Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!
Konec The Walking Dead
Další seriály
Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Chelle Ramos
24.11.1991 | 24.11.2024 -
IronE Singleton
30.11.1975 | 30.11.2024 -
Nadia Hilker
1.12.1988 | 1.12.2024 -
Margot Bingham
6.12.1987 | 6.12.2024 -
C. Thomas Howell
7.12.1966 | 7.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#8060 Eleanor05: To je věc názoru. Rick a Michonne jsou mé nejoblíbenější postavy a tak mě potěšilo, když se daly dohromady. A to, co se stalo v Alexandrii – on na ně nejenom že křičel, ale ohrožoval je i pistolí. Byl v afektu. Později by svého činu litoval. Jak později Michonne řekla, neomráčila ho, aby chránila lidi z Alexandrie, ale udělala to pro něho.
#8062 Eleanor05#8061 dameo: Tak jasně, že je to věc názoru. :) Já mám nejradši Ricka, Carol a Daryla. Ale Rick vede. Kdyby umřel, už se na to nedívám. U ostatních je mi to celkem jedno. A Michonne jsem měla ráda, když za sebou vláčela ty mrtváky, a byla taková tajemná a taky si moc nevyskakovala.
#8063 dameo#8062 Eleanor05: Já si oblíbil Michonne až potom, co se projevila její lidská část. Její tajemná stránka mi moc nesedla. Rozhodně bych se ale nepřestal dívat ani po smrti Ricka, nebo Michonne. Na druhém místě v žebříčku oblíbených postav mám spoustu hlavních i vedlejších postav od Carol a Morgana, přes Carla a Eugena, až po Aarona a Tobina. Takovému Abrahamovi a Sashe jsem přišel na chuť teprve v průběhu minulé série, přičemž jsem o Abea vzápětí přišel. Darylovi jsem dlouho přál smrt, ale dnes už jsem smířen s tím, že nás v seriálu bude ještě dlouho strašit. :-)
Popravdě, když jsem si pustil novej díl, už jsem si ani pořádně nepamatoval jak to na jaře končilo. Ještě že tam bylo to rychlý opáčko. Smrt Abrahama a Glenna ve mě nevyvolala žádný emoce. Jednu postavu jsem měl radši druhou zase tolik né..ale obě toho už přežili moc na to aby žili navěky…stejně jako Rick a další. Nijak extra brutální mi to taky nepřišlo. Vzpomněl jsem si přitom akorát na kategorii „bulvoun“ z jedné nejmenované stránky, která obsahuje videa, co na you tube nenajdete. Další vývoj mě vůbec nenapadá…snad jen že Rick a spol. bude chvíli péct s Neganem, a pak to dopadne podobně jako s Guvernérem.
#8022 Stardos: tak to je jasný a byl to Glenn jako v komiksu
První díl byl parádní. Zatím spokojenost. Jen doufám, že to chvíli vydrží. Negan je správný magor, ale být na jeho místě, tak nechám Daryla vybrat, kdo to schytá. Co se týče té vyhozené sekyry, tak se divím, že Rick věděl, kde ji hledat.
Mno… Tento díl mne dojal. Glenn byl moje nejoblíbenější postava už od 1. série a já jsem nebyl schopnej udržet slzy. Epizoda byla na mě také docela drsná. Nejsem zrovna fanouškem takovýchto scén, a kdyby byla každá epizoda jako byla tato, se seriálem bych nejspíš skončil. Kdyby Negan zabil někoho jinýho než Glenna, snad by se mi i líbil, protože zahranej byl sakra výborně. No, sakra doufám že Rick něco vymyslí a rozmlátí tomu parchantovi ksicht, a ne že se podvolí, jak tomu nasvědčují promo videa.
Super. Akorát trochu divný, že nikdo nic neudělal. Mířili na každýho zbraněmi, že při sebemenším pohybu je oddělají. Pak teda lučištník něco udělal a stejně ho nezabili, ani nikoho jiného (myslím okamžitě). Tak se mohli zkusit vzbouřit. Stejně nevěděli, jestli je nechají žít. No těžko říct.
Abrahamovu smrt jsem nečekala vzhledem k tomu, že se sblížil se Saschou a po pravdě ani Glenovu, když ho nechali tvůrci o takový fous vyváznout v minulé serii. Když se na to dívám teď asi to tvůrci, tak schválně navlékli. Díl to byl napínavý a byla jsem z něho teda paf, i když kdyby byla pauza mezi sériemi kratší, šok by byl větší… Na skupinu dopadla po dlouhé době nějaká rána. Z těch dvou postav lituju Glena, měla jsem ho ráda a už v minulé serii mě dost sebralo,že ho tvůrci „nechali“ umřít. Teď už to asi nerozchodí:( Z oblíbených postav mi zbývá Daryl, Rick ( u kterého by to nešlo bez Carla, dcery a momentálně Michonne) a Carol. Maggie je poslední dobou dost mimo a zbytek postav neřeším. To bude zřejmě tím, že se s nimi nekamarádím, tak dlouho…
#8046 Eleanor05:Myslím, že v tomto moc nemáš pravdu. Pokud by takový svět existoval a ti lidi by si prošli tím, co postavy v seriálu, určitě už by se hned tak nezhroutili…a možná, že ta reakce by nebyla ani, tak žhavá jako u našich postav…
#8073 LiluSpoilery na zítřejší epizodu, klikat na vlastní nebezpečí https://m.facebook.com/story.php?…
#8045 Eleanor05: Takže za prvé – říká ti něco argumentum ad hominem? Pokud ne, zkus strejdu googla. Za druhé – nedomýšlej si, adolescent nejsem a ani nejsem kluk, jsem TA Lilu – zkus zapátrat v paměti, nebo si znovu pusť Sedmý element :-) ta přezdívka pochází z něj a mám ji už mnoho mnoho let – vzhledem k tomu, že tady argumentuješ nějakými „znalostmi“ z kinematografie tak docela přestřel, měla jsem za to, že Sedmý element je prostě legendární klasika :-). Za třetí – napsala si to jak napsala, scénu s vyhřezlým okem bereš jako plus. A opravdu tomu nerozumím a ano, je mi z takových komentářů prostě divně. Bohužel nebo bohudík jsem toho právě v životě už viděla dost – a i mnohem brutálnější a hlavně reálné věci, které jeden člověk udělal druhému – tak mi odpusť, že nemám náladu na tohle civět ještě v seriálu a číst tyhle zcestné komentáře lidí, kteří si asi podle všeho vůbec neváží života a řeknou si „hustý“. Tím to za sebe uzavírám, nejsem tu proto, abych se s někým hádala.
„Kdyby nechtěl mít s tou skupinou problémy, tak odstraní Ricka a hotovo, nebo Daryla…“ napsal @pajajs (bohužel jsem tu nováček a tak netuším jak reagovat na další komentář :-). Kdyby odstranil Ricka, tak by Negan byl namydlený, protože by mu z rickovy skupiny nekáplo nic. Negan Ricka potřebuje, proto ho nemohl a nemůže zabít. Jasně, Daryla sejmout taky mohl, ale Daryl je minimálně nevyzpytatelný, to Abraham jako správný voják poslouchal svého vůdce. A Negan moc dobře ví, že čím méně má nějaký vůdce vojáků, těch opravdu loajálních a poslušných, tím silnější je. Je jasné proč Abrahama zabil, byl to logický krok (za který ho ale osobně nesnáším), Glenn zemřít musel, protože komiks a protože ho prej lidi měli hrozně rádi :-) (já extra ne). Lidi ať se řežou, prostě mi jen vadila až přílišná brutalita, která podle mě fakt už byla za hranou, degradace celé skupiny, doják Glenn a Maggie (která je ještě ke všemu těhotná a na tohle jsme jako lidé prostě citliví, je to přirozené). Zombíci už jsou jaksik na pozadí a zase se nám tu opakuje „ten zlý zlý…“ jako u Guvernéra, i tady je jasné, že nakonec Negan chcípne, jenom se můžeme dohadovat o tom jak a kolik lidí z rickovi skupiny ještě stihne oddělat.
#8075 Lukhin #8078 Batiatus#8070 Schary: ano, pravdu v tomhle máš spíš ty.
edit: „A Negan moc dobře ví, že čím méně má nějaký vůdce vojáků, těch opravdu loajálních a poslušných, tím slabší je.“ opravuji část svého předešlého komentáře, bohužel únava a nepřišla jsem na to jak komentář dodatečně upravit :´)
#8072 Lilu: Nezlob se prosím, ale přestřel mi přijde označovat kultovní film Pátý element jako Sedmý element. A je to LeeLoo :-)
#8077 czubkaDruhý díl super, Kingdom parádní, Ezekiel luxus. Jen mám strach že to tam zase celé rozmrdají ti idioti z Rickovy skupiny, protože ti když někam příjdou tak to tam rychle zkončí.
#8082 oneill88#8075 Lukhin: a já si říkala, cože mi to uniklo a že sakra neznam Sedmý element… :-D a protože znám Leeloo taky psanou takhle, tak jsem si řekla, že to nemůže bejt ono, když se tu slečna tím tak ohání :-D a ono jo :-D
#8072 Lilu: Zcestny názor je ten že ten kto považuje úmrtnú Glennovu smrť za dobrú musí byť hneď psychopat :D Napísala ti že ju berie ako plus preto lebo je realistická a nie preto lebo by ju vzrušovala a ty sa tu stále oháňaš tým že si neváži života, nemá cítenie a neviem ešte aké sračky takže ak si tu niekto domýšla tak si to ty. Ako napísala Eleanor úmrtia vo filme sa nemusia prežívať rovnako ako v reali a uviedla aj príklad že v jednom filme bola smrť urobená vtipne aby sa na nej ľudia smiali a preto by hneď každý ten kto sa na tej smrti smial musí byť psychopat ? Ako sorry ale toto je názor na hlavu. Rovnaké je to aj so zabitím Glenna že ten kto považuje jeho smrť za dobrú pre tento seriál tak to ešte neznamená že si neváži života. Ja som z Glennovej smrti bol vystrašený a smutný no napriek tomu tej scéne tlieskam a považujem ju za plus ale domýšľaj si že som preto psychopat :D
#8079 Batiatus#8078 Batiatus: *úmrtnú Glennovu scénu
Taký pokojnejší diel, ale Ezekiel a kráľovstvo rovnaká pecka ako v komixe :)