Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!
Konec The Walking Dead
Další seriály
Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Chelle Ramos
24.11.1991 | 24.11.2024 -
IronE Singleton
30.11.1975 | 30.11.2024 -
Nadia Hilker
1.12.1988 | 1.12.2024 -
Margot Bingham
6.12.1987 | 6.12.2024 -
C. Thomas Howell
7.12.1966 | 7.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
nevím co všichni vidí na takovém volovi jako je Negan, záporák bez jakýhokoliv charismatu, jeidné co umí je používat brutální síla, kam se hrabe na Eobarda Thawna nebo Damiena Darkha ze seriálů od DC, takoví barbaři jsou k smíchu, končím se seriálem
#7987 heminstein #7991 Daydreamer54Oh moj Boze! V prvom rade musim napisat, ze bolo uplne jasne, Abraham bude volba cislo 1, otaznik vysel nad volbou cislo 2. Myslim si, ze rozflakat hlavu postave Glenna bolo zbytocne, jeho postava mala zomriet epicky, napriklad umriet pre svoju lasku, ktoru by tymto hrdinskym cinom zachranil, v 6 serii bolo na takuto scenu priestor, no v poslednej chvili ho zachranil Abraham,. Ja som to vedel, vedel som, ze tieto postavy zomru, urobil som aj rozbor, kto moze zomriet. Bolo to ocividne! V 2 epizode cakam smutnu atmosferu, od tohoto dielu necakam absolutne nic, bude to rozlucka. Epizode davam 78 %, je az nepochopitelne, ze AMC ma problem, ak sa nadava, ale to ze, niekto niekomu rozflaka hlavu nikoho nezaujima.
#7994 Eleanor05Nechápu jak to někdo může obreřet se mnou to ani nehlo a to jsem nevěděl kdo zemře. Každopádně bych řekl že je to trochu volovina aby Glen po takové ráně byl ještě při vědomí to je prostě konina. Člověk po ráně odpadne a není k tomu ani potřeba vypadlé oko.
#7984 heminstein #8003 Marcus Flavius #8004 Marcus Flavius#7983 MartasZLA: Holt někteří lidé jsou citlivější a mají větší empatii.
No vždyť je to jen seríál nikdo z nich ve skutečnosti nezemřel tak o co de? Něco jiné je když se člověk dívá na popravy isis tam už bych se tolik nedivil…
Tak toto bolo hádam ešte viac depresívnejšie než v komixe. Ako som si myslel že tvorcom odpadli gule tak teraz nie len mne dokázali že ich ešte stále predsa len majú. Krvavé popravy vo mne vyvolali presne také emócie aké vyvolať mali. Myslím že tvorcom sa podarilo urobiť u veľkej časti divákov z Negana najnenavídenejšiu postavu. Ďalšie epizódy so spasiteľmi budú zaujímavé :)
#7981 Ostberg: Souhlas. Herec je sice dobrej, ale jeho postava je totální kretén, který se získává autoritu jen za použití násilí. Guvernér byl taky zmrd, ale taky psychicky nemocný člověk, který neunesl ztrátu svých blízkých a snažil se ochránit svou komunitu. Negan a jeho skupina jen vraždí a plení. Moje sympatie nemá. Epizoda mě mírně zklamala, u mě neplatí, že čím brutálnější a krvavější, tím lepší díl.
Nejlepší komentář od uživatele Janin. Brutalitu seriálu přirovnává k islámu, což se mu vůbec nelíbí a proto se na seriál přestává dívat. Podle něj je Kirkman beztak napojený na Islámský stát a ničí tak vzornou Západní civilizaci těmito zvěrstvy. Ano, I takoví exoti se prostě najdou :D
A já se po půl roce opět ptám. Kde sakra jsou těžké zbraně. Na Negana a tuhle partu stačí kulomet ani ne padesátka z půlkou krabice nábojů. Být to opravdu v USA tak je v každém skladu domobrany.
#7990 janky82#7989 _GK_: tiez si pred touto epizodou pozeral rambo 4 ? :). Ja by som pockal na suche a veterne pocasie, lesy by som dokola podpalil a co prezije dorazil, ked uz sme pri tom polemizovani.
#7981 Ostberg: Ohledně Negana naprostý souhlas. Je to lidský odpad. Epizoda navíc až nesmyslně, účelově brutální, pro vytvoření co největšího dojmu. Zdlouhavá – jednotlivé scény protahované až hrůza…Tenhle „děj“ by se vešel do polovičního času! Jen doufám, že úroveň časem nespadne až k FTWD. To by byl fakt horor ;-)
Někde jsem četl, že se bude Negan snažit udělat z Daryla jednoho ze Zachránců. Ještě v první polovině sedmé série od Negana uteče a na Hilltopu, příp. v Království se opět setká s Rickem. Upřímně si myslím, že při útěku zabije Dwighta (nemyslím si, že by se druhé poloviny dožili oba dva). Když v komiksu přišel Rick poprvé do Království, byl tam i Dwight, který od Negana chtěl zběhnout. Ten nabídl Rickovi a Ezekielovi pomoc v boji proti Neganovi. Během celé nadcházející války byl Dwight s Neganem pouze na oko. Tak mě napadlo. Co když se v Království Rick místo s Dwightem setká s Darylem a dohodnou se na tom, že se Daryl na oko přidá k Zachráncům, aby měl Rick mezi Zachránci svého člověka?
#7993 Stardos#7992 dameo: V tom případě bude z Negana totální hlupák :D
Negan je odpad :D A co je Daryl? A co je Rick? Naše skupinka začali vraždit Saviors, kteří jim nic neudělali, můžou být rádi, že je nezabili všechny
#7982 Bitter: No v prvé řadě, pokud chtěli Glenna zabít, měl umřít v minulé řadě pod tím kontejnerem. Stejně bylo trapně náhodný, jak se z toho dostal. Jinak díl dobrej, ta scéna s Glennem dost brutální, ale v podstatě za to „mohl“ Daryl. A Maggie to má teď nejtěžší ze všech.
Že prej je Negan odpad.. :D To že Rick vyvraždil Neganovi lidi (ještě k tomu ve spánku), to už tu nikdo nezmíní.. Negan si vzal pouze daň a Rick může být rád, že jenom v podobě 1 člověka (za Glenna si můžou sami, když porušili Neganovu dohodu). Mít v post-apo světě na výběr, jestli se přidat k Rickovi a nebo Neganovi, tak beru jasně Negana, protože Neganův systém funguje.
#7997 Eleanor05Spíš mě udivuje že Maggie, která v posledním díle sotva šla a měla neskutečné bolesti teď v pohodě přečkala do rána bez jakékoli bolesti (kromě emoční) :D
#7995 pajajs: WTF? Já si teda moc nepamatuju minulou sérii, protože byla skutečně blbá, ale nějak mám tušení, že Rickova skupina nešla určitě ty lidi na té základně zavraždit bezdůvodně. A Negan je totální magor, žádnej systém nemá. Pokud myslíš systém vraždění a zastrašování, když je v přesile, tak ten maj všichni zločinci.
Když jsem se ráno vzbudil, tak jsem ani nevěděl, že už vyšlo TWD a podívejme se, s čím vším budu usínat! :D
To dobré: Pozadí seriálu jsem vůbec nesledoval, takže jsem byl spoilery nepolíbený. Když padla volba na Abrahama, tak jsem jen zakroutil hlavou, že tvůrci nemají koule. Ovšem hned jak padla první rána Glenovi, tak jsem vylétl ze židle! Čekal jsem víceméně jakoukoliv volbu, ale rovnou dvě oběti? Palec hore!
To špatné: Jak se mi Negan na konci řady líbil, tak v tomhle díle mě moc nepřesvědčil. Nějak jsem z něj přestal cítit toho komiksového záporáka. Viním za to spíš dialogy, především v tom karavanu to bylo slabší. Ale s napětím budu sledovat jeho další vývoj.
To ošklivé: Tak nějak jsem se smířil, že dneska budu usínat s Glenovou bulvou před očima. Dlouho jsem neviděl takový hnus… Paráda!
To promarněné: Rick má v ruce sekeru. Rick má za úkol useknout Carlovi ruku. Rick se z toho zoufale snaží vycouvat. Rick se napřáhne… ale no tak! Tohle byla ideální šance, aby si ji sám usekl, jak už tu někdo podotknul! Škoda, škoda. :)
Jako bylo by fajn kdyby tu ruku usekl a asi by to bylo fakt echt důvod k mazec pomsťe ale víte co by to stálo peněz navíc za efekty kdyby byl kárl bezruký?
#8000 pajajs#7999 MartasZLA: Hershel byl taky bez nohy..