Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!
Konec The Walking Dead
Další seriály
Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
IronE Singleton
30.11.1975 | 30.11.2024 -
Nadia Hilker
1.12.1988 | 1.12.2024 -
Margot Bingham
6.12.1987 | 6.12.2024 -
C. Thomas Howell
7.12.1966 | 7.12.2024 -
Michael Traynor
12.12.1975 | 12.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
Cely diel bol iba tanec okolo dvoch mrtvych a jednej ruke. Za 40 minut by som zvladol pozriet aj viac deja.
člověk ani nepotřeboval číst spoily, stačilo kouknout na xichty Glennova a Abrahamova herce na comic conu… ti byli jasní…
Já jsem typ člověka, který nepotřebuje, aby děj rychle ubíhal, když je dobrá atmosféra. Když je budované napětí a cítíte se, jako byste byli mezi postavami. Protože pro ně musely minuty ubíhat jako hodiny, a přesně takto nám všechny scénky tvůrci podle mě vylíčili. Při sledování prvního dílu sedmé série mi bylo hrozně, brečela jsem jako nikdy, a to jsem předtím úplně přesně čekala, kdo umře. Takže podle mě byla epizoda podaná dobře a pořádně mě navnadila na další díly :)
Díl byl plněj napětí a byl super, ale zároveň bych byla radši, kdyby ani nebyl… I když jsem ze spoilerů věděla, kdo to bude, tak jsem nečekala, že mě to tak vezme… Každopádně si nemyslím, že by to tvůrci zkazili tím, že na konci 6. série neukázali koho Negan zabil. Měli to všechno promyšlený. Hodně z nás se naštvalo, když se zjistilo, že na konci šesté série se to nedozvíme, ale tímhle mně osobně teda vytřeli zrak a musím říct, že to čekání stálo za to.. aspoň teda za mě.
Heh co na to říct. Původně jsem z Negana tak happy jako ostatní nebyl, ale teď musím uznat, že tam to charisma je a borec to zahrál až neuvěřitelně uvěřitelně :-D A ta změna Rickova pohledu, no pecka. Spoilery sem nějak zvlášť nečetl, ale tak nějak jsem počítal, že to bude někdo z nich + Daryl a Eugene. Arona sme znali chvilku, takže u něj by to nebyly tak velký emoce. A taky jsem nevěřil, že by zabil ženu – ani né tak kvůli němu, jako kvůli feministkám, které jsou v USA na koni :-D Paradoxní je, že takové myšlení je vlastně samo o sobě feministické. Stejně jako je projev rasismu upozorňovat na to, že v daném filmu/seriálu hraje málo menšin. Ale Amíci to hold mají trochu domotané. Ale to jsem odbočil. Co mě překvapilo, že byli dva – ale aspoň Negan opravdu umí držet slovo. Ikdyž se mi zdá, že sliboval druhé vybodnuté oko u Carla. Ale co pak se slepcem že, takže to i chápu, že by to pro něj bylo kontraproduktivní. Abraham mě mrzí – začínal jsem ho mít hodně rád. Glenn ani ne. Měl jsem ho sice od začátku jako jednoho z nejoblíbenějších (asi kvůli té scéně s tankem), ale poslední dobou už byl hodně vyčpělý a tak nějak přestával být zajímavý. Kdežto Abraham mi přišlo, že zrovna prochází určitými proměnami, tak mě bavilo to sledovat. Co si mohli odpustit, byly ty jakoby flashbacky nebo vzpomínky na své milované, kor když tam byl i Aron, kterého znal jen nějaký ten týden, to bylo prostě až moc umělé a celkově mi přišlo, že to kazilo atmosféru. Jinak do poslední chvíle jsem věřil, že Carl o tu ruku příjde. Sem si říkal – přece ho nezastaví tuctově v půlce seku – a ono hovno, zastavil. Škoda no, to by byla taková ideální hořká tečka na závěr. A souhlasím, tohle měl být závěrečný díl série. Bylo tam kotel vaty, kterou mohli nahradit. Ikdyž to chápu i z pohledu studia, že chtěli natáhnout lidi a nalákat je na další sezónu, mě je to proti srsti. Tady měl převážit nějaký cit pro dílo a né mamon, jak tomu pravidelně bývá.
Kedže som tento web ani nič spojené o 7 sérií nesledoval tak som nevedel vôbec kto umrie, a Glenn ma neprekvapil aj tak ale Abraham hej, aj keď podľa mňa mal umrieť Daryl namiesto Glenna, nechápem prečo to spravili takto, či len preto že Daryl má veľkú fanbase alebo prečo..
Noo, po tej uprave mohol glen na maggie pozerat bokom :). Pre mna najbrutalnejsia scena bola aj tak ta zabijacka v terminuse.
Jediné, na co se těším je, až se to obrátí proti Neganovi. Otázka je, jestli teda můžu vynechat půlku série, nebo rovnou celou. Pač ted se bude hodně dlouho brečet.
Peckový diel. Čo sme skoro všeci čakali to sa aj stalo. Negan parádny a to s tými 2 zabitiami bol dobrý nápad, len nech dalšie diely nie sú celé o tom ako budú všetci plakať. A som zvedaví ako teraz Rick vymyslí plán proti Neganovi kedže je tam veľa zmien oproti komixu
Málo tady píšu, ale dneska fakt musím. Masakr od začátku, až do konce. Emoce, smrti, masky Glenn naprosto husí kůže a ještě na tu Maggie v takovém stavu mluví… No brutal. RIck a ta ruka… a no a herci nechápu jak to, tak zahrají psycho a samozřejmě Negan to bude ještě hodně husté uvidíme dále. Těším se :)
Spousta vaty, ty flashbacky mi tam vyloženě překážely. Zrzka je škoda, no..Nicméně jak napsal #7965 Monkeyskunk: , bylo celkem jasný i bez spoilerů, že to žádná ženská nebude, natož Mag (tu bych uvítal a tvořilo by to takový pěkný combo s Glennem :) Trošku nezvládli maskování Ricka, respektive těch jeho válečnejch barev na ksichtu. :) Co se všem tak líbilo na masce Glenna taky moc nechápu, přišlo mi to vyloženě přeumělkovaný, a propos taky ho mohli nechat ležet po první ráně, a né, že po tom, co mu div nevyletí mozek nosem, se v klidu zvedne a blábolí k Maggie. To by se mi zamlouvalo mnohem víc, hlavně potom, co se Abe zvedl a Negan to komentoval tím šampionem, což asi vypovídá o tom, že obvykle lidi prostě lehnou. Mlha trošku komická. Chvíli neni vidět na půl metru, pak zase téměř zmizí, a opět není vidět na krok, a to v rámci jednoho místa. To jak Maggie opustili během kleku bolesti a na konci jí vlastně nic nebylo, no nevim, no, zkrátka jsem proti ní asi zaujatej :D A aby nebyla jen samá kritika, tak Rickův pohled na konci skvělej, Negan výbornej, ty jeho kecy k nezaplacení a jak se prostě otočil a utnul Glenna, prostě eňo ňuňo.
#7972 Hopeless_Idiot #7973 Kalam#7971 Hopeless_Idiot: Shit, dosraly se mi odstavce :D
#7971 Hopeless_Idiot: to s glennem byla jedna z nejikoničtějších částí 100 dílů komiksu… bez toho by to nebylo ono a taky negan při prvním zásahu glennovi hlavy udeřil jen tak mimochodem, bez pořádného rozmachu, takže věřím tomu, že to mohl glenn ustát…
#7977 Hopeless_Idiotprosim vas daku stranku kde to mozem kuknut online ?
