Vampire Diaries)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
VOD
Max | Amazon Prime Video
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Diskuze: Obecná diskuze

Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!

Dadlaaa

#6840 Annie27: já myslím,že Tyler je jen vlkodlak,kdyby byl umřel jako člověk nebyl by na druhý straně,vlkodlactvi nebylo postiženy kouzlem carodejek,aspoň tak sem to pochopila.

#6843 sisi2000
17.5.2014 | 8:33:02
Dadlaaa

#6840 Annie27: já myslím,že Tyler je jen vlkodlak,kdyby byl umřel jako člověk nebyl by na druhý straně,vlkodlactvi nebylo postiženy kouzlem carodejek,aspoň tak sem to pochopila.

17.5.2014 | 8:33:17
sisi2000

#6841 Dadlaaa: Tyler už je jen člověk s vlkodlačím genem a jak jsem četla jeden rozhovor, bude se snažit tu kledbu znovu nespustit, takže se nám vrátí Tyler z 2. série ;)

#6844 Dadlaaa
17.5.2014 | 9:26:09
Dadlaaa

#6843 sisi2000: pak ale nechápu co dělal na druhý straně…to kouzlo z něj sice mělo udělat kluka s vlkodlacim genem,ale ten přece není nadprirozenej ne?takže to trochu nechápu

#6845 Goodies
17.5.2014 | 11:11:48
Goodies

#6844 Dadlaaa: Tak já myslím, že to, že se mění ve vlkodlaka asi úplně normální není, ne? :D Takže byl podle mě právem na druhé straně…

#6846 Dadlaaa
17.5.2014 | 11:15:26
Dadlaaa

#6845 Goodies: je pravda, že to úplně normalni neni:-Dale nebyl by tam pak i Tyler táta,ale to si pak myslím,že ten je na tom jako Jenna ta šla taky rovnou dál…no takže pořád nevím :-(

#6848 Maroola
17.5.2014 | 11:22:52
Stelly

#6832 Goodies: hmmm tak to chápu…já sem měla dřív k Damonovi odpor…ale teď jak se všechny ty postavy trochu změnili tak sem si ho i celkem oblíbila :) máš pravdu s těma scénama ty sou úžasný… :D jinak to s tou Amerikou věřím… :)
#6837 Dadlaaa: děkuju :) a jinak pořád říkám že by jí molhi někoho dohodit.....předtím to vypadalo na Aarona…ale zase na druhou stranu by to nebylo fér vůči Damonovi…protože ten by si to nezasloužil… :) :/

17.5.2014 | 12:06:43
Maroola

#6846 Dadlaaa: Tylerův táta kletbu vlastně nikdy nespustil, takže podle mne umřel jako běžný smrtelník :)

#6857 Dadlaaa
17.5.2014 | 12:57:01
blacken

Tak já si říkám, že když se změnil zpět Tyler, tak by to bylo logické i u Stefana a Eleny, ale je fakt, že to tam nebylo řečeno…

#6850 Annie27
17.5.2014 | 13:16:40
Annie27

#6849 blacken: Asi bych to taky tak pochopila, ale Tylera odtáhli do MF, kde se vrátil do stavu předtím než zemřel, tudíž by teď jak už se tu psalo měl být jen kluk s vlkodlačím genem. Ostatní umřeli jako upíři, takže by se i jako upíři měli vrátit …

#6851 Goodies #6852 Stelly #6853 blacken
17.5.2014 | 13:34:00
Goodies

#6850 Annie27: Přesně tak to je :)

17.5.2014 | 14:04:52
Stelly

#6850 Annie27: jinak by se tam snad ani Elena a Stefan nedostali....­..protože ostatní dvojníci sme třeba na druhý straně neviděli......je možný že tam byli......ale i tak…

17.5.2014 | 14:29:23
blacken

#6850 Annie27: No Elena taky umřela jako člověk… když projela celým MF…

#6854 Stelly #6857 Dadlaaa
17.5.2014 | 16:45:17
Stelly

#6853 blacken: jenže Damon by v tom případě musel umřít jako člověk a to by se nedostal na druhou stranu.....takže a navíc Elena neumřela jako člověk protože ona se utopila a v tom případě by při tom výbuchu už nežila… ;)

17.5.2014 | 17:36:02
Ivčí

Ona přece říkala Damonovi, ať zrychlí, že musijou umřít jako upíři, tak on zrychlil a umřeli jako upíři, tzn. na druhou stranu se dostali.. Ale přiznávám se – celou diskuzi jsem nečetla..

17.5.2014 | 18:09:23
Ivčí

Ona přece říkala Damonovi, ať zrychlí, že musijou umřít jako upíři, tak on zrychlil a umřeli jako upíři, tzn. na druhou stranu se dostali.. Ale přiznávám se – celou diskuzi jsem nečetla..

17.5.2014 | 18:09:46
Dadlaaa

#6848 Maroola: no jasně, ale Tyler umřel jako kluk s vlkodlačím genem, takže před spuštěním kletby…takže se teda musí počítat že už něco zažil :D
#6853 blacken: no ona se začínala topit proto na to Damon šlápnul…a pak už byla u Bonnie, takže to museli stihnout :)

#6858 osvalsim
17.5.2014 | 18:10:47
osvalsim

#6857 Dadlaaa: podle mě Tyler umřel jako vlkodlak.. protože to kouzlo zrušilo jen tu upíří část.. takže se vrátil zpět jako vlkodlak a myslím, že má tu kletbu spuštěnou.. Bylo by to logickým protože tam přece říkali, že to kouzlo ruší vše od čarodějek a že se vrací do stavu předtím.. no a než se stal hybridem, tak byl prostě jasnej spuštěnej vlkodlak :) A Elena s Stafan sou normal upíři, protože umřeli jako upíři..:) Ale jako upřímně si myslím, že to má chybu.. Tyler umřel za 5 vteřim co vstoupil za hranici a Damon s Elenou si vesele jeli přes celý město a nic :-D

#6861 sisi2000 #6887 blacken
17.5.2014 | 20:09:29
Ninipo

Tyjo, to bylo něco. Jsem ráda za Alarica zpátky a myslím, že by si snad netroufli zabít Damona. Vlastně jsme ani neviděli, co se stalo, nic je neodtáhlo, takže kdoví, co tam pak bude. Taky to může souviset právě s tou Bonniinou babičkou, jak něco říkala, co nedávalo tak úplně smysl (to tu už taky někdo psal). Ale samozřejmě mě naštval ten amatérismus. Bonnie měla chytnout Alarica a hned druhou rukou Damona a nebo prostě hned a ne aby se tam ještě vybavovali. Taky měl někdo hlídat tu čarodějku, bylo jasné, že když má bratra zpátky, tak že už se na ně může víte co. Museli slyšet, že Bonnie s Damonem mluví, tak někdo měl těm čarodějům říct, že už to bude trvat jen dvě sekundy. Prostě fakt na facku.

#6860 Goodies #6866 Dadlaaa
17.5.2014 | 20:18:43
Goodies

#6859 Ninipo: Jo, tak z toho sem byla taky na nervy, jak chytla Alarica a ještě se s Damonem vybavovala. Věděla, že Elena už je v bezpečí, tak se ho měla jenom dotknout a bylo by. Neměla brát vůbec v podtaz na co se jí tam vyptává, když věděla, že mají málo času. Já vím, bylo prostě v plánu, že tam Damon zůstane, ale tohle bylo na facku.

#6866 Dadlaaa
17.5.2014 | 20:31:20

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama