Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Obecná diskuze
Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Janina Gavankar
29.11.1980 | 29.11.2024 -
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
jako aby byl pak znovu hybrid? do toho by asi nešel, připoutat ke klausovi by se asi nechtěl, a do Hope by asi nekousal #7000 Stelly:
#7002 Stelly #7003 OriginalHunter #7004 OriginalHunter#7001 anndy: no v TVD je možný všechno :D a navíc řekla bych,že po pár úplňkách by hned změnil názor..... :)
#7001 anndy: Klaus už nemože stvorit hybridov takže sa k nemu asi nepripúta a malú Hope by isto takto nezneužívali :)
#7001 anndy: Klaus už nemože stvorit hybridov takže sa k nemu asi nepripúta a malú Hope by isto takto nezneužívali :)
http://youtu.be/up5sv_hn8sU nemohl by k tomuto někdo udělat titutlky
To s Elenou jim fakt nevychází. vždyť i na fotkách i v traileru vypadá a hrozně moc starší než má být. jestli to ještě budou protahovat, tak bude nakonec vypadat úplně jinak. v první sérii bych jí 18 možná i věřila, ale teď míň než 25 rozhodně ne.
#7007 Stelly#7006 Emulepapule: no já teda nevím mě spíš v první sérii připomínala tak 16,ale to je asi věc názoru :)
Mě hlavně vůbec nepřipadá jako Elena,když má teď vlnitý vlasy jako měla Kath.Podle mě to ji dělá taky starší ,než když měla vlasy rovný :D
holky,jen tak pro info…můžete mi někdo připomenout co je to v MF za kouzlo? To je to kouzlo,že tam jsou jako normální lidi? nějak si to nepamatuju :D budu si muset nějak tu 5 serii připomenout :D jinak už se moc těším na další serii,snad bude dobrá a né jako u true blood :( to nebylo nic moc :(
#7010 kath023#7009 TNoty: No,souvisí to nějak s těma poutníkama,ale upřímě si to taky nepamatuju :D Dívala jsem se na celý TVD od znova,ale 5.sérii jsem už nestihla :D
no,že to začarovali poutníci to vím,ale co přesně je to za kouzlo :D
Poutníci zrušily v MF veškerou magii,,takže upírům tam nefunguje denní prsten.Vampirismum je vlastně taky kouzlo,takže je otázkopu zda by překročením hranice MF stihly uhořet na slunci,nebo by se vrátily do svojí poslední lidské podoby.Tudíž u většiny mrtvoly
#7014 TNoty<cenzurováno – odkaz na problémový obsah>
#7012 parisse: díky :) Jinak na uložto už je díl s titulkama :)
#7015 parisseJá to viděla s titulkama už v 9–30 #7014 TNoty:
Ahoj holky, nebyla jsem tu věčnost, vlastně od konce 5. série, nebyl tak nějak čas :) takže jsem nečetla spoilery ani rozhovory, takže jsem vlastně úplně mimo mísu :D nicméně jsem teď dokoukala novou epizodu, protože jsem byla zvědavá :) jsem strašně ráda za Ricka a myslím, že nejen já, on je prostě boží :D jen mi přišlo, že je ještě víc zodpovědnej než předtím :) jinak ostatní, tak něják klasika…Jer se vrátil k povaze Jera z první série, El se vyrovnává s další smrtí ( chvíli vypadala, že jí hrábne jako v minulý sérii) Tyler je Tyler před proměnou, takže věčně nas…, Car je prostě Car a chce dát všechno do pořádku, Matt je ochránce města a nevinných :D jen Stef mě vcelku překvapil, když okamžitě nepřijel za El, když mu volala a navíc jí lehce poslal do háje. Jak je vidět moje neoblíbená Liv s trochu míň neoblíbeným bratrem Lukem, budou čarovat i tuhle sérii a navíc fascinující, jak jsou teď se všema kámoši :/ … no a nakonec je tu Damon v červený flanelce, který dělá snídani Bon? tak to jsem se posmála…spíš ale ve smyslu…si dělá Plecka pr…Takže shrnutí je takový, že to bylo fajn a že doufám, že 6. série bude bez poutníků s nějákou dobrou zápletkou :D :D :D
#7017 TNoty#7016 Dadlaaa: jojo,taky jsem si říkala,že Jeremy je opět ten rozmazlenej blbeček…Liv je mi taky nesympatická :/ i celkově jako herečka :/
#7020 DadlaaaNo tak to je trošku mazec… Elena, která nebude mít tucha kdo byl Damon… Damon a Bonnie, kteří si žijou lidský život??? A neví, kdo byli? Nebo co to je? :-O Příjde mi to najednou jako úplně jiný seriál…
#7020 DadlaaaAha, takže Jer je fakt jako na začátku, Tyler taky… Caroline v podstatě taky. Stefan fuč a Elena si opět na Damona pamatovat nebude… jsem to jenom já, nebo jsme se fakt vrátili do první série? Bonnie by mi nechyběla… Konec jsem moc nepobrala…
#7020 Dadlaaa#7017 TNoty: no ona má hrozně zvláštní výraz, takovej povýšenej, což je asi schválně, ale je mi teda nesympatická od minulé série…tam mi nevadilo, že je svině a poslouchá coven, ale že teď budou kámoši a ona se líbí Tylerovi?
#7018 Goodies: no jasný, Elena, bez vzpomínek na Damona, takže to bude mít chudák pak zas těžký a bude si jí muset zase zasloužit a ještě by si mohla pamatovat, že poslední koho milovala byl Stef…no to by byl zas gól :/
#7019 blacken: no myslím, že jsme se částečně do té první série vrátili, Jer je flákač, Tyler vlkodlak před spuštěním kletby, Caroline a Matt jsou stále stejní, El chce smazat vzpomínky na Damona, což je přesně to co po Damonovi chtěla v první sérii s Jerem, no a na všechno tam dohlíží Rick, místo Bon jsou tam dvojčata, tak snad jedině Salvatorové jsou jinde :)