#7976 shanewalshPro ty, co o tomhle dílu říkají, že byl „moc brutální“ apod. tak se prosím zamyslete nad tím, co říkáte. Myslím si, že v seriálu bylo dost stejně, ba i víc „ohavných“ věcí už tak – např. porod Lori, smrt Dala (rozpáraní břicha), smrt Noaha, vraždění v Terminusu, kanibalismus, také nesmím zapomenout na Rickovo kousnutí do krku Joa.. A je toho ještě hodně, mohl bych pokračovat do nekonečna. A přece jen samotný seriál se jmenuje The Walking Dead – tak co od toho asi čekáte? Za mě byl tohle jeden z nejlepších dílů z celého seriálu a nemůžu se dočkat na další herecké výkony v podání Andrewa Lincolna (Rick) a Jeffreyho Deana Morgana (Negan). Myslím si, že v téhle sérii nás čeká něco, co jsme ještě v TWD neviděli. Přece jen: There will be a motherfu*king tiger this season!
#7974 TapoO: http://www.topserialy.sk/…-dead-s07e01 – Doporučuji první přehrávač, mělo by to v pohodě jet, koukám na téhle stránce na TWD už odjakživa,
#7973 Kalam: Ke komiksu jsem se bohužel ještě nějak nedostal, ale nevidím důvod, proč by to mělo pro tvůrce něco znamenat, jednalo by se jen o další odlišnost seriálu. Na druhou stranu chápu, že by tím pádem nemohli udělat pidlookého Glenna. K tomu, že to nebyla rána řeknu asi toto, vždyť mu to mělo reformovat lebku takovým způsobem, div mu nevypadli oči :D Nějaké to momentum tam tím pádem asi bylo když ho udeřil..
Celý díl měl hrát na naše city, snažili se vynahradit to, co jsme měli dostat už na finále šesté řady, a dle mého se jim to opravdu povedlo :) Glenn a Abraham budou chybět, smrt Glenna budu zpracovávat ještě dlouho :'(
Tak dalo se to udelat ze ve finale 6 řady dají Abrahamovu smrt a na zacatku 7 Glenovu
Když jsme si všichni mysleli, že Glenn zemřel u těch popelnic (alespoň já jsem tomu tehdy věřil), musel jsem jeho „smrt“ vydýchat. V seriálu byl od začátku. Kdyby nebylo spoilerů, nenapadlo by mě, že zemře. A i když jsem to díky spoilerům očekával, byl to silný a emotivní moment. Kvůli jeho údajné smrti v šesté sérii mě jeho skutečná smrt v sedmé sérii vůbec nezasáhla. Zkrátka jsem jeho smrt oplakal už tehdy. Nechci tuto epizodu hejtovat, ale stejně to udělám. :-) Nelíbil se mi cliffhanger na konci minulé série a nelíbil se mi způsob, jakým byla vyprávěna nejnovější epizoda. Její děj nebyl vyprávěn chronologicky (o smrti Abrahama a Glenna jsme se dozvěděli, nepočítám-li spoilery :-) , z Rickových vzpomínek). A to, jak si Rick představoval smrt ostatních členů skupiny, si scénáristé také mohli odpustit (bylo to rušivé). Se smrtí svých oblíbenců Abrahama a Glenna jsem spokojený. Kdyby zemřel někdo méně důležitý, bylo by to o ničem. Ale celkově na mě ta epizoda působila chaoticky a její zpracování se mi vůbec nelíbilo. Už to není, jako v první sérii, kde bylo vše – režie, scénář … – odvedeno na 100%. V poslední době mi to přijde odfláknuté. Flashbacky v 4×16, nebo 6×01 mi nevadili, ale tady mi přišli zbytečné. Byli tam pouze proto, aby nás napínali o 15 min. déle. Ideální by bylo, kdyby smrt Abrahama ukázali už na konci šesté série, která by končila pohledem na zdrcenou skupinu a Negana držícího Lucille od krve. Sedmá série by pak začínala rozhovorem Negana s Rickovou skupinou, Darylovým výbuchem vzteku a následnou popravou Glenna. Pro mě osobně byla smrt Denise mnohem emotivnější, než smrt Abrahama a Glenna dohromady a epizoda, ve které Denise zemřela, se mi líbila mnohem víc, než první díl sedmé série.