Upíří deníky (The Vampire Diaries)
89/100 - 654×

Upíří deníky(The Vampire Diaries)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
VOD
Max | Amazon Prime Video
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Diskuze: Obecná diskuze

Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!

anndy

jako aby byl pak znovu hybrid? do toho by asi nešel, připoutat ke klausovi by se asi nechtěl, a do Hope by asi nekousal #7000 Stelly:

#7002 Stelly #7003 OriginalHunter #7004 OriginalHunter
15.9.2014 | 20:10:00
Stelly

#7001 anndy: no v TVD je možný všechno :D a navíc řekla bych,že po pár úplňkách by hned změnil názor..... :)

15.9.2014 | 20:46:26
OriginalHunter

#7001 anndy: Klaus už nemože stvorit hybridov takže sa k nemu asi nepripúta a malú Hope by isto takto nezneužívali :)

16.9.2014 | 15:49:30
OriginalHunter

#7001 anndy: Klaus už nemože stvorit hybridov takže sa k nemu asi nepripúta a malú Hope by isto takto nezneužívali :)

16.9.2014 | 15:49:42
parisse

http://youtu.be/up5sv_hn8sU nemohl by k tomuto někdo udělat titutlky

18.9.2014 | 11:15:59
Emulepapule

To s Elenou jim fakt nevychází. vždyť i na fotkách i v traileru vypadá a hrozně moc starší než má být. jestli to ještě budou protahovat, tak bude nakonec vypadat úplně jinak. v první sérii bych jí 18 možná i věřila, ale teď míň než 25 rozhodně ne.

#7007 Stelly
19.9.2014 | 16:13:45
Stelly

#7006 Emulepapule: no já teda nevím mě spíš v první sérii připomínala tak 16,ale to je asi věc názoru :)

19.9.2014 | 20:53:36
kath023

Mě hlavně vůbec nepřipadá jako Elena,když má teď vlnitý vlasy jako měla Kath.Podle mě to ji dělá taky starší ,než když měla vlasy rovný :D

19.9.2014 | 21:34:35
TNoty

holky,jen tak pro info…můžete mi někdo připomenout co je to v MF za kouzlo? To je to kouzlo,že tam jsou jako normální lidi? nějak si to nepamatuju :D budu si muset nějak tu 5 serii připomenout :D jinak už se moc těším na další serii,snad bude dobrá a né jako u true blood :( to nebylo nic moc :(

#7010 kath023
2.10.2014 | 10:11:11
kath023

#7009 TNoty: No,souvisí to nějak s těma poutníkama,ale upřímě si to taky nepamatuju :D Dívala jsem se na celý TVD od znova,ale 5.sérii jsem už nestihla :D

2.10.2014 | 15:33:02
TNoty

no,že to začarovali poutníci to vím,ale co přesně je to za kouzlo :D

2.10.2014 | 20:20:13
parisse

Poutníci zrušily v MF veškerou magii,,takže upírům tam nefunguje denní prsten.Vampirismum je vlastně taky kouzlo,takže je otázkopu zda by překročením hranice MF stihly uhořet na slunci,nebo by se vrátily do svojí poslední lidské podoby.Tudíž u většiny mrtvoly

#7014 TNoty
3.10.2014 | 10:25:15
dada :D

<cenzurováno – odkaz na problémový obsah>

3.10.2014 | 11:51:45
TNoty

#7012 parisse: díky :) Jinak na uložto už je díl s titulkama :)

#7015 parisse
3.10.2014 | 12:27:05
parisse

Já to viděla s titulkama už v 9–30 #7014 TNoty:

3.10.2014 | 18:35:36
Dadlaaa

Ahoj holky, nebyla jsem tu věčnost, vlastně od konce 5. série, nebyl tak nějak čas :) takže jsem nečetla spoilery ani rozhovory, takže jsem vlastně úplně mimo mísu :D nicméně jsem teď dokoukala novou epizodu, protože jsem byla zvědavá :) jsem strašně ráda za Ricka a myslím, že nejen já, on je prostě boží :D jen mi přišlo, že je ještě víc zodpovědnej než předtím :) jinak ostatní, tak něják klasika…Jer se vrátil k povaze Jera z první série, El se vyrovnává s další smrtí ( chvíli vypadala, že jí hrábne jako v minulý sérii) Tyler je Tyler před proměnou, takže věčně nas…, Car je prostě Car a chce dát všechno do pořádku, Matt je ochránce města a nevinných :D jen Stef mě vcelku překvapil, když okamžitě nepřijel za El, když mu volala a navíc jí lehce poslal do háje. Jak je vidět moje neoblíbená Liv s trochu míň neoblíbeným bratrem Lukem, budou čarovat i tuhle sérii a navíc fascinující, jak jsou teď se všema kámoši :/ … no a nakonec je tu Damon v červený flanelce, který dělá snídani Bon? tak to jsem se posmála…spíš ale ve smyslu…si dělá Plecka pr…Takže shrnutí je takový, že to bylo fajn a že doufám, že 6. série bude bez poutníků s nějákou dobrou zápletkou :D :D :D

#7017 TNoty
3.10.2014 | 21:30:52
TNoty

#7016 Dadlaaa: jojo,taky jsem si říkala,že Jeremy je opět ten rozmazlenej blbeček…Liv je mi taky nesympatická :/ i celkově jako herečka :/

#7020 Dadlaaa
3.10.2014 | 21:48:57
Goodies

No tak to je trošku mazec… Elena, která nebude mít tucha kdo byl Damon… Damon a Bonnie, kteří si žijou lidský život??? A neví, kdo byli? Nebo co to je? :-O Příjde mi to najednou jako úplně jiný seriál…

#7020 Dadlaaa
3.10.2014 | 23:35:06
blacken

Aha, takže Jer je fakt jako na začátku, Tyler taky… Caroline v podstatě taky. Stefan fuč a Elena si opět na Damona pamatovat nebude… jsem to jenom já, nebo jsme se fakt vrátili do první série? Bonnie by mi nechyběla… Konec jsem moc nepobrala…

#7020 Dadlaaa
4.10.2014 | 1:28:25
Dadlaaa

#7017 TNoty: no ona má hrozně zvláštní výraz, takovej povýšenej, což je asi schválně, ale je mi teda nesympatická od minulé série…tam mi nevadilo, že je svině a poslouchá coven, ale že teď budou kámoši a ona se líbí Tylerovi?
#7018 Goodies: no jasný, Elena, bez vzpomínek na Damona, takže to bude mít chudák pak zas těžký a bude si jí muset zase zasloužit a ještě by si mohla pamatovat, že poslední koho milovala byl Stef…no to by byl zas gól :/
#7019 blacken: no myslím, že jsme se částečně do té první série vrátili, Jer je flákač, Tyler vlkodlak před spuštěním kletby, Caroline a Matt jsou stále stejní, El chce smazat vzpomínky na Damona, což je přesně to co po Damonovi chtěla v první sérii s Jerem, no a na všechno tam dohlíží Rick, místo Bon jsou tam dvojčata, tak snad jedině Salvatorové jsou jinde :)

4.10.2014 | 10:17:51

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama