Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!
Konec The Walking Dead
Další seriály
Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Chelle Ramos
24.11.1991 | 24.11.2024 -
IronE Singleton
30.11.1975 | 30.11.2024 -
Nadia Hilker
1.12.1988 | 1.12.2024 -
Margot Bingham
6.12.1987 | 6.12.2024 -
C. Thomas Howell
7.12.1966 | 7.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
super , dnes ani nezaspím, furt mam v hlave gllennovu tvár
Ty vole nejlepší díl, kruty Negan zabil Abrama a Glena, krutý dil :-) Mam rad když v serialu umiraj hlavni postavy proto se mi aj tolik libi Game of Thrones :-) Ale Negan chtel prvne zabit jen jednoho ale Daryl to posral tim že ho praštil a proto pak aj zabil Glena.
#7983 MartasZLA: nebo si prostě necitlivej blbček chumaj
#7983 MartasZLA: nebo si prostě necitlivej blbček chumaj
#8010 MartasZLAJen jsem to proklikal kdo chcipne a videl jsem toho vybouleneho glena a proste … jako sorry, ale to proste neni normalni ..... nejde o tu vyslovenou zvracenost te sceny, ale jako celkove … mohli ho nechat chcipnout nejakym rozumnym zpusobem, ale co je moc, to je prilis. Uprimne se na to nehodlam ani divat, po par proklikani na breciciho ricka v kazdem druhem zaberu to bude zas jen emocni sracka … ten serial hodne upadal u scen, kdy nekolikrat (!!!) jeli v aute, nevenovali se rizeni a najednou horda zombie a problem … predposledni serie s tema lidozroutama to celkem pozvedli a bylo tam par epickych chvil ..... posledni serie totalni nuda a poslednich par serii naprosto nesmyslne jatka, to uz smerovalo do sracek ..... no a ted tohle … to jsou proste jednorazove psychologicke (psychoticke) sceny, ktere maji upoutat v dvouhodinovem hororu, urcite nevydaji na dalsich pet serii. Uz nevi co by a proste jen opakujou, snazi se sokovat, proste ten serial umrel … verim, ze po tehle epizode klesne brutalne sledovanost (da se to nekde zjistit?). Kdyz hlavni kladna postava zemre tak brutalne psychoidnim zpusobem, tak je to proste spatne ..... horor typu house of 1000 corpses, OK. Ale na serial proste brutalni FAIL. Mohli proste prozkoumavat svet … semtam nejaky padouch (ale proste kazdou serii prolozit jednim megapadouchem? to je uz bez napadu), semtam chcipla hlavni postava, pribirani novych postav, objevovani novych mist, semtam nejaka epicka hlaska ..... nejde ani o tu scenu, ale proste nemam chut to uz sledovat … kazdou dalsi epizodu jsem hltal ..... governor to uz bylo opravdu na hrane (a castecne za hranou), ale tohle uz ne ....... necham projet pulserii, uvidim podle ohlasu, jestli to ma jeste sanci a bude nejake zakonceni serialu v druhe pulce, ale dalsi serii opravdu necekam ..... spis to vidim, ze kazda druha epizoda (mozna jsem jeste prilis optimisticky) bude nejaky emocni vyblitek a vyslovene vata bez deje jak tomu bylo v predesle serii … kazdopadne je tu van helsing, je tu z nation, takze zombiku je spousta … treba i strain … fear of walking dead taky cekam, ze nebude uz dalsi serie, protoze to byl fakt opruz ......
#8006 Kalam#8005 LAMER_CZ: tak ahoj, každému je úplně ukradené jestli se díváš nebo ne, ale je vtipné, že seriál co upadá pořád sleduješ a ještě o tom píšeš dlouhé komenty ve kterých se snažíš někoho přesvědčit o správnosti svého názoru… jen díky bohu, že se tvůrci neřídí podle takových edgy borečků jako ty, to by ten seriál asi nebavil 95 % ostatních lidí… a pokud jako kvalitní zombie seriál zmíníš sra*ce typu z nation nebo van helsing, tak už tě pak nelze brát vážně…
#8009 ZvacAjinak fakt nechápu co na tom některým lidem (tu i v zahraničí) připadalo tak brutální aby seriál přestali sledovat. Jako jasně, bylo to epické, vypjaté a srdcervoují jak to umí jen TWD, ale každý druhý gore horor je mnohem nechutnější a oproti jiným věcem co se válej po netu je ta scéna s glennem úplné nic. Zase jasně, dopad je o to větší, že tu postavu známe už 6 sérií, ale aby kvůli tomu lidi začali histerčit, to snad ani ne, kór když to tak bylo i komiksu…
#8025 Eleanor05https://www.youtube.com/watch?…
Kdyby někoho zajímalo, tak na internet unikla scéna, ve které Negan zabije Maggie. Osobně jsem rád, že se nakonec rozhodli pro Abrahama a Glenna.
#8025 Eleanor05#8006 Kalam: Dovolím si upozornění, že pokud někdo nemíní pochopit kvalitní zombárnu jako Z-nation, nemá u tohoto žánru moc co pohledávat a kecat, milý kolego. Jeden by si taky mohl myslet, že Walking dead je romantickou známkou přecitlivělých holčiček bez vkusu.
#8004 Marcus Flavius: Taky tě miluju.
Pořád si říkám, že ten Glenn umřel ,,zbytečně'' (kvůli Darylovi), ale na druhou stranu je dost možný, že Negan by si stejně našel nějakou jinou záminku a tu druhou postavu by i tak zabil.. těžko říct no
#8026 Eleanor05Asi se všichni shodnem, že Glennova smrt byla mimořádně brutální. Abraham si po první ráně ještě zanadával, ale měl to aspoň celkem rychle za sebou. Zatimco Glenna tam Negan nechal „dodělávat“ takovejch 5 minut s dírou v hlavě a s vystřelenym okem (někdo tu psal, že horší by bylo, kdyby ho Negan nechal v tomhle stavu, ale podle mě by brzo umřel na krvácení do mozku)… Oba mi budou chybět, ale Abraham mě mrzí víc, ta postava měla ještě nějaký nerozvinutý potenciál. Glenn je v seriálu od začátku, jenomže se nemůžu zbavit dojmu, že od třetí série je to už jenom samý „Maggie sem, Maggie tam“. Měl jsem ho rád hlavně v první a druhý sérii. Pro rozvoj postavy Maggie je ta jeho smrt důležitá, však uvidíte sami (fandové komiksu vědí)… Jinak ta scéna s Glennem byla natolik brutální, že jsem těžko mohl cítit nějaké dojetí. Byl to obrovský šok, já znal dopředu spoilery a věděl, kdo umře, ale nečekal jsem, že ho takhle zničehonic máchne bez rozpočítávání. Budu to muset zkouknout ještě jednou s tím, co teď vím.
Ja som hltal tento seriál na začiatku, lebo zombiovky sú môj obľúbený žáner. Ale toto už o zombie moc nie je, nemrtví robia len krovie na pozadí. A mňa rozhodne už nebaví pozerať zloducha za zloduchom a večne opakujúce sa deje v podaní nových postáv a sem tam ako niekto z hlavných postáv nejako trápne scípne. Pokiaľ tento seriál nenaberie nový dych, tak asi končí.
Jako nic proti, ale celkem si takový výprask zasloužili – o skupině Negana věděli kulový a pak se najednou rozhodnou, že je jedou vymlátit. Nakonec ještě můžou být rádi, že to schytal jenom Glenn a Abraham, který měl už umřít někdy v půlce 6 série.
:) tak máme 1. díl nové série za sebou… párkrát jsem mysle na to, jak scéna s pálkou atd… bude působit, kdo umře atd… a měl jsem silné obavy, že se mi to nebude líbit, že to bude přeci jen temné, smutné a drsné.. kua,.. a bylo to horší než jsem čekal.. ( ve smyslu drsnější ) omg..... přiznám se za sebe, že i když jsem čekal tvrdárnu, tak přitvrdili teda řácky … chvílema mně to už připadalo, že to zbytečně přehnali .. v té brutalitě… měl jsem chvílema velmi nepříjemné pocity :)
Jo bylo to kurva drsný málem jsem svim Glockem rozřilel bednu když tam byl ten zmrd Negan. Doufám že mu tou sekyrkou rozmrdá haxny a nechá ho sežrat zaživa a přitom se bude smát. Jo a ještě mu musí narvat tu jeho basebolku do prdele. Amen Jinak pecka díl :(
#8019 McAdalbertZa mě teda jednoznačně super, byť mohli klidně i přitvrdit a konečně mě asi zase bude bavit se na to koukat. Poslední 3 sezóny mě to nudilo čím dál víc, ale Negan mě opět vtáhnul do děje a doufám, že vydrží co nejdýl. Jen mě teda trochu mrzí, že neklepnul třeba ještě Karla nebo minimálně alespoň nedonutil pRicka, aby mu useknul tu hnátu. Zas na druhou stranu vyloženě potěšil vyhřezlým okem a totální psychodestrukcí pRicka, který se opět ukázal jako ukňučenej buzík.
No konečně jsme se dozvěděli koho umlátil pálkou a pro mě velké překvapení Abrahama spíš jsem myslel že sestřelí Eugena a o Glennovi jsem to věděl už z komiksu takže tam to bylo jasný. Nechápal jsem že se z nich nikdo nepozvracel já bych hodil strašlivou kasu. Navíc by snad bylo lepší kdyby Abraham vstal a utíkal, kulka by byla milosrdnější.
#8020 Marcus Flavius#8016 JosephNewman: :-D
#8018 kutas: Abraham už na konci 6 série před Neganem povstal(více se zvedl), gesto které možná znamenalo vyber si mě, já se obětuju pro svojí skupinu a nebo to byl vzdor Abrahama aby dal Neganovi najevo, že se mu nepokoří,Takže možná proto si ho Abraham vybral a nebo prostě jen z důvodu, že to byl silnej chlap a Negan chtěl Rickovu skupinu oslabit o ty nejlepší.
#8021 pajajs