Živí mrtví (The Walking Dead)
92/100 - 1 120×

Živí mrtví(The Walking Dead)

Epidemie změnila drtivou většinu lidstva ve věčně hladové zombie. Malé skupiny přeživších se snaží najít mezi ruinami nový život, nebo si alespoň udržet ten nynější. Do tohoto světa se z kómy probouzí nicnetušící bývalý zástupce šerifa Rick Grimes. Jak dlouho asi může přežít?

USA | 2010 | Ukončeno
vysílání
11 sezón | AMC | 43 minut
VOD
Netflix | Disney Plus | Max
žánr
Akční, Hororový, Katastrofický
hrají
Norman Reedus (Daryl Dixon), Melissa McBride (Carol Peletier), Andrew Lincoln (Rick Grimes), Lauren Cohan (Maggie Greene), Christian Serratos (Rosita Espinosa), Danai Gurira (Michonne Hawthorne), Cailey Fleming (Judith Grimes), Josh McDermitt (Eugene Porter), Chandler Riggs (Carl Grimes), Seth Gilliam (Gabriel Stokes), Ross Marquand (Aaron), Steven Yeun (Glenn Rhee), Jeffrey Dean Morgan (Negan Smith), Alanna Masterson (Tara Chambler), Cooper Andrews (Jerry)

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!

Bublaninamorava

po tom nářezu minule jsem čekal jiný, trošku klidnější díl a o něčem jiném, jak už to udělali tvůrci vícekrát, přesně tak to bylo, ovšem musím přiznat, že tentokrát mně to nějak nevadilo. Z toho nového místa vyzařoval nějaký zvláštní klid a pohoda i ty dialogy mně tentokrát připadaly vklidu. Úplně jinej svět. Ovšem mám pocit, že to ukolébání klidem brzo skončí, uf uf :)

31.10.2016 | 13:20:36
oneill88

#8076 georgezz: Píšeš blbosti.

#8083 tynej
31.10.2016 | 16:10:48
tynej

#8082 oneill88: píše svatou pravdu, ono je logický, že to všude musej rozmr*at, jinak by děj vůbec neutíkal. Jen je škoda, že jim to rozmr*ání trvá vždycky trvá jednu sérii, takže i tak se děj vleče.

#8085 oneill88
31.10.2016 | 22:28:30
Kafka Tamura

Vypadá to na nový románek, dokonce trojúhelník, a Carol z toho určitě nevyjde v jednom kuse.

1.11.2016 | 0:53:38
oneill88

#8083 tynej: Omyl. Pouze řeší potíže.

1.11.2016 | 9:53:40
badyvlasim

Nova komunita, nove poradky, nove postavy. V deji rozhodne dulzitejsi dil nez ten minulej. Ten byl jen epilogem posldniho dilu minule serie.

1.11.2016 | 11:24:46
LAMER_CZ

Kdo mi to tu nadaval, kdyz jsem psal, ze po prvnim dilu ztrati spoustu divaku??? ...... 27% dolu po prvni epizode … to je uz slusna porce na sebereflexi tvurcu, ze hlavne tu brutalitu v prvnim dile proste a jednoduse posrali .....

#8088 Stardos #8089 Batiatus
2.11.2016 | 1:29:05
Stardos

#8087 LAMER_CZ: Nějaký odkaz nebo tak?

2.11.2016 | 6:55:13
Batiatus

#8087 LAMER_CZ: To ale nie je nič nové že druhý diel série má menšiu sledovanosť ako ten prvý, doposiaľ to tak zatiaľ vždy bolo u tohto seriálu. Prvé dieli série vždy patrili medzi tie najviac sledovateľné. Takže za zapríčenie menšej sledovanosti by som hneď nepovažoval brutalitu prvého dielu.

2.11.2016 | 13:23:32
LAMER_CZ

To sice ano, ale ne tak vyraznym zpusobem. Odkaz: https://www.moviefone.com/…r-episode-2/

#8091 Stardos
2.11.2016 | 13:35:25
Stardos

#8090 LAMER_CZ:
Nechci nic ríkat, ale zatím je sledovanost sedmé série vyšší než šesté

2.11.2016 | 21:59:05
sonulle

Já proti sedmé řadě vůbec nemám v prvním díle Negan ano a v druhém Carol ano. Takže spokojenost. Na jedné straně Vláda strachu a na druhé straně Ezekiolovo království pohádek, kteří nic netuší o Neganovi, to bude ale překvapení. Já si to zatím užívám,ale to i začátek páté a šesté série a pak jsem byla ráda, když jsem dokoukala břečku jako nemocnici, nebo Rickův plán na dvě věci v šestce.

#8093 JohnieSharp
3.11.2016 | 9:06:59
JohnieSharp

#8092 sonulle: Tak Ezekiel už měl jistě tu čest se s Neganem setkat. A určitě i viděl představení s Lucille. Myslím si, že Ezekiel s jeho nejbližšími a ta osmičlená skupina, v níž byl táta toho mladýho jak ho Morgam učí aikido ( teď si rychle nevzpomenu na jméno :-) ), jak mu o ní vyprávěl, že umřeli při čistění nějakýho baráku, narazili na Negana. A 8 prasat co dodávají Neganovi je nějak spojeno se smrtí těch 8 lidí. Určitě neumřeli při čištění baráku od walkerů jak jim jistě Ezekiel pověděl.

#8094 sonulle
3.11.2016 | 9:47:08
sonulle

#8093 JohnieSharp: Pochopila jsem, ale děkuji za upozornění. Napsala jsem to dost mizerně, jen to byla zmínka o tom, že většina království ví prd. Samozřejmě vím, že Ezekiel zná Negana a nakrmená prasátka hnilobou považuji za skvělý tah, jen jaksi většina jeho lidí to neví. A časem bude muset s pravdou ven. A na to se velmi těším.

3.11.2016 | 10:12:56
Stardos

Víte, že toho malého kluka, bratra Benjamina hraje bratr herečky Sophie? :D

#8096 Batiatus
5.11.2016 | 17:48:03
Batiatus

#8095 Stardos: Teraz už áno :D

5.11.2016 | 23:05:20
Bublaninamorava

Už je to zas tady! Ten systém děje, kdy každej díl vidíme někoho jiného a jednou za 3 díly se to posune možná – zdůrazňuji možná… trošku dál, opravdu není nejštastnější, řekl bych, že je to přímo pořádnej opruz. Tímto tempem to fakt je walking sága ala Manuela, je třeba si již ted zamluvit pořádnej domov pro důchodce s velkoplošnou obrazovkou ve společenské místnosti a modlit se, že neumřeme dřív než to skončí, kua :)

#8098 oneill88 #8099 Stardos
7.11.2016 | 14:08:36
oneill88

#8097 Bublaninamorava: A jak si to představuješ? Máme tu několik světů které na sebe vzájemně působí. Nelze to všechno ukázat za 5 min. je to seriál to si uvědom.

7.11.2016 | 14:47:31
Stardos

#8097 Bublaninamorava: To není Game of Thrones kde se střídá deset linek v jedné epizodě (a to k tomu má tak každá linka dohromady pět minut, samozřejmě nepočítám epizody jako BAttle of Bastards). A jde tu taky o peníze, můžeme být rádi za to co máme, přeci jenom čtyři velké komunity, CGI tygr atd, rozpočet se jim moc od minulé série nezměnil. Podle mě je tenhle styl dobrý, jednotlivé postavy a příběhy mají více prostoru, než kdyby bylo všechno narváno v jedné epizodě

7.11.2016 | 16:21:40
pajajs

Nevadí mi, když jsou epizody ukecané, hlavně chci víc Negana. :D Jinak taky to vidíte tak, že Dwight zabil toho „kámoše“ protože si uvědomil, že takhle to bude lepší, než ho nechat Lucille?

#8120 hoolio88
7.11.2016 | 17:24:30

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Walking Dead

Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Další seriály

Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